Eşime bişey olursa yaşayamam

Çok çok çok sağol canım Rabbim arkadaşına şifa versin onu ailesine bağışlasın inşallah
Rabbim sanada sevdiklerini bağışlasın senide sevdiklerine bağışlasın o kadar mutlu oldumki anlatamam Rabbim Her daim yüreğinle kazandırsın dualarımın ortağı yapsın güzel dileklerimden sanada ailenede ulaştırsın canım aminn

Burda yazılanlardan sonra biraz fazla panik yaptığımın farkındayım ama hala evhamlıyım yapım böyle değiştiremiyorum bide sevgi eklenince delirir gibi oluyorum vallahi
iyi de arkadaşım adamı ceyranda kaldıgı için hemen öldürdün doktor da süpermiş. googdan betermiş. google da popom acıyo diyorsun popo kanserisin diyor

iyi de arkadaşım adamı ceyranda kaldıgı için hemen öldürdün doktor da süpermiş. googdan betermiş. google da popom acıyo diyorsun popo kanserisin diyor
Yahu arkadaşım eşimin zaten kolestrolü yüksek kaslar kasıldıkça ağrı yapmış ve kasılmaya devam ederse damarları sıkıştırır ve tıkanıklık yapar demiş bide üstüne yüksek kolestrol olunca...
Yani kimse kıçından uydurmuyor izmir in en iyi hekimi

canım benim öyle deme ben derdim ki önce ben oleyim kimsenin acısını yaşamayım diye ilk annem öldü dedimki ne büyük acı.. sonra dedim ki en son ben ölüyüm benim acimi kimse yaşamasın ölüm acı bir şey Allah öyle bir sabır veriyor ki. .sonra babaanne dayılar dedeler hep öldü gitti Allah rahmet eylesin hepsine tüm olenlerimize ..Eşine geçmiş olsun .

tahmin ettim merak etme koloestrol oldugunu da diyetle bu aşılır. saglam bir diyetle veya ilaçlı tedavi ile kolestrol normale doner. kolestrol ense sertligi de yapar. biliyorum lakin çözümü var.
ben doktor atıyor demiyorum, ilk yazdıgına göre fazla ucmuş diyorum ve rahatsızlıklarınızın tedavisi var, endişlenme diyorum.

Çok teşekkür ederim işte benim ailemde böyle şeyler olmadığı için bilinçsizdim diyet falan bilmezdim birazda tecrübesizlik olunca,hamilelik ,OKB derken hepsi üst üste geldi evhamın o yüzden
Allah hepinizden razı olsun benim at gözlükleri biraz yukarı kalktı çık teşekkür ederim Rabbim sizlere göstermesin

Çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Rabbim başka acı yaşatmasın canım güzel dualarının hepsi sana kat be kat dönsün amin

Beterinn beteri var öyle düşünün. Allah kim seye dermansiz dert vermez. Geçmiş olsun ayrıca niye cevap veremiyor sunuz ?

Beterinn beteri var öyle düşünün. Allah kim seye dermansiz dert vermez. Geçmiş olsun ayrıca niye cevap veremiyor sunuz ?
O zaman eşimin geleceği vakitti hastaneden o yüzden cevap veremeyebilirim dedim:)
Sağolun Allah Razı olsun sizleride sevdiklerinize sevdiklerinizide size bağışlasın yüce rabbim

Geçmiş olsun. Kas kasılması ile damar tıkanması pek mümkün değil ama korkmayın. Kolestrol içinde tedavi yemekleri siz yaptığınız için sizin elinizde. Azcıkda hareket ohh miss yalnız okb için siz tedavi oluyormusunuz yada psikoterapi falan düşünür müsünüz. Çünkü bu durum hayatınızı baya zorlaştorıyor gibi.

Doktor öyle demiş vallahi bide şekeri 110 kolestrol yüksek
Ben elimden geleni yapıyorum canım az yağlı ve az tuzlu yemekler yapmaya çalışıyorum
Bende hamileyim canım o yüzden ilaç kullanamam burda bi doktor daha varmış ondan randevu alıcam bakalım o ne diyecek
Güzel temennilerin için Sağol canım Rabbim sizin gibi güzel kalpli insanları başımızdan eksik etmesin:)

yaaa daha ne dertler var çözümü varr dikkat etsin bende yıllardır ileri derece kasılma var siz bence panik atağınızı daha ciddiye alın baksanıza ölüme götürdünüz ufacık şeyden adamı... boşuna harab ediyorsunuz kendinizi çok ciddi şeyler değil inanın düşünmeyin kötü şeyler birazda hamileliğin etkisi olabilir bende eşimin öleceğini düşünür ağlardım hamileliğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…