- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.870
- 133
- Konu Sahibi melek93masal
-
Ay ay ay... tam adamına söyledinizzey_tin hanim
ben de siddetin her turlusune karsiyim
belki arkadas oylesine dedi . sonra da devam ettirdi onemsemeden demis sanki.
nasil olacak bilmiyorum ki , icim aciyor bir küçük kopek kapimizin onundeydi sevmek icin elimi uzattim hayvancgiz kafasini korkarak sakladi . nefret ediyorum masuma mazluma kendi koruyamayacaklara siddet uygulayanlara. :'(
neyse ki ahiret var özellikle cocuklara hayvanlara zarar verenlerin karsiligini görmek istiyorum ama dunyada da bunlara tahammul edemiyorum
Konu senin degil gereksiz yorum yapma:) cıkıyorum gibi bişey denmedi ne zorvalıyosun:)
Ay ölürüm kahrımdan ne olur uyarılarımı önemse uyku girmez gözüme:))))) ne bulaşık bişey cıktın ya yaz hadi yaz konus kendi kendine madem ne diyim:))
Bir de konu dışı ama o köpeği takip etme imkanınız olursa lütfen ihmal etmeyin. Kötü davanan görürseniz onu şikayet edeceğinizi söyleyin. Cezası var diyin. Var gerçekten. Azıcık da varsa yemek artığı falan bıraksanız belki güvenini kazanırsınız kuzucuğun. Ah neler yapıyorlar neler o sokak hayvanlarına.. sadece dövmek değil. Çok korkunç şeyler var çookzey_tin hanim
ben de siddetin her turlusune karsiyim
belki arkadas oylesine dedi . sonra da devam ettirdi onemsemeden demis sanki.
nasil olacak bilmiyorum ki , icim aciyor bir küçük kopek kapimizin onundeydi sevmek icin elimi uzattim hayvancgiz kafasini korkarak sakladi . nefret ediyorum masuma mazluma kendi koruyamayacaklara siddet uygulayanlara. :'(
neyse ki ahiret var özellikle cocuklara hayvanlara zarar verenlerin karsiligini görmek istiyorum ama dunyada da bunlara tahammul edemiyorum
Karısı değil sevgiliysiydi. Ayrıldılar zaten. Karısı da olsa bir şekilde kabullenecek. Birlikte büyüdüğüm, aynı besikte uyudugum adamla arama mesafe koymayacagim tabi ki kendisi istemediği sürece. Onun da böyle bir talebi olmadı şimdiye kadar.
zaten mesafe koyan kişi siz olduktan sonra bunun ne önemi var ki o kadının gözünde? düşünüyorum da benim nişanlım tutup arkadaşını arayacak görüşmek isteyecek, kız da yok senin nişanlın kızıyor görüşmeyelim diyecek ve görüşmeyecekler. ne anladım ki ne önemi var bunun.. sırf o kız öyle dedi diye görüşmeyecekse gitsin görüşsün bi farkı yok.
burda mesafeyi koyması gereken siz değilsiniz ki zaten, arkadaşınız. ben de çok kıskanç biriyim, nişanlım da öyledir, o yüzden beni bu konuda anlar sorun çıkarmaz. bugüne kadar nişanlımın görüşmesini istemediğim arkadaşları oldu, ama hiç kıza bunu yansıtmadım sadece nişanlımla konuştum. kendisi mesafesini koydu. zaten kendisi mesafesini koymasa ben kızı neyle suçlayabilirim ki? o gidip benim kıskançlığımı umursamadan kız arkadaşıyla görüşmeye devam ederse kız da tabiki ''umrumda değil kabullenecek mesafe koymam'' falan filan der..
Ben evlenmeden önce de evlendikten sonra da eski okul arkadaşlarım, iş arkadaşlarım kadın erkek farketmez, karşılaştığımda tokalaşıp yanaktan öpüşürüm. Bunu eşimin yanında da arkadaşlarımın eşlerinin yanında da yaparım ve hiç sorun yaşamadım. Ama kk nü takip etmeye başladıktan sonra, genel kadın algısıyla yolunacak, ağzı yırtılacak tuhaf kadın imajı çizdiğimi gördüm. Gerçekten ben mi rahatım ve özgüvenlerim yoksa insanlar mı çok tutucu?Herkes kendi gibi görüyor insanları, yaşadıklarıyla bağlantı kurup yorum yapıyor.
Eşimin iş yerinden herhangi bir kadına kur yaptığını sezsem kadınla değil eşimle çözerim mevzuyu. Olay çözülmüyor, ilerliyorsa kapıya koyarım o adamı.
Ama benzer şeyler benimde başıma geldi zaman zaman.. Okulda işte samimi olduğum adamların sevgilileri/eşleri çok kapıma dayandı ortada bişey olmamasına rağmen. Hastalık derecesinde kıskançlık çok yaygın bizim ülkemizde. Konu sahibinin de bu dertten muzdarip olduğunu düşünüyorum.
Ben evlenmeden önce de evlendikten sonra da eski okul arkadaşlarım, iş arkadaşlarım kadın erkek farketmez, karşılaştığımda tokalaşıp yanaktan öpüşürüm. Bunu eşimin yanında da arkadaşlarımın eşlerinin yanında da yaparım ve hiç sorun yaşamadım. Ama kk nü takip etmeye başladıktan sonra, genel kadın algısıyla yolunacak, ağzı yırtılacak tuhaf kadın imajı çizdiğimi gördüm. Gerçekten ben mi rahatım ve özgüvenlerim yoksa insanlar mı çok tutucu?
Burda çok şey namahrem sus kız taşa tutarlar seni Allah muhafazaBen evlenmeden önce de evlendikten sonra da eski okul arkadaşlarım, iş arkadaşlarım kadın erkek farketmez, karşılaştığımda tokalaşıp yanaktan öpüşürüm. Bunu eşimin yanında da arkadaşlarımın eşlerinin yanında da yaparım ve hiç sorun yaşamadım. Ama kk nü takip etmeye başladıktan sonra, genel kadın algısıyla yolunacak, ağzı yırtılacak tuhaf kadın imajı çizdiğimi gördüm. Gerçekten ben mi rahatım ve özgüvenlerim yoksa insanlar mı çok tutucu?
Gerçekten benim gibi düşünen GENİŞ sayısı o kadar az ki kk de, birçoğunuzun ismini bile ezberledim yani. Ben kk nü şu konuda referans alıyorum ki toplumdaki algıyı yansıtıyor. Yani burda ne kadar az isek dışarda da öyleyiz. Bu durum da beni düşündürüyor ve geriyor aslında :/O kısma ben de cevap veremiyorum. Bir sürü mesajda herkes sizin kadar GENİŞ değil falan demişler hakaretvari bir şekilde. Kötü kadınız sanırım biz, çünkü evli adamları öpebiliyoruz.
Gerçekten benim gibi düşünen GENİŞ sayısı o kadar az ki kk de, birçoğunuzun ismini bile ezberledim yani. Ben kk nü şu konuda referans alıyorum ki toplumdaki algıyı yansıtıyor. Yani burda ne kadar az isek dışarda da öyleyiz. Bu durum da beni düşündürüyor ve geriyor aslında :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?