Eşime çok canım sıkılıyor

İşini yapmayın, sevişmeyin, yüzüne gülmeyin ki anlasın. Çamaşırını yıkar yemeğini pişirir gel dediği zaman gelip git dediği zaman giderseniz sizi neden ciddiye alsın? İşe baslamak da çözüm değil ilk işi maaş kartını almak olur. Sonra çalışıyorum, yoruluyorum, eşim paramı alıyor konusu okuruz.

Valla şu saatten sonra ne yapsanız faydasız.
Sözum meclisten dışarı ama kücücuk yasta evlenip sonra adama hizmetkarlik yapip, adam bu duruma alıştiktan sonra şikayet edenleri anlamiyorum.
Hadi sartlar egitime musait degildi diyelim, kucucuk yasta kocaya gideceginize işe gitseydiniz keske.
Ben bu adamin sizi calistiracagina da inanmiyorum.

İlişkiden ilişkiyemi geliyor odanıza.Ben kırılıorum yanımda yat demiomusunuz?Arkadaşım bazı şeyleri eksik yazmışsın sanki.Sevgi bağlılık varmı ?Eşinizeanlatıomuaunuz bu konuları?

Bunu aynen söylüyorum acil birsey olur hastaneye gitmem gerekebilir acil misafirim gelebilir diyorum tmm hallederiz diyor ama gene ayni

iyi bi cıngar çıkart o zaman düzelir bence. karşına al konuş demeye gelmiştim ama konuşmuşsun da.
artık iyi bi kavga kıyamet istiyor anlaşılan.

Ya biz ne hale geldik toplum olarak. Bir erkek karısına ve çocuklarına bakmak ZORUNDA 2+2=4. Bu ne arkadaş. Erkekler işin kolayını bulmuş vallahi. Kadını çalışmak zorunda bırakıp kendisi yırtacak. Bir de kadının çalıştığı paraya konacak
Ne ala memleket. Kardeşim çalışmak zorunda değilsin o da eşşek gibi senin geçimini sağlamak zorunda. Çalışacaksan da paranı eve vermeyeceksin. Allah yardımcın olsun

Fazla iyi niyetlisiniz bence, isini gordukten sonra sirtini donup giden; bu kadin cocuklar ne yer ne icer demeyen bir AYI

Valla imzamı atarım.. çok güzel yazmışsın.kadin çalışsın çalışsın.. çalıştıkça kadın rahatmi etti..valla erkekler rahat etti..maaş kartında el koyuyorlar..adıda çalışıp ayaklarımın üzerindeyim oluyor valla öğretmen arkadaşım daha hiç maaşını çekmemiş üstelik gizliden özel ders veriyorki harçlıgim olsun

Hayati paylaşın tamam..ama bu kadarda ezdirmeyin ya

Yazıklar olsun öyle adamım diye geçinenlere.. Kıyamam ya gerçekten nasıl iclendiniz belkide.. Tanıdığım birinin durumuna benzettim.. Gözümün önüne geldi.. Bir akşam çocukları yakınınıza bırakıp güzel bir akşam yemeği hazırlayıp başbaşa dertleşmeyi deneseniz.. Belki eşinizin de derdi vardır. Belki bir açıklaması vardır.. Bir umut deneyin kendinizi tüketmek yerine çaba ile harcayın enerjinizi en azından soru işareti kalmaz belki de.. İnşallah tez vakit düzelir mutlu olursunuzzzz..

Neden şuan sorguluyorsunuz bunu? Adam ilk ayrı yattığında kabul etmeyecektiniz. İlk ilişkide bırakıp gittiğinde tepki koyacaktınız. Para bırakmadığında “madem öyle, bi ek kart çıkarıver yavrum” diyecektiniz. Ücretsiz yatıya kalan, cinselliğide giderebildiği bir bakıcı/hizmetçiye dönmüşsünüz. Konuşup tavır koymak dışında bi çözümüde yok.

17 yaşında evlenip 22 yaşında hiç düşünmeden böyle bir adamdan nasıl 2 çocuk yaptınız ne aceleniz vardı? Eğer kızınız varsa lütfen aynı hataları yapmasın okusun kendi parasını kazansın bu tip sorunlar yaşama ihtimali azalır.
Siz de işe girin çalışın. Yoğunum diyip evin işlerini aksatmaya başlayın. Böyle olmaz.

Manyak adam niye ayrı yatiyor.

Hiç mi paran olmuyor? Oyle olur mu ya. Belki babasından falan öyle görmüştür bilemiyorum ama işte. Çekinme lütfen. Adamın kendiliğinden vermesi gerekiyordu. Ama vermiyorsa da sen isteyeceksin.

Haklarını bilmelisin ve talep etmelisin.

Kadın olarak kocanla aynı yatakda yatma hakkin var. Hak diyorum çünkü, evlendiyse seninle ayni yastiga bas koyma sozü verdi. Tatlilikla ayni yatakta uyumak istedigini soyle ve hatta o eğer seninle yatmaya gelmiyorsa sen git onun yanina ve ben kocamdan ayri yatmam de. Yani anlasın ki evli ciftlerde yatak ayirma olmaz.

Ve kocan sana para bırakmak zorunda, butcesine göre. Bu da senin hakkin sana vermek zorunda. Baktin vermiyor hic yemek yapma, para yoktu malzeme alamadim de. Aksam evinde yemek yemek istiyoraa sana para verir yeterince sen de o paradan kendi kisisel ihtiyaclarini ve evin harcamalarini ayirir kendine gore bir ev ekonomisi yaparsin.

Yani bu gidise kesinlikle dur demelisin. Ama bunu tatlilikla , guzellikle yap tabii ki, amac kavga etmek degil evliligi hakkiyla yasamak. Sen o evin kralicesisin, hizmetlisi degil. Once sen kendin buna inan sonra da bu inancina uygun davran lutfen.

Herhangi bir paylasiminiz var mi bu adamla? Normal degil ama hadi ayri yatmasini bir kenara birakalim. Günün devaminda beraber zaman geciriyor musunuz, evli bir çift gibi paylaştığınız aktiviteler vs var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…