Eşime çok kırgınım b(dun olanlar yüzünden)

Bugün neye takılsamda hayatımı zehir etsem diye yaşıyorsunuz, neden kendinizi hırpalayıp kıyafet yırtacak yıpratıyorsunuz. Madem öyle cevap verdi hiç bişi yazmayıp üstünüzü değiştirip otururdunuz geldiğinde ne sürprizi dediğinde 'eşine daha kibar cevap yazmayı öğrendiğinde görebilirsin' demeniz yeterli olurdu bu kadar atraksiyona gerek yok :)
Aynen hee:işsiz:

Su sitede gordugum "süpriz" ler hep seks hep seks, sofra kur seks yap. Ha bide gecelik "kirmizi".
Bu supriz mi yani? Niye sevismeyi supriz, hediye gibi sunuyorsunuz ki. Ha kucuk bebekle ne supriz yapayim diyeceksiniz. Yapmayin.
Sevişecek olan insana bunu paketleyip supriz haline getirmeye gerek olmuyor zaten. Sonrada kizip yirtiyorsunuz üstünüzü basinizi. Bu kadar abartmasaniz bu kadar kirilmazdiniz.
Off altına imza atasim geldi ben yazdım sandım. Yıldönümlerinde filan da gecelik ve seks olmazsa olmaz :KK70:

Su sitede gordugum "süpriz" ler hep seks hep seks, sofra kur seks yap. Ha bide gecelik "kirmizi".
Bu supriz mi yani? Niye sevismeyi supriz, hediye gibi sunuyorsunuz ki. Ha kucuk bebekle ne supriz yapayim diyeceksiniz. Yapmayin.
Sevişecek olan insana bunu paketleyip supriz haline getirmeye gerek olmuyor zaten. Sonrada kizip yirtiyorsunuz üstünüzü basinizi. Bu kadar abartmasaniz bu kadar kirilmazdiniz.
Kesinlikle katılıyorum.Şu seksi portakallı ördek kıvamında sunmasak ne güzel olacak.Canım istiyorsa canı istiyorsa sevişelim işte.

Üyeler garipleşti. Sırf konu açmış olmak için açılan bir konu. Dert yok sıkıntı yok. Mahremi açmak dışında bir şey yok.
Şu gecelik olayı bir tek bana mı itici geliyor acaba.

Neyse geceligi çöpten çıkarıp giyersin sürpriz buydu dersin. Yırtıkli gecelik:21:

Simdi bosan hemen derler
Sakinleste sadece yırtığın kıyafetten ol bari.

• Beğen
Reactions: H M
Onu bunu bilnem.. bu herifler bekarken geberiolar askimizdan evlenince bi haller oluyo :) ovune ovune bitiremedikleri sexi halleri yok oluyo :) sal gitsin bacim

Kızlar gerçekten öyle böyle değil esim bnden soğumuş gibi illa seks değil bu gece sarılır öyle uyurduk şimdi en son eski karısıyla kizini gormek için görüştü benim esim gitti başkası geldi iki gecedir uykumdan uyanıp soruyorum kızıyo demiyo bu kadın uykusundan uyanıp sorup yatiyo diye düşünün isteyerekte sormuyorum uyku sersemliği demek ki o öyle soğuk olunca bende soğuk duruyorum artık evde çok soğuk davniyo

Back
X