- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
Canım kötü bir şey söylememiş ki doktor.. diyetine dikkat edecek stresten uzak huzurlu bir yaşam sürmeye çalışacak. Şükret bak önden belirtiler olmasaydı ya? Ne güzel gitmiş doktora çaresiz bir şey de değilmiş. Hastalık bile yok ortada. Aslında hepimizin yapması gereken şeyler zaten eşine önerilenler. Hadi ağlama artık rahatlamaya çalış.Kızlar bişeyler söyleyin lütfen bu zamana kadar sevdiklerimin acısını Rabbim hiç göstermedi çok şükür .Zaten panik atağım var bu düşünce bile beni mahvediyor!
Eşimin yaklaşık 6 aydır boyun ve başağrısı vardı doktora bugün gitti..
Doktor diyet vermiş stresten uzak dur demiş kas kasılması olmuş ilerlerse damar tıkanıklığına yol açacağını ve anju olması gerektiğini söylemiş.
Eşim bana bunları anlattı ağlamaktan canım çıktı bu dünyada beni anlayıp beni seven tek varlığım ona bişey olursa yaşayamam lütfen bişey deyin kızlar lütfen!!
(Cevap veremezsem kusuruma bakmayın kızlar; ())
Canım mutahitlik yapıyor işinden değil daha çok benden yana stresli ailemle konuşmuyorum OKB ve panik atak var bide bipolar var sanırım bunlar üst üstte gelince çok sıkıntı yaşatıyorum eşime beni anlıyor seviyor ama oda insan neticede patlak verdi benim yüzümden olduCanım kötü bir şey söylememiş ki doktor.. diyetine dikkat edecek stresten uzak huzurlu bir yaşam sürmeye çalışacak. Şükret bak önden belirtiler olmasaydı ya? Ne güzel gitmiş doktora çaresiz bir şey de değilmiş. Hastalık bile yok ortada. Aslında hepimizin yapması gereken şeyler zaten eşine önerilenler. Hadi ağlama artık rahatlamaya çalış.
İşi çok mu stresli peki ondan mı üzüldün bu kadar?
Sen tedavini oluyor musun canım? Özellikle bipolar teşhisin kesin mi? İlaç kullanırken hamilelik yüzünden kesmek zorunda falan mı kaldın ondan mı arttı senin sıkıntın acaba?Canım mutahitlik yapıyor işinden değil daha çok benden yana stresli ailemle konuşmuyorum OKB ve panik atak var bide bipolar var sanırım bunlar üst üstte gelince çok sıkıntı yaşatıyorum eşime beni anlıyor seviyor ama oda insan neticede patlak verdi benim yüzümden oldu
Teşekkür ederim canım ellerin dert görmesinHem hepimiz sevdiklerimize böyle bağlıyız canım. Şanslısın ki ailen dışından bir insanı böyle canın kanın kadar sevebilmişsin. Bu ikinizin de güzelliğindendir. İnşallah hep bir arada olursunuz.. Sevginiz aşkınız hiç sınanmasın.
Sen diyetine dikkat et yeter, beraber tatile gidecektiniz ilk fırsatta gidin yenilenmiş olarak dönün. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de bu korkuları ortada bir şey yokken bile arada yaşarım. Ama kaptırma kendini o duyguya olur mu? Bak bebeğin de geliyor. Senin de strese girmemen lazım
Canım bipolar kesin değil internetten baktığımda belirtiler o yöndeSen tedavini oluyor musun canım? Özellikle bipolar teşhisin kesin mi? İlaç kullanırken hamilelik yüzünden kesmek zorunda falan mı kaldın ondan mı arttı senin sıkıntın acaba?
Amin Rabbim bizleri sevdiklerimizin acısıyla sınamasın çok kötü bir his düşüncesi bile kahrediyor insanı anlayışınız içün teşekkür ederim:)Öncelikle geçmiş olsun. "Eşin olmadan yaşarsın", yada "Kimseye yaşayamam diyecek kadar bağlanmayın" diyen yorumları aklım hayalim almadı. Benimde eşim herşeyim. Sizinkine benzer bir panik atak durumu bende de var o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Eşim hakkında gördüğüm kötü bir rüya bile beni mahfediyor. İnsanın eşi ya.. Eşi yani. Can yoldaşı.. Umarım iyileşir, Rabbim acılarını göstermesin..
Canım ben izmirde biçok doktora gittim ana verdikleri ilaçlar hep beynimi uyuşturdu ama sen yinede at gerçi ben gittim 9 eylülde bir hocaya ama omu bilmiyorum sen at canım zahmet olmazsaCanım izmirde misin sen? 9 eylülde bipolar konusunda çok iyi bir hekim ismi atayım mı sana özelden? Bipolar teşhisi çok zordur, bu konuda yardımı dokunur belki. Direk onu göremesen bile asistanları yönlendirir sanıyorum teşhisin kesin değilse. Doktorundan memnun değilsen söyle yazarım, memnunsan hiç değiştirme tabi
Bipolar belirtilerine prozac neden olmuş olabilir. O hassas bir ilaç ve buna neden olabiliyor. Ama Bipolar teşhisini hekim birkaç ayda ancak karar verebilir. İnternet o konuda çok yanıltıcı olabilir canım. Sen mutlaka 9 eylül psikiyatriye bir git ne olur. Uzaksa ege psikiyatri de olur. İkisi de çok iyidir. Muhtemelen panik atak ve okb sana bipoları düşündürüyor. Ayrıca bu ikisinin de ilacı kesinlikle prozac değil. Şimdi hamileyken zaten ilaç veremezler merak etme, sen kendin de kullanma elbette ama acil bir durum varsa artık değerlendirirler. Yine de teşhislerin kesinleşir bir tedavi planı sunulur sana canım. Terapiye yönlendirilirsin psikologlara. İki hastaneden birine en azından gideceğine söz verir misin bana?Canım bipolar kesin değil internetten baktığımda belirtiler o yönde
Hamilelik geçirdim bundan 9 ay önce 3 aylıkken anomali olduğu teşhisiyle alındı
İlk Ayında prozac kullanmıştım ondan dolayı oldu ve o gün o acıyla karar verdim ilaç hiç kullanmadım 6 ay boyunca ama zaten hep uyutuyo bişey yapmıyor ki
Canım dokuz eylülde bölüm başkanı herhalde beyaz saçlı uzun boylu zayıf bir beye gittimBipolar belirtilerine prozac neden olmuş olabilir. O hassas bir ilaç ve buna neden olabiliyor. Ama Bipolar teşhisini hekim birkaç ayda ancak karar verebilir. İnternet o konuda çok yanıltıcı olabilir canım. Sen mutlaka 9 eylül psikiyatriye bir git ne olur. Uzaksa ege psikiyatri de olur. İkisi de çok iyidir. Muhtemelen panik atak ve okb sana bipoları düşündürüyor. Ayrıca bu ikisinin de ilacı kesinlikle prozac değil. Şimdi hamileyken zaten ilaç veremezler merak etme, sen kendin de kullanma elbette ama acil bir durum varsa artık değerlendirirler. Yine de teşhislerin kesinleşir bir tedavi planı sunulur sana canım. Terapiye yönlendirilirsin psikologlara. İki hastaneden birine en azından gideceğine söz verir misin bana?
Özelden yazdım canım sen değerlendirirsin kendince artık, nasıl iatersen.Canım ben izmirde biçok doktora gittim ana verdikleri ilaçlar hep beynimi uyuşturdu ama sen yinede at gerçi ben gittim 9 eylülde bir hocaya ama omu bilmiyorum sen at canım zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?