- 14 Ağustos 2018
- 21.200
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.367
- 598
- Konu Sahibi kahvelibiranne
-
Aile imzasıyla evet.17 yaşında evleniliyor mu TRde?
Bunu aynen söylüyorum acil birsey olur hastaneye gitmem gerekebilir acil misafirim gelebilir diyorum tmm hallederiz diyor ama gene ayni
Ya biz ne hale geldik toplum olarak. Bir erkek karısına ve çocuklarına bakmak ZORUNDA 2+2=4. Bu ne arkadaş. Erkekler işin kolayını bulmuş vallahi. Kadını çalışmak zorunda bırakıp kendisi yırtacak. Bir de kadının çalıştığı paraya konacakEvet hep böyleydi malesef hatta ilk baslarda istemeye de utaniyordum cok parasiz kaldim bu yuzden. evlendiğim gun hamile kaldım çalışamadım suan annemin bulunduğum şehire taşınmasını bekliyorum dört gözle hemen ise gireceğim insallah
Eşinizin maddi bir sıkıntısı mı var yoksa hep mi böyleydi.ve ayrı odada yatma alışkanlığı nasıl başladı bişeye mi kırıldı ama birlikteliğiniz oluyormuş sonra diğer odaya geçiyormuş bana çok ilginç geldi belki hiçbişey yoktur siz kuruntu yapıyorsunuzdur inş yoktur
Bosanmasini tavsiye etmedim zaten ama insan yaninda bile uyumayan bir adamla nasil birlikte olur ki? Anlayamiyorum.
Türkiye'de her yaşta evleniliyor canım maalesef.17 yaşında evleniliyor mu TRde?
Türkiye'de her yaşta evleniliyor canım maalesef.
Aynen öyledimi yeter ki adi evlilik olsun.
Valla imzamı atarım.. çok güzel yazmışsın.kadin çalışsın çalışsın.. çalıştıkça kadın rahatmi etti..valla erkekler rahat etti..maaş kartında el koyuyorlar..adıda çalışıp ayaklarımın üzerindeyim oluyor valla öğretmen arkadaşım daha hiç maaşını çekmemiş üstelik gizliden özel ders veriyorki harçlıgim olsunYa biz ne hale geldik toplum olarak. Bir erkek karısına ve çocuklarına bakmak ZORUNDA 2+2=4. Bu ne arkadaş. Erkekler işin kolayını bulmuş vallahi. Kadını çalışmak zorunda bırakıp kendisi yırtacak. Bir de kadının çalıştığı paraya konacak
Ne ala memleket. Kardeşim çalışmak zorunda değilsin o da eşşek gibi senin geçimini sağlamak zorunda. Çalışacaksan da paranı eve vermeyeceksin. Allah yardımcın olsun
Iyi geceler arkadaşlar cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler.
Evet konu eşim o kadar canım sıkkın ki 5 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var ama maaşını alır ve eve 5 tl bile bırakmaz istemeden yaklaşık 4 aydırda diğer odada yatıyor nedenini sorduğumda sabah alarma çocuk uyanmasın diyor afedersiniz birlikte olduktan sonra bile gene yatmaya diğer odaya gidiyor bugün hava güzeldi o odaya ceyizlerimi çıkardım odaya serdim pencere açtım biraz havalansın dedim toplamadım geri az once bana ben yatiyorum dedi tamam dedim icerde yatarim dedi bende ben daha tv izlerim yatma orda falan dedim olsun sen izle ben uyurum diyo insan eşiyle yatmak ıstemez mi çok kırılıyorum artık sadece bunada değil hiç bi konuda beni düşünmüyor bilmiyorum ben mi çok şey bekliyorum ama akşama kadar çocuklar yemek temizlik çok yoruluyorum istediğim biraz ilgi ne bileyim biraz düşünülmek ama ne bi eksigim varmı ne biseye ihtiyacım varmı ne başka bisey dolapta bisey olmaz görür gene ben demeden markete gidelim bile demez çocuğu okula götürürüm biseyler eksik oluyor okuldan biseyler gerekiyor çocuk bisey istiyor veya biyere gidiyorum al su parayı yanında bulunsun demez bilmiyorum baya üzgünüm kırgınım ne yapsam ne desem bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?