- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi melek93masal
-
Yoook cnm :) sinirlencek ne var
Eşi yahut sevgilisi herkesten önce gelir bana göre /kimse değil /
İş arkadaşımın eşi beni kıskanmis bana söyledi arkadas ben mesafe koydum eşi geldiğinde hiiç muhatap olmadım iş arkadaşımla
Benim yüzümden kimse huzursuz olsun istemem
Sizde kapıma dayansalarda vazgecmem elin kocası .nişanlısı. sevgilisi olmasının önemi yok huzursuz olsalar da derdim degil ille elin adamiyla arkadaslik edicem diyorsaniz tercih meselesi !
Etiketlersen daha cabuk cevap alırsın:)) hay hay tatlişkom:)Neyse sen en iyisimi git kadının kafasını patlat
maalesef bu kıskançlıkla kimi alt seviyedeki çalışanların işinden edene de çok rastladım.
insan ister istemez profesyonel iş hayatında bu tarz ailevi ilişkilerin olmasına takılıyor.
elbette aile huzuru için yapılmayacak şey yok, ama ya bu uğurda birinin evine ekmek götürmesine engel olunduysa...
bunlar da ağır veballer, ama kimse düşünmüyor, yeter ki kocişlerinin ipleri sağlam olsun.
etek giydirmiyor ben sevkiyatta çalışmaya başladım eskiden sürekli mesaj atan adam yoğunum işim çok diye atmıyor ve ben baskı yapıyorum at diye bundan sonra kıskandırma ise kıskandırma
Ne demek derken çok şükür zihinsel becerilerimde bir eksik yok, merak etmeyin, ilkel bulduğumdan şaşırıyorum. Çünkü bu önerilen şey ilkellik. İlkellik... ve ayrıca ilkellik... Daha başka sıfatlar da var aklımda, eylemin tam tarifini veren, ama hakaret addedersiniz diye sadece ilkellik diye tekrar ediyorum...aynen şu demek; kafasını duvara çarpıp patlat. Anladınız umarım algınız ne kadar acık bilemiyorum tabii:) varsa da uygulayın canim napayım benim yapacagim aynen de bu olurdu size göre mi yorum yapacagim pardon? Tabiki de eline saglik iyi yapmissin derim .. Anlamadığım tek bişey var bu niye bu kadar dert oldu size??
Ne demek derken çok şükür zihinsel becerilerimde bir eksik yok, merak etmeyin, ilkel bulduğumdan şaşırıyorum. Çünkü bu önerilen şey ilkellik. İlkellik... ve ayrıca ilkellik... Daha başka sıfatlar da var aklımda, eylemin tam tarifini veren, ama hakaret addedersiniz diye sadece ilkellik diye tekrar ediyorum...
Neden mi dert oldu, onu da açıklayayım. Açın iyice algılarınızı, belki bir aydınlanma falan gelir (sanmam ama bir umut işte benimki..) Ben şiddet karşıtı bir bireyim ve her gördüğüm şiddet teşvikine ve şiddet eylemine bu toplumum bir parçası olarak müdahale ederim. Bu benim en doğal hakkım. Ne siz ne bir başkası sana neden dert oldu diyemez. Evet bana dert olur, gerçekten dert olur... Bir şiddet eylemine şahit olmak uykularımı bile kaçırabilir. Çünkü insanım. Bu toplumun da bir parçasıyım. Dert edinirim. İnsani melekelerimden ötürü. Size bunun on sayfa sosyolojik açıdan açıklamasını da yapardım ama, neden dert olduğunu sorduğunuza göre bunu da anlayamayacağnızı tahmin ediyorum
Senin cevaplarına ihtiyacım yok aynı seviyede değiliz maalesef cicimEtiketlersen daha cabuk cevap alırsın:)) hay hay tatlişkom:)
Ve ayrıca böyle tavsiyeler verirken bunun gerçekten yapılabileceğini unutulmadan yazilmalidir.
Her üç kişiden biri ilaç kullanıyor. Fevrilik, şiddet çok uç noktalarda.
Bizim burada kullandığımız ufak bir cümle , takıntılı olan bir insanın zihnine kazınır ve uygulamaya geçer, geçebilir.
Bir tokat için ortalığı yıkan bizler , şiddet içeren cümlelerin telafuzunda zorlanmamiz gerekir.
Eğer buna uzunca yani seni ciddiye alıpta cevap verirsem sanada banada sıkıntı olur anladın mı canim , benimle muhattap olma sen kimsin ki yorumuma muhalefet oluyosun allah askına hadi canim hadi bana salca olma:)Ne demek derken çok şükür zihinsel becerilerimde bir eksik yok, merak etmeyin, ilkel bulduğumdan şaşırıyorum. Çünkü bu önerilen şey ilkellik. İlkellik... ve ayrıca ilkellik... Daha başka sıfatlar da var aklımda, eylemin tam tarifini veren, ama hakaret addedersiniz diye sadece ilkellik diye tekrar ediyorum...
Neden mi dert oldu, onu da açıklayayım. Açın iyice algılarınızı, belki bir aydınlanma falan gelir (sanmam ama bir umut işte benimki..) Ben şiddet karşıtı bir bireyim ve her gördüğüm şiddet teşvikine ve şiddet eylemine bu toplumum bir parçası olarak müdahale ederim. Bu benim en doğal hakkım. Ne siz ne bir başkası sana neden dert oldu diyemez. Evet bana dert olur, gerçekten dert olur... Bir şiddet eylemine şahit olmak uykularımı bile kaçırabilir. Çünkü insanım. Bu toplumun da bir parçasıyım. Dert edinirim. İnsani melekelerimden ötürü. Size bunun on sayfa sosyolojik açıdan açıklamasını da yapardım ama, neden dert olduğunu sorduğunuza göre bunu da anlayamayacağnızı tahmin ediyorum
Oh ki ne oh :)) agzimi bozdurcaksiniz sonunda hakikaten susun yani size noluyosa avukat kesildiniz basima bi susun hadiGerçekten yaparsa eline sağlık derim, ne diyeceğim diyor bir de bu kişi... Size neden dert oldu diye soruyor bir de. Anlaşılır gibi değil, gerçekten... Bir de bizim algılarımızı sorguluyor?! Şiddet öneren kendisiyken...
Konu sahibi zaten psikiyatristlik olmuş, bu mesele yüzünden.. OKB tanısı konmuş, doktor saplantıya dönüştürdüğünü söylemiş. Bir sürü çirkinlik yaşansa oh denir mi? İkisi de işinden olur belki karı koca. Hatta o kadın da. Davalar açılır... Burası dağ başı mı? Saldırının cezası hukuken nedir acaba biliyor mu bu insan? Kaldı ki bir kafa duvara patlatılırken iş ölümle bile sonuçlanabilir, benim aklım almıyor, yok almıyor bu tavsiyeleri, bu vebali üzerine almayı
Eğer gerçek bir aldatma varsa zaten araya giren üçüncü kişiye boşanırken dava bile açılabiliyor, hatta tazminat bile alınabiliyor evliliğimi yıktı gerekçesiyle. Kafa patlatıp oh demek !?
Bir de... Aklıma geldi nedense... sosyopatlığın tanımı zihnimde dönüyor, hiç bilemedim nereden girdi aklıma
Evet o kadar düşmedim ,seviyelerimiz ayni degil:) hayirli geceler tatlişkoSenin cevaplarına ihtiyacım yok aynı seviyede değiliz maalesef cicim
Rahatsız oluyorsanız çıkın konudan, bir ara çıkıyordunuz da dönen sizsiniz... Şaşıracaksınız belki ama uyarılarınız hiç umurumda değil, sizin sözünüzün benim üzerimde bir yaptırımı yok, istediğim yorumu yazarımEğer buna uzunca yani seni ciddiye alıpta cevap verirsem sanada banada sıkıntı olur anladın mı canim , benimle muhattap olma sen kimsin ki yorumuma muhalefet oluyosun allah askına hadi canim hadi bana salca olma:)
Konu senin degil gereksiz yorum yapma:) cıkıyorum gibi bişey denmedi ne zorvalıyosun:)Rahatsız oluyorsanız çıkın konudan, bir ara çıkıyordunuz da dönen sizsiniz... Şaşıracaksınız belki ama uyarılarınız hiç umurumda değil, sizin sözünüzün benim üzerimde bir yaptırımı yok, istediğim yorumu yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?