EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

Ay ay ay... tam adamına söylediniz hiç dayanamam hayvanlara... canımdır her biri canımdan can gider onlar için... Keşke herkes merhameti bilse sizi gibi...
Arkadaş konusunda da, ben de öyle sandım, ciddi misiniz diye sordum ilk önce tavsiyesinde, ama yok dönmüyor arkadaş söylediğinden, oh eline sağlık derim diyor... İyice azmettiriyor insanları. konu sahibi gidip kavga çıkarsa, kadın bayılıp kalsa, kimin üzerine bunun vebali... of off.. çok çirkin şeyler bunlar çok...

Pardon benim olmayan konularda bundan sonra sizin yorumlarınız varsa, size karşı çıkmam, muhalefet etmem... Başüstüne... demem mi lazım şimdi...
Tartışma adabınız bile yok... Muhatap alınacak bir üslubunuz olmasa da, siz şiddeti teşvik etmeye devam ettikçe ben de kendi vicdani doğrularımı her gördüğümde yazarım. Net!
Nokta!

Yani konu başlığın hiç olmamış hemencecik kadına boku yapıştırmışsın ne demek Kocama asılan kadın? Kendin demişsin gülüşüyorlar yani kadın tek başına gülmüyor heralde dimi yada kocan onu görünce suratını dönüp kadın duwarla muhabbet etmiyo dimi? Ada'm demek ki samimi davranıyor kadında muhabbet ediyo Kadın bence haklı kocanı kaptırırsın elinden sen bu kafayla ayrıca kocanda seni uyarmış inceden ayrıca kadına sormakta ne kadar ezik bi durum kocasına laf geçirememiş bana söylüyor zawallı demiştir kesin arkandan. Şu bazı kadınların kocası sanki ak pak gibi millete yüklenmeleri meşhur oldu bişey görseler hemen ağzını yırt burnunu kır sanki kendi kocaları sanırsın kedicik sanki onlar gözü kapalı geziyo sokakta te allam ya.

Bir de konu dışı ama o köpeği takip etme imkanınız olursa lütfen ihmal etmeyin. Kötü davanan görürseniz onu şikayet edeceğinizi söyleyin. Cezası var diyin. Var gerçekten. Azıcık da varsa yemek artığı falan bıraksanız belki güvenini kazanırsınız kuzucuğun. Ah neler yapıyorlar neler o sokak hayvanlarına.. sadece dövmek değil. Çok korkunç şeyler var çook

Ha o değilde ben asıl kadını merak ettim çok güzel ki sen böyle takıntı yapmışsın kendine

Bu konu hakkında eşine hiç bir şey dememen gerekiyodu konuşarak onun daha çok dikkatini çekmesini sagladin belkide ilk başta böyle bişey düşünüyorsa bile eşinin aklına soktun alttan alttan halldicektin işini kocanla daha anlayışlı olup gülüp ona herzamankinden daha fazla ilgi göster

Sen de bi erkekle konus gulus bakalim o ne yapacak... Kiskandgini da belli etme umursamaz davran.

Gülüşüyorlar diyorsunda ne konusuyorlar ? Hangi araliklarla oluyor bu? Arada bir arkadaslar birbirlerine saka yapıp, sohbet edebilirler. Bu büyük bir problem değil.
Mesela ilk evlendigimizde esimin eski işyerinden kadın vardı. Baktım wptan filan kuzummm bilmem ne diye yazıyor. Evli ve iki cocuklu. Anında tepkimi verdim o kadın hayatimizdan cikti. Ben kimseye degisik sacna sapan hitaplarda bulunmam bulunanida sevmem. Kendim kiz arkadaslarimla bile böcekli kuzulu konusmusluğum yoktur. Eğer bu tarz bir durumsa tepkiniz az bile ancak konuşma kadınla olmamaliydi cok yanlis.

zaten mesafe koyan kişi siz olduktan sonra bunun ne önemi var ki o kadının gözünde? düşünüyorum da benim nişanlım tutup arkadaşını arayacak görüşmek isteyecek, kız da yok senin nişanlın kızıyor görüşmeyelim diyecek ve görüşmeyecekler. ne anladım ki ne önemi var bunun.. sırf o kız öyle dedi diye görüşmeyecekse gitsin görüşsün bi farkı yok.

burda mesafeyi koyması gereken siz değilsiniz ki zaten, arkadaşınız. ben de çok kıskanç biriyim, nişanlım da öyledir, o yüzden beni bu konuda anlar sorun çıkarmaz. bugüne kadar nişanlımın görüşmesini istemediğim arkadaşları oldu, ama hiç kıza bunu yansıtmadım sadece nişanlımla konuştum. kendisi mesafesini koydu. zaten kendisi mesafesini koymasa ben kızı neyle suçlayabilirim ki? o gidip benim kıskançlığımı umursamadan kız arkadaşıyla görüşmeye devam ederse kız da tabiki ''umrumda değil kabullenecek mesafe koymam'' falan filan der..

Ben kıskanç bir insan değilim. Şimdiye kadar eşime herhangi biriyle arasına mesafe koyması gerektiğini söylemedim mesela. Koskoca adam kendi ilişkilerini kendi yönetebilir diye düşünüyorum. Aynı şekilde eşimin de bana bu konuda müdahale etmesine izin vermem. Ama ben bir insanda anormallik sezersem zaten tepkimi gösterir arayı açarım. Karşımdaki insanın da ona göre davranmasını beklerim. 30 yaşındayım, 29 yıldır hayatımda olan bir adamı sırf sevgilisi istemiyor diye neden hayatımdan çıkarayım ki? Ya da benim hayatımdaki adam rahatsız oluyor diye neden dostluğumu bitireyim. Bir arada olduğumuz onca sene zaten bişeyler hissetsek ileriye giderdik, çocukluk arkadaşıyla evlenen bir sürü insan var. Muhtemelen birbirimizi karşı cins olarak bile görmüyoruz. Dediğim gibi aynı beşikte uyuduğum insan, kardeş gibi. Bunu kıskanacak kadın da kendi kıskançlığıyla başbaşa kalacak muhtemelen.

Sizin yönteminiz de size göre doğru. Ya da burdaki pek çok mesajla kıyaslandığında çok daha doğru. Kadına çatmak yerine hayatlarındaki adama açmalılar bu tip şeyleri. Ama dediğim gibi koskoca insanlar kendi sosyal ilişkilerini yönetebilmeliler, yönetmeliler benim görüşüme göre. Evli de olsa kimsenin kimseye müdahale etme hakkı yok bana kalırsa. O kadından hoşlanmıyorum, bu adamla görüşme tripleri bana saçma geliyor. Evet biliyorum bizim ülkemize göre fazla ütopik bir düşünce tarzı.

Ben evlenmeden önce de evlendikten sonra da eski okul arkadaşlarım, iş arkadaşlarım kadın erkek farketmez, karşılaştığımda tokalaşıp yanaktan öpüşürüm. Bunu eşimin yanında da arkadaşlarımın eşlerinin yanında da yaparım ve hiç sorun yaşamadım. Ama kk nü takip etmeye başladıktan sonra, genel kadın algısıyla yolunacak, ağzı yırtılacak tuhaf kadın imajı çizdiğimi gördüm. Gerçekten ben mi rahatım ve özgüvenlerim yoksa insanlar mı çok tutucu?

O kısma ben de cevap veremiyorum. Bir sürü mesajda herkes sizin kadar GENİŞ değil falan demişler hakaretvari bir şekilde. Kötü kadınız sanırım biz, çünkü evli adamları öpebiliyoruz.

Burda çok şey namahrem sus kız taşa tutarlar seni Allah muhafaza

O kısma ben de cevap veremiyorum. Bir sürü mesajda herkes sizin kadar GENİŞ değil falan demişler hakaretvari bir şekilde. Kötü kadınız sanırım biz, çünkü evli adamları öpebiliyoruz.
Gerçekten benim gibi düşünen GENİŞ sayısı o kadar az ki kk de, birçoğunuzun ismini bile ezberledim yani. Ben kk nü şu konuda referans alıyorum ki toplumdaki algıyı yansıtıyor. Yani burda ne kadar az isek dışarda da öyleyiz. Bu durum da beni düşündürüyor ve geriyor aslında :/

Ama buraya bakınca bile anlaşılıyor ki en az derdi olan yine bizim gibi düşünenler. O yüzden böyle devam diyorum ben.

Çok sever kiskanirsan ve bunu belli edersen o kadının da kocanında biyerlerini kaldırmış olursun Canim.boğulur adam sonrada seni suçlar beni sen ittin cenenle dsariya die.aynı sorunu bitek ben yaşıyorum saniyordum.ama sende bendensin güzelim kader ortaam ☺☺☺

Umursama biraz o sana faiziyle geri dönecektir canım. Arama diye kaydettim ben eşimi bi süre hep tlfonu elime alır sonra arama die görünce vazgeçtim. Sonra noldu nie aramiyorsun dedi.o düştü pesime erkeklerin biyerlerini biz kaldırıyor bole yaparak onları dünyanın en yakışıklı adamı sanmalarina izin veriyoruz.

Hahaha kadın sonunda yuva yıkan kadın yaftası da yemiş. :)))
İşte bunlar hep işsizlikten, boş kalmaktan.
Efenim insanın hayatında karısı-kocası dışında da bir sosyal hayatı olmalıdır. Normal bir insanın olur en azından. Ama sokağındaki esnaf, ama iş yerindeki iş arkadaşları. Nedir bu herifleri bu kadar hayatın odak noktası yapıp, hayatta başka meşgalenin olamaması anlamıyorum. Bir kadın ve bir erkek fanfinifinfon dışında bir şey yapamaz mı? Hani aklınızda cidden aldatmak, asılmak vs pisliklerden başka bir şey gelmiyor mu? Ne kadar garip. Burada sorun görmeyenlere geniş geniş diyip duranlar, siz fazla dar olmayasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…