Olay 5 ay once olmus konu sahibinin esi idareciymis kadinda o okulda gorevlendirmeyle gelen ogrtmn. Kadin okuldan gittikten sonra zirt pirt aramis. En son bi aramasinda ilgisini itiraf etmis. Esi terskemis konu sahibine söylemiş.Ağzınızdan cımbızla laf çekerek 20 sayfa yorum yazılmış. Gerçekten ben hala kadının evli çocuklu anasınıfı öğretmeni ve hayat kadını benzetmenizden başka bir şey okumadım.
Önce ben farkettim zamansız aramalarından.eşimi uyardım.inanmadı en sonunda bu aramalardan oda bıktı ve aramamasını isteyince açılmış.fırçayı yedi tabi.ama ben unutamıyorum.eşime söz verdim.uğraşmayacam.fakat içimde kaldı iyi bir dövmemek
Olay 5 ay once olmus konu sahibinin esi idareciymis kadinda o okulda gorevlendirmeyle gelen ogrtmn. Kadin okuldan gittikten sonra zirt pirt aramis. En son bi aramasinda ilgisini itiraf etmis. Esi terskemis konu sahibine söylemiş.
Konu sahibi kadina bosey yapamadim icimde kaldi unutamiyorum diyor.
Konuyu toparliyim dedim size
Ana sınıfı öğretmeni sıfatını niye haketmiyor. Okumuş,tecrübe edinmiş,sizin gelemediğiniz yere gelmiş de sadece evli bir adama aşık olmuş diye mi yoksa ana sınıfı öğretmenliğini beceremediği için mi?
Ahlaksızlıkla öğretmenliği yanyana getiremediğimden.ca benim o kadının boyunca diplomam var.yanlış anlaşılmasın diye söylemeyecektim ama söyleyim ki; eşim defalarca arkadaş ortamında beni eş,kadın,anne olarak övmüştür.beni süreli merak eden biriydi.Ana sınıfı öğretmeni sıfatını niye haketmiyor. Okumuş,tecrübe edinmiş,sizin gelemediğiniz yere gelmiş de sadece evli bir adama aşık olmuş diye mi yoksa ana sınıfı öğretmenliğini beceremediği için mi?
Mune lütfen konumu kapatırmısınız.amacı dışına taşıyor
Ayyy allah razı olsun yarım saattir olayı anlamaya çalışıyordumOlay 5 ay once olmus konu sahibinin esi idareciymis kadinda o okulda gorevlendirmeyle gelen ogrtmn. Kadin okuldan gittikten sonra zirt pirt aramis. En son bi aramasinda ilgisini itiraf etmis. Esi terskemis konu sahibine söylemiş.
Konu sahibi kadina bosey yapamadim icimde kaldi unutamiyorum diyor.
Konuyu toparliyim dedim size
Bunu mu anladınız?pesAyyy allah razı olsun yarım saattir olayı anlamaya çalışıyordumhayat kadını vardı bir yerde o kim peki orayı kaçırdım ayrıca meslek dallarına göre mi ayırıyoruz karaktersizliği onu da anlamadım
Valla hanım efendi kusura bakmayın bu kadarını anlayabildim. Yada şöyle söyleyeyim siz bu kadar anlamalık bir konu yazmışsınız demekki. Allah aşkına anasınıfı öğretmeni diye en başında belirtmek nedir yaa? Bi konu vardı taytlı kız erkek arkadaşıma baktı diye. Aynı mantık tutulması burda da mevcut. Konunun devamı hakkında yorum yapmam sizin hayatınız herkes herşeyi düşünür herşeyi yapar.Ama Konunuz en başta zaten Sabri'nin uzaya attığı orta gibi.Bunu mu anladınız?pes
Soru şuki değerli kk üyeleri.ben sağlıklı düşünemiyorum,siz akıl verin böyle bir kadın nasıl cesaret eder.acaba göremediğimiz birşeylermi var.aklım bu yaşanılanı almıyor.benim dünyam toz pembe. Ben eşim çocuklarımız ve öğrencilerimhayatımda öyle oç insanlarla karşılaşmadım.bu nedenle unutamıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.amacı neydi ki ?
kadın asılmış eşin reddetmiş 22 sayfa olmuş sorun ne hala anlamadım..
Ne güzel,o halde neden komplekse giriyorsunuz.Eşiniz sizi tercih etmiş ki yanınızda,ona ilgisi olsaydı sizden boşanıp ona gidebilirdi.Size dürüst olmuş,saklamamış,bence evinizde huzursuzluk çıkarmanız sizin zararınızaAhlaksızlıkla öğretmenliği yanyana getiremediğimden.ca benim o kadının boyunca diplomam var.yanlış anlaşılmasın diye söylemeyecektim ama söyleyim ki; eşim defalarca arkadaş ortamında beni eş,kadın,anne olarak övmüştür.beni süreli merak eden biriydi.
Ahlaksızlıkla öğretmenliği yanyana getiremediğimden.ca benim o kadının boyunca diplomam var.yanlış anlaşılmasın diye söylemeyecektim ama söyleyim ki; eşim defalarca arkadaş ortamında beni eş,kadın,anne olarak övmüştür.beni süreli merak eden biriydi.
Soru şuki değerli kk üyeleri.ben sağlıklı düşünemiyorum,siz akıl verin böyle bir kadın nasıl cesaret eder.acaba göremediğimiz birşeylermi var.aklım bu yaşanılanı almıyor.benim dünyam toz pembe. Ben eşim çocuklarımız ve öğrencilerimhayatımda öyle oç insanlarla karşılaşmadım.bu nedenle unutamıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Buarada ben bir cevap yazarken on soru geliyor.bu hızı bankada öğretin 20 sayfaya gerek kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?