Eşime bi türlü yaranamıyorum

oyunbozan8

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
209
14
118
Kısa süredir evliyiz ama uzun zamandır beraberliğimiz var fakat ben ne yapsam eşim beğenmiyor.
Yemek yapıyorum beğenilmiyor evet yeni öğreniyorum elimden geleni yapıyorum ama evimize giden gelen herkes beğenip afiyetle yerken eşim yetmezmiş gibi akşam tabağını aldı çöpe döktü gerçekten dondum kaldım eskiden sadece tartışıyor laf söylese bile yiyordu.akşamdan beri içim içimi yiyor konuşmuyoruz şu anda hiç birşey diyemedim yapamadım o aldı döktü bense sadece boş boş bakıyordum
Ne kadar temizlik yaparsam yapayım evimiz ona göre pis ! 2 günde bir silip süpürüp banyoları temizliyorum,hafta da 1 dip köşe temizliyorum ne kadar pis olabilir ki her hafta nevresimler değişiyor,2 günde bir el ve banyo havlularını da değiştiriyorum,camları ay da 1 siliyorum. Ütü çamaşır yıkama zaten sürekli yapılıyor.ütü zaten beğenilmiyorda dünya kadar kıyafet olmasına rağmen hep bi önceki gün makinaya attığımın neden ertesi güne yıkanıp ütülenmediğini soruyor.sonucta yıkıyorum kuruyor ütülüyorum. hepsini aynı günde yapamıyorum zaten 2 kişiyix ama herşey 1 defa giyilip kirlete atıldığından makina hemen doluyor.beğenmiyorsan haftada olmadı ayda bi bi yardımcı alalım da demiştim ama o zaman da benim ne işe yaradığımı sordu.çalışmıyorum ama üniversite mezunuyum maddi imkanımız yerinde diye çalışmama gerek duymadı bende evlilik hazırlıkları derken boşladım bu saatten sonra zaten tekrardan iş arıyorum olanların sıkıntısı benim para getirmiyor oluşum mu bilmiyorum ama sanki eşimin gözünde eş değilde sadece ev hizmetlisi gibiyim
Gerçekten yoruldumve tükenmiş gibi hissediyorum kimseye ne aileme ne dostlarıma anlatamıyorum bir defada eline sağlık demedi teşekkür etmedi hadi bunları geçtim bir defa da bir yaptığıma kötü bir laf söylemediği olmadı.o yemeği alıp çöpe atmasına kadar bir şekilde ağlasamda kırılmamda üzülsemde devam ediyordum ama bu defa gerçekten çok daha ağır geldi tavrı şimdi evde yemek yok,ütü beni bekliyor,süpürmemde lazım ama cidden hiç birşey içimden gelmiyor ne yapmam lazım nası bi şekilde yoluna girebilir bu yaşananlar lütfen bana bi akıl verin

yemeği çöpe dökmesi hiç hoş olmamış size karşı. bir erkek daha ne bekler anlamıyorum.anlattıklarınıza göre herşeyi elinizden geldiğince yapıyorsunuz. eşinizle açık açık konuşun ayrıca evde yaptıklarınızla memnun olamıyacaksa siz de girer işe çalışırsınız kafanız dağılır.. beğenmiyorsa bir hizmetçi tutar kendisi de..

Yaptigi buyuk terbiyesizlik.annesne oylemi davraniyomus babasi.boylemi gormus o.cok sacma.yeni evlisiniz bi insan bukadar rencide edilmez.bence bu davranislarinin altinda baska bi sebeo var.sormasi ayip yatak odaniz nasil.ordada begenmemezlik yapiyomu.allah yardimcin oksun.akli basina gelir ins.

Arkadaşım, valla sinir oldum burada. Ne zamandır evlisiniz? Bir iş mutlaka bulun derim, nasıl olsa beğenmiyorsa da bir daha yemek yapmayın. Kendinize kadar bişey hazırlarsınız, o da ne zıkkımın kökünü istiyorsa kendine hazırlasın. Zorlamı kaçırdınız siz bu adamı? İşini bul, çevreni oluştur, hayatına bak derim. Hiç üzerine düşmeyin; paşa gönlünü hoş etcem diye uğraşmayın.

Son düzenleme:

İşte o başka sebep her ne ise bulamıyorum yok yatak odasında bir sorunumuz yok sanırım eşimin burun kıvırmadığı tek konu o.aynen dediğiniz gibi bende aileden mi böyle gördü diye çok sorguladım aşırı titiz bir kayınvalidem var ama evine temizlikçi falan alıyor yemek deseniz mutfak konusunda kendiside söylüyor kadın ay ben pek yapamam kızım diyor poğça börek zaten hiç bilmiyor misafir gelecekse dışardan alıyor yani büyüdüğü evde mutfakta çok aşırı hamarat bir annesi de yok sonuçta

Yemeği çöpe dökmek bence terbiyesizlik bir diğeri evin temizliği, düzeni onu ilgilendirmemeli. Çalışmıyor olabilirsiniz ama bu ev de süreki elinizde bez, süpürge gezeceğiniz anlamına gelmiyor. Makineye 1 gün önce atılan kıyafetin bir ertesi gün ütülenip yerine konmamış olması gayet normal, her yıkadığınızı hemen kurutup anında ütüleme durumu olmayabilir ki makine değilsiniz siz.

Eşin fena halde takıntılı
Bir de şu erkekleri aslında rahata alıştırmamak lazım. Diyorsun ki ayda bir cam silerim, 2günde bir şöyle yaparım böyle yaparım, ütüsünü yaparım vs vs. Tamam temizlik imandan gelir, ama eşlerimizi bu hale getiren de azıcık biziz sanki.
Senin şu an yapman gereken bir iş bulup çalışman. Ev işlerini mükemmel de yapsan ne takdir görürsün ne de madalya takarlar emin ol

İnsan kendisinin beceremeyeceği şeyleri başkasından beklemesi büyük bencillik. Erkeklerin bu tarz yorumlarına ve herşeye müdahale etmelerine ayırca sinir oluyorum kusura bakmayın.

Son düzenleme:

3 aylık evliyiz daha inşallah en kısa zamanda bende bir işe girebilmek istiyorum nasip olsunda iyi bir iş bulabileyim diye dua ediyorum çünkü konuşsamda anlamıyorum eşimin ne istediğini haklısın aksama ne yerse yesin gitsin dışarda yesin naparsa yapsın yaa 1 kere de yaranamadım ben bu adama evlendiğimizden beri

İnsan herşeyden önce nasıl nimeti çöpe dökebilir anlamış değilim çok büyük saygısızlık neden öylece bakakaldınız ki bir lşey diyebilirdiniz , derdi neymiş hizmetçi misiniz o evin yoksa eşi mi eşinizi karşınıza alın ve konuşun bunları sorun neymiş söylesin , ne demek ne işe yarıyorsun diye sormuş

tavırınız koyun derim ve bir an önce iş bulup çalışın hem kafanız dağılır hem bu saçma tavırları çekmezsiniz

Canım haklısın ama ben çalışan bir annenin kıZıyım ve İnan annemin evinde bu kadar çok temizlik yapılmadı ve pislik içinde değildik çalıştığı için daha az büyük temizlik yapıp herşeyde yetişmeye çalışıyordu annem ve yetişiyordu da ama eşim beğenmedikte ben sürekli temizlik yapmaya sardım ama her türlü ona göre evimiz pis zaten bu saatten sonra içimde temizlik yapmak adına 1gram istek bırakmadı

Son düzenleme:
bence sen hemen bir işe girmelisin.üniversiteyi eşinin o beğenmediği işleri yapmak, üzerine birde laf duymak içinmi okudun.tut bir kadın temizlet hem kendine olan güvenin gelir.hemde bukadar laf söyleme cesareti bulamaz

Son düzenleme:

Normalde Pekte sessiz kalan birisi değilim ama o kadar çok şey yaşadım ki eşimin sürekli mazeret bulmasından çöpe dökmesi de benim için son nokta oldu sanırım bi an salaklayıp donup kaldım istediğim tek şey bir iş zaten ve artık bunları yaşamamak

Begenmiyorsa kendi yapsin o zaman,

Ben cok ciddiyim, madem begenmiyorsun, al tavayi tencereyi eline yemegi kendin yap kardes de.Bir isi iyi yapmak istiyorsan kendin yapacaksin de.

Bence alin karsiniza konusun, bu afra tafranin sebebi ne, beni uzuyorsun, ben bu davranislara gelemem diyin,.

Evlenmeden önce de sana saçma sapan eleştirileri oluyomuydu?

Hayır bu kadar değildi yani şöyle söyliyim giyim kuşam saç makyaj önemlidir benim için etrafımda ki herkes çok beğenir nerden aldın çok güzelmiş falan filan ama bunca yıldır bana bir kere bile güzel olmuşun demedi medenini sorduğumda ki hep sorardım orası olmamış busu böyle olmuş falan derdi ama bu sadece kıyafet saç makyaj gibi şeylerde sınırlıydı.

sebebini niye sormadınız peki sürekli ne bu böyle kendi yapsın madem öyle bir de küçük görüyo sizi sanırım :26:

yapmayacaksın şekerim..beğenmiyorsa bir zahmet kendi yapsın bu kadar basit neden kendini üzüyorsun...

inanmıyorum yaa demek ki o zamanlardan belliymiş ne kadar süre görüştünüz evlenmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…