Eşime çok kırgınım..:(((

2 ay tanışma 7 ay evlilik tabiki ilk günkü gibi seversin
Herşey acele olmuş
Kanaması olan kadına para bulunmaması çok acaip

Korunmuyorduk ama şimdilik istemiyordum eşim istiyordu

Şu hem istemiyorum hemde korunmuyorum mantığını anlamıyorum bir türlü. Kardeş istemiyorsan bir zahmet ya o işi yapmayacaksın yada korunacaksın. Hem 2 ayda tanıdığın adamla nasıl evleniyorsun. İş yok sigorta yok olumlu bir şey yok Allah yardım etsin

Sorumluluğu olan adam gider çalışır.
Ondan böyle bişey beklemeniz hata..

Yani evlisin ve eşini seviyorsun, kırıcı olmak istemem ama bu adamla ömür geçmez. Bence tavrını en başından sert bir şekilde koymalısın.

Eşinin mesleği ne? Arabayı satınca nasıl bir iş kurmayı düşünüyor?

ah ah
çarçabuk evlenip birde çocuk
neyse bende bişey demiyim
herşeyin hayırlısı olan olmuş
kv den de ya tam cahil yapılması gerekeni bilmiyo
ya da istemiyor bebeği

ah be yavrum.. senin yaşında kızım var..şu anda ders çalışıyor..evlenmek aklını ucundan dahi geçmiyor..başta senin suçun değil..daha çok ailenin suçu..böyle bir adama çocuk yapmasaydın keşke..

Agf UOTE="tatlibyn, post: 37556532, member: 603500"]Korunmuyorduk ama şimdilik istemiyordum eşim istiyordu[/QU

Ah be güzelim ne acelen vardı? Kanaman devam ediyorsa bi acile gidin orada para istemezler

2.Ben vakası... aynı durum cnmçok benziyoruz. Pat die hiç tanımadan evlendim. Aman üzülmesin die 1yıl otururum ailenle dedik.özgür biriydim taviz verdim. Çalışıcaktım sözde..yok.ev ayrılmadı 3yıloldu. Çalışmadı iş bulamadı flan birikim da ğitti. Savrganlığından...gamsız. aylarca çalışıo bi günde harcıo... ğelecek için bi hazırlk yok...
2Yasında bi kızım var aile planımızı ailesiyle yaptı. Bana sormadı bile. Çocuğumun ihtiyaçlarını halaları dedesi karsılıo çoğnlukla... zoruma gidiyor.
Az mı kanama cnm ara kanama derler. 2Kez bendeda oldu çok az. Devlet ğelirsize de ücretsiz sigorta yapıo...

Afedersinde neyine güvenerek çocuk istedi hadi o istedi sen niye önce iş sonra çocuk demedin kanamam var diyorsun adamın umrunda değil bu kadar sorumsuzluk olmaz işin zor canım ailene söyle tabi yakınındalarsa onlar götürsün allah yardımcın olsun

Ahhh konu sahibi ahh.. Kanaman var bebegin dusebilir. Bebek dustukten.sonra kanaman.cok artarsa seninde hayatin.tehlikeye girebilir.. Ve esinin ve kaynananin.umrunda degil.. Ne acelen.vardi hemen.evlendin.. İssiz adama.cocuk.yaptin. 30 yasina gelmis bisey olmaz kocandan olmasinida bekleme. Ailene durumu anlat hastameye gotursunler seni..

Vallahi sinirlenmemek elde değil. Yaş 20, iki aylık tanışmada evlilik, akabinde hemen çocuk. Evlilik öyle dokunmayla aşık olmayla sevişmeyle çocuk yapmayla bitmiyor maalesef, sorumluluk diye büyük bir şeyin de altına sokuyor sizi. Durun tahmin edeyim, ne üniversitede öğrencisiniz ne de çalışıyorsunuz. Çalışıyorsanız eyvallah, çalışmıyorsanız daha kendi sorumluluklarını alamayan insanlar olarak bir çocuğun sorumluluğunu da üstlenmişsiniz, çocuğa yazık. Size önerim, üniversite yaşındasınız, bir meslek sahibi olmaya bakın. Okuyabiliyorsanız okuyun, okuyamıyorsanız yollarını arayın, kendi ayaklarınızın üstünde durun. Zira sorumsuz bir erkekle bir evlilik nereye kadar gidebilir, bilemiyorum.

Sorumluluktan kaçan tüm erkeklerin ortak bahanesi ilerde daha iyi anlarsın Allah yardımcın olsun.

Anladık acelecisiniz de işsiz güçsüz adama çocuk neden??

aşkından gözün kör olmuş senin ama yakında açıldığında yalnız olmayaksın bide bebeğin çekecek seninle.

canım bebeğin o kadar masrafı varki ben şuan hamileyim doğumum yaklaştı eksiği bitmiyo doğduktan sonra kimbilir ne kadar masrafı olacak ben ve eşim memur olmamıza rağmen çoğu zaman diyoruz acaba yetebilecekmiyiz diye en azından sakın ikinciyi düşünme Allah hakkında hayırlısını versin

Korunmuyorduk ama şimdilik istemiyordum eşim istiyordu
Ne sigorta var ne para derken nasıl çocuk istiyor peki? O çocuk dünyaya geldiğinde masraflarınız kat be kat artacak.

Epey bi saldım çayıra Mevlam kayıra tarzında yaşıyorsunuz.Allah bebeğin yardımcısı olsun böyle bir ailede

Kayınvalidenizinde durumu iyi değil anladığım kadarıyla, peki eşiniz kime güvendide evlendi birde üstüne çocuk da çocuk diye tutturdu. Yaşınız çok küçük daha neden bu kadar acele ettiniz evlenmek için.
Anneniz babanız ailenizden kim varsa yardım isteyin sizi doktora gotürsünler ve eşinizede esaslı bir gözdağı versinler çalışmazsa sizi göremeyeceği vs tarzında. İnanın şu an iyi günleriniz , çocuk olunca herşey dahada zor olacak, bezi , maması, ek gıdası, giyimi vs. Şimdiden bunları düşünmek durumundasınız, eşiniz de gerçek hayata dönüp sorumluluğunun farkına varmalı. En kısa zamanda ailenize ulaşın.
Kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…