EŞİME ASILAN KADINI NASIL UZAKLAŞTIRABİLİRİM:((((

Hayatımda bazı insanlar önemlidir. Önemli olmayanlar zaten zamanı gelince çıkıp gidiyorlar. Eşim o arkadaşımı sorun etseydi sevgililik zamanında muhtemelen şimdi eşim olmazdı. Çok şükür kişisel ilişkilerime, dostluklarima saygı duyan bir adam var hayatımda.

Arkadaşım kendi huzuru için benden uzaklaşmak istese sesimi cikarmam, kabullenirim. Ama hayatına sonradan girmiş bir insanın beni uzaklaştırmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.

Onların ilişkileri beni ilgilendirmez. Ben düşünmek zorunda değilim ki onların huzurunu. Arkadaşım dediğim insan beni arar, sana ihtiyacım var ya da bu akşam buluşalım derse ben ama senin sevgilin/karın istemiyor bulusamayiz demem. Bu benim dostluk anlayışıma aykırı.

Ayrıca is arkadaşı ve dost farklı kavramlar, kıyaslanamaz bile...

Bu yüzden eşimin çalıştığı şirket çiftleri almıyor. Bir şekilde çalışanlardan ikisi evleniverirse birini şehrin bi tarafına diğerini diğer tarafına gönderip etkileşimi mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorlar.

Ne yapacağım diyorsunuz ya , aynı işlerinde olan iki insanın konuşmasını normal karşılaşacaksınız.

Kadınla konuşarak yaptığınız büyük , çok büyük hatayı bir daha tekrarlamayacaksiniz.

Siz bunu yaptıkça , ikiside kendisinde bir halt varmış gibi daha da yakinlasir, boncuk ararlar.

Umursamaz olun. Her zamankinden daha guzel giyinin. Neşeli olun. Ve belli etmeden yapın bunu.
Nispet yapar gibi değil..

Ve o kadına tavır takınmayın, aksine fazla olmamak kaydıyla yakın davranın.

Bu sebeplerle kavga mi edilir Allah aşkına ? Yani kavga sebebi olabilir belki de , (kişiye göre değişir ) ama olmayacağını bildiğiniz birey içinde eşe ısrar edip kendinizi düşürmeye gerek yok.
Boşu boşuna kendinizi yemekle kalırsınız.

Ha baktınız bu evlilik sizi aşağıya çekiyor , son kez konuşur yolunuza bakarsınız.

etek giydirmiyor ben sevkiyatta çalışmaya başladım eskiden sürekli mesaj atan adam yoğunum işim çok diye atmıyor ve ben baskı yapıyorum at diye bundan sonra kıskandırma ise kıskandırma

Mesaj at diye baskı yapmak mi ? Ee siz söyledikten sonra atsa ne olur atmasa ne olur ?
Ben anlayamıyorum bazı kadınları..

Karşıdaki adam Hint kumaşı da kendileri ne oluyor ?

İkiside dengesiz iş için görüsürken yılışmalar gerekmez. Kadında piskin kocanda. Ozmn kocanın karsısında baska adamlarla gülüş sonrada dr a gönder

Ne demek derken çok şükür zihinsel becerilerimde bir eksik yok, merak etmeyin, ilkel bulduğumdan şaşırıyorum. Çünkü bu önerilen şey ilkellik. İlkellik... ve ayrıca ilkellik... Daha başka sıfatlar da var aklımda, eylemin tam tarifini veren, ama hakaret addedersiniz diye sadece ilkellik diye tekrar ediyorum...
Neden mi dert oldu, onu da açıklayayım. Açın iyice algılarınızı, belki bir aydınlanma falan gelir (sanmam ama bir umut işte benimki..) Ben şiddet karşıtı bir bireyim ve her gördüğüm şiddet teşvikine ve şiddet eylemine bu toplumum bir parçası olarak müdahale ederim. Bu benim en doğal hakkım. Ne siz ne bir başkası sana neden dert oldu diyemez. Evet bana dert olur, gerçekten dert olur... Bir şiddet eylemine şahit olmak uykularımı bile kaçırabilir. Çünkü insanım. Bu toplumun da bir parçasıyım. Dert edinirim. İnsani melekelerimden ötürü. Size bunun on sayfa sosyolojik açıdan açıklamasını da yapardım ama, neden dert olduğunu sorduğunuza göre bunu da anlayamayacağnızı tahmin ediyorum

aynı durum bir arkadaşımda vardı.kız böyle yapa yapa adamın aklına kıskandığı kişiyi sokmuş.sonuç hem arkadaşım hem de kıskandığı kadın boşandılar.kız kocasını o kadına kaptırdı.kocası da çok teşekkür ederiz hiç düşünmezken bizi yakıştıra yakıştıra aklımıza girdin iyi de oldu çok şükür çok mutluyuz darısı başına diye çiçek yollamıştı iş yerine.adamın da sütü bozukmuş bi şey diyemem ama ortalık kötü aman diyeyim çok sıkma eşine de ay ben yanlış anlamışım hiç olacak şey değil.arkadaşların gazına geldim sen de beni küçük düşürme bak millet neler söyledi huzurumuz kaçtı boşuna de geçiştir.

Ve ayrıca böyle tavsiyeler verirken bunun gerçekten yapılabileceğini unutulmadan yazilmalidir.

Her üç kişiden biri ilaç kullanıyor. Fevrilik, şiddet çok uç noktalarda.

Bizim burada kullandığımız ufak bir cümle , takıntılı olan bir insanın zihnine kazınır ve uygulamaya geçer, geçebilir.

Bir tokat için ortalığı yıkan bizler , şiddet içeren cümlelerin telafuzunda zorlanmamiz gerekir.

Gerçekten yaparsa eline sağlık derim, ne diyeceğim diyor bir de bu kişi... Size neden dert oldu diye soruyor bir de. Anlaşılır gibi değil, gerçekten... Bir de bizim algılarımızı sorguluyor?! Şiddet öneren kendisiyken...
Konu sahibi zaten psikiyatristlik olmuş, bu mesele yüzünden.. OKB tanısı konmuş, doktor saplantıya dönüştürdüğünü söylemiş. Bir sürü çirkinlik yaşansa oh denir mi? İkisi de işinden olur belki karı koca. Hatta o kadın da. Davalar açılır... Burası dağ başı mı? Saldırının cezası hukuken nedir acaba biliyor mu bu insan? Kaldı ki bir kafa duvara patlatılırken iş ölümle bile sonuçlanabilir, benim aklım almıyor, yok almıyor bu tavsiyeleri, bu vebali üzerine almayı
Eğer gerçek bir aldatma varsa zaten araya giren üçüncü kişiye boşanırken dava bile açılabiliyor, hatta tazminat bile alınabiliyor evliliğimi yıktı gerekçesiyle. Kafa patlatıp oh demek !?
Bir de... Aklıma geldi nedense... sosyopatlığın tanımı zihnimde dönüyor, hiç bilemedim nereden girdi aklıma

Eğer buna uzunca yani seni ciddiye alıpta cevap verirsem sanada banada sıkıntı olur anladın mı canim , benimle muhattap olma sen kimsin ki yorumuma muhalefet oluyosun allah askına hadi canim hadi bana salca olma:)

Oh ki ne oh :)) agzimi bozdurcaksiniz sonunda hakikaten susun yani size noluyosa avukat kesildiniz basima bi susun hadi

Ne arsız kadınmıs pessss
Boşanmadan evvel farklı taktik ıygulayın
Kocanıza o bayanla ilgili hiçbir yorımda bulunmayın
Kocanızı daha cok itersiniz haklı iken haksız olursunuz
Uzaktan izleyin
İş için gülüşüyor olabilirler biz de gğlüyoruz erkek arkadaslarımızla
Kadın yapacagını yapsın bakalım eşiniz dur diyecek mi o kişiye
Benim eşim eskiden avm de calısıyordu
Birgü eve geldi. Bi müşteri geldi dedi bizim apt da yasıyormus dedi. Beni goruyormus hep otoparkta dedi. Geldi tanıstı benle dedi:))
O ara birsey demedim.
Kız öğretmenmiş falan dedi.
Snr bi aksam esim bida eve geldi dediki o kız bugun de geldi dedi. Eşim stantta yokmus eşimi cagırtmıs standa. Ürün satınaldı mi dedim yok dedi öyle muhabbete gelmiş dedi. Beni sormus birde burdaki kızlara falan dedi. Anlamadım ben de dedi.
Kız da evli bu arada , bigün isten geldim kız karsıma cıktı .
Kıza baya bir saydım sen benim eşimi neden ziyarete gidiyorsun ya senin kocan yok mu dedim. Bana dedi ki:))) sanırım siz klasik ev hanımısınız , ev temizlemekten baska işe yaramıyorsunuz ki asosyal olmussunuz dedi. Ben de asıl mesleğim kalite mühendisiydım . 8 yıl calıstım bu alanda . Sıkılınca muhasebeye merak saldım vs.
Ben de calısıyoru tatlım hem de uluslararası bir sırkette yonetıcı olarak dedim.
Bana dediki çok tombiksin sen yaaa tospaga gbi dedi
Eve geldim eşime anlattım
Kızdı biraz bana neden konstun ki dedi. Zaten ben sana gelip anlattım kız daha ileri gtse idi yıne anlatırdım dedi. Anlatırdı da...
Ertesi gün kızın kocası eşimi beklemiş sitede karına sahip cık karımın yolunu kesio demiş.
Kız o kadar oynak ki
Bazen goruyorum servisten iniyor yanında baska erkekler var, sokakta kahkahalar falan adama dokunuyor sarılıo yanaktan öpüsüyp falan
Var yani böle tipler

Şu adamları alın eve kapatın, "pencereyi perdeyi açarsan senin bacaklarını kırarım, elin o...larıyla gülüşmek yok, anam avradım olsun ağzını burnunu dağıtırım" deyin tam olsun.
Konu sahibi ortada nasıl bir durum var biliyor musun? İş arkadaşıyla keyifli bir vakit geçiren bir adam ve bunu onun burnundan fitil fitil getiren, kıskanç, huysuz, dırdırcı bir kadın.
Kendinizi neden şu konuma düşürüyorsunuz?
Güvenmediğiniz kim? Eşiniz mi? Sizi aldatabilecek bir adamla mı evlendiniz? Madem aldatacağını düşünüyorsunuz, neden hala evlisiniz? Siz boynuna yular takmadan doğru yolda gidemiyor mu bu adam? Saf mı salak mı?
Kendinize mi güvenmiyorsunuz? Eğer siz kendinizi daha "tercih edilebilir" bulmuyorsanız, bu sizinle alakalı bir problem, karşıdaki kadınla ilgili değil.
İş arkadaşı olan kadına mı?
Evlilik 2 kişiliktir. Eğer kocanızın niyeti bozuk değilse o kadın nasıl biri olursa olsun, sizi aldatmaz. Aldatmak bir kişilik problemidir. Sadece fırsatını buldu diye kimse aldatmaz. Siz beraber güldüğünüz her erkekle birlikte oluyor musunuz da kocanız da olsun? Cevabınız hayır, değil mi? E o zaman, mesele ne?
Kadın diyelim ki eşinize "iş atıyor" ve kocanız da buna müsaade ediyor.
Buradaki mesele kadının kocanıza iş atması değil, kocanızın müsaade etmesi. Sizinle evli olan kadın değil, kocanız. Sorun kocanızın samimiyeti ayarlayamaması.
Evet kadın ahlaki açıdan problemli olabilir, ya da siz olayı abartıyor olabilirsiniz, bilemem.
Ama her halükarda iş kocanızda bitiyor. Eğer o kadın kocanıza asılabiliyorsa bu kocanız izin verdiği içindir. Durum buysa hiçççç kadına suç bulmayın, sorun hanenizin içinde.
Ayrıca aldatacak adamın fingirdek iş arkadaşına ihtiyacı yok, sokaklar saatliği 150 lira olan kadın dolu. O yüzden ortada bir asılma varsa kadını boşverin adama bakın derim ben, sorunun kaynağı sizin evin içinde demektir.

Eğer buna uzunca yani seni ciddiye alıpta cevap verirsem sanada banada sıkıntı olur anladın mı canim , benimle muhattap olma sen kimsin ki yorumuma muhalefet oluyosun allah askına hadi canim hadi bana salca olma:)
Rahatsız oluyorsanız çıkın konudan, bir ara çıkıyordunuz da dönen sizsiniz... Şaşıracaksınız belki ama uyarılarınız hiç umurumda değil, sizin sözünüzün benim üzerimde bir yaptırımı yok, istediğim yorumu yazarım

zey_tin hanim
ben de siddetin her turlusune karsiyim

belki arkadas oylesine dedi . sonra da devam ettirdi onemsemeden demis sanki.

nasil olacak bilmiyorum ki , icim aciyor bir küçük kopek kapimizin onundeydi sevmek icin elimi uzattim hayvancgiz kafasini korkarak sakladi . nefret ediyorum masuma mazluma kendi koruyamayacaklara siddet uygulayanlara. :'(
neyse ki ahiret var özellikle cocuklara hayvanlara zarar verenlerin karsiligini görmek istiyorum ama dunyada da bunlara tahammul edemiyorum

Konu senin degil gereksiz yorum yapma:) cıkıyorum gibi bişey denmedi ne zorvalıyosun:)
Ay ölürüm kahrımdan ne olur uyarılarımı önemse uyku girmez gözüme:))))) ne bulaşık bişey cıktın ya yaz hadi yaz konus kendi kendine madem ne diyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…