Eşime aşık anasınıfı öğretmeni

Konu sahte belli oldu. Burda dalga geçip duracağınıza vatana millete hayırlı bireyler olsanıza bu siteye bu kadar kafayı taktıysanız kendinize göre daha iyi siteler kursanıza....

Ufff.Hayat kadınları kimsenin kocasını yoldan çıkarmıyor benim bildiğim.Kocalarınız adam olsun elin kadınına kadar

Hadi konu fake onu anladık da bari senaryodaki boşlukları doldurup yazsaydın
Anasinifi ogretmeni diye girmis hayat kadinindan cikmis arada ki bosluklar doldurulmaz ki ...

Kocası ne kadar karaktersiz ve sadakatsiz bir kadın ile birlikte olduğunu bilmeli, hiç birşey bilemeden saf yerine konularak hayatına devam mı etsin adam?
Hep kadınlar saf yerine konuyor birazda erkekler konsun bir şey olmaz. Adam kadına bir şey yaparsa hep beraber zil takarız nasıl? Konu gerçekse tabi.

Ahlakın bir mesleği yoktur. Bu karakterle alakalı bir durumdur. İş yerine gider müdürüne şikayet ederdim. Bu olay zaten duyulur eşinin kulağına gider onun. Ayrıca eşinize güveniyorsanız sorun yok. Maksat başka yuvalara da zarar gelmesin. Kadın psikolojik problemli olabilir.

Allah askina ya..derdi olan su su sebepten ulasmis kocama filan der...hayat kadiniysa esinizin numarasi onda ne isi var..

İnternet bağlantısı sıkıntılı.az önce defalarca elektrik gitti.inanmayabilirsiniz.paylaşabileceğim tek yer burası.amacım dertleşip akıl danışmak.insan olayın içinde olunca sağlıklı düşünemiyor

hi,çbir detay vermemişsiniz
zorla laf istiyoruz agzınızdan

kocama aşık
anasınıfı
hayat kadını
kocamı aradı

eee biz bu kelimelerle mi yorum yapacağız
daha kendınızı ifade etmeyı bılmıyorsunuz.

Bu kadın kimin öğretmeni? Çocuğunuzun mu? Eşinize açıldığında siz yanında mıydınız eşinizin konuşmaları duydunuz mu?

Gerisini o halleder

Kocası halletsin anlamında söylemedim, yanlış anlaşıldım.
Aldatmanın kadını erkeği olmaz.
Aldatılan her kadının ve her adamın bunu bilmeye hakkı var diye düşünüyorum.
Sadakatsiz bir kişi ile hayatını sürdürmeye mahkum olmamalı, hayatından çıkarır, boşanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…