Eşime bişey olursa yaşayamam

Allah yaşayamam dediğin ne varsa yaşatır derler. Siz sadece duanizi edin ve pozitif düşünün. Esiniz de sagligina dikkat etsin hastalik falan yokmus sonucta

Canım kötü bir şey söylememiş ki doktor.. diyetine dikkat edecek stresten uzak huzurlu bir yaşam sürmeye çalışacak. Şükret bak önden belirtiler olmasaydı ya? Ne güzel gitmiş doktora çaresiz bir şey de değilmiş. Hastalık bile yok ortada. Aslında hepimizin yapması gereken şeyler zaten eşine önerilenler. Hadi ağlama artık rahatlamaya çalış.

İşi çok mu stresli peki ondan mı üzüldün bu kadar?

Canım mutahitlik yapıyor işinden değil daha çok benden yana stresli ailemle konuşmuyorum OKB ve panik atak var bide bipolar var sanırım bunlar üst üstte gelince çok sıkıntı yaşatıyorum eşime beni anlıyor seviyor ama oda insan neticede patlak verdi benim yüzümden oldu

Hem hepimiz sevdiklerimize böyle bağlıyız canım. Şanslısın ki ailen dışından bir insanı böyle canın kanın kadar sevebilmişsin. Bu ikinizin de güzelliğindendir. İnşallah hep bir arada olursunuz.. Sevginiz aşkınız hiç sınanmasın.

Sen diyetine dikkat et yeter, beraber tatile gidecektiniz ilk fırsatta gidin yenilenmiş olarak dönün. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de bu korkuları ortada bir şey yokken bile arada yaşarım. Ama kaptırma kendini o duyguya olur mu? Bak bebeğin de geliyor. Senin de strese girmemen lazım

Sen tedavini oluyor musun canım? Özellikle bipolar teşhisin kesin mi? İlaç kullanırken hamilelik yüzünden kesmek zorunda falan mı kaldın ondan mı arttı senin sıkıntın acaba?

Teşekkür ederim canım ellerin dert görmesin
Rabbim bizlere onların acısını göstermesin inşallah
Kendine iyi bak canım ailenle sağlıklı mutlu huzurlu ömürler geçirmen dileğiyle:)

Öncelikle geçmiş olsun. "Eşin olmadan yaşarsın", yada "Kimseye yaşayamam diyecek kadar bağlanmayın" diyen yorumları aklım hayalim almadı. Benimde eşim herşeyim. Sizinkine benzer bir panik atak durumu bende de var o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Eşim hakkında gördüğüm kötü bir rüya bile beni mahfediyor. İnsanın eşi ya.. Eşi yani. Can yoldaşı.. Umarım iyileşir, Rabbim acılarını göstermesin..

Sen tedavini oluyor musun canım? Özellikle bipolar teşhisin kesin mi? İlaç kullanırken hamilelik yüzünden kesmek zorunda falan mı kaldın ondan mı arttı senin sıkıntın acaba?
Canım bipolar kesin değil internetten baktığımda belirtiler o yönde
Hamilelik geçirdim bundan 9 ay önce 3 aylıkken anomali olduğu teşhisiyle alındı
İlk Ayında prozac kullanmıştım ondan dolayı oldu ve o gün o acıyla karar verdim ilaç hiç kullanmadım 6 ay boyunca ama zaten hep uyutuyo bişey yapmıyor ki

Canım izmirde misin sen? 9 eylülde bipolar konusunda çok iyi bir hekim ismi atayım mı sana özelden? Bipolar teşhisi çok zordur, bu konuda yardımı dokunur belki. Direk onu göremesen bile asistanları yönlendirir sanıyorum teşhisin kesin değilse. Doktorundan memnun değilsen söyle yazarım, memnunsan hiç değiştirme tabi

Amin Rabbim bizleri sevdiklerimizin acısıyla sınamasın çok kötü bir his düşüncesi bile kahrediyor insanı anlayışınız içün teşekkür ederim:)

Canım ben izmirde biçok doktora gittim ana verdikleri ilaçlar hep beynimi uyuşturdu ama sen yinede at gerçi ben gittim 9 eylülde bir hocaya ama omu bilmiyorum sen at canım zahmet olmazsa

Bipolar belirtilerine prozac neden olmuş olabilir. O hassas bir ilaç ve buna neden olabiliyor. Ama Bipolar teşhisini hekim birkaç ayda ancak karar verebilir. İnternet o konuda çok yanıltıcı olabilir canım. Sen mutlaka 9 eylül psikiyatriye bir git ne olur. Uzaksa ege psikiyatri de olur. İkisi de çok iyidir. Muhtemelen panik atak ve okb sana bipoları düşündürüyor. Ayrıca bu ikisinin de ilacı kesinlikle prozac değil. Şimdi hamileyken zaten ilaç veremezler merak etme, sen kendin de kullanma elbette ama acil bir durum varsa artık değerlendirirler. Yine de teşhislerin kesinleşir bir tedavi planı sunulur sana canım. Terapiye yönlendirilirsin psikologlara. İki hastaneden birine en azından gideceğine söz verir misin bana?

Rabbim eşinede nerde şifa bekleyen hasta varsa hepsine tez zamanda şifa versin inşiallah canm.
Çok zor benimde eşim kızım 5 aylıkken trafik kazası geçirdi ilk babalar gününde. Müdahele edilcek ameliyata alınmıycak yerlerdeydi gördüğü zararlar.Doktor yapacağımız bir şey yok herşeye hazirlikli ol dedi. İç kanama riskine karşı agri kesici bile yapmadılar kac gün.Neler düşündüm bir ben bir allah bilir.
Ağırdı durumu allaha şükür şimdi sapasağlam..
Rabbim büyük onsuz yaşayamam deme büyük konuşma arkadaşım...
Acını ve üzüntünü anlıyorum ama beterin beteri var hamd ve dua et canm..
Tekrar çok geçmiş olsun.

Kimi en çok severseniz, imtihanınız onunla olur. Öyle bir yaşarsınız ki sizde şaşırırsınız. Allah dermansız dertler vermesin, herkesin bir saniye sonra ölme ihtimali varken, kasılmadan kaynaklı sorunu abartmıyor musunuz? İnsanlar evlatlarını veriyor toprağa da yaşıyor.Bence bir an önce bu düşüncelerinizden sıyrılın.

Yaşayamam deme yaşarsın. İnsanlar evlat acısına katlanıp hayatlarına devam edebiliyorlar eşinle birlikte doğmadın ki ondan sonra yaşayamayasın.
Ben de zaman zaman kaybetme korkusuyla bu tip fikirlere kapılırım sonra da aklımdan uzaklaştırırım. Allah sevdiklerimizin acısını göstermesin inşallah. Ama kimse kimsenin sahibi değil herkes ait olduğu yere er geç gidecek.
Kaldı ki eşinin cevapsız bir derdi yokmuş. Allah dermansız dert vermesin.

Canım dokuz eylülde bölüm başkanı herhalde beyaz saçlı uzun boylu zayıf bir beye gittim
Test yaptım sayfalarca ve ruh hali çok karışık dedi yatış yapalım ama yer yok dedi dahada birşey demedi verdiği ilacı hatırlamıyorum ama oda çok uyku yaptı başımı kaldıramıyor dum bir ay olmadan başka doktora gittik prozac verdi 1 ayda onu kullandım sonra hamile olduğumu öğrendim

Canım ben izmirde biçok doktora gittim ana verdikleri ilaçlar hep beynimi uyuşturdu ama sen yinede at gerçi ben gittim 9 eylülde bir hocaya ama omu bilmiyorum sen at canım zahmet olmazsa
Özelden yazdım canım sen değerlendirirsin kendince artık, nasıl iatersen.
Hadi üzülme artık. Eşine de sana da acil şifalar dilerim tekrar. Rahatlamaya çalış ikiniz için de olur mu?

Allah herkese sağlık versin.
Ömrümüz varsa yaşayacağız.
Vade dolduysa da bir sebeple gideceğiz.

Bu kötü senaryoları düşünüp kendinizi boşa kahretmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…