- 1 Şubat 2019
- 5
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi kahvelibiranne
-
5 yıldır calısmıyormusunuz
Hep mi böyle para vermiyordu sonucta ev hanımıysanız harclık vermek zorunda hayatınızı idame edebilmeniz icin
5 yıldır calısmıyormusunuz
Hep mi böyle para vermiyordu sonucta ev hanımıysanız harclık vermek zorunda hayatınızı idame edebilmeniz icin
Peki kazancı nasıl hani belki ay sonu zor geliyordur maddi durumunuz cokmu kötüEvet hep böyleydi malesef hatta ilk baslarda istemeye de utaniyordum cok parasiz kaldim bu yuzden. evlendiğim gun hamile kaldım çalışamadım suan annemin bulunduğum şehire taşınmasını bekliyorum dört gözle hemen ise gireceğim insallah
Ama baksana en bastan beri sorun varmıs zaten yeni baslamamıs kiAdam yaninda bile yatmiyotmus ne harcligi bunun adi koca sadece.
Sanırım aile izni ile evlenilebiliyor.17 yaşında evleniliyor mu TRde?
23 yasını doldurmadıgı icin 22 gözüküyorda olabilir17 yaşında evleniliyor mu TRde?
Anne, baba imzasi olursa evet evleniliyor malesef.. Konu sahibininde öyle olmustur muhtemelen17 yaşında evleniliyor mu TRde?
Eşinizin maddi bir sıkıntısı mı var yoksa hep mi böyleydi.ve ayrı odada yatma alışkanlığı nasıl başladı bişeye mi kırıldı ama birlikteliğiniz oluyormuş sonra diğer odaya geçiyormuş bana çok ilginç geldi belki hiçbişey yoktur siz kuruntu yapıyorsunuzdur inş yoktur
Peki kazancı nasıl hani belki ay sonu zor geliyordur maddi durumunuz cokmu kötü
Baska neden bulamıyorum
Bastan herşey yanlıs gitmiş
2 çocuk var bide ama.Sadece birlikte olmak icin yaniniza gelen ve uyumak icin tekrar inine donen bir adamla niye birlikte oluyorsunuz?
Ama baksana en bastan beri sorun varmıs zaten yeni baslamamıs ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?