- 28 Mart 2020
- 4.098
- 16.737
- 208
- Konu Sahibi Kaderlinurteen
-
Şöyle de belki alınmaz ikimizin de ağzı korkuyor birşeyler yapalım ulduk mu ne ettik gurban olduğum çok utanıyom ama demek zorunda kaldım bombastikim deEşimin mide rahatsızlığı var yani her şey dokunuyor neredeyse, sürekli mide yanması yaşıyor. Fakat ne bir mide koruyucu ne bir tedavi uygulamıyor neymiş ilaçlar zararlıymış kullanmak istemiyormuş falan filan.Sürekli dalgaya karışık laf çarpıtıyorum falan ama saf, iltifat ediyorum sanıyor.
Sevgili olduğumuz zamanlarda hiç böyle bir sorunu yoktu bembeyaz tertemiz dişleri var diye konuşmaya başlamıştım hatta ama şu son 3 aydır yoğun bir şekilde ağzı kokuyor. Ağız bakımına dikkat eden biri her gün fırçalar dişlerini temizlettirir falan ama 3 aydır böyle nasıl desem çok ağır bir koku mideden geliyor besbelli, tarif etmek istemiyorum
Onu çok seviyorum kafalarımız çok bombastik kafa yapımız aynı mizacımız bile asla yermek için söylemiyorum ama bazen öpüşürken çok zorlanıyorumÖnceden deli gibi öpmek isteyen ben, öpüşmemek için kılıktan kılığa giriyorum oyalıyorum ilişki esnasında burun kaslarımı kapatıyorum falan.
Ya ben ona kırıcı olmadan nasıl söyleyebilirim bu durumu çünkü benim en hassas noktam kokudur ? Ter,ayak, kafa kokusu, hele ağız yok yani zulüm gibi. Siz olsanız nasıl söylersiniz ? Normalde açık biriyimdir pat pat pat ama 2 aylık herife ağzın kokuyor nasıl denir ki ?????
"Midendeki problem iyiye gitmiyor sanırım hayatım, geçer diye bekledim ama ağzında bir kaç aydır koku var, sağlığın beni endişelendiriyor lütfen ihmal etme" bu kadar :) artık bunu söyledikten sonra hastaneye gider heralde dimi
Sizin şu anda aldığınız kokuyu yarın bir gün etrafındakiler de alacaklar , ağız kokusu gerçekten çok kötü bir şey , ki altında ciddi bir rahatsızlık olabilir .
O sizin eşiniz , önce onun sağlığı için açık olun
Sizin gecen gun konunuzu gormustum henuz ayni evde bile yasamiyordunuz yaniliyor muyum? Nikahi yapar yapmaz sikayetlerinizin aciga cikmasina cok uzuldum. Umarim cozersiniz. Esinizden cekinip bu kadar insana esinizin derdini acmaniz ilginc geldi bana. Evlilik boyle birsey degil bilin istedim.
bazen hafta 2 gün falan yanına gidiyorum özlüyorum çok iyi anlaşıyoruz aramızda hiç münakaşa bişey olmuyor sadece bu mide rahatsızlığı türedi üzülüyorum da böyle olunca. diğer konular nikahım 2 ay önce kıyıldı eve geçememle ilgiliydi ailemin düğün baskısından kaynaklıydı eşim geri planda tutuyor kendini ailen beni kötü bilmesin diye karışmıyor pek. onluk bir sorun yok
Anliyorum ama bu tip seyleri acikca konusabilmelisiniz. Bir rahatsizligi varsa destek olursunuz. Hepimiz insaniz yarin bizim basimiza gelmeyeceginin garantisi yok. Esiniz boyle bir sorunu sizinle konusmak yerine arkadaslarina acsaydi ne hissederdiniz?
aha wc temizlemek isteyen abla, tanıdım senişaka şaka.
ilk günlerde de bu sıkıntı çekilmez ya. söylemek zorundasın karı kocasınız artık.
Yakışıklım, biricik bombastikim senin mide yüzeye doğru ilerliyor sanırım, doktora gidip lavabo aç yazdıralım yoksa ağzından taşacak deyinAbla mı yok yav miniğim ben boyum bile 150tuvalet temizlemiyorum ayrıca hepsi göz boyamaydı
söyleyeceğim ilk fırsatta :)
Yakışıklım, biricik bombastikim senin mide yüzeye doğru ilerliyor sanırım, doktora gidip lavabo aç yazdıralım yoksa ağzından taşacak deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?