Eşime bişey olursa yaşayamam

Rabbim kendinden baska bu kadar buyuk sevgiyi alir elinizden, bak nasil yasiyorsun der, o yuzden buyuk konusmayin.
Ve gercekten de insanoglu basina geleni bir sekilde kaldirir, her aciyi.
Hem sukur ki ciddi bir durum yokmus, ya olsaydi.

Hele bir durun yahu, kasılma kireçlenmeye döne o da orayı tıkaya..ölme eşşeğim ölme daha adam hastalanmamış ki

İlacını alsın , bir de bende de boyun sıkıntısı olmasın diye yoga yapıyorum tavsiye ederim. Bütün hareketleri yapmasa bile kedi serisine biir baksın, omurgayı boynu esnetiyor.

Yaşarsın hayatım ama sen yinede bunun olmaması için biraz rahatla sakinleş adamida strese sokma , sakin bir hayat geçirmeye çalışın.

Seni çok iyi anlıyorum
Yakin zamanda eşimi kaybedeceğimi düşünmüştüm çok zor zamanlar geçirdik haftalarca hastane kapilarinda agladigim günler geldi aklıma rabbime binlerce kez şükürler olsun onu bana bagisladi
Bence hic korkmayin doktorunuzu dinleyin söylediklerini uygulayin inşallah sagligina bir an önce kavuşur
Ayrıca benim kuzenim gecen yıl anjio oldu maşallah simdi gayet saglikli

Kimi hasa ALLAH Ü Teâlâ daha çok seversen seni onla imtihan eder korkma sakin ol dua et ki sağlıklı bişeyi yok kotusude olabilir Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin hastalığın bile

Sağolun yoga iyi bir fikir olabilir fakat eşimin yapacağını sanmıyorum
Spor yapıp yemesine İçmesi dikkat etmesi lazım strestende uzak durması lazım ama o nasıl olacaksa benden nasıl uzak duracaksa

Çok teşekkür ederim Rabbim o günleri bir daha yaşatmasın size ve cümlemize
Bende bol bol dua ediyorum inşallah Rabbimin katında kabul olurda sevdiceğimin acısı yaşatmaz Mevla'm ve cümlemizede yaşatmasın

Allah der ki: "Kimi benden daha cok seversen, onu senden alirim." Ve ekler: "Onsuz yasayamam deme, seni onsuz da yasatirim."

Ve mevsim gecer, g,lge veren agaclarin dallari kurur, sabir tasar, canindan saydigin yar bile bir gun el olur... Aklin sasar, dostun dusmana donusur, dusman kalkar dost olur, oyle garip bir dunya... Olmaz dedigin ne varsa hepsi olur... Dusmem der dusersin, sasman der sasarsin... En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yasarsin...

Allah size ve esinize can sagligi versin, anlattiklarinizdan cok ciddi bir problem yokmus gibi gorunuyor umarim en kisa zamanda gecer...

Kızın üstüne çok gidilmiş. Hangimiz sevdiklerimizin sağlığı söz konusu olduğunda onsuz yaşayamam diye düşünmedik ki ? Allah' tan çok sevdiğimiz için mi ? Haşa.

Konu sahibesi eşinize Allah şifa versin kendine iyi baksın, siz de yediğine içtiğine dikkat etmesini sağlayın. Korkmayın bir şey olsa doktor çok daha kesin dille uyarırdı.

Geçmiş olsun.

Ortaya cikmis bir sorun cozulur illa ki. Allah gostermis size tedavinizi olun daha dikkatli yasayin diye. Sevinmelisiniz yani.

hayatta herşey insanlar için.
büyük konuşuyosun.
tecrübesizssin belli.
yaşarsın yaşarsın merak etme.
geçmiş olsun eşine de.

Bence onsuz yasayamam diye buyuk konusmayin. Oyle bi yasaniyor ki hem buruk hem eksik ama zaman sevdiklerimizi kaybedince durmuyor ne yazik ki. Allah dagina gore kar verirmis bunuda unutmayin. İnsallah esiniz en kisa surede de iyilesir

Sağolun Rabbim cümlemizin sevdiklerini cümlemize bağışlasın aminn

Allah razı olsun sizin gibi insanlardan Rabbimde en zor en çaresiz zamanında sizin gibi insanları karışısına çıkarsın bir melek misali:)

Ortaya cikmis bir sorun cozulur illa ki. Allah gostermis size tedavinizi olun daha dikkatli yasayin diye. Sevinmelisiniz yani.
Bu çok sonradan dank etti çık şükür ki önceden önlemi alınabilir çık sağolun Rabbim sizlerede sevdiklerinizin acısını göstermesin aminn bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin onu size sizi ona bağışlasın inşallahh

Bence onsuz yasayamam diye buyuk konusmayin. Oyle bi yasaniyor ki hem buruk hem eksik ama zaman sevdiklerimizi kaybedince durmuyor ne yazik ki. Allah dagina gore kar verirmis bunuda unutmayin. İnsallah esiniz en kisa surede de iyilesir
Aminnn inşallah en kısa zamanda iyileşir Rabbim sizlere göstermesin hepimizi daha beterinden sakınsın

bende eşimi çok seviyorum en büyük korkularımdan biri ona bişey olması aklımın ucundan bile geçse ödüm kopuyor sağlıklı olsun diye uğraşıyorum sürekli ama böyle büyük cümleler kurmak yerine Allahım sen kocamı bana bağışla onu başımdan eksik etme gibi cümleler kursan daha doğru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…