Anladığım kadarıyla kadın gibi hissettirilmek istiyorsunuzKızlar buhrana düştüm. Ara ara neden böyle oluyor bilmiyorum. 13 aylık kızım var. 6 yıllık evliyim. Sağlıkçıyım ve kızımdan önce aktif çalıştım. Eşimle tatiller takılmalar bakımlar sosyal hayatım gayet iyiydi. Eşimle de yeni evlilik hariç kişisel olarak iyiydim. Evin için hayatımın anlamı diye dolanıyordu. Ay ağlicam şimditüm gün kızımlayım. Canım kızım beşiğinden bana cicii cicii gel gel yapıyor her sabah hiç şikayetim yok yorgunluktan gebersemde. Ne hissediyorum bilmiyorum ama eşimle eski halimizi özlüyorum. Benimde hatalarım var gergin tahammülsüz biri oldum ama eşim sanki düşmanımmış gibi. Söylediği herşey batıyor. Sinirleniyorum herşeye. Sürekli ona laf söylüyorum ne halin varsa gör of sus bii kalk sen yap o zaman vs vs. Ekonomik sıkıntımız vardı iş değiştirdi daha iyi maaşla şimdide mesai oluyor ve sürekli aktif ayakta. Eve daha yorgun geliyor.
Horluyormuşum gitti yine diğer odaya işten gelmişmiş uyuyamıyormuş dayamıyormuş neden sinirleniyormuşum. Yüzüğünü de koli indirip kaldırdığı için takmıyormuşş arabada duruyor bi ara taktı rahat edemiyormuş. Atıcam dedim o yüzüğü yemin ettim ama atıcam elime geçer geçmez saklıyor atmıyım diye. Sadakat yüzükle olmazmış ekranında kızı varmış evliyim diye ferman okutuyormuş abartıyormuşum. Yüzüğüm neden takılmıyor benim ? Valla afakanlar basıyor beni. Kimi kınadımda böyle oldun diyorum. Birşey yokmuş öpüyormuş beni yardım da ediyormuş çocuk büyütüyormuşuz normalmiş geçicekmiş ne istiyormuşum daha ondan kimse onun yaptığını yapmazmış.
Kendimi çok kötü hissediyorum bazen kıyafet almıyorum çünkü giyemiyorum. Sürekli evdeyim. Çocuktan önceki gibi çiçekler güzel sözler istiyorum yapıyorum yaptıklarım aklına gelmiyor diyor. Çocuğu alıyor bazen uyuyayım diye şimdi sen bakmıyorsun dersin öylesin diyor. Şu yatakta yalnız yatınca ağlayasım geliyor. Hayırdır boşandıkta haberim mi yok benim diyorum canımı sıkıcaksın yine of uyuyamıyorum acıman yokmu yanındaydım horluyorsun diyor. Horlayayım abi evliliğimizden daha mı önemli ? Çok özenmeye başladım valla böyle karısı olmadan uyuyamayanları görünce yüzüğünü çıkarmayanları görünce. Bir yandan da öylelerine de belli olmuyor diyorum. Evin temizliğini yapar eşim haftasonu toz alma paspas süpürme çamaşır yatak toplama gocunmaz. İşten gelince de oturmaz kızımın kıyafetini değiştirir altını alır. Uyumuyor diye söylenince gelir alır ama o babadan ziyade aynı zamanda koca. Ev arkadaşımıyız ulan biz diye kızıyorum hep. Durup durup laf sokuyorum böyle oluyormuş demekki 5 yıl geçince yazık be diyorum naptım yine film izliyoruz diyor. Geçicek mi bu ben napıyım valla şimdi adama gidip seni koca olarak görmüyorum dicem uyandırıp afakanlar bastı beni
Evet eşime göre iyi davranıyormuş ama ben asla tatmin olmuyorumAnladığım kadarıyla kadın gibi hissettirilmek istiyorsunuz
Ondada sürekli laf söylüyorumOkuduğum bir iyi bir baba ve eş. Nolur kendinize dert aramayın. Sinaviniza çalışın kazanın herşey çok olacak buna inanın
bugün mahalleden biri korna basıp bana baktı eşime anlattım tepki bile vermedi, napayım adamı mı döveyim dedi cidden de kırıldım yaniEvet eşime göre iyi davranıyormuş ama ben asla tatmin olmuyorum
Yüzüğü atıcam ama ya da satıcam en azından takmıyor gider parasıyla bi kahve içerim atıcam dedim atmazsam her sözümü goy goy anlar. 5 6 yıl olmuş yeni evli değilmişizzzz abartıyormuşum. Batıyor bu adam bana ya kızmazsan yastığımı getirirmisn diyor bi de dikenlerde yat bananeğğğğNişanlılik dahil toplam 16 yıldır beraberiz hiç takmadı eşim yüzük bende niye demedim hiç.Bende üç beş yıl takmadım aksesuar olarak görüyorum yani dışardan biri benim paramagimda yüzük görse ne olacak görmese ne olacak evli olduğumu ben biliyorumSiz biraz eskiye özlem sorumluluk çocuk derken bunalmışsiniz bence adamın ustune gitmeyin bukadar. Ara ara sebebsiz yere düşman kesilirim bende kocama arada havadan mi sudan mı eserler babada Ama ne kendine ne kocana bukadar yüklenme bacım
Adam sizler için çalışıyor ben olsam hiç laf söz etmez o yatak odasına gelince laptopu alır mutfağa geçer çalışırdım.Ondada sürekli laf söylüyorumodada uyuyunca kitabımı laptopu alıp mutfağa taşımak zorunda kalktım bıktım valla yeter ya hem yerinde yatmıyorsun hemde beni uğraştırıyorsun dedim uyuyorum diye sinirleniyorsun iyi misin sen işten geldim diye de o söyleniyordu. Ay bilmiyorum neden oluyor böyle ama ben çocuktan önceki evliliğimi istiyorum
Bende ona baktım fena değildi deseydin devamında belki o zaman tepki verirdi ben bu adamlara çok bileniyorum bacım ya gece gece sinir geldibugün mahalleden biri korna basıp bana baktı eşime anlattım tepki bile vermedi, napayım adamı mı döveyim dedi cidden de kırıldım yani
İnşallah çok yoruyor beni gece uyanmasın diye tuvalete bile gidemiyorum eşim olmayınca yanımdaAdam sizler için çalışıyor ben olsam hiç laf söz etmez o yatak odasına gelince laptopu alır mutfağa geçer çalışırdım.
Çocuk biraz büyüsün herşey rayına oturur
Gittim kilodan oluyormuş. Kilomuda veremiyorum düzenim yok destekçim yok. Yüzmeye gidiyordum görümcemle o da haftada 1 en fazla pazar sabah 6 da gittiğimiz için tek o saat boş eşimde izin gününde sabah erken uyandığı için mızmızlandı bırakıp gidiyormuşum onu bla bla bla. Ben napıyım kızımı bırakıp spora yürüyüşe de çıkamıyorum. Sürekli onun bakımından kendime bişeyler hazırlayamıyorum abur cuburBence horlama için doktora gidin. Yani neden sadece erkek adım atsın ki. Kaçtır yazıyorsun horlama işini, belli ki esinin rahatı senin için önemli değil ki çözüm bulmuyorsun.
Sorma ya bir de hamileyim İnan sinirime gitti bu saat oldu hala uyuyamadım canımın sıkıntısındanBende ona baktım fena değildi deseydin devamında belki o zaman tepki verirdi ben bu adamlara çok bileniyorum bacım ya gece gece sinir geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?