- 29 Mayıs 2021
- 15.248
- 99.674
- 548
- 37
Ya adam ciddi yorulduğu işlerde çalışıyor birde. Gece de karısı horluyor diye uyumasın, yeter ki kanaryanın gönlü olsun gerisi mühim değil.Bence horlama için doktora gidin. Yani neden sadece erkek adım atsın ki. Kaçtır yazıyorsun horlama işini, belli ki esinin rahatı senin için önemli değil ki çözüm bulmuyorsun.
Hah tam üzerine bastınız veremediğim 4 kilom var evi yarın için hazır hale getirdim sabah erken kalkıp bir saat yürüyüşe çıkmayı planladım bugün işlerimi hallederken.Yaşamaya çalışıyorum bir süredir temel ihtiyaçlarımı karşılamaya çalışıyorum resmen mücadele içindeyim.Sizi çok iyi anlıyorum ve bu durumlar ne zaman geçer hiç bilemiyorumGittim kilodan oluyormuş. Kilomuda veremiyorum düzenim yok destekçim yok. Yüzmeye gidiyordum görümcemle o da haftada 1 en fazla pazar sabah 6 da gittiğimiz için tek o saat boş eşimde izin gününde sabah erken uyandığı için mızmızlandı bırakıp gidiyormuşum onu bla bla bla. Ben napıyım kızımı bırakıp spora yürüyüşe de çıkamıyorum. Sürekli onun bakımından kendime bişeyler hazırlayamıyorum abur cubur
Yani kilo vermenin %80i beslenme zaten. Spor tabii ki cok iyi ama kilo verip vücut yükünü azaltma falan hep beslenme ile olur. Onu da yaparsın yani.Gittim kilodan oluyormuş. Kilomuda veremiyorum düzenim yok destekçim yok. Yüzmeye gidiyordum görümcemle o da haftada 1 en fazla pazar sabah 6 da gittiğimiz için tek o saat boş eşimde izin gününde sabah erken uyandığı için mızmızlandı bırakıp gidiyormuşum onu bla bla bla. Ben napıyım kızımı bırakıp spora yürüyüşe de çıkamıyorum. Sürekli onun bakımından kendime bişeyler hazırlayamıyorum abur cubur
Yorulmuşsunuz kabul ama bu evlilikte yorulan tek sizsiniz tüm yük sizde gibi davranmayı bırakın.Sabahtan akşama canı çıkacak gibi çalışan adam çiçek böcek düşünemez,ekonomi o kadar kötü ki eve ekmek götüren şükür eder hâle geldi .Adam elinden geldiğince yardım ediyormuş .Eğer dinlenmek için geldiği evde huzur bulamazsa ne yapacak adam? Sizi sürekli eleştirin bir eşiniz olsa ne hissederdiniz? Ben evliliğim boyunca hiç yüzük takmadım eşimde öyle çünkü yüzük sadece bir aksesuar önemli olan kalbinde olması.Bakış açınızı değiştirin yoksa en çok üzülen siz olursunuzİnşallah çok yoruyor beni gece uyanmasın diye tuvalete bile gidemiyorum eşim olmayınca yanımdayarında mesaisi var eksiklerim vardı avmye gidicektik o da kaldı
Evet eski 2 kişi çalışırkenki halimizide özlüyorum daha rahattık ve eşiim alırdı hep. Bilmiyorum inanın bende bazen yüzüğe bakıyım diyorum takmadysa sinirlenip daha çok kızıyorum. Eve geldim bi huzur ver diyor dahada kızıyorum Allah huzurunu versin diye. Bırakıp odada kitap okuyorum huzurlu ol diye bu seferde saçmalama gel diyorOyle cicekler romantiklikler icin insanin hayatinda belli bir refah olmali diye dusunuyorum daha cok calisan daha cok yorulan agir iş sahibi insanlar yillarca cicek bocek dusunmeye hali olmuyor gozlemledigim kadariyla bi de cocuk bakimi vs var işin icinde. Ustune bir de siz sacma tepkiler veriyorsunuz. Yüzük icin bu kadar olay yaratmanin olayi nedir mesela tamamen şimariklik yuzuğu evden cikarken takip sonra cikarip cebine atmasi zor mu eger boyle bisey yapacak olsa?
11 yillik evliyim kendim de devamli yüzükle dolanmiyorum.nedir yani
Gecenki konuda gibi şeylerde esi haksız. Karisi evde beklerken gidip de erkek arkadaşlarıyla keyifler yapamaz. Ama diger konularda yani daha da fazla kimsenin hayatını zorlaştırıp da sabrını zorlamaya gerek yok.Ya adam ciddi yorulduğu işlerde çalışıyor birde. Gece de karısı horluyor diye uyumasın, yeter ki kanaryanın gönlü olsun gerisi mühim değil.
Benimki de takmıyor yüzük.Hiç rahatsız olmadım.Diyorum acaba bende mi bir gariplik var.Nişanlılik dahil toplam 16 yıldır beraberiz hiç takmadı eşim yüzük bende niye demedim hiç.Bende üç beş yıl takmadım aksesuar olarak görüyorum yani dışardan biri benim paramagimda yüzük görse ne olacak görmese ne olacak evli olduğumu ben biliyorumSiz biraz eskiye özlem sorumluluk çocuk derken bunalmışsiniz bence adamın ustune gitmeyin bukadar. Ara ara sebebsiz yere düşman kesilirim bende kocama arada havadan mi sudan mı eserler babada Ama ne kendine ne kocana bukadar yüklenme bacım
Hayatı hem kendinize hem eşinize zehir ediyorsunuz yapmayın ...Evet eski 2 kişi çalışırkenki halimizide özlüyorum daha rahattık ve eşiim alırdı hep. Bilmiyorum inanın bende bazen yüzüğe bakıyım diyorum takmadysa sinirlenip daha çok kızıyorum. Eve geldim bi huzur ver diyor dahada kızıyorum Allah huzurunu versin diye. Bırakıp odada kitap okuyorum huzurlu ol diye bu seferde saçmalama gel diyor
Ay adam, önceki işinde kaç araba değiştirip çalışıyordu, para harcamamak için öğlen yemeği yemediği günler oluyordu. Bu işi de ekstra mesaili ve yorucuymuş.Yorulmuşsunuz kabul ama bu evlilikte yorulan tek sizsiniz tüm yük sizde gibi davranmayı bırakın.Sabahtan akşama canı çıkacak gibi çalışan adam çiçek böcek düşünemez,ekonomi o kadar kötü ki eve ekmek götüren şükür eder hâle geldi .Adam elinden geldiğince yardım ediyormuş .Eğer dinlenmek için geldiği evde huzur bulamazsa ne yapacak adam? Sizi sürekli eleştirin bir eşiniz olsa ne hissederdiniz? Ben evliliğim boyunca hiç yüzük takmadım eşimde öyle çünkü yüzük sadece bir aksesuar önemli olan kalbinde olması.Bakış açınızı değiştirin yoksa en çok üzülen siz olursunuz
Lütfen yüzük konusunda zorlamayın.Kızlar buhrana düştüm. Ara ara neden böyle oluyor bilmiyorum. 13 aylık kızım var. 6 yıllık evliyim. Sağlıkçıyım ve kızımdan önce aktif çalıştım. Eşimle tatiller takılmalar bakımlar sosyal hayatım gayet iyiydi. Eşimle de yeni evlilik hariç kişisel olarak iyiydim. Evin için hayatımın anlamı diye dolanıyordu. Ay ağlicam şimditüm gün kızımlayım. Canım kızım beşiğinden bana cicii cicii gel gel yapıyor her sabah hiç şikayetim yok yorgunluktan gebersemde. Ne hissediyorum bilmiyorum ama eşimle eski halimizi özlüyorum. Benimde hatalarım var gergin tahammülsüz biri oldum ama eşim sanki düşmanımmış gibi. Söylediği herşey batıyor. Sinirleniyorum herşeye. Sürekli ona laf söylüyorum ne halin varsa gör of sus bii kalk sen yap o zaman vs vs. Ekonomik sıkıntımız vardı iş değiştirdi daha iyi maaşla şimdide mesai oluyor ve sürekli aktif ayakta. Eve daha yorgun geliyor.
Horluyormuşum gitti yine diğer odaya işten gelmişmiş uyuyamıyormuş dayamıyormuş neden sinirleniyormuşum. Yüzüğünü de koli indirip kaldırdığı için takmıyormuşş arabada duruyor bi ara taktı rahat edemiyormuş. Atıcam dedim o yüzüğü yemin ettim ama atıcam elime geçer geçmez saklıyor atmıyım diye. Sadakat yüzükle olmazmış ekranında kızı varmış evliyim diye ferman okutuyormuş abartıyormuşum. Yüzüğüm neden takılmıyor benim ? Valla afakanlar basıyor beni. Kimi kınadımda böyle oldun diyorum. Birşey yokmuş öpüyormuş beni yardım da ediyormuş çocuk büyütüyormuşuz normalmiş geçicekmiş ne istiyormuşum daha ondan kimse onun yaptığını yapmazmış.
Kendimi çok kötü hissediyorum bazen kıyafet almıyorum çünkü giyemiyorum. Sürekli evdeyim. Çocuktan önceki gibi çiçekler güzel sözler istiyorum yapıyorum yaptıklarım aklına gelmiyor diyor. Çocuğu alıyor bazen uyuyayım diye şimdi sen bakmıyorsun dersin öylesin diyor. Şu yatakta yalnız yatınca ağlayasım geliyor. Hayırdır boşandıkta haberim mi yok benim diyorum canımı sıkıcaksın yine of uyuyamıyorum acıman yokmu yanındaydım horluyorsun diyor. Horlayayım abi evliliğimizden daha mı önemli ? Çok özenmeye başladım valla böyle karısı olmadan uyuyamayanları görünce yüzüğünü çıkarmayanları görünce. Bir yandan da öylelerine de belli olmuyor diyorum. Evin temizliğini yapar eşim haftasonu toz alma paspas süpürme çamaşır yatak toplama gocunmaz. İşten gelince de oturmaz kızımın kıyafetini değiştirir altını alır. Uyumuyor diye söylenince gelir alır ama o babadan ziyade aynı zamanda koca. Ev arkadaşımıyız ulan biz diye kızıyorum hep. Durup durup laf sokuyorum böyle oluyormuş demekki 5 yıl geçince yazık be diyorum naptım yine film izliyoruz diyor. Geçicek mi bu ben napıyım valla şimdi adama gidip seni koca olarak görmüyorum dicem uyandırıp afakanlar bastı beni
Bu arada 2026 kpss hazırlanıyorum inanıyorum başarıcam ve eski hayatıma dönüp kızımla kariyer yapıp çıkıcam bu ev hayatından
Kendimi okuyor gibiyim.. üstelik bi çözüm yoluda yok sanki çünkü bizi anlamıyorlarKızlar buhrana düştüm. Ara ara neden böyle oluyor bilmiyorum. 13 aylık kızım var. 6 yıllık evliyim. Sağlıkçıyım ve kızımdan önce aktif çalıştım. Eşimle tatiller takılmalar bakımlar sosyal hayatım gayet iyiydi. Eşimle de yeni evlilik hariç kişisel olarak iyiydim. Evin için hayatımın anlamı diye dolanıyordu. Ay ağlicam şimditüm gün kızımlayım. Canım kızım beşiğinden bana cicii cicii gel gel yapıyor her sabah hiç şikayetim yok yorgunluktan gebersemde. Ne hissediyorum bilmiyorum ama eşimle eski halimizi özlüyorum. Benimde hatalarım var gergin tahammülsüz biri oldum ama eşim sanki düşmanımmış gibi. Söylediği herşey batıyor. Sinirleniyorum herşeye. Sürekli ona laf söylüyorum ne halin varsa gör of sus bii kalk sen yap o zaman vs vs. Ekonomik sıkıntımız vardı iş değiştirdi daha iyi maaşla şimdide mesai oluyor ve sürekli aktif ayakta. Eve daha yorgun geliyor.
Horluyormuşum gitti yine diğer odaya işten gelmişmiş uyuyamıyormuş dayamıyormuş neden sinirleniyormuşum. Yüzüğünü de koli indirip kaldırdığı için takmıyormuşş arabada duruyor bi ara taktı rahat edemiyormuş. Atıcam dedim o yüzüğü yemin ettim ama atıcam elime geçer geçmez saklıyor atmıyım diye. Sadakat yüzükle olmazmış ekranında kızı varmış evliyim diye ferman okutuyormuş abartıyormuşum. Yüzüğüm neden takılmıyor benim ? Valla afakanlar basıyor beni. Kimi kınadımda böyle oldun diyorum. Birşey yokmuş öpüyormuş beni yardım da ediyormuş çocuk büyütüyormuşuz normalmiş geçicekmiş ne istiyormuşum daha ondan kimse onun yaptığını yapmazmış.
Kendimi çok kötü hissediyorum bazen kıyafet almıyorum çünkü giyemiyorum. Sürekli evdeyim. Çocuktan önceki gibi çiçekler güzel sözler istiyorum yapıyorum yaptıklarım aklına gelmiyor diyor. Çocuğu alıyor bazen uyuyayım diye şimdi sen bakmıyorsun dersin öylesin diyor. Şu yatakta yalnız yatınca ağlayasım geliyor. Hayırdır boşandıkta haberim mi yok benim diyorum canımı sıkıcaksın yine of uyuyamıyorum acıman yokmu yanındaydım horluyorsun diyor. Horlayayım abi evliliğimizden daha mı önemli ? Çok özenmeye başladım valla böyle karısı olmadan uyuyamayanları görünce yüzüğünü çıkarmayanları görünce. Bir yandan da öylelerine de belli olmuyor diyorum. Evin temizliğini yapar eşim haftasonu toz alma paspas süpürme çamaşır yatak toplama gocunmaz. İşten gelince de oturmaz kızımın kıyafetini değiştirir altını alır. Uyumuyor diye söylenince gelir alır ama o babadan ziyade aynı zamanda koca. Ev arkadaşımıyız ulan biz diye kızıyorum hep. Durup durup laf sokuyorum böyle oluyormuş demekki 5 yıl geçince yazık be diyorum naptım yine film izliyoruz diyor. Geçicek mi bu ben napıyım valla şimdi adama gidip seni koca olarak görmüyorum dicem uyandırıp afakanlar bastı beni
Bu arada 2026 kpss hazırlanıyorum inanıyorum başarıcam ve eski hayatıma dönüp kızımla kariyer yapıp çıkıcam bu ev hayatından
Evet maalesef tek odak noktası kendisi ben ben hep ben diye bakıyor hayata .Hiç kocasının bakış açısıyla bakmıyor gerçeklere. Adam evi için sabahtan akşama çalışsın çicek alsın gelsin ,çocukla ilgilensin ( bunu yapıyor ama konu sahibine yetmiyor)eşinin gönlü olana kadar onu eğlesin,horlayan karısının sesini ninni gibi kabul edip bebek gibi uyusun sabah erkenden iş temposuna atsın kendini ,sanki adam işe dinlenmeye gidiyor....Geçim derdine düşmüş adamdan çok şey bekliyor ...Ay adam, öcnrli işimdem kaç araba değiştirip çalışıyordu, pata harcamayalım öğlen yemeği yemediği günler oluyordu. Bu işi de ekstra mesaisi, yorucuymuş.
Konu sahibi eşine hiç acımıyor. İnsanın elime karşı biraz merhametli olması lazım ya o eksik olunca yaptığı da uğraştığı da gözüne gelemz böyle.
Evet tam olarak bunları istiyor.Evet maalesef tek odak noktası kendisi ben ben hep ben diye bakıyor hayata .Hiç kocasının bakış açısıyla bakmıyor gerçeklere. Adam evi için sabahtan akşama çalışsın çicek alsın gelsin ,çocukla ilgilensin ( bunu yapıyor ama konu sahibine yetmiyor)eşinin gönlü olana kadar onu eğlesin,horlayan karısının sesini ninni gibi kabul edip bebek gibi uyusun sabah erkenden iş temposuna atsın kendini ,sanki adam işe dinlenmeye gidiyor....Geçim derdine düşmüş adamdan çok şey bekliyor ...
Erkeği haklı gördüğümüz nadir konulardan Bencil olan erkek kadın gerçekten hiç çekilmiyor.Adam da bir gün çekmeyecek,sabrı bitecek ve gidecek.Olan yine masum çocuklara oluyor...Evet tam olarak bunları istiyor.
Kendi hayatının gerçekliğinden bu kadar uzak olmanın sinirini, stresini yaşıyor ve yaşatıyor sürekli.
İşten geliyorsun, ekstra mesaiye kalmış yorulmuşsun, evinde en azından biraz rahat etmek istiyorsun. Gelince boylu boyunca da yatmıyorsun bu arada çocukla ilgileniyorsun ama senin gece uykusu dahil hiçbir şeyde rahat etmeni istemeyen, sürekli ben ben diyen gezinen bir karın var. İnsanın eve gelesi bile olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?