eşime içimde beslediğim büyük kırgınlıklarım var
büyük sorunlar atlattık görünürde atlattık kavgalarımız falan kalmadı ama içimde atlatamadım
eşimle bunları konuşmak istiyorum ama o konu açılsın bile istemiyor
ben içimde atıp tutmaktan kendimi huzursuz hissediyorum
onun bana bazen güzel açıklamalar yapsın istiyorum ama
hep içime atıyorum hep susuyorum gülümsüyorum
içimde kendimle konuşuyorum köşeme çekiliyorum bazen öylese sessizliğe dalıyorum
bir şarkı varya arkadaşlar
SUSSAM OLMUYOR , SUSMASAM OLMAZZZ
tam beni anlatıyor
sussam içim rahat degil susmasam huzursuzluk çıkacak
eşimin bana sevgisini hissettiğimde kızım susss içinde tut bozma zamanla daha iyi olacak diyorum
kendimi oyalamaya çalışıyorum hep 2 de çoçugum var
insanın içindekilerle duygularıyla boguşması çok zorr
allahım bana güç ve sabır huzur verir inşallah
sabır adip huzurumu bozmamaya çalışıyorum
bazı arkadaşlar bazen sabır göstermeyip konuyu uzaktıklarında pişman oluyorlar burada okuyorum kızım sus sabır geçicek elbet içindeki kaus fırtına diyorum
eşim bana karşı iyiye dogru giderken yeniden adamı yoldan çıkartmamyyım diyorum
ama içime atmamda ne kadar dogru bilmiyorum ama içimde bitirmem lazım allahım bana ve böyle durumda olan arkadaşlara güç ve huzur verir inşallah
Derdin nedir? Icini kemiren sorun belki sana gore onemli belki de aslinda onemsiz birseydir.
Eğer bu kırgınlıkları konuşup halletmezseniz
1. Seni bir ömür boyu yiyip bitirir, stres küpü olursun
2. Ufacık kavgalar büyük kavgalara dönüşür.
3. Birikimin sonucu büyük patlamalar, düşünülmeden verilen kararlara dönüşür.
ıcımden gecenlerı ancak bu kadar guzel anlatabılırdın aynı seylerı yasıyorm
senın gıbı bende sus dıyorm konussan neye yarar kı hep kendı gormek ıstedıgı gıbı anlıyor zaten kendımı yormak bıle ıstemıyorm bebegım ıcın elımden gelenı yapıyorm
allah yardımcımız olsun arkadaşım rabbim içimize huzur versin huzursuzluk çok kötü
güvenimi yerle bir etti çok kırdı döktü şimdi küllerimden dogmamı bekliyor nasıl olacaksa..
eşime içimde beslediğim büyük kırgınlıklarım var
büyük sorunlar atlattık görünürde atlattık kavgalarımız falan kalmadı ama içimde atlatamadım
eşimle bunları konuşmak istiyorum ama o konu açılsın bile istemiyor
ben içimde atıp tutmaktan kendimi huzursuz hissediyorum
onun bana bazen güzel açıklamalar yapsın istiyorum ama
hep içime atıyorum hep susuyorum gülümsüyorum
içimde kendimle konuşuyorum köşeme çekiliyorum bazen öylese sessizliğe dalıyorum
bir şarkı varya arkadaşlar
SUSSAM OLMUYOR , SUSMASAM OLMAZZZ
tam beni anlatıyor
sussam içim rahat degil susmasam huzursuzluk çıkacak
eşimin bana sevgisini hissettiğimde kızım susss içinde tut bozma zamanla daha iyi olacak diyorum
kendimi oyalamaya çalışıyorum hep 2 de çoçugum var
insanın içindekilerle duygularıyla boguşması çok zorr
allahım bana güç ve sabır huzur verir inşallah
sabır adip huzurumu bozmamaya çalışıyorum
bazı arkadaşlar bazen sabır göstermeyip konuyu uzaktıklarında pişman oluyorlar burada okuyorum kızım sus sabır geçicek elbet içindeki kaus fırtına diyorum
eşim bana karşı iyiye dogru giderken yeniden adamı yoldan çıkartmamyyım diyorum
ama içime atmamda ne kadar dogru bilmiyorum ama içimde bitirmem lazım allahım bana ve böyle durumda olan arkadaşlara güç ve huzur verir inşallah[/Q
canım bende 1,5 yıllık evliyim bende eşime çoooooookkkk kırgıım bence kesinlikle içinde tutma.. sabret demiycem yoksa üzülen hep sen olursun sıkıntın neyse hallet erkekler alışmışlar yaşattıklarının üzerine sünger çekmeyii.. sen içine atıp dert sahibi olacagına eşin üzülsün.. sen zaten yaptıgı her neyse gitmeyerek büyük fedakarlık göstermişşinn Allah sabır versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?