Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Elinde değilmiş.üstelik evli çocuklu.eşimin bekar olmadığını biliyor.anasınıfı diye belirtmemin sebebi o sıfatı hak etmediğini düşündüğümden.

Meslekle, branşlarla ne alaka?

Ben İngilizce öğretmeniyim, ben yapsam daha mı normal gelecekti size durum, o durumda ben hak edecek miydim İngilizce öğretmeni sıfatını sizin gözünüzde?

Özel hayatla profesyonel hayat ayrı şeyler, herhangi bir kesimden olabilirdi bu kadın.

Çocuğunuzun öğretmeni falan mı?Eğer öyleyse okul idaresine bildirin evli veliye aşık olan bi öğretmenle devam etmek istemezler sanırım.

Yahu kocasına anlatınca ne olacak?

Kocası ne kadar karaktersiz ve sadakatsiz bir kadın ile birlikte olduğunu bilmeli, hiç birşey bilemeden saf yerine konularak hayatına devam mı etsin adam?

Ben gözü dışarı kayan, sadakatsiz bir adam ile olmak istemezdim, bir dakika durmadan hayatımdan çıkartırdım.

Bugün konu sahibinin kocasına aşık olan yarın başkasına olur.

Ufff.Hayat kadınları kimsenin kocasını yoldan çıkarmıyor benim bildiğim.Kocalarınız adam olsun elin kadınına kadar

Hadi konu fake onu anladık da bari senaryodaki boşlukları doldurup yazsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…