Ana sınıfı öğretmeni sıfatını niye haketmiyor. Okumuş,tecrübe edinmiş,sizin gelemediğiniz yere gelmiş de sadece evli bir adama aşık olmuş diye mi yoksa ana sınıfı öğretmenliğini beceremediği için mi?
2 yıllık ya da lise mezunları anasınıfı öğretmeni olamıyor. Anasınıfı öğretmeni yanında çocuk bakıcısı, yardımcı falan oluyorlar. meslekle, kadın erkek ilişkisini bağdaştırmamak lazım.Anasınıfı öğretmeni olmak için mesleki bir lise bile yeterl bildiğin kadarıyla, ya da iki yıllık üniversite. Elbette önemli her başarı önemlidir, ama öyle çok da konu sahibini ezikleyecek bir başarı değil.
Bazı kadınlar ne kadar acımasız. Ahlaki bozukluğu olan, evli birine salça olabilen saygısız biri isterse astro fizikçi olsun köpek sıfatı bile haketmez.
2 yıllık ya da lise mezunları anasınıfı öğretmeni olamıyor. Anasınıfı öğretmeni yanında çocuk bakıcısı, yardımcı falan oluyorlar. meslekle, kadın erkek ilişkisini bağdaştırmamak lazım.
Yani ?fake mi sence?Mehmet sungur un kitabında böyle bir örnek vardı aman dikkat
Kocası ne kadar karaktersiz ve sadakatsiz bir kadın ile birlikte olduğunu bilmeli, hiç birşey bilemeden saf yerine konularak hayatına devam mı etsin adam?
Ben gözü dışarı kayan, sadakatsiz bir adam ile olmak istemezdim, bir dakika durmadan hayatımdan çıkartırdım.
Bugün konu sahibinin kocasına aşık olan yarın başkasına olur.
Çok haklısınız.üstelik kadına çocuk emanet ediliyor.oda duyulursa sürüleceğinin farkında.ucunda ailemde var eşimin defalarca namus konusunda dik duruşuna şahidim.neredeyse 18 yıl birlikteyiz.kaç defa arkadaşları emin olan diye gizli gizli söylediler.aklımın almadığı şey kadının cesareti.evli çocuklu ve bu cesareti nerden buluyor.eşimle bunun kavgasını çok yaptım ,sen nasıl davrandında böyle cesurca hareket etti diye.bazende iyiki olmuş diyorum çümkü kadın eşimin bakmayacağı biri.ya genç bekar biri olsaydı belki karşılık verirdi.şimdidaha mesafeli kadınlara.
Sorun bende dedimya hazmedemiyorum.inanın bugün gene kabuslar uyandım.çevremde öyle uç insanlar yok.benim için dünya toz pembeeşim çocuklarımız ve öğrencilerim.nasıl evli çocuklu bir kadın buna cesaret eder.aklım almıyor
Belli değil mi? :)Yani ?fake mi sence?
konuya bir türlü vakif olamadim.kadin anaokulu ogretmeni kocaniza asik olmus.kocaniz istememis.ustunden zaman gecmis ama sizin hinciniz gecmemis kadini dovmek istiyorsunuz.tüm topladigim veriler bunlar..eee konudaki soru ne?
Konu sahibi evli bir erkege asik olduğu icin kadini hayat kadinina benzetti. Hayat kadini olmasa bunu yapmazdi gibisindenAyyy allah razı olsun yarım saattir olayı anlamaya çalışıyordumhayat kadını vardı bir yerde o kim peki orayı kaçırdım ayrıca meslek dallarına göre mi ayırıyoruz karaktersizliği onu da anlamadım
Belli ama fake diyince yönetimden fırça yiyoruzBelli değil mi? :)
2 ihtimal var. Ya kadin gercekten hastalikli bi ruh yapisina sahip. Hem kendi evli cocuklu hem asik oldugu adam evli cocuklu hem de adamdan bi isaret almadan askini itiraf etmis. ( olaylari anlatisiniza gore boyle bi kadin bence)Soru şuki değerli kk üyeleri.ben sağlıklı düşünemiyorum,siz akıl verin böyle bir kadın nasıl cesaret eder.acaba göremediğimiz birşeylermi var.aklım bu yaşanılanı almıyor.benim dünyam toz pembe. Ben eşim çocuklarımız ve öğrencilerimhayatımda öyle oç insanlarla karşılaşmadım.bu nedenle unutamıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var.
Buarada ben bir cevap yazarken on soru geliyor.bu hızı bankada öğretin 20 sayfaya gerek kalmasın
Olay sonu benzemiyor örnektekinde sonuç farklıydı. Ama olabilrcek şeylet fake değildit benceYani ?fake mi sence?
Bunun ahlaki bozuklukla ne alakası var hanımefendi,kimse aşık olacağı kişiyi kendisi seçmez.Duygular öyle sizin dediğiniz gibi yönlendirilemezAnasınıfı öğretmeni olmak için mesleki bir lise bile yeterl bildiğim kadarıyla, ya da iki yıllık üniversite. Elbette önemli her başarı önemlidir, ama öyle çok da konu sahibini ezikleyecek bir başarı değil.
Bazı kadınlar ne kadar acımasız. Ahlaki bozukluğu olan, evli birine salça olabilen saygısız biri isterse astro fizikçi olsun köpek sıfatı bile haketmez.
Bunun ahlaki bozuklukla ne alakası var hanımefendi,kimse aşık olacağı kişiyi kendisi seçmez.Duygular öyle sizin dediğiniz gibi yönlendirilemez
Sırf tezinizi savunmak için saçmalamışsınız resmenHaklısınız, ne kadar da masum bir aşk ne kadar da dürüst ve ahlaklı bir kadın. Kesinlikle hatta adamlar karılarını bırakıp bu tip kadınlara gitmeli, çünkü aşk.
Yoo duygular yönlendirilebilir. Sadece ne kadar zeki olduğunla ilgili. Yeterince zeki değilse elbette yönlendiremez duygularının esiri olur gider. İnsan beyniyle her şeyi yapabilir. Ben neden evli adamlara aşık olmuyorum. İnsanı hayvandan ayıran özellik bu. Kafamıza göre her dürtümüze göre hareket edelim o halde.
Her şeyi geçtim adamın evli olmasını falan. Diyelim ki normal. Yine de istenmediği birini bu kadar üstelemek karşılık görmediği halde normal mi? Valla ben hiçbi şekilde evli bi kadına evli bi erkeğe aşık olmanın öylesini böylesini amasını çünküsünü dinlemem, anlamam. Büyük de konuşurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?