Eşime çok canım sıkılıyor

Sürekli söylüyorum biraz düşünceli olması gerektiğini kirildigimi yok sen öyle saniyorsun deyip kapatıyor konuyu

anlamiyorum çalışmiyorsun belli ki su anda evdesin tamam sartlarin oyle gerekmistir amma kocan olacak o herifte hic akil yok mu nasil eve para birakmaz hadi Allah korusun cocuklara birsey oldu aniden hastaneye gitmen gerekti yada bir ihtiyaç oldu ani misafir geldi yani evde nasil para birakmadan gidiyor sende tepki vermiyorsun anlamadim bak en son kizimi okula biraktik oglum 2.5 yasinda eve cikarken merdivende düştü bir anda çenesi açıldı kanamaya basladi tabi eve kostum para kredi kartimi aldigim gibi hastaneye koşturduk e simdi evde para olmasa ne yapicam kimden isticem o anda hic konusup tepki vermiyor musun

Aslında

Aylık 5 bin tl alıyor kredilere de ödüyor fakat kendide tutumlu bi insan değil misal 30 binlik arabamız varken zor odecegini bildiği halde onu satip kredi cekip 55 binlik araba aldı
Durumunuz var gayet harclık verebilirmiş
Bunu konusmak icin malesef cok gec kalmıssınız gibi geliyor
Adam sizi kölesi gibi görüyor yemek yapsın temizlik yapsın cocuk baksın sevişsin ben onu ne tatmin edeyim ne yüzüne bakayım nede bes kurus para vereyim
Dik durmanız lazım
Cocukları kreşe vermek istediginizi artık calısmak istediginiz para kazanmanız gerektigini söyleyip blöf yapın
Yanında gazete ilanlarına bakın ne bileyim kariye sitelerini gezinip yalandan fikrini alın
Eger az biraz insanlıgı varsa konusur sizinle de sizde acık acık bana bes kurus vermiyorsun ihtiyacımı sormuyorsun kendim kazanmam lazım vs diyip yükselirsiniz

Sürekli söylüyorum biraz düşünceli olması gerektiğini kirildigimi yok sen öyle saniyorsun deyip kapatıyor konuyu

Isine gelmiyordur da ondan. Konussan seni anlamaz ki bu adam anlayacak insan zaten boyle yapmaz. Pasam bir de ayri yatmaya baslamis ama hizmette kusur da istemez Allah yardimciniz olsun gercekten.

Bunu aynen söylüyorum acil birsey olur hastaneye gitmem gerekebilir acil misafirim gelebilir diyorum tmm hallederiz diyor ama gene ayni

Bunu aynen söylüyorum acil birsey olur hastaneye gitmem gerekebilir acil misafirim gelebilir diyorum tmm hallederiz diyor ama gene ayni
hayir hallederiz diye birsey olamaz bu bir sığırl.k kabul etmiyorum asla çocuk yapmayi evlenmeyi biliyor ama para isteyince hallederiz mi oluyor Allah korusun cidden acil bir durum olsa kalakalirsin ortada o zaman anlarsin da size yaptığını is isten geçmiş olur yaninda yatmasını falan geç bence once bu sorunu hallet ve karsisina dikil para birak eve de alisana kadar her gun soyle gerekirse

Banada öyle geliyor sonucta bes yıldır adam alısmıs köle gibi kullanmaya bi pranga takmamıs ayagına
Da işte son bi umut belki blöf yaparsa işe giricem diye işe yarar
Bu kafada ki adam eşi işe girince kadından maaş kartını alıp cebine az biraz harçlık verir sadece emin olun yani işe girecek olmasi bir tehdit unsuru olmaz büyük ihtimalle

Eşinizin kazancı gayet yerinde yani size hiç harçlık vermeyecek gibi değil ki ben de ev hanımıyım ama hiç parasız kaldığım olmadı eşim olsa bile yine verir sende dursun acil bir ihtiyaç olur diye ki şuan kış dönemi aylık beş bin elimizde kalıyor mu onu bile bilmiyorum

Bu kafada ki adam eşi işe girince kadından maaş kartını alıp cebine az biraz harçlık verir sadece emin olun yani işe girecek olmasi bir tehdit unsuru olmaz büyük ihtimalle
Bazı erkeklerde eş calıstırmama egosu var
Bes yıldır calıstırmayıp boyuna cocuk yaptıysa yüksek ihtimal ben erkeğim yetiyorum eve kadın kısmısı evde oturur cocuk bakar mantıgında biri gibi hissettim

ayda kaç defa birlikte oluyorsunuz ..ve birlikte olacağınız zaman ilk adımı kim atiuor

Anneniz yanınıza gelince işe girin, paranızı kendinize ve çocuklarınıza harcayın.
Ben böyle kocaları burada çok okudum.
Evlenmesini biliyor, çocuk sahibi olmasını biliyor.
Ama adam, para verilmesi, eve bakılması gerekince ortada yok.
Eşinize en kısa zamanda biraz sağduyu diliyorum.
3.çocuk bence düşünmeyin, işe girin..

Can sıkılmayacak gibi de değil zaten..
Annen bulunduğun şehire taşınır taşınmaz; sen bir iş bul ve çalışmaya başla..
Senin çalışmanı istemiyorsa; sana düzenli ve yeterli harçlık vermek zorunda.
Açıkça konuş bunları eşinle..
Vermeyecekse çalış, aldığın parayı da eşine filan verme..

Sizin konunuz üzerine birşeyler yazmak istiyorum bu da vesile olsun.
Ya lütfen sorumluluk sahibi olmayan,güven problemi olan,ilgisiz,sevgisiz hatta saygısız olan,eşten,evden,çocuktan bi haber olan,kocalık ve babalık hissiyatı olmayan dahası bu görevi layığıyla yerine getirmeyen kadın ruhundan anlamayan yani kısacası "adam" olmayan evlenmesin ya
Evlenip te kadınların ve masum çocukların da günahına girmesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…