Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Ağzınızdan cımbızla laf çekerek 20 sayfa yorum yazılmış. Gerçekten ben hala kadının evli çocuklu anasınıfı öğretmeni ve hayat kadını benzetmenizden başka bir şey okumadım.
Olay 5 ay once olmus konu sahibinin esi idareciymis kadinda o okulda gorevlendirmeyle gelen ogrtmn. Kadin okuldan gittikten sonra zirt pirt aramis. En son bi aramasinda ilgisini itiraf etmis. Esi terskemis konu sahibine söylemiş.

Konu sahibi kadina bosey yapamadim icimde kaldi unutamiyorum diyor.

Konuyu toparliyim dedim size

kadını çalıştığı kuruma şikayet et.
çocuğunu ordan al başka yere ver.
kadına da hanım hanııııııım bizde sokağa atılacak koca yok diye rezillik çıkar.
kocanın bir falsosunu yakalarsan boşa.

burda konu sahibini ortada hiçbir bilgi yokken eşine karşı neden dolduruyorsunuz? aynı şey bir kadının başına gelse nasıl samimi oldun da bu cesareti buldu diyecek miydiniz? adam belki insanlara saygılı ve pozitif davranıyordur kadın da bu tür hareketleri kocasından göremediği için etkilenmiştir aşık olmuştur. ayrılın diyen bile var pess yani.

Buraya konu acana kadar, gidin kadının basını yokun gelin, sonra buraya yazın,deyin ki bakın boyle yaparsınız boyle olur.
Saclarının fotosunu cekip koyarsaniz iyi okur, İbreti alem icin.

Iste konu sahibi bunlari daha en bastan yazmayi akil edemiyor. Elli kere sorulmus gidim gidim cevap vermis.

Ana sınıfı öğretmeni sıfatını niye haketmiyor. Okumuş,tecrübe edinmiş,sizin gelemediğiniz yere gelmiş de sadece evli bir adama aşık olmuş diye mi yoksa ana sınıfı öğretmenliğini beceremediği için mi?

bence konı sahibinin söylemeye çalıştığı şey şu: evli adama aşık olan,zırt pırt arayan,böyle ahlaktan yoksun kişiler öğretmen olmamalı. Çünkü öğretmenlik kutsal bir meslek ve böyleleri tarafından kirletilmemeli. Bunu anlamak çok mu zor yoksa illa ki konu sahibine muhalefet olmak mı gerek?

maalesef yaşanıyor böyle şeyler. heryerde okuyoruz. gördü diye çocuğunu öldüren anneleri gördük.

öğretmen olunca; "bak bak çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz" düşüncesi oluşuyor ister istemez. sonuçta kutsal bir meslek... ama ne öğretmenler ne polis ne askerler de görüyoruz maalesef.

konu sahibi arkadaşımız; eşiniz zaten buna karşılık vermemiş. bence uzatmayın. bir de; konu açtığınızda biraz açık yazarsanız daha iyi olur.

Ahlaksızlıkla öğretmenliği yanyana getiremediğimden.ca benim o kadının boyunca diplomam var.yanlış anlaşılmasın diye söylemeyecektim ama söyleyim ki; eşim defalarca arkadaş ortamında beni eş,kadın,anne olarak övmüştür.beni süreli merak eden biriydi.

Ayyy allah razı olsun yarım saattir olayı anlamaya çalışıyordum hayat kadını vardı bir yerde o kim peki orayı kaçırdım ayrıca meslek dallarına göre mi ayırıyoruz karaktersizliği onu da anlamadım

Bunu mu anladınız?pes
Valla hanım efendi kusura bakmayın bu kadarını anlayabildim. Yada şöyle söyleyeyim siz bu kadar anlamalık bir konu yazmışsınız demekki. Allah aşkına anasınıfı öğretmeni diye en başında belirtmek nedir yaa? Bi konu vardı taytlı kız erkek arkadaşıma baktı diye. Aynı mantık tutulması burda da mevcut. Konunun devamı hakkında yorum yapmam sizin hayatınız herkes herşeyi düşünür herşeyi yapar.Ama Konunuz en başta zaten Sabri'nin uzaya attığı orta gibi.

amacı neydi ki ?
kadın asılmış eşin reddetmiş 22 sayfa olmuş sorun ne hala anlamadım..
Soru şuki değerli kk üyeleri.ben sağlıklı düşünemiyorum,siz akıl verin böyle bir kadın nasıl cesaret eder.acaba göremediğimiz birşeylermi var.aklım bu yaşanılanı almıyor.benim dünyam toz pembe. Ben eşim çocuklarımız ve öğrencilerimhayatımda öyle oç insanlarla karşılaşmadım.bu nedenle unutamıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Buarada ben bir cevap yazarken on soru geliyor.bu hızı bankada öğretin 20 sayfaya gerek kalmasın

Ne güzel,o halde neden komplekse giriyorsunuz.Eşiniz sizi tercih etmiş ki yanınızda,ona ilgisi olsaydı sizden boşanıp ona gidebilirdi.Size dürüst olmuş,saklamamış,bence evinizde huzursuzluk çıkarmanız sizin zararınıza

Eşiniz sizi övdüyse iyi kadın, iyi anne, iyi eş oluyorsunuz zaten. Siz de mesleğine laf ettiğiniz için anasınıfı öğretmeni olan kadın mesleğini iyi yapmamış oluyor. Tabii tabii dünya böyle dönüyor.

Ben de öğretmenim, ilişki konusunda türlü ahlaksızlıklara bulaşıp, çok iyi öğretmenlik yapan, emek veren insanlar tanıyorum. Meslekle bağdaştırmak ne alaka? Siz de o kadını döveceğim diyorsunuz, demek ki çocuklarına şiddet uygulayabilecek birisiniz. Olay buraya geliyor sizin Mantığınızla. Ayıca 147 yi arayın diyenler olmuş. İlgilenmezler. Bu apayrı bir durum. Taciz, tecavüz yoksa Özel hayatla, sizin kocişiniz ve kadının arasındaki şeyle ilgilenmez 147 nolu hat.

Kocişim beni çok sever, hep kadınlar ona asılır, kocişim namusludur, kocişim zaten o kadını beğenmez kadıncıklarından öööö geldi bana.

konuyu açarken yazsaydınız ya ..
soru cevap oyunu gibi konunuz..
hız meselesi değil kendinizi iyi ifade etme meselesi..
öğetmenmişsiniz birde.. iletişim kurma becerisi en yüksek olması gereken meslek gruplarından biri..

sorunuza gelince dünya toz pembe değil gerçek dünyaya hoş geldiniz..
insanların duygularını kontrol etme yönlendirme gibi bir becerimizde yok..
kadın aşık olmuş olabilir o onun sorunu.. eşiniz reddetmiş sizi ilgilendiren kısmı da bu zaten..
akıl almayacak bir durum göremedim ben..
her sohbet edip hoş beş ettiğimiz insanın duygularından sorumlu olsaydık vay halimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…