- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi kahvelibiranne
-
2 çocuk var bide ama.
Erkeklerin genelini biraz dürtüp uyarmak gerekiyo ama sizin ki biraz fazla ilgisiz. Oturup konuşun söyleyin kırıldığınızı size eve çocuklara karşı sorumluluklarını ihmal ettiğini.
Denediniz mi konuşmayı hiç?
2 çocukla 22 yaşında genç işsiz bir kız,bide bunun boşandığını düşünün,zor yani.
Durumunuz var gayet harclık verebilirmişAslında
Aylık 5 bin tl alıyor kredilere de ödüyor fakat kendide tutumlu bi insan değil misal 30 binlik arabamız varken zor odecegini bildiği halde onu satip kredi cekip 55 binlik araba aldı
Sürekli söylüyorum biraz düşünceli olması gerektiğini kirildigimi yok sen öyle saniyorsun deyip kapatıyor konuyu
anlamiyorum çalışmiyorsun belli ki su anda evdesin tamam sartlarin oyle gerekmistir amma kocan olacak o herifte hic akil yok mu nasil eve para birakmaz hadi Allah korusun cocuklara birsey oldu aniden hastaneye gitmen gerekti yada bir ihtiyaç oldu ani misafir geldi yani evde nasil para birakmadan gidiyor sende tepki vermiyorsun anlamadim bak en son kizimi okula biraktik oglum 2.5 yasinda eve cikarken merdivende düştü bir anda çenesi açıldı kanamaya basladi tabi eve kostum para kredi kartimi aldigim gibi hastaneye koşturduk e simdi evde para olmasa ne yapicam kimden isticem o anda hic konusup tepki vermiyor musun
Banada öyle geliyor sonucta bes yıldır adam alısmıs köle gibi kullanmaya bi pranga takmamıs ayagınaYazik ya gercekten cok uzucu bu adamla simdi kalkip ne konusursun konussan anlamaz ki..
2 çocukla 22 yaşında genç işsiz bir kız,bide bunun boşandığını düşünün,zor yani.
hayir hallederiz diye birsey olamaz bu bir sığırl.k kabul etmiyorum asla çocuk yapmayi evlenmeyi biliyor ama para isteyince hallederiz mi oluyor Allah korusun cidden acil bir durum olsa kalakalirsin ortada o zaman anlarsin da size yaptığını is isten geçmiş olur yaninda yatmasını falan geç bence once bu sorunu hallet ve karsisina dikil para birak eve de alisana kadar her gun soyle gerekirseBunu aynen söylüyorum acil birsey olur hastaneye gitmem gerekebilir acil misafirim gelebilir diyorum tmm hallederiz diyor ama gene ayni
Bu kafada ki adam eşi işe girince kadından maaş kartını alıp cebine az biraz harçlık verir sadece emin olun yani işe girecek olmasi bir tehdit unsuru olmaz büyük ihtimalleBanada öyle geliyor sonucta bes yıldır adam alısmıs köle gibi kullanmaya bi pranga takmamıs ayagına
Da işte son bi umut belki blöf yaparsa işe giricem diye işe yarar
Bazı erkeklerde eş calıstırmama egosu varBu kafada ki adam eşi işe girince kadından maaş kartını alıp cebine az biraz harçlık verir sadece emin olun yani işe girecek olmasi bir tehdit unsuru olmaz büyük ihtimalle
ayda kaç defa birlikte oluyorsunuz ..ve birlikte olacağınız zaman ilk adımı kim atiuorIyi geceler arkadaşlar cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
Evet konu eşim o kadar canım sıkkın ki 5 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var ama maaşını alır ve eve 5 tl bile bırakmaz istemeden yaklaşık 4 aydırda diğer odada yatıyor nedenini sorduğumda sabah alarma çocuk uyanmasın diyor afedersiniz birlikte olduktan sonra bile gene yatmaya diğer odaya gidiyor bugün hava güzeldi o odaya ceyizlerimi çıkardım odaya serdim pencere açtım biraz havalansın dedim toplamadım geri az once bana ben yatiyorum dedi tamam dedim icerde yatarim dedi bende ben daha tv izlerim yatma orda falan dedim olsun sen izle ben uyurum diyo insan eşiyle yatmak ıstemez mi çok kırılıyorum artık sadece bunada değil hiç bi konuda beni düşünmüyor bilmiyorum ben mi çok şey bekliyorum ama akşama kadar çocuklar yemek temizlik çok yoruluyorum istediğim biraz ilgi ne bileyim biraz düşünülmek ama ne bi eksigim varmı ne biseye ihtiyacım varmı ne başka bisey dolapta bisey olmaz görür gene ben demeden markete gidelim bile demez çocuğu okula götürürüm biseyler eksik oluyor okuldan biseyler gerekiyor çocuk bisey istiyor veya biyere gidiyorum al su parayı yanında bulunsun demez bilmiyorum baya üzgünüm kırgınım ne yapsam ne desem bilemiyorum
Iyi geceler arkadaşlar cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
Evet konu eşim o kadar canım sıkkın ki 5 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var ama maaşını alır ve eve 5 tl bile bırakmaz istemeden yaklaşık 4 aydırda diğer odada yatıyor nedenini sorduğumda sabah alarma çocuk uyanmasın diyor afedersiniz birlikte olduktan sonra bile gene yatmaya diğer odaya gidiyor bugün hava güzeldi o odaya ceyizlerimi çıkardım odaya serdim pencere açtım biraz havalansın dedim toplamadım geri az once bana ben yatiyorum dedi tamam dedim icerde yatarim dedi bende ben daha tv izlerim yatma orda falan dedim olsun sen izle ben uyurum diyo insan eşiyle yatmak ıstemez mi çok kırılıyorum artık sadece bunada değil hiç bi konuda beni düşünmüyor bilmiyorum ben mi çok şey bekliyorum ama akşama kadar çocuklar yemek temizlik çok yoruluyorum istediğim biraz ilgi ne bileyim biraz düşünülmek ama ne bi eksigim varmı ne biseye ihtiyacım varmı ne başka bisey dolapta bisey olmaz görür gene ben demeden markete gidelim bile demez çocuğu okula götürürüm biseyler eksik oluyor okuldan biseyler gerekiyor çocuk bisey istiyor veya biyere gidiyorum al su parayı yanında bulunsun demez bilmiyorum baya üzgünüm kırgınım ne yapsam ne desem bilemiyorum
Sizin konunuz üzerine birşeyler yazmak istiyorum bu da vesile olsun.Iyi geceler arkadaşlar cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?