Sırf tezinizi savunmak için saçmalamışsınız resmen
Benim bir şey savunduğum falan yok,kaldıki savunadabilirim.Bu ne sizi ne hiç kimseyi alakadar etmez.Size de iyi günler.Siz göz göre göre evli erkeğe aşık olmak gibi bi saçmalığı savunurken bile ben saçmalıyorsunuz dememişim. Siz benim toplumca, dünyaca yanlış kabul edilen bir duruma ahlaksızlık dememe saçmalıyorsunuz diyorsunuz.
Ortada tez yok saçmalamak yok 100 insanın 99u aynı görüştedir. Toplumda bu tip insanlar da barınamaz zaten. Evli bir adamı arayıp durup ilanı aşk etmenin normal bir şey olduğunu reddetmek için illa saçmalamaya gerek yok. Ben insanın gururuyla var olduğuna inanıyorum. Bunu gurursuzluk olarak görüyorum. Kusura bakmayın iyi günler.
Allah razı olsun açıklamanız içinOlay 5 ay once olmus konu sahibinin esi idareciymis kadinda o okulda gorevlendirmeyle gelen ogrtmn. Kadin okuldan gittikten sonra zirt pirt aramis. En son bi aramasinda ilgisini itiraf etmis. Esi terskemis konu sahibine söylemiş.
Konu sahibi kadina bosey yapamadim icimde kaldi unutamiyorum diyor.
Konuyu toparliyim dedim size

Konu sahibi evli bir erkege asik olduğu icin kadini hayat kadinina benzetti. Hayat kadini olmasa bunu yapmazdi gibisinden
Konu sahibi acisindan hangi meslekten olsa sorun olmayacakti onu çözemedi kimse
bence konı sahibinin söylemeye çalıştığı şey şu: evli adama aşık olan,zırt pırt arayan,böyle ahlaktan yoksun kişiler öğretmen olmamalı. Çünkü öğretmenlik kutsal bir meslek ve böyleleri tarafından kirletilmemeli. Bunu anlamak çok mu zor yoksa illa ki konu sahibine muhalefet olmak mı gerek?
Rica ederim.Allah razı olsun açıklamanız içinkonunun sonunu okuyamadım hangi meslek grubu olursa normal karşılanacağına karar verildi? Ayrıca anasınıfı öğretmeniyim başlık hala gözüme batıyo neyse sakinim
Doktor olsa yakisacak miydi? Avukat olsa mesela ya da ev hanimi olsaya öğretmen olunca yakıştırılmıyor işte. haberlerde 2 aylık bebeğini bırakıp adanaya giden sınıf öğretmenini izlediğimizde "bir de öğretmen olacak" demedik mi
Ben katılmıyorum yahu, insan işini düzgün yapıyorsa özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ne yapalım aldatan insanların diplomalarını ellerinden mi alalım?
ERKEK bir doktor düşünün mesela, başkasına aşık oldu, aldattı boşandı gitti diğer kadınla evlendi. Çok iyi doktor diyelim gitmicek misiniz? 3 günde unutursunuz , toplum da 3 günde unutur. Kadınsa vurun kahpeye yapmak, alnına damga vurmak, toplumdan dışlamak daha kolay; adamsa unutup gitmek daha kolay.
Doktor olsa yakisacak miydi? Avukat olsa mesela ya da ev hanimi olsa
Hatta kocasini aldattigini goren cocugunu sevgilisi tarafindan ortadan kaldirtan kadin ev hanimiydi yakisti dedik mi?
Hayatta ki sifatimiz insanligimizin onune gecmesin. Hic kimseye yakismaz boyle davranmak.
Beyin fırtınası yazmak yerine brainstorming yazınca daha havalı duruyo dimiPolemik için değil tamamen brainstorming için bir fikir atıyorum. Açıkçası bu görüşü savunduğumdan değil ama okuyunca direk aklıma bu geldi. Doktor benim hastalığıma bakıyor. Atıyorum aldatmasının dizimdeki ağrıyla bir ilgisi yok. Ama öğretmen çocuğuma öğretmenin dışında eğitiyor da. O yüzden değer yargıları önemli değil mi? En basitinden çok karşıt görüşlü bir öğretmenin çocuğunuzun öğretmeni olmasını istememe durumunuz olabiliyor. Hadi matematik öğretmeni olsa işi sadece sayılarla olsa falan neyse ne ama ana okulu öğretmeninden bahsediyoruz.
Bir de geçenlerde bir jinekolog çok çirkin bir paylaşım yapmıştı sosyal hesaplarında, üstüne özür dilemek yerine bir de sıvamıştı. Açıkçası evet mesleği ile alakalı değil ama bir çok arkadaşım ona gidiyorken benim en son tercih edeceğim doktor olur. Evet mesleği ile alakası yok ama çok sinir olmuştum.
C caninfistigi ironi yaptıgım mesajımı begenmissin tesekkur ederim ama siz kk olarak Türkce kullanıma dikkat ediyorsunuz diye biliyordum..
Ben katılmıyorum yahu, insan işini düzgün yapıyorsa özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Ne yapalım aldatan insanların diplomalarını ellerinden mi alalım?
ERKEK bir doktor düşünün mesela, başkasına aşık oldu, aldattı boşandı gitti diğer kadınla evlendi. Çok iyi doktor diyelim gitmicek misiniz? 3 günde unutursunuz , toplum da 3 günde unutur. Kadınsa vurun kahpeye yapmak, alnına damga vurmak, toplumdan dışlamak daha kolay; adamsa unutup gitmek daha kolay.
Bence cocugunuzu okulunu degistirinÖnce ben farkettim zamansız aramalarından.eşimi uyardım.inanmadı en sonunda bu aramalardan oda bıktı ve aramamasını isteyince açılmış.fırçayı yedi tabi.ama ben unutamıyorum.eşime söz verdim.uğraşmayacam.fakat içimde kaldı iyi bir dövmemek
Olay 5 ay once olmus konu sahibinin esi idareciymis kadinda o okulda gorevlendirmeyle gelen ogrtmn. Kadin okuldan gittikten sonra zirt pirt aramis. En son bi aramasinda ilgisini itiraf etmis. Esi terskemis konu sahibine söylemiş.
Konu sahibi kadina bosey yapamadim icimde kaldi unutamiyorum diyor.
Konuyu toparliyim dedim size

Konu sahibi evli bir erkege asik olduğu icin kadini hayat kadinina benzetti. Hayat kadini olmasa bunu yapmazdi gibisinden
Konu sahibi acisindan hangi meslekten olsa sorun olmayacakti onu çözemedi kimse
Diger tum gruplara serbest tovbe estfRica ederim.
Şu an icin ogretmenlere yakismadigi kesinlesti
Diger meslek grupları icin oylama devam ediyor.
Amacim tartismak degil zaten isin özünde ayni görüşteyiz.Polemik için değil tamamen brainstorming için bir fikir atıyorum. Açıkçası bu görüşü savunduğumdan değil ama okuyunca direk aklıma bu geldi. Doktor benim hastalığıma bakıyor. Atıyorum aldatmasının dizimdeki ağrıyla bir ilgisi yok. Ama öğretmen çocuğuma öğretmenin dışında eğitiyor da. O yüzden değer yargıları önemli değil mi? En basitinden çok karşıt görüşlü bir öğretmenin çocuğunuzun öğretmeni olmasını istememe durumunuz olabiliyor. Hadi matematik öğretmeni olsa işi sadece sayılarla olsa falan neyse ne ama ana okulu öğretmeninden bahsediyoruz.
Bir de geçenlerde bir jinekolog çok çirkin bir paylaşım yapmıştı sosyal hesaplarında, üstüne özür dilemek yerine bir de sıvamıştı. Açıkçası evet mesleği ile alakalı değil ama bir çok arkadaşım ona gidiyorken benim en son tercih edeceğim doktor olur. Evet mesleği ile alakası yok ama çok sinir olmuştum.
Evet parça parca yazdigi icin araya kaynamistir yirmi küsur sayfada.ciddimisiniz ben o yorumu gormedim
Polemik için değil tamamen brainstorming için bir fikir atıyorum. Açıkçası bu görüşü savunduğumdan değil ama okuyunca direk aklıma bu geldi. Doktor benim hastalığıma bakıyor. Atıyorum aldatmasının dizimdeki ağrıyla bir ilgisi yok. Ama öğretmen çocuğuma öğretmenin dışında eğitiyor da. O yüzden değer yargıları önemli değil mi? En basitinden çok karşıt görüşlü bir öğretmenin çocuğunuzun öğretmeni olmasını istememe durumunuz olabiliyor. Hadi matematik öğretmeni olsa işi sadece sayılarla olsa falan neyse ne ama ana okulu öğretmeninden bahsediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?