Eşime çok kırıldım!!

benım esım de benı dınlemıyor , hatta bazen dınlemedıgını farkedıp sacma sapan konusuyorum komık komık sonra aramızda eglence oluyor. aman dınlemesın , erkekler dınlemeyı cok sevmıyor , bence abartmayın , ama azıcık naz yapın :)) evet bıraz hamılelık kırgınlıgı olabılır. Rabbın bebısınızı saglıkla almayı nasıp etsın amın, bıze de bebıs nasıp etsın amın :)
Amin canım Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin :)

Canım benim mesajı okudum ay dedim hamile galiba konu sahibi. Normalde elbette hoşlandığı zamanlarda olur elbette ortak bir diliniz uyumunuz var ki evlisiniz bu tarz düşünerek kendini üzmemeye çalış
Evet çoğu zaman eğleniriz konuşurken uyumluyuz da bu düşüncesi beni çok şaşırttı son zaman fazla bunalttım sanırım hamilelik bebek doğum derken :skandal:

Siyaset mi konuşacakmış! Gündem maddesi falan da belirlesin bari. Bence bahane bu, sizin isteklerinizi yerine getiremiyor mu acaba ondan mı dinlemek istemiyor
Kendi söylüyor zaten senin ağzından çıkanı benim yapmam lazım yapamadığım zaman kendimi kötü hissederim diye belki ondandır haklı olabilirsin ama üslubu çok kırıcı maalesef buda üzdü

Biz de eşimle karşılıklı konuşmalarımızdan sıkılıyoruz.
Kısa ve öz bir soru soruyorum; nasıl geçti iş? Sabah gittiği andan, bilgisayarda neler yaptığına ve çıkışına kadar anlatıyor. Bilgisayara şunu kurdum da, o da olmadı gittim cd aradım da, uğraşırken yemek saati geldi sonra patron geldi şunları bunları söyledi...derken ben dalıp gidiyorum. Banane yahu bu kadar ayrıntıyla ne yapayım ben?
Ben de genelde soru soruyorum, beyefendi telefonundan kopamadığı için cevap veremiyor. Konuştuğum zaman da ayrıntı istiyor. Evde ne yaptın diyor ve tek tek bütün yaptıklarımı saymamı bekliyor :KK70:
Ama mümkün mertebe dinlemeye çalışıyoruz birbirimizi.
Bende ayrıntı insanıyım hep zıt kutuplar bir araya geliyor desene sizde de durum tam tersi :)

Kızlar eşiniz size yıllar sonra sizin zorlamanızla aslında sohbetinizi beğenmediğini bu yüzden sizi fazla dinlemediğini söylediklerinize kulak asmadığını onun ilgi alanı olmadığını söylese tepkiniz ne olurdu??

Ben duyunca o kadar kırıldım ki hala ağlıyorum. Bunca yıl kendi kendime boş boş konuşmuşum. Onun gözünde bir değeri yokmuş anlattıklarımın:KK43:

Peki insan sevdiği ne anlatırsa anlatsın hoşuna gitmese bile dinlemez mi? Ya da ne bileyim nezaketen bunu dile getirmez diye düşünüyorum. O kadar çok kırıldım ki nasıl düzelirim bilmiyorum.
Bu arada eşim hamilelik hormonlarımdan kaynaklı çok etkilendiğimi düşünüyor bende size sormak istedim siz olsanız ne düşünürdünüz ???

Öküz diyeceğim bozulacaksınız , kibarca eşiniz düz bir insan diyeyim. Ben olsam muhabbeti sarmayan kadınla niye evlenip üstüne çocuk yaptın peki derdim ?

kırılmak yerine eşinizin bu eleştirisini dikkate alıp ortak ilgi alanlarınız konusunda konuşun yada onun ilgili olduğu konular hakkında bilgilendirseniz kendinizi... biraz empati kurun karşınızdaki insan hic ilginiz olmayan konularda muhabbet etse, sizin ilgi alaninizda olan konularda fıransız takılsa o sohbet keyif verirmi size
Bilmiyorum ki belki hamileyim ondan fazla alındım bir açıdan hak veriyorum bir açıdan ne olursa olsun bana bunu söylememeliydi diyorum kafam karıştı

Öküz diyeceğim bozulacaksınız , kibarca eşiniz düz bir insan diyeyim. Ben olsam muhabbeti sarmayan kadınla niye evlenip üstüne çocuk yaptın peki derdim ?
Baya saydırdım zaten bende haketti canım bir öküz demedim onu da gelince derim muhtemelen :)

Doğum konusunu konuşmayın bi süre eşinizle hatırlayıp sürekli telaşe oluyor belki de :) ama normal geldi siz ben olsam dalgaya vururdum işi gülerdim ..hamilelilten alıngan olmuşssun biraz sanıırım takma bu kadar canım hayatın olağan akışı bunlar , en azından açık yüreklilikle söylemiş hep sıkılmıyodur ayrıca ama o an bunalmıştr ve genelleme yapmıştır bence .. şimdiden hayırlı doğumların olsn sağlıkla al kucağına kuzunu
Olabilir canım biraz daha sakinim güzel yorumlarınız sayesinde :) İnşallah sağ sağlim alırım kucağıma çok saol :)

Baya saydırdım zaten bende haketti canım bir öküz demedim onu da gelince derim muhtemelen :)

Arkadaşlarda da demiş bence ölüm sessizliğine bürünün....O ona en iyi ders olur. Babam da aynısını yaptı anneme, annem çekti gitti 1 ay evden, sonra bizimki özledim diye dağa tırmanmaya başladı :D Tabi aranızdaki iletişim nasıl onu da bilmek lazım. Ben eşim konuşmadan konuşmam mesela...O açar konuyu ben cevap veririm. Güncel olaylar, siyaset, iş (aynı kurumdayız ) konuşmayı seviyor, tutup makyaj malzemesi anlatsam ölse dinlemez mesela :)

Arkadaşlarda da demiş bence ölüm sessizliğine bürünün....O ona en iyi ders olur. Babam da aynısını yaptı anneme, annem çekti gitti 1 ay evden, sonra bizimki özledim diye dağa tırmanmaya başladı :KK70: Tabi aranızdaki iletişim nasıl onu da bilmek lazım. Ben eşim konuşmadan konuşmam mesela...O açar konuyu ben cevap veririm. Güncel olaylar, siyaset, iş (aynı kurumdayız ) konuşmayı seviyor, tutup makyaj malzemesi anlatsam ölse dinlemez mesela :)
Benim makyaj malzemesi anlatmışlığımda var durum biraz vahim galiba bende :KK47:

Benim makyaj malzemesi anlatmışlığımda var durum biraz vahim galiba bende :KK47:

Hmmmm ilgi alanları dışında kalmışsınız bence ondan demiş:) Eşiniz biraz açıksözlü galiba :D Hepimiz isteriz ki eşimizle her şeyi konuşabilelim ama hiç makyaj malzemesi dinleyecek erkeğe rastlamadım şimdiye kadar :)Hepsi öküz bunların :D

Hmmmm ilgi alanları dışında kalmışsınız bence ondan demiş:) Eşiniz biraz açıksözlü galiba :KK70: Hepimiz isteriz ki eşimizle her şeyi konuşabilelim ama hiç makyaj malzemesi dinleyecek erkeğe rastlamadım şimdiye kadar :)Hepsi öküz bunların :KK70:
Evet ya biz yeri gelir futbol da konuşuruz ama onlar kuaför makyaj kadınsal muhabbetlerden sıkılıyorlar anlamıyorum değişik yaratıklar :eek:

Evet ya biz yeri gelir futbol da konuşuruz ama onlar kuaför makyaj kadınsal muhabbetlerden sıkılıyorlar anlamıyorum değişik yaratıklar :eek:

Bir erkekle mutlu olmanın tek yolu sıfır beklenti şekerim :) Geçen gene böyle eşimle otururken bişi dedi, tam öküzce bir laf gene, cevap verince amma kadınsalsın ben düzüm anla artık diyor :D Tercümesi öküzüm :D Valla eşin kitap okursa Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten var, onu okuyun çok işe yarıyor. Okumuyorsa da sen oku :)

Bir erkekle mutlu olmanın tek yolu sıfır beklenti şekerim :) Geçen gene böyle eşimle otururken bişi dedi, tam öküzce bir laf gene, cevap verince amma kadınsalsın ben düzüm anla artık diyor :KK70: Tercümesi öküzüm :KK70: Valla eşin kitap okursa Erkekler Marstan Kadınlar Venüsten var, onu okuyun çok işe yarıyor. Okumuyorsa da sen oku :)
Bayılırım kitap okumaya mutlaka alıp okucam canım benim düz kocam da dinler belki :kahve:

İnanın sürekli isteklerden bahsetmiyorum çocuklarımızın geleceğinden planlarımızdan ve daha birçok güncel şeylerden konuşuyoruz ama yeterli olmamış galiba

Hamilesiniz. İsteklerden bahsetmeniz gayet normal değil mi? Ben hamileyken alacaklarımızı konuşa konuşa bitiremedik. Yetmedi hamilelik süresi. Hayatımdaki en önemli olay oydu. Hayatımıza yeni insanlar girecek ve onların ihtiyaçlarını konuşmak kadar normal bi şey yoktur heralde hayatta.

Back
X