Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Kadın öğretmen. Bu davranış ancak hayat kadınına yakışır
Ya o degilde konunun başından beri çevrimiçisin
Tmm bunda bende hemfikirim ama nihayetinde aldatılan erkeğin tepkisi aldatılan kadının tepkisi gibi olmayabilir.Biz bilmiyoruz ki adam psikopat mı? Sinirli mi?Aklı selim mi?

akıl danışmak istiyorsanız kendinizi daha iyi ifade etmeniz lazım..
tek cümlelik cevaplar veriyorsunuz dalga geçer gibi..
hayat kadınlığı bir meslektir..size aşağılama hakkı vermez.

O dönemleri aştık.acısını fazlasıyla çılardım.ama bana yetmedi.öldürsem hıncım z

Hep kadınlar saf yerine konuyor birazda erkekler konsun bir şey olmaz. Adam kadına bir şey yaparsa hep beraber zil takarız nasıl? Konu gerçekse tabi.

Aldatmanın kadını erkeği yok benim nazarımda.
Her kim aldatıyorsa karaktersizdir.
Somut delil varsa kocasına söyle derken şiddet uygulasın diye değil, bilmeye hakkı olduğu ve aldatan biri ile hayatını devam ettirmesinin haksızlık olduğunu düşündüğüm için yazdım.

Bu mesajı ilk mesajınızın oraya kopyalayın. İlk mesajınızın altında düzenle var. Oraya tıklayıp yapacaksınız. Yoksa daha bir sürü yanlış anlama olacak.

Sizin kadar hızlı yaxamıyorum diye yalancımı oldum.pes
Hizli yazmak degil. Konuyu tam anlatmaniz gerekli.
Mesela kadin cocugunuzun mu ogretmeni
Esinizin teli onda nasil var
Esinize itiraf edince esinizde gelip size mi anlatti
Siz neden bir sey yapmiycam diye soz verdiniz
Bunlarin kayitlari var mi
Yoksa
Esiniz bir seyler yapip simdi hedef mi sasirtiyor

Yani siz tam yazin ki yorum yapilsin. Yoksa boyle ciddiye alinmazsiniz.

Elinde değilmiş.üstelik evli çocuklu.eşimin bekar olmadığını biliyor.anasınıfı diye belirtmemin sebebi o sıfatı hak etmediğini düşündüğümden.

Çocuğunuzun okulundan bunun dışında memnunsanız şikayet edebilirsiniz. Yoksa çocuğunuzun direk bu insanla her gün muhatap olmasını doğru bulmadım.
Eğer doğru adımlar atmazsanız sizi bile haksız çıkarabilirler. Dövmek istiyorum demişsiniz o yüzden dedim. Olay bile çıkarsanız iftira atıyor derler. Siz de mesaj arama kaydı falan varsa bunlarla şikayetinizi yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…