Eşime çok mu yükleniyorum ?

Bence horlama için doktora gidin. Yani neden sadece erkek adım atsın ki. Kaçtır yazıyorsun horlama işini, belli ki esinin rahatı senin için önemli değil ki çözüm bulmuyorsun.
Ya adam ciddi yorulduğu işlerde çalışıyor birde. Gece de karısı horluyor diye uyumasın, yeter ki kanaryanın gönlü olsun gerisi mühim değil.

Hah tam üzerine bastınız veremediğim 4 kilom var evi yarın için hazır hale getirdim sabah erken kalkıp bir saat yürüyüşe çıkmayı planladım bugün işlerimi hallederken.Yaşamaya çalışıyorum bir süredir temel ihtiyaçlarımı karşılamaya çalışıyorum resmen mücadele içindeyim.Sizi çok iyi anlıyorum ve bu durumlar ne zaman geçer hiç bilemiyorum

Yani kilo vermenin %80i beslenme zaten. Spor tabii ki cok iyi ama kilo verip vücut yükünü azaltma falan hep beslenme ile olur. Onu da yaparsın yani.

İnşallah çok yoruyor beni gece uyanmasın diye tuvalete bile gidemiyorum eşim olmayınca yanımda yarında mesaisi var eksiklerim vardı avmye gidicektik o da kaldı
Yorulmuşsunuz kabul ama bu evlilikte yorulan tek sizsiniz tüm yük sizde gibi davranmayı bırakın.Sabahtan akşama canı çıkacak gibi çalışan adam çiçek böcek düşünemez,ekonomi o kadar kötü ki eve ekmek götüren şükür eder hâle geldi .Adam elinden geldiğince yardım ediyormuş .Eğer dinlenmek için geldiği evde huzur bulamazsa ne yapacak adam? Sizi sürekli eleştirin bir eşiniz olsa ne hissederdiniz? Ben evliliğim boyunca hiç yüzük takmadım eşimde öyle çünkü yüzük sadece bir aksesuar önemli olan kalbinde olması.Bakış açınızı değiştirin yoksa en çok üzülen siz olursunuz

Evet eski 2 kişi çalışırkenki halimizide özlüyorum daha rahattık ve eşiim alırdı hep. Bilmiyorum inanın bende bazen yüzüğe bakıyım diyorum takmadysa sinirlenip daha çok kızıyorum. Eve geldim bi huzur ver diyor dahada kızıyorum Allah huzurunu versin diye. Bırakıp odada kitap okuyorum huzurlu ol diye bu seferde saçmalama gel diyor

Ya adam ciddi yorulduğu işlerde çalışıyor birde. Gece de karısı horluyor diye uyumasın, yeter ki kanaryanın gönlü olsun gerisi mühim değil.
Gecenki konuda gibi şeylerde esi haksız. Karisi evde beklerken gidip de erkek arkadaşlarıyla keyifler yapamaz. Ama diger konularda yani daha da fazla kimsenin hayatını zorlaştırıp da sabrını zorlamaya gerek yok.

Benimki de takmıyor yüzük.Hiç rahatsız olmadım.Diyorum acaba bende mi bir gariplik var.

Hayatı hem kendinize hem eşinize zehir ediyorsunuz yapmayın ...

Ay adam, önceki işinde kaç araba değiştirip çalışıyordu, para harcamamak için öğlen yemeği yemediği günler oluyordu. Bu işi de ekstra mesaili ve yorucuymuş.
Konu sahibi eşine hiç acımıyor. İnsanın eşine karşı biraz merhametli olması lazım, o eksik olunca yaptığı da uğraştığı da gözüne gelmez böyle.

Son düzenleme:
Lütfen yüzük konusunda zorlamayın.

Eşimde aynı sebepten takamıyor.

Eşimin iş yerinde bir gencin parmağı yüzük yüzünden kolileri koydukları rafın profiline takılıp kopma noktasına gelmişti..

Aman yüzük o tarz işlerde tuzak gibi..

Bazı şeyler eskisi gibi olmayacak uzun bir süre önce bunu kabullenmek lazım. Horlama için doktora git adam uyuyamıyorsa normal bunda kızılacak bir şey yok. Eşim de iki senedir işi yüzünden yüzüğünü takmıyor, takılmış bir yere bana gösterdi yüzük yamulmus, adamın parmağı mi kopsun yani? Kolye gibi taksın istiyorsan the one ring gibi assın boynuna :)

Kilo için yüzme sart değil beslenme daha önemli. Abur cubur alma, geceden salata sandviç artık ne yiyeceksen yap koy dolaba. Seni fazla mızmız buldum kusura bakma. Psikolojik destek almayi düşündün mu tüm yazılanları okumadim

Kendimi okuyor gibiyim.. üstelik bi çözüm yoluda yok sanki çünkü bizi anlamıyorlar

Evet maalesef tek odak noktası kendisi ben ben hep ben diye bakıyor hayata .Hiç kocasının bakış açısıyla bakmıyor gerçeklere. Adam evi için sabahtan akşama çalışsın çicek alsın gelsin ,çocukla ilgilensin ( bunu yapıyor ama konu sahibine yetmiyor)eşinin gönlü olana kadar onu eğlesin,horlayan karısının sesini ninni gibi kabul edip bebek gibi uyusun sabah erkenden iş temposuna atsın kendini ,sanki adam işe dinlenmeye gidiyor....Geçim derdine düşmüş adamdan çok şey bekliyor ...

Sürekli şikayetlenip kendine anlayış bekliyosun ama kendin hiç bi şekilde anlayışlı bi insan değilsin. Ne demek horlarsam horlayım? Böyle bi sorun çözme yöntemi yok. Adamı basit şeylerle darlayan sen bi horlamanın çözümünü bulmuyosun sonra gelip dert yanıyosun kocanı kötülüyosun. Adamın bıkmasına az kalmıştır bence biraz çeki düzen ver kendine

Ne münasebet ya bu kadar da olmaz . Yani eşiniz diye gün boyu çalışıp evde her işi yapıp çocukla ilgilenip gece de sizin horultunuzu mu çekmek zorunda ? Kabus musunuz yani evlendiniz diye karşınızdaki insanın tepesine çökmek nedir ya ? Hint kumaşı falan mısınız

Adamcağıza acıdım. Gündüz çalışıyor, eve geliyor bebekle ilgileniyor, hafta sonu silme süpürme temizlik onda . Horluyorum kilo yüzünden diyorsunuz. Zayıflayamıyorum çocukla yemek yapamıyorum abur cubur yiyorum diyorsun. E be kardeşim biz hem çalışıp hem yemek yapıp hem bebek bakıp hem de temizlik yapıyoruz. Çalışmadığın halde bu kadar bencil olman normal mi. Adam işe gidecek uyumak hakkı onu da elinden almaya çalışıyorsun

Evet tam olarak bunları istiyor.
Kendi hayatının gerçekliğinden bu kadar uzak olmanın sinirini, stresini yaşıyor ve yaşatıyor sürekli.
İşten geliyorsun, ekstra mesaiye kalmış yorulmuşsun, evinde en azından biraz rahat etmek istiyorsun. Gelince boylu boyunca da yatmıyorsun bu arada çocukla ilgileniyorsun ama senin gece uykusu dahil hiçbir şeyde rahat etmeni istemeyen, sürekli ben ben diyen gezinen bir karın var. İnsanın eve gidesi bile olmaz.

Erkeği haklı gördüğümüz nadir konulardan Bencil olan erkek kadın gerçekten hiç çekilmiyor.Adam da bir gün çekmeyecek,sabrı bitecek ve gidecek.Olan yine masum çocuklara oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…