EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

Konuşup fikir paylaşıyoruz, forumun kurulma amacı bu zaten. Rahatsız oluyorsanız bu durumdan hiç yorum yapmamanız gerekir.

Bence ciddi anlamda aldatılma fobiniz var. Başka türlü bir insan kafa patlatmayı ya da saç yolmayı falan düşünmez. Yeni evlisiniz diye aldatılmayacağınızı sanıyorsunuz sadece. Ben ya da benim gibi düşünenler ise hayatta her şey mümkün diyoruz. Aldatılabilirim de, ama eşimin aldatma potansiyeli kadar benim de var, erkeğe özgü bir mevzu değil yani. Onun peşinde dolaşıp kime kur yaptı, kime göz kırptı diye araştırmıyorum mesela. Umurumda değil çünkü. Hayat o yöne götürür de aldatılırsam boşarım olur biter. Eşime de söylerim her zaman bunu, affetmeyeceğim ender şeylerden biridir sadakatsizlik. Ama bunu kıskançlıkla göstermiyorum ya da takıntı haline getirmiyorum. Böyle yapıp da hayatı kendime de eşime de zehir edemem.

Banlanmamak icin nasıl bi adam oldugunu söylemiyim burda:)
Yahu ben kendime yediremem diyorum adamdan banane ben kendime ye-di-re-mem bilmem algılayabildiniz mi bu sefer? Ayrıca siz niye bu kadar ilgileniyosunuz onu anlamiyorum.. Adamı yemiyorum niye korksun:) yanlış anlaşılma olmayacak bi durum mu var burda pardon?? Kadın eşin hakkında bişeyler zırvalıyo , eşin kadın yuzunden sana ters davraniyo daha boynuzlarımın cıkmasını mı bekleyeyim? Elhamdülillah cok mutluyuz , siz bizi dert etmeyin olur mu:))))

FatElephant seni çok gergin gördüm.
konu sahibinin 2. hesabı mısın :)
zaten yeterince destekçisi var gerçi, buna ihtiyacı yok ama.

şimdi ortada aleni bir aldatma var gibi konuşuyorsun.
hadi diyelim aleni aldatmada senin dediğin tavır olabilir.

peki bu konuda o kanıya nasıl vardın, aslında konu sahibini destekleyen herkese sorum bu.

yani nasıl oluyor da, iş yerinde konuşan iki farklı cinsin muhakkak kötü niyetli bir ilişkide olduğuna kani olabiliyorsunuz.

gülmeleri mi problem, hiç mi bir erkekle konuşurken gülmediniz,
hiç mi ses tonunuzu ayarlayamadığınız olmadı.

tuvaletteki mevzu mu problem, farkında mısınız o olayı tek taraflı dinledik, konu sahibi hangi yüz ifadesi ve hangi tavırlarla söylediklerini söyledi biliyor muyuz, orada kadın gayet iyi niyetli davranmış bile olabilir.

ya da gerçekten benim ahlak anlayışımda mı bir problem var,
ki ben kendimi muhafazakar olarak görürüm...

Ay bilmem ne yaristiramicam sizinle hakikaten canimi sıkıyosunuz banlanmak istemiyorum tekrar yorum yapmıyorummm. Ben buyum , sizde kendiniz bu kadar bitti. Var mı baska bişey?

Sen boyle davranmaya devam edersen esin hic vazgecmez biliyorum basima geldi cunki..
Senin isin daha zor tabii gozunun onunde oluyor hersey
Ben aylarca esime soylendim durdum ne zaman vazgectim rahat takıldım vee tabii gece gunduz dualar ettim sabah namazinda hep yalvardim Allah o kadindan kurtulmak icin cok sukur oyle de oldu sabrli olll konusarak ağlayarak bağırarak tepki gostererk hicbir yere varilmiyor aklini kullan duygularini bastir biraz
Allah yaridmcin olsun

Bence konu sahibinin durumu iyi degil ve yorumlarimiza dikkat etsek daha iyi olur.
Acaba gercekten deliriyorum bende mi hata var moduna girmis bir ara. Kendi bakis acisina gördüklerine süphe etmis ve bu agir bir durum.
Bu konuda herkesin görüsü farkli aslinda ve gayet normal bazilari daha rahat olabiliyor bazilari degil aslinda güvenle de alakasi var ..esine güvenen insan sorun yapmaz baska kadinlarla konussa süphe dahi duymaz ici rahat olur. Konu sahibi yasadiklarini gördüklerini kendi biliyor anca. Belki ortada gercekten bir cilvelesme durumu vardir ve esi inkar ettikce daha da cikilmaz bir hal almistir. Erkekler zaten inkari cok sever bildigimiz üzere.
Belki de inkar etmek yerine evet o benim arkadasim ve güzel muhabbet ediyoruz ama baska seyler düsünürsen üzülürüm öyle birsey olamaz vsvs tarzinda yalansiz ve gercekci bir konusma yapsaydi esi, ozaman belki bu durumda olmazdi konu sahibi. Dogru iletisim herseyi cözer.

Yoo neden koyayim? Biri hala en yakın dostum. Kimse kusura bakmasın dostumla arama mesafe koyamam kimse için. Diğerleriyle okullar bitti işler değişti ister istemez mesafe girdi.

Kimse dediginiz adamın karısı! Asil siz kimsiniz!! Dostmus.Gerçek dost olsaydınız arkadaşınızın aile huzurunu düşünür mesafe koyardiniz

Yapılan tavırlar ne kadar dogru? Tuvalletteki konuşma ve eşinin tavrı? Beni şahsen okurlen bile cok rahatsız etti ve ben aldatildigini düsündüm anlatma biciminden belki de ve öyle bi durumda affetmem hırsımı cikaririm ikisinden de yoksa icim icimi yer .. Kendime güvenim biter bi daha kimseye de güvenemem.. Bakın bazı seyler var insanın hayatında yaşadığı belki de hırcınlastıran sebepleri vardir bunlari bilemezsiniz ama ben bu durumumdan asla ve asla sikayetci degilim. Ben kendimi biliyorum ve kendimi korumak icin bazı konularda net duvarlarım olması gerekiyo anlatabiliyo muyum? Ben sizinle değil konu sahibiyle fikrimi paylastim..

Canım daha beterlerini yaşamış olaraktan sana tavsiyem eşine kıskandığını belli etme sürekli onla konuşma gülüşme bilmem ne deme.. öncelikle kendine bak bakımlı ol güzel giyin ve onu umursamaz davran çünkü bu tipler insan gibi konuşmaktan anlamaz.. o bi zaman sonra bunu farkedip sana sokulmaya başlıycak bu arada bi taraftan kendi kendine ben çok kıymetliyim eğer yanlış yaparsa o kaybeder önemli olan benim iyi olmam de ve eşini 2.plana at.. eşin olcak denyo sana sokulmaya başlayınca vercen ayarı yani 2 gülüp bi laf sokcan sonra gülücen aptal edicen adamı.. baktı ki sen onu gözden çıkarmaya başlamışsın o zaman da diyceksin ki ayağını denk beni ne kadar yıprattığının farkında değil msn güzel güzel geçinmek varken huzurumuzu kaçırma.. eğer bi yanlışa düşecek olursan hiç ardıma bakmam diyceksin.. her lafta adama boşuycam da deme bi etkisi kalmaz. Bi defa söylüyceksin oturacak içine..

benim yorumlarım da konu sahibine yardım amacı taşımaktadır.

yoksa senin kararlarını sorgulayacak değilim elbette.

dediğin gibi farklı noktalara takılıp farklı düşünüyoruz.

yine de konu sahibi umarım sizin kafa göz yarma önerinizi dikkate almaz

Tabiki is yerinde yuzyuze bakiyorlar illaki konusmak zorundadir ama aradaki mesafeyi koruyarak fazla samimi olmadan esinizinde hosuna gidiyor demekki sizin onu kiskanmasi ama onun empatisini kuramiyor ayni sekil siz is vyerinde bir erkekle samimi olsaydiniz ne dusunurdu acaba bence sizde onu unursamaz davranin biraz ilgisiz olun kendinizle ilgili degisiklik yapin saclar olsun makyaj olsun giyim konusunda olsun degisiklik yapin arkadaslarinizla disarida vakit gecirin o degisimi anlayacaktir kesin biraz ilgisiz olun derim anlasin bazi seyleri

Kimse dediginiz adamın karısı! Asil siz kimsiniz!! Dostmus.Gerçek dost olsaydınız arkadaşınızın aile huzurunu düşünür mesafe koyardiniz

Karısı değil sevgiliysiydi. Ayrıldılar zaten. Karısı da olsa bir şekilde kabullenecek. Birlikte büyüdüğüm, aynı besikte uyudugum adamla arama mesafe koymayacagim tabi ki kendisi istemediği sürece. Onun da böyle bir talebi olmadı şimdiye kadar. Ama siz niye bu kadar sinirlendiniz anlamadim?

Peki hayırlı gecelerr size

Konu sahibinin tavırlarıyla yaklaşınca da erkeklerde o inkar hep oluyor zaten... Bir uzmana danışmış olmaları, eşinin bu uzmana gidilmesini kabul etmesi (belki de önayak olması- bilemem) beni düşündürüyor. Uzmanın da durumu irdelediğini düşünerek yorum yapıyorum. Bence kendi düşüncelerinden biraz şüphe etse konu sahibi, bir silkelenip kendine gelir belki, yazık yepyeni evlilik cehenneme dönmüş.
Bir de bu dolduruşa getirme olayı gerçekten çok tehlikeli. Ben en yakınlarımdan biri yüzünden bunu bizzat deneyimledim. Bende de zaten kıskançlığa yatkınlık varken bir ara psikopat gibi başka şey düşünemez olmuştum sırf dolduruştan, adamın da beynini yeme yolunda ilk adımlarımı atmıştım. Şimdi nasıl utanıyorum. Çünkü ortada hiç bir şey yoktu, son derece normal bir konuda ben "Kızım sen saf mısın?! " diye başlayan cümlelerle dolduruşa getirilmiştim. O tanıdığım kötü şeyler yaşamıştı zaten. Sonra tedavi gördü. Anladı yaptıklarının ne çok zararlı olduğunu, ama o arada kim bilir kimleri doldurdu böyle
İnsan hangi bakış açısını kendisine yakıştırırsa onu benimsiyor zamanla. Yeter ki buna istekli olsun. Ben kendi huylarımı törpüleyebildim, kıskançlığımı reddetmeden ehlileştirdim, içimde daha hafif yaşıyorum artık ve karşımdakine de tepkilerim daha sağlıklı.. Olmayacak işler değil bunlar. Önce insan kendi mantığından şüphe edecek ki düzelsin... Yoksa bu durum çok büyük mutsuzluk getirir, hem kendisine hem eşine resmen işkence...

Tamam içiniz içinizi yiyorsa buna bir şey demiyoruz ama kafasını duvara çarpıp patlat demek ne demek?! Diyelim ki bir yamuk durum var, şiddet dışında çözüm yok mu? Sizi dinleyip kadına dalsa konu sahibi o işten bir sürü tatsızlık çıksa nasıl hissedersiniz, oh iyi yapmışsın mı dersiniz? Soruyorum ama, sanırım dersiniz

Yoook cnm :) sinirlencek ne var
Eşi yahut sevgilisi herkesten önce gelir bana göre /kimse değil /
İş arkadaşımın eşi beni kıskanmis bana söyledi arkadas ben mesafe koydum eşi geldiğinde hiiç muhatap olmadım iş arkadaşımla
Benim yüzümden kimse huzursuz olsun istemem

Sizde kapıma dayansalarda vazgecmem elin kocası .nişanlısı. sevgilisi olmasının önemi yok huzursuz olsalar da derdim degil ille elin adamiyla arkadaslik edicem diyorsaniz tercih meselesi !

maalesef bu kıskançlıkla kimi alt seviyedeki çalışanların işinden edene de çok rastladım.
insan ister istemez profesyonel iş hayatında bu tarz ailevi ilişkilerin olmasına takılıyor.
elbette aile huzuru için yapılmayacak şey yok, ama ya bu uğurda birinin evine ekmek götürmesine engel olunduysa...
bunlar da ağır veballer, ama kimse düşünmüyor, yeter ki kocişlerinin ipleri sağlam olsun.

aynen şu demek; kafasını duvara çarpıp patlat. Anladınız umarım algınız ne kadar acık bilemiyorum tabii:) varsa da uygulayın canim napayım benim yapacagim aynen de bu olurdu size göre mi yorum yapacagim pardon? Tabiki de eline saglik iyi yapmissin derim .. Anlamadığım tek bişey var bu niye bu kadar dert oldu size??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…