eşime çok kırgınım çokk

deg_mez

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2012
16
0
16
İstanbul
eşime içimde beslediğim büyük kırgınlıklarım var
büyük sorunlar atlattık görünürde atlattık kavgalarımız falan kalmadı ama içimde atlatamadım
eşimle bunları konuşmak istiyorum ama o konu açılsın bile istemiyor
ben içimde atıp tutmaktan kendimi huzursuz hissediyorum
onun bana bazen güzel açıklamalar yapsın istiyorum ama
hep içime atıyorum hep susuyorum gülümsüyorum
içimde kendimle konuşuyorum köşeme çekiliyorum bazen öylese sessizliğe dalıyorum
bir şarkı varya arkadaşlar
SUSSAM OLMUYOR , SUSMASAM OLMAZZZ
tam beni anlatıyor
sussam içim rahat degil susmasam huzursuzluk çıkacak
eşimin bana sevgisini hissettiğimde kızım susss içinde tut bozma zamanla daha iyi olacak diyorum
kendimi oyalamaya çalışıyorum hep 2 de çoçugum var
insanın içindekilerle duygularıyla boguşması çok zorr
allahım bana güç ve sabır huzur verir inşallah
sabır adip huzurumu bozmamaya çalışıyorum
bazı arkadaşlar bazen sabır göstermeyip konuyu uzaktıklarında pişman oluyorlar burada okuyorum kızım sus sabır geçicek elbet içindeki kaus fırtına diyorum
eşim bana karşı iyiye dogru giderken yeniden adamı yoldan çıkartmamyyım diyorum
ama içime atmamda ne kadar dogru bilmiyorum ama içimde bitirmem lazım allahım bana ve böyle durumda olan arkadaşlara güç ve huzur verir inşallah

Hepimizin eşlerine karşı "içinde" kırgınlıklar var... Kimse kimsenin beklentisini 100% karşılayamıyor hayatta...
Elbette anlatmayın ama üstü örtülü bir şekilde şunu açıklığa kavuşturalım;
"Kırgınlıklarınız, kendi sınırlarınızı kendiniz eşinize karşı koruyamadığınız için hayal kırıklığına uğramanızdan mı kaynaklı?"
Yoksa;
"Kırgınlıklarınız, sınırlarınızı koruduğunuz halde, eşinizin tüm bunları suistimal ederek sizi hayal kırıklığına uğratmasından mı kaynaklı?"
Elbette dertlerinizi buraya dökmemelisiniz,
Ama sorunun/kırgınlığın asıl kaynağını da bilmek lazım,

Selamlar,

Derdin nedir? Icini kemiren sorun belki sana gore onemli belki de aslinda onemsiz birseydir.

ıcımden gecenlerı ancak bu kadar guzel anlatabılırdın aynı seylerı yasıyorm
senın gıbı bende sus dıyorm konussan neye yarar kı hep kendı gormek ıstedıgı gıbı anlıyor zaten kendımı yormak bıle ıstemıyorm bebegım ıcın elımden gelenı yapıyorm

Eğer bu kırgınlıkları konuşup halletmezseniz

1. Seni bir ömür boyu yiyip bitirir, stres küpü olursun
2. Ufacık kavgalar büyük kavgalara dönüşür.
3. Birikimin sonucu büyük patlamalar, düşünülmeden verilen kararlara dönüşür.

çok haklısınız.....

allah yardımcımız olsun arkadaşım rabbim içimize huzur versin huzursuzluk çok kötü

sanırım eşin seni duymuyor

duyur sesini ona, sesiz çığlıkların kimseye faydası olmaz.
karşındakinin anlayacağı şekilde konuş.

Evli değilim ama benim sevgilim de böyle. Bir sorun olduğunda ben ona içimdekileri anlatırken sıkılır oflar poflar hatta sinirlenir ve ben derdimi anlatamadan susturulurum. Sonradan bişe olmamış gibi davransam da içimi yer bitirir hep. Bu iletişimsizlik neden arkadaş oturun dinleyin 2 dakika bizi,gönlümüzü almaya çalışın. Kızsa da küsse de içimizdekileri dökmeliyiz yani birikiyor sonra ve en olmadık yerde patlar veriyor. Sonra yine başa dönüyor her şey.

Her evlilikte maalesef oluyor..Bir şeylere susup içimize atıyoruz ama o orada kalmıyor illa çıkıyor işte..

Bende eşime baştan söylemiştim,ben içimde tutamam ne kadar saçma da olsa kafama takılan beni mutsuz eden bir şey olursa illa söylerim diye.. kızmıcaksın tamam mı dedim "tamam" dedi..

bazen gel diyorum konuşacağız canım çok sıkkın,mecbur tamam deyip, derin bir nefes alıp dinlemeye başlıyor

ama illa bir şeyler kalıyor insanın içinde..

güvenimi yerle bir etti çok kırdı döktü şimdi küllerimden dogmamı bekliyor nasıl olacaksa..

O zaman sessiz kalma ,simdi iyiyiz huzurumuzu neden bozayim diyorsun ama ya ayni hatayi yine yaparsa?
Ben senin yerinde olsam bir odaya alir tum icimi uygun bir dille doker, cocuklarimin hatrina seni affediyorum ama birdaha olursa bosanirim senden diyip kendime guvendigimi bundan cekinmedigimi gosteririm. Bunda ciddi ve kararli oldugumu hissettiririm.......Yiyorsa bu guzel yuvayi dagitmayi goze alsin.

Kırgınlığın nedeni çok önemli...Bunu anlatman gerekirki sorunu anlayalım. Eğer eften püften şeyler biriktiyse ve dağ halini almışsa bunu rahatlıkla çözebilirsin. Derin bir yara varsa o zaman çözüm farklı olur...

Güvenimi yerle bir etti demişsin ya çok özel değilse ihanet falan mı etti da bu kadar güven problemin var.yoksa farklı olaylar mı?

evli olup seni anlamamak mümkün değil
anlamayanlar da vardır mutlaka ama inan azınlıktır
evlilik güzellikleri de zorlukları da olan bir birliktelik
ben eşimle düğünden 2 gün önce nikahlanmıstım resmi olarak
ve eşime dedim ki artık kavga gürültü olsa bile öyle kolay değil gitmek artık resmi merciler önünde ayrılabilirz demiştim,gülmüştük
aslında boşanmak kolay olmadığı için bazılarımız kötü giden evliliklerine bile katlanmak zorunda kalıyorlar

bende 4.5 senelik evliyim hep iyimiydik tabiki hayır
2 defa bosanma asamasına geldik,eşim ve özellikle eşimin ailesinin isteği nedeni ile devam ettik
ilkinde barısmamıza ragmen sürekli kırgınlıklarımı dile getirdim
ben dile getirdikçe bir baktım ki huzurumuz gidiyor gene olan bize oluyor daha cok da bana
sonra dedimki kendi kendime eger affediceksen
eskiye sünger cekeceksin
beyninde kalbinde unutacaksın geçmişi
ama öyle körü körüne değil
ders alacaksın geçmişinden,geleceğinle ilgili bir daha aynı hatayı yapmak için fırsat bile vermeyeceksin

sebep ne olursa olsun
hatasının bedelini ödeteceksin burnundan bir getireceksin ki bir daha cesaret edemeyecek
bunda ailenin payı da büyük,sağolsun eşimin ailesi bana sonsuz destek

eger affediyorsan hem sen hem eşin dersinizi alacaksınız
sonra ileriye bakacaksın
toparlanmadan ileriye bakamazsın unutamazsın,ve doğal olarak eşine de unutturmassın,aynı seylerle yasar durursunuz
bence madem daha önce affettiysen bırak uzatıp huzurunu bozma

ya da eşine değil gel bizlere anlat anlattıkca rahatlarsın

Öyle çok şey var ki içimde
hep sustuk konuşmak yerine
Konuşmadığımız her ne varsa
Seninle sakladım gözlerimde

Ne olur sende fazla üzülme
Hep kendi kendine yenilme
Konuşmadığımız her ne varsa seninle
Bir damla gözlerimde

bu şarkıda tam senlikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…