Bu konu sahibine düşmez.Kocası ne kadar karaktersiz ve sadakatsiz bir kadın ile birlikte olduğunu bilmeli, hiç birşey bilemeden saf yerine konularak hayatına devam mı etsin adam?
Ne bu şimdi?Hayat kadını
Anasinifi ogretmeni diye girmis hayat kadinindan cikmis arada ki bosluklar doldurulmaz ki ...Ufff.Hayat kadınları kimsenin kocasını yoldan çıkarmıyor benim bildiğim.Kocalarınız adam olsun elin kadınına kadar
Hadi konu fake onu anladık da bari senaryodaki boşlukları doldurup yazsaydın
Hep kadınlar saf yerine konuyor birazda erkekler konsun bir şey olmaz. Adam kadına bir şey yaparsa hep beraber zil takarız nasıl? Konu gerçekse tabi.Kocası ne kadar karaktersiz ve sadakatsiz bir kadın ile birlikte olduğunu bilmeli, hiç birşey bilemeden saf yerine konularak hayatına devam mı etsin adam?
Başkasinin kocasina goz koyma sanatlari mezunukiz hangi meslekten olsa normal karşılanacaktı merak ettim.
Cevap veremeyebilirim.uygun değilim .fırsat buldukça cevaplarım inşallah
Iki kelimeden fazla yazamiyorsunuz konu sahibi hayirdir...
sen kicandan haber ver o ne diyo bu işe ?Kadın öğretmen. Bu davranış ancak hayat kadınına yakışır
Gerisini o halleder
Fazla alakasız yorum. hayat kadınları evli adamları ayartmıyor adamlar isteyerek gidiyor mesela bilmiyorum o mesleği zorla yapan yapmak zorunda kalan kadınlar varken bu kadar aşağılamak....Kadın öğretmen. Bu davranış ancak hayat kadınına yakışır
Anaokulunda sadece 2 kelime ögretmisler, o da sıfat tamlaması. dur ya konu oyle değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?