Size de :)Çok sağolun inanın eskisi gibi üzülmüyorum sizin gibi düşünceli insanların sayesinde çok rahatladım Allah razı olsun hayırlı güzel geceler
Amin canım cümlemizinkini dua ortağım yapsın sizleri rabbim kendime güzel ne diliyorsam rabbim sizlerede o güzel duaları çevirsinAllah basimizdan eksik etmesin eslerimizi canim
Sağolun yoga iyi bir fikir olabilir fakat eşimin yapacağını sanmıyorumHele bir durun yahu, kasılma kireçlenmeye döne o da orayı tıkaya..ölme eşşeğim ölme daha adam hastalanmamış ki
İlacını alsın , bir de bende de boyun sıkıntısı olmasın diye yoga yapıyorum tavsiye ederim. Bütün hareketleri yapmasa bile kedi serisine biir baksın, omurgayı boynu esnetiyor.
Çok teşekkür ederim Rabbim o günleri bir daha yaşatmasın size ve cümlemizeSeni çok iyi anlıyorum
Yakin zamanda eşimi kaybedeceğimi düşünmüştüm çok zor zamanlar geçirdik haftalarca hastane kapilarinda agladigim günler geldi aklıma rabbime binlerce kez şükürler olsun onu bana bagisladi
Bence hic korkmayin doktorunuzu dinleyin söylediklerini uygulayin inşallah sagligina bir an önce kavuşur
Ayrıca benim kuzenim gecen yıl anjio oldu maşallah simdi gayet saglikli
hayatta herşey insanlar için.Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
Sağolun Rabbim cümlemizin sevdiklerini cümlemize bağışlasın aminnAllah der ki: "Kimi benden daha cok seversen, onu senden alirim." Ve ekler: "Onsuz yasayamam deme, seni onsuz da yasatirim."
Ve mevsim gecer, g,lge veren agaclarin dallari kurur, sabir tasar, canindan saydigin yar bile bir gun el olur... Aklin sasar, dostun dusmana donusur, dusman kalkar dost olur, oyle garip bir dunya... Olmaz dedigin ne varsa hepsi olur... Dusmem der dusersin, sasman der sasarsin... En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yasarsin...
Allah size ve esinize can sagligi versin, anlattiklarinizdan cok ciddi bir problem yokmus gibi gorunuyor umarim en kisa zamanda gecer...
Allah razı olsun sizin gibi insanlardan Rabbimde en zor en çaresiz zamanında sizin gibi insanları karışısına çıkarsın bir melek misali:)Kızın üstüne çok gidilmiş. Hangimiz sevdiklerimizin sağlığı söz konusu olduğunda onsuz yaşayamam diye düşünmedik ki ? Allah' tan çok sevdiğimiz için mi ? Haşa.
Konu sahibesi eşinize Allah şifa versin kendine iyi baksın, siz de yediğine içtiğine dikkat etmesini sağlayın. Korkmayın bir şey olsa doktor çok daha kesin dille uyarırdı.
Geçmiş olsun.
Bu çok sonradan dank etti çık şükür ki önceden önlemi alınabilir çık sağolun Rabbim sizlerede sevdiklerinizin acısını göstermesin aminn bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin onu size sizi ona bağışlasın inşallahhOrtaya cikmis bir sorun cozulur illa ki. Allah gostermis size tedavinizi olun daha dikkatli yasayin diye. Sevinmelisiniz yani.
Aminnn inşallah en kısa zamanda iyileşir Rabbim sizlere göstermesin hepimizi daha beterinden sakınsınBence onsuz yasayamam diye buyuk konusmayin. Oyle bi yasaniyor ki hem buruk hem eksik ama zaman sevdiklerimizi kaybedince durmuyor ne yazik ki. Allah dagina gore kar verirmis bunuda unutmayin. İnsallah esiniz en kisa surede de iyilesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?