Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Sırf tezinizi savunmak için saçmalamışsınız resmen

Siz göz göre göre evli erkeğe aşık olmak gibi bi saçmalığı savunurken bile ben saçmalıyorsunuz dememişim. Siz benim toplumca, dünyaca yanlış kabul edilen bir duruma ahlaksızlık dememe saçmalıyorsunuz diyorsunuz.

Ortada tez yok saçmalamak yok 100 insanın 99u aynı görüştedir. Toplumda bu tip insanlar da barınamaz zaten. Evli bir adamı arayıp durup ilanı aşk etmenin normal bir şey olduğunu reddetmek için illa saçmalamaya gerek yok. Ben insanın gururuyla var olduğuna inanıyorum. Bunu gurursuzluk olarak görüyorum. Kusura bakmayın iyi günler.

Benim bir şey savunduğum falan yok,kaldıki savunadabilirim.Bu ne sizi ne hiç kimseyi alakadar etmez.Size de iyi günler.

Allah razı olsun açıklamanız için konunun sonunu okuyamadım hangi meslek grubu olursa normal karşılanacağına karar verildi? Ayrıca anasınıfı öğretmeniyim başlık hala gözüme batıyo neyse sakinim

Ben katılmıyorum yahu, insan işini düzgün yapıyorsa özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ne yapalım aldatan insanların diplomalarını ellerinden mi alalım?

ERKEK bir doktor düşünün mesela, başkasına aşık oldu, aldattı boşandı gitti diğer kadınla evlendi. Çok iyi doktor diyelim gitmicek misiniz? 3 günde unutursunuz , toplum da 3 günde unutur. Kadınsa vurun kahpeye yapmak, alnına damga vurmak, toplumdan dışlamak daha kolay; adamsa unutup gitmek daha kolay.

Rica ederim.

Şu an icin ogretmenlere yakismadigi kesinlesti

Diger meslek grupları icin oylama devam ediyor.

ya öğretmen olunca yakıştırılmıyor işte. haberlerde 2 aylık bebeğini bırakıp adanaya giden sınıf öğretmenini izlediğimizde "bir de öğretmen olacak" demedik mi

ya öğretmen olunca yakıştırılmıyor işte. haberlerde 2 aylık bebeğini bırakıp adanaya giden sınıf öğretmenini izlediğimizde "bir de öğretmen olacak" demedik mi
Doktor olsa yakisacak miydi? Avukat olsa mesela ya da ev hanimi olsa

Hatta kocasini aldattigini goren cocugunu sevgilisi tarafindan ortadan kaldirtan kadin ev hanimiydi yakisti dedik mi?

Hayatta ki sifatimiz insanligimizin onune gecmesin. Hic kimseye yakismaz boyle davranmak.

Polemik için değil tamamen brainstorming için bir fikir atıyorum. Açıkçası bu görüşü savunduğumdan değil ama okuyunca direk aklıma bu geldi. Doktor benim hastalığıma bakıyor. Atıyorum aldatmasının dizimdeki ağrıyla bir ilgisi yok. Ama öğretmen çocuğuma öğretmenin dışında eğitiyor da. O yüzden değer yargıları önemli değil mi? En basitinden çok karşıt görüşlü bir öğretmenin çocuğunuzun öğretmeni olmasını istememe durumunuz olabiliyor. Hadi matematik öğretmeni olsa işi sadece sayılarla olsa falan neyse ne ama ana okulu öğretmeninden bahsediyoruz.

Bir de geçenlerde bir jinekolog çok çirkin bir paylaşım yapmıştı sosyal hesaplarında, üstüne özür dilemek yerine bir de sıvamıştı. Açıkçası evet mesleği ile alakalı değil ama bir çok arkadaşım ona gidiyorken benim en son tercih edeceğim doktor olur. Evet mesleği ile alakası yok ama çok sinir olmuştum.

Beyin fırtınası yazmak yerine brainstorming yazınca daha havalı duruyo dimi

C caninfistigi ironi yaptıgım mesajımı begenmissin tesekkur ederim ama siz kk olarak Türkce kullanıma dikkat ediyorsunuz diye biliyordum..

C caninfistigi ironi yaptıgım mesajımı begenmissin tesekkur ederim ama siz kk olarak Türkce kullanıma dikkat ediyorsunuz diye biliyordum..

Aslında sadece mesajınızı gördüm diye beğendim hani polemik çıkmasın diye. Yoksa havalı olduğumu düşünüdüğünüzü sandığım için beğenmedim. içiniz rahat olsun ironinizi anladım.

• bazen gerçekten neyi savunacağımızı ya şaşırıyoruz ya da aslında kendimiz bile bilmiyoruz. aldatmak, evli birine aşık olmak hadi aşık olmak neyse gidip bunu itiraf etmek bir insanın karakterinin ciddi anlamda hasarlı olduğunu gösterir. Bu tip davranışın meslekle falan ilgisi yoktur, meslek hayatını etkilemeyebilir de. fakat bu konuda konu sahibi kendince böyle bir davranışı bir anaokul öğretmenine yakıştıramamış olabilir. öğretmenlik mesleğinin toplumda farklı bir misyonu vardır. bütün meslekleri yetiştiren kişidir öğretmen. çocuğumuzu sabahtan akşama kadar emanet ettğimiz ve en kritik zamanlarında yanında olan kişidir. o yüzden bu konuda böyle bir bağdaştırma yapılması özellikle neden bu kadar garipsendi anlamak mümkün değil sizleri.

'kadınsa.. ' ile başlayan cümlenizi söyleyeceğiniz en son kişi benimdir herhalde. Bir feministten kadınları aşağılaması beklenmez nihayetinde. Yani yorumumun erkek kadın ayrımıyla bir alakası yok. Meslekle ilgisine gelince... öğretmenler bize sadece ders öğretmezler. Yeri gelir hayatı öğretirler. Yeri gelir zorlukları öğretirler. Ben şahsen çocuğumun böyle ahlak yoksunu birisi tarafından eğitim almasını istemezdim. Kişinin ahlakı ne kadar sağlam ki benim çocuğuma bunları öğretecek... sonuçta doktorlar bizim çocuklarımızın zihniyetini ve psikolojik gelişimini öğretmenler gibi etkilemiyorlar.

Bence cocugunuzu okulunu degistirin

Hic duzeni vs diye dusunmeyin mevzu buyuyebilir

ciddimisiniz ben o yorumu gormedim

Rica ederim.

Şu an icin ogretmenlere yakismadigi kesinlesti

Diger meslek grupları icin oylama devam ediyor.
Diger tum gruplara serbest tovbe estf

Ben konu sahibinin cocugunun ogretmeni zannettim bende daha fazla gorusmemesi adina okulu degistirdim ama ...

Amacim tartismak degil zaten isin özünde ayni görüşteyiz.
ciddimisiniz ben o yorumu gormedim
Evet parça parca yazdigi icin araya kaynamistir yirmi küsur sayfada.

Beyin fırtınası diye Türkçe bir kavram var. Haberiniz olsun zira haberiniz olsaydı ingilizcesini kullanmazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…