Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Anasınıfı öğretmeni olmak için mesleki bir lise bile yeterl bildiğim kadarıyla, ya da iki yıllık üniversite. Elbette önemli her başarı önemlidir, ama öyle çok da konu sahibini ezikleyecek bir başarı değil.

Bazı kadınlar ne kadar acımasız. Ahlaki bozukluğu olan, evli birine salça olabilen saygısız biri isterse astro fizikçi olsun köpek sıfatı bile haketmez.

2 yıllık ya da lise mezunları anasınıfı öğretmeni olamıyor. Anasınıfı öğretmeni yanında çocuk bakıcısı, yardımcı falan oluyorlar. meslekle, kadın erkek ilişkisini bağdaştırmamak lazım.

Elbette bağdaştırmamak lazım ama çıkıp bir de kadın asıldığı için konu sahibi suçluymuşcasına davranmak da yanlış. Niyeti eğitimcilikle bu ahlaksızlığı yan yana getiremediğini yakıştramadığunı anlatmakmış aksine. Kk olarak baştan bi kere detay vermedi cımbızla çektik ya ya gıcık olduk.

Böyle bi durumda yapacağım şey kk ya yazmaktan önce çocuğumu bir güzel o okuldan alır başka bir okula kaydını yaptırır sonra öğrencisinin babasına evli olduğunu bile bile yazan o şahsı bir güzel rezil ederim ki bir daha aynısına yeltenmesin.. sonra gelir kk daki kankilerime içimin eriyen yağlarını anlatırken ayaklarımı uzatır bir yandan keyif çayımı içerdim

sizi ilgilendirmez ki bu durum.

konu sahibi, eşiniz gereken cevabı vermiş, bence uzatılacak bir durum kalmamış, kimisi okuluna şikayet et falan demiş, niye özel hayatıyla meslek hayatını karıştırıyorsunuz? eşin bir zahmet engellesin telefonundan, yüz de vermeyince kapanır gider konu, sakin olun yahu. çocugun da o okuldaysa alın bir zahmet onu da okuldan, başka ne bağınız kalacak?

ya canım sizlik bir şey yok ki, eşiniz begeneilcek biri ki beğenmiş, biri eşe aşık olunca kafayı yemek ne demek? ya ben alanen eşimi beğenen kadınalr görüyorum kendi iş yerimde, evet bir saygısızlıkları vs. yok ama biliyorum ki beğeniyor, ee bunda eşimin suçu ne? yada benim neden uykularım kaçsın, kabuslar göreyim. eşiniz gereken cevabı vermiş konu kapanmış. azcık sakin olun ya. burada bazı kadınlar beni gerçekten şok ediyorlar. kendi huzurunuzu bozacak hiçbir şey yok bu konuda!

Hiç anlamadım bu olayı ben. adam ile kadının iş arkadaşı olduğunu söyleyen kişi, nerden biliyor ki? ayrıca bu kadın eşinize aşiksa ve eşiniz de kadına bunun yanlış olduğunu söylemişse ortadaki sorun ne?

konuya bir türlü vakif olamadim.kadin anaokulu ogretmeni kocaniza asik olmus.kocaniz istememis.ustunden zaman gecmis ama sizin hinciniz gecmemis kadini dovmek istiyorsunuz.tüm topladigim veriler bunlar..eee konudaki soru ne?

Olay 5 ay once olmus konu sahibinin esi idareciymis kadinda o okulda gorevlendirmeyle gelen ogrtmn. Kadin okuldan gittikten sonra zirt pirt aramis. En son bi aramasinda ilgisini itiraf etmis. Esi terskemis konu sahibine söylemiş.

Konu sahibi kadina bosey yapamadim icimde kaldi unutamiyorum diyor.

Konuyu toparliyim dedim size

Konu sahibi evli bir erkege asik olduğu icin kadini hayat kadinina benzetti. Hayat kadini olmasa bunu yapmazdi gibisinden

Konu sahibi acisindan hangi meslekten olsa sorun olmayacakti onu çözemedi kimse

konu sahibi halen ortada yok sanirim..neyse ben fikrimi yazip gidiyim bari..olay geceli 5 ay olmus.gecmis gitmis..zaten kocaniz reddetmis.kadini paralasaniz elinize ne gececek??ayrica ne yapalim yani hissetmisse hissetmis siz kocaniza bakin.onun tavirlari hisleri onemli olan..unutun artik bence boyle devam ederseniz her kadin size kocaniza asik gibi gozukmeye baslar bir sure sonra.kendi iliskinize bakin ..

2 ihtimal var. Ya kadin gercekten hastalikli bi ruh yapisina sahip. Hem kendi evli cocuklu hem asik oldugu adam evli cocuklu hem de adamdan bi isaret almadan askini itiraf etmis. ( olaylari anlatisiniza gore boyle bi kadin bence)

Ya da esiniz cok iyi bi oyuncu ve sizi kandirdi. ( ancak esinizi anlatisiniza gore bu mumkun degil)

8 82Nisanur yorumlarinizdan birinde esinizin defalarca namus konusunda dik durusuna sahit oldugunuzu söylemişsiniz.

Nasil mesela dikkatimi cekti bu konuda bu kadar emin olabileceginiz neler yasamis olabilirsiniz

Bunun ahlaki bozuklukla ne alakası var hanımefendi,kimse aşık olacağı kişiyi kendisi seçmez.Duygular öyle sizin dediğiniz gibi yönlendirilemez

Bunun ahlaki bozuklukla ne alakası var hanımefendi,kimse aşık olacağı kişiyi kendisi seçmez.Duygular öyle sizin dediğiniz gibi yönlendirilemez

Haklısınız, ne kadar da masum bir aşk ne kadar da dürüst ve ahlaklı bir kadın. Kesinlikle hatta adamlar karılarını bırakıp bu tip kadınlara gitmeli, çünkü aşk.

Yoo duygular yönlendirilebilir. Sadece ne kadar zeki olduğunla ilgili. Yeterince zeki değilse elbette yönlendiremez duygularının esiri olur gider. İnsan beyniyle her şeyi yapabilir. Ben neden evli adamlara aşık olmuyorum. İnsanı hayvandan ayıran özellik bu. Kafamıza göre her dürtümüze göre hareket edelim o halde.

Her şeyi geçtim adamın evli olmasını falan. Diyelim ki normal. Yine de istenmediği birini bu kadar üstelemek karşılık görmediği halde normal mi? Valla ben hiçbi şekilde evli bi kadına evli bi erkeğe aşık olmanın öylesini böylesini amasını çünküsünü dinlemem, anlamam. Büyük de konuşurum.

Sırf tezinizi savunmak için saçmalamışsınız resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…