- 18 Aralık 2009
- 6.546
- 8.031
- 773
azıcık düşünüp öyle gelicekse demek..Ufff.Hayat kadınları kimsenin kocasını yoldan çıkarmıyor benim bildiğim.Kocalarınız adam olsun elin kadınına kadar
Hadi konu fake onu anladık da bari senaryodaki boşlukları doldurup yazsaydın
Ya o degilde konunun başından beri çevrimiçisinKadın öğretmen. Bu davranış ancak hayat kadınına yakışır
Tmm bunda bende hemfikirim ama nihayetinde aldatılan erkeğin tepkisi aldatılan kadının tepkisi gibi olmayabilir.Biz bilmiyoruz ki adam psikopat mı? Sinirli mi?Aklı selim mi?Kocası halletsin anlamında söylemedim, yanlış anlaşıldım.
Aldatmanın kadını erkeği olmaz.
Aldatılan her kadının ve her adamın bunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum.
Sadakatsiz bir kişi ile hayatını sürdürmeye mahkum olmamalı, hayatından çıkarır, boşanır.
İnternet bağlantısı sıkıntılı.az önce defalarca elektrik gitti.inanmayabilirsiniz.paylaşabileceğim tek yer burası.amacım dertleşip akıl danışmak.insan olayın içinde olunca sağlıklı düşünemiyor
Büyük konuşma istersen.Kadın öğretmen. Bu davranış ancak hayat kadınına yakışır
Hep kadınlar saf yerine konuyor birazda erkekler konsun bir şey olmaz. Adam kadına bir şey yaparsa hep beraber zil takarız nasıl? Konu gerçekse tabi.
Önce ben farkettim zamansız aramalarından.eşimi uyardım.inanmadı en sonunda bu aramalardan oda bıktı ve aramamasını isteyince açılmış.fırçayı yedi tabi.ama ben unutamıyorum.eşime söz verdim.uğraşmayacam.fakat içimde kaldı iyi bir dövmemek
Ya istediğim sizinle dertleşmek
Detay ver o zaman.Sizin kadar hızlı yaxamıyorum diye yalancımı oldum.pes
dertlesmek ıstıyorum dıyorsunYa istediğim sizinle dertleşmek
Hizli yazmak degil. Konuyu tam anlatmaniz gerekli.Sizin kadar hızlı yaxamıyorum diye yalancımı oldum.pes
Bebek uyuyunca yazacaksın canım o zaman.Arkası yarın gibi bütün millet toplanıp seni mi bekleyecek böyleCanım şartlarımız bilmiyorsun.kucağımda bebekle ancak yazılıyor.
Bu işte eşinin de parmağı var dimi? Aldatıldın. Yoksa niye bu kadar hırs?O dönemleri aştık.acısını fazlasıyla çılardım.ama bana yetmedi.öldürsem hıncım z
Elinde değilmiş.üstelik evli çocuklu.eşimin bekar olmadığını biliyor.anasınıfı diye belirtmemin sebebi o sıfatı hak etmediğini düşündüğümden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?