Çok çok çok sağol canım Rabbim arkadaşına şifa versin onu ailesine bağışlasın inşallahCanım sağol, o senin güzel bakan yüreğin. İnan gece aklıma geldin. İş arkadaşım bu bahsettiğim kişi, aynı şekil damarında tıkanıklık olmuş. Sanırım riskli bir bölge olduğu için anjio yapmadılar onu.
Kasılmaları oluyordu, sağ kolunu falan hiç kullanamıyordu. Bir keresinde araba kullanırken çok kötü olmuş, yok kenarına çekmiş gidememiş.
İlaçlarını kullandı, bu kürü yaptı, şimdi çok iyi maşallah. Aynı tempo çalışıyor.
Hani kanı sulandırır, tansiyon düşürür vs, o yüzden doktoruna danışın. Gerekirse doktor tavsiyesi de alırım ondan. Mümkün olduğu kadar stres yapmasın eşin.
Acil şifalar inşallah.
Çok çok çok sağol canım Rabbim arkadaşına şifa versin onu ailesine bağışlasın inşallah
Rabbim sanada sevdiklerini bağışlasın senide sevdiklerine bağışlasın o kadar mutlu oldumki anlatamam Rabbim Her daim yüreğinle kazandırsın dualarımın ortağı yapsın güzel dileklerimden sanada ailenede ulaştırsın canım aminn
iyi de arkadaşım adamı ceyranda kaldıgı için hemen öldürdünBurda yazılanlardan sonra biraz fazla panik yaptığımın farkındayım ama hala evhamlıyım yapım böyle değiştiremiyorum bide sevgi eklenince delirir gibi oluyorum vallahi
Yahu arkadaşım eşimin zaten kolestrolü yüksek kaslar kasıldıkça ağrı yapmış ve kasılmaya devam ederse damarları sıkıştırır ve tıkanıklık yapar demiş bide üstüne yüksek kolestrol olunca...iyi de arkadaşım adamı ceyranda kaldıgı için hemen öldürdündoktor da süpermiş. googdan betermiş. google da popom acıyo diyorsun popo kanserisin diyor
canım benim öyle deme ben derdim ki önce ben oleyim kimsenin acısını yaşamayım diye ilk annem öldü dedimki ne büyük acı.. sonra dedim ki en son ben ölüyüm benim acimi kimse yaşamasın ölüm acı bir şey Allah öyle bir sabır veriyor ki. .sonra babaanne dayılar dedeler hep öldü gitti Allah rahmet eylesin hepsine tüm olenlerimize ..Eşine geçmiş olsun .Kızlar bende OKB var 85 yaşındaki babanemin acısını gösterme rabbim diye hergün dua ediyorum sevdiklerimin acısını gösterme onlardan önce benim canımı al diye sürekli yalvarıyorum bazen o kötü sahneler istemsiz geliyor aklıma ve durduk yere ağlıyorum eşimide çok sevince bu hale geldim inanın keyfimden değil!
tahmin ettim merak etme koloestrol oldugunu da diyetle bu aşılır. saglam bir diyetle veya ilaçlı tedavi ile kolestrol normale doner. kolestrol ense sertligi de yapar. biliyorum lakin çözümü var.Yahu arkadaşım eşimin zaten kolestrolü yüksek kaslar kasıldıkça ağrı yapmış ve kasılmaya devam ederse damarları sıkıştırır ve tıkanıklık yapar demiş bide üstüne yüksek kolestrol olunca...
Yani kimse kıçından uydurmuyor izmir in en iyi hekimi
Çok teşekkür ederim işte benim ailemde böyle şeyler olmadığı için bilinçsizdim diyet falan bilmezdim birazda tecrübesizlik olunca,hamilelik ,OKB derken hepsi üst üste geldi evhamın o yüzdentahmin ettim merak etme koloestrol oldugunu da diyetle bu aşılır. saglam bir diyetle veya ilaçlı tedavi ile kolestrol normale doner. kolestrol ense sertligi de yapar. biliyorum lakin çözümü var.
ben doktor atıyor demiyorum, ilk yazdıgına göre fazla ucmuş diyorum ve rahatsızlıklarınızın tedavisi var, endişlenme diyorum.
Çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallahcanım benim öyle deme ben derdim ki önce ben oleyim kimsenin acısını yaşamayım diye ilk annem öldü dedimki ne büyük acı.. sonra dedim ki en son ben ölüyüm benim acimi kimse yaşamasın ölüm acı bir şey Allah öyle bir sabır veriyor ki. .sonra babaanne dayılar dedeler hep öldü gitti Allah rahmet eylesin hepsine tüm olenlerimize ..Eşine geçmiş olsun .
Sağol canım inan ki buraya yazdım yazalım sizin gibi güzel yürekli insanlardan güzel cesaret verici yorumlar aldım alalı daha güçlüyüm Rabbim sizlerin karşısınada sizin gibi güzel insanlar çıkarsınüzülme güçlü ol
Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
akşam akşam kahkaha attırdın.canımda sıkkındı iyi geldiiyi de arkadaşım adamı ceyranda kaldıgı için hemen öldürdündoktor da süpermiş. googdan betermiş. google da popom acıyo diyorsun popo kanserisin diyor
O zaman eşimin geleceği vakitti hastaneden o yüzden cevap veremeyebilirim dedim:)Beterinn beteri var öyle düşünün. Allah kim seye dermansiz dert vermez. Geçmiş olsun ayrıca niye cevap veremiyor sunuz ?
Amin sizleri ve etrafınızdakileride her türlü nusubetten kazadan beladan Allah korusunAllah korusun
Doktor öyle demiş vallahi bide şekeri 110 kolestrol yüksekGeçmiş olsun. Kas kasılması ile damar tıkanması pek mümkün değil ama korkmayın. Kolestrol içinde tedavi yemekleri siz yaptığınız için sizin elinizde. Azcıkda hareket ohh missyalnız okb için siz tedavi oluyormusunuz yada psikoterapi falan düşünür müsünüz. Çünkü bu durum hayatınızı baya zorlaştorıyor gibi.
Amin canım Rabbim sizlerede sevdiklerinizin acısını göstermesinAllah şifa versin. En yakın zamanda sağlığına kavuşsun :)
yaaa daha ne dertler var çözümü varr dikkat etsin bende yıllardır ileri derece kasılma var siz bence panik atağınızı daha ciddiye alın baksanıza ölüme götürdünüz ufacık şeyden adamı... boşuna harab ediyorsunuz kendinizi çok ciddi şeyler değil inanın düşünmeyin kötü şeyler birazda hamileliğin etkisi olabilir bende eşimin öleceğini düşünür ağlardım hamileliğimdeKızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?