Eşime artık evlerimizi ayırmamızı söyledim

edanaz enerjin çok güzel bir değişiklik yok şuan

Şimdi sıra sende, sen enerjik olacaksın. Silkelen kendine gel. Hadi kendinde değişiklikler yapmaya başla. İlk başta ne olursa olsun umursamaz bir tavır takın, sen beni hak etmiyorsun ifadesi çok iyi olur, imaj değiştir, ama çok ani bir değişiklik değil de ufak şeyler, tek kişilik planlar yap, onu dahil etme planlarına. Hayatında yok, sadece ev arkadaşı gibi düşün. Şöyle düşün ki, evliliğin bitti ama eline onun canını acıtma şansı geçti, bu şansı sonuna kadar kullan.

Bence ailenin yanına tayin isteme. ıstanbul da yaşıyorsun sanırım. Burada sosyal açıdan çok daha rahat edersin diye düşünüyorum. Benim çalıştığım okuldaki en yakın arkadaşlarımın biri boşanmış şu an erkek arkadaşı var, diğeri de eşinden ayrı yaşıyor. Küçük bir şehirde olsaydık bence sosyal baskı olabilirdi ama burada zaten kim kime dumduma. Kimsenin aklına bile gelmiyor bu boşanmış bu ayrılmış vs.

bence de eğer eşin aklını başına almazda seni yarı yolda bırakırsa, küçük bir yete tayinini isteme. insanları anlamak zor ağızları konuşmasa gözleri konuşur beyni kirli olan insanın.

şöyleeeeee denizi olan bir şehir olsun. ama bu adam evden gitmeden lütfen üzerinde ki ölü toprağını at. o konuşarak hakaert ederek senin canını yakmışsa, sen de hal ve hareketerinde, giyiminle, dik duruşunla onun canını yak. yine yazıyorum . kaçan balık kovalanır.

ailem büyük şehirde ben şuan küçük bir şehirdeyim işyerimden çekindiğim için boşanmayı erteledim tayinimi istediğimde çıkmasına yakın davayı açıcam eşim icin farketmiyor zaten öyle dedi

yeni bir hayat beni bekliyor ama hala eşim evde ne zaman gideceğinide bilmiyorum hala aile gibi hareket ediyor komşumuzu yemeğe çağırdı ben biraz rahatsızdım yemeği yaptı bulaşıkları yıkadı

yeni bir hayat beni bekliyor ama hala eşim evde ne zaman gideceğinide bilmiyorum hala aile gibi hareket ediyor komşumuzu yemeğe çağırdı ben biraz rahatsızdım yemeği yaptı bulaşıkları yıkadı

Hala senin aklını karıştırıyor, hem senden ayrılmak istiyor hem de hala aile imişsiniz gibi davranıyor. İşte sana söylediğim bu. Sende aynı şeyleri yap. Ve ona yaptıklarından rahatsız olduğunu, aklının karıştığını hissetirme.. Tayin istedin mi?

bence şu zamanları kendi lehine kullabilirsin .......

daha öncede söylemiştim eşin senden boşanmayı düşünmüyor...

onun amacı senin zayıf noktalarından faydalanarak,seni istediği gibi biri yapmak....

umarım herşey senin için hayırlı olur

tayin istemedim kurumda değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden araştırma içindeyim o beni biliyor benim bu konudaki fikrim değişmeyecek o da bunu biliyor o yüzden ben karar verdim ailemin yanında yaşamak istiyorum dedi öyle deyince ben otomatikman devre dışı kalmış oldum

tayin istemedim kurumda değiştirmeyi düşünüyorum o yüzden araştırma içindeyim o beni biliyor benim bu konudaki fikrim değişmeyecek o da bunu biliyor o yüzden ben karar verdim ailemin yanında yaşamak istiyorum dedi öyle deyince ben otomatikman devre dışı kalmış oldum

Yani aynı yerde yaşamaya devm edeceksin ama farklı bölümde çalışacaksın öyle mi?

bence şu zamanları kendi lehine kullabilirsin .......

daha öncede söylemiştim eşin senden boşanmayı düşünmüyor...

onun amacı senin zayıf noktalarından faydalanarak,seni istediği gibi biri yapmak....

umarım herşey senin için hayırlı olur

Hafta sonu gelmeyi düşünüyordum Eskişehir'e ama motorsikletimi daha alamadım, otobüsle gelmeye de üşendim. 15-20 gün içinde motorsikletimi alıp ruhsat ve plaka işlerini de halledeceğim, o zaman kim tutar beni... Gezmeye gideceğim Eskişehir'e, müsait olursan o zaman görüşürüz...

Hafta sonu gelmeyi düşünüyordum Eskişehir'e ama motorsikletimi daha alamadım, otobüsle gelmeye de üşendim. 15-20 gün içinde motorsikletimi alıp ruhsat ve plaka işlerini de halledeceğim, o zaman kim tutar beni... Gezmeye gideceğim Eskişehir'e, müsait olursan o zaman görüşürüz...

kesinlikle beklerim canım....

ama senin ruhsat ve plaka işlerin uzun sürer şimdi bi hafta sonu çık gel işte...

kesinlikle beklerim canım....

ama senin ruhsat ve plaka işlerin uzun sürer şimdi bi hafta sonu çık gel işte...

Motorsikleti alacağım yer halledecek ruhsat ve plaka işlerini, küçük yerde çabuk halloluyor... Foça'da da iki günde olmuştu, küçük yerde işler hızlı ilerliyor, Foça'da yarım günde boşandım mesela... Küçük yerde yaşamayı seviyorum... Hayatı kaçırmıyorum böylece..

hayır ailemin yanına büyük şehre giderken daha iyi bir kurumda çalışmak istiyorum onu araştırıyorum acelem yok nasıl olsa herşey bitti resmiyet işi kaldı sadece

ıyiyim canım ne olsun... Tatile devam, pazartesi işbaşı yapacağım şimdiik keyif yapıyorum. Dün pazara gittim, cumartesi biraz sıkıldım, evde olmak pek yaramıyor bana, çıktım almak istediğim motorsikleti sordum, işyerinden bazı evraklar istiyorlar, işe başlayınca evraklarımı götürüp alacağım, ruhsat, plaka işini onlar hallediyor, ehliyet kursunu filan sordum. Kafamdakileri yavaş yavaş yapmaya başladım yani

Evet, herşey çok güzel olacak, çünkü mutluluğu hak ediyoruz, biliyor musun hergün eski eşim arayıp beni ne kadar özlediğni anlatıyor. Mizah ve görsel bölümde cadı kazanı var, gelsene kızlarla orada takılıyoruz muhabbet çok güzel, herkes kendine geldi moral depoluyoruz

şunu söylemek istiyrm.daha bir yıl omus evleneli. bu adam ne cabuk bıktıkı senden hemen boşanmaya karar verdi anlamadım.hayatında başka biri olabilirmi::::?
bence ayrılma sen vezgeçtim dee.evleriniz yollarınız ayrı ise bence katlan.hem devlet memurusun tayin istersiniz gidersiniz...

Back
X