Eşime çok mu yükleniyorum ?

Kızını niye birine bırakıyorsun ki bebek arabasına koy hergün düzenli sporunu yap.

Ay yüzüğü ikimizde takmıyoruz yani ben hic takmadım gibi bişey ilk zamanlar taktım. Rahat edemedim bişey takmıyorum zaten. Eşimde pandemi zamanı çıkardı evde o zamandan beri takmıyor bende diyorum satalım ama duruyor . Yani yüzükle bisey olmaz . Evden çıkınca çıkarıp, gelirken de takabilirdi farklı birşeyi olsa açıklamış. Ama ayri yatmak için olmaz ben sevmem. Eşimde horluyor duyunca başını sallıyorum. Horlama bantları oluyor ondan deneyin ayri yatmayin. Ve inşallah KPSS' de başarılı olursunuz. Ev içinde kalmak sizi bunaltmış

Boşanan erkek sorunlu diyoruz ama şimdi bu adam boşansa o kategoride mi ?
Hayat çok garip çok

Ben de boşanan erkeklerin daha sorunlu olduğunu düşünüyorum konu sahibi gibi kadinlar o kadar yaygin degildir sanirim.
O degil de adam yazik öglenleri iş yerinde aç duruyormuş konu sahibiyse kilodan horluyormuş. Bi insan bu kadar gamsiz ve bencil nasil olabilir tanimayan insanlar bile acidi yani haline.

Az yesin de horlamasın . Çok sinirlendim gerçekten .
Benim eski eş de kilodan horlardı . Ben de ayrı yatardım mecbur . Ona rağmen adamın ve anası-bacısının gözünde ayrı yatmak benim suçumdu . Bu da o hesap .

Hello ben geldim. Benim eşim de kendisi huylu olduğu için ve düzensiz uyku saatleri sebebiyle sık sık bensiz uyurdu. Uygun pozisyonu bulabilmek için yanımda debelenir gider salonda yatardı. Hiç takılmadım nerde rahat ediyosa orda uyusun. Sonra çocuk oldu benle yattı memeyi bırakana kadar çocuk. O dönemlerde de bazen öyle bi pozisyona gelirdik ki mecburen giderdi. Yattığı yerin soğuk olmasını çok sever mesela. Kışın gider cam açar uyurdu salonda. Şimdi bir yıldır Şırnak'tayız. Klimaya muhtacız uzunca bir süre. Mayısta direkt gitti salona. Burda geceleri 14 derece oldu 2 gün önce yine klima açmış bir süre salonda. Klima açmasa da cam açıyo bilmem ne. Hala gelemedi yatak odasına. Yatağımız dandik. Onu daha çok rahatsız ediyo mesela. Dibimde olacağına rahat ettiği yerde olsun. Aşk meşktir cinselliktir hiç problem yaşamıyoruz çok şükür. Yüzük ben de takamıyorum. Aslında çok beğeniyorum kadında da erkekte de ama özellikle pandemi ile gelen dezenfektan alışkanlığından sonra ben de çıkardım.

Yazabildiğim kadar detaylı yazmaya çalıştım. Hayat zaten zor. Birbirimize zorlaştırmayalım. Adam nasıl rahat ediyosa öyle takılsın. Yurt dışında ayrı yatan çiftlerin uyku kaliteleri üzerine bi sürü haberler yapılıyo onlara bakın. Bi yastıkta kocama devri fiilen tamamen bitmiş durumdadır artık.

Ah hormonlar hormonlarrr…!! Eşimin horlaması yüzünden boşanmaya kadar giden kavgaya aldığımız hava maskesi düzeltti. Yani eşim burnuna bir hava maskesi takıyor o da mışıl mışıl uyuyor ben de! Sabah mis gibi uyanıyor dinlenmiş daha ne. Ben de öyle! Böyle şeyler biraz da karşılıklı. Yazdıklarınıza göre sizi haklı bulmadım ben. Sıkıldığınızı, bunaldığınızı anladım ama. İnşallah kpss dileğiniz gerçek olur.

Üstüne dustukce siz geri teper zorla ilgi alinmaz bu tür ilişkilerde kadinlar istedigini hicbur zaman alamaz bu sekilde davranırsan kendini aniden geri cek kendine yönel lütfen bu şekilde onu darlayarak sadece kendinden uzaklastirirsin kavga etmis konuşmuşsun anlamamis lütfen odak noktani sadece kendine kaydir

Son düzenleme:
Sabir siniyorsunuz resmen adam sesini cikarmiyor diye
Iyi kazanacagi bir ise girmis
O zaman daha az kazanacagi bir ise girip yuzuk taksin sizde ekonomik davranmayi ogrenin
O zamanda az kazaniyor diye laf edersiniz
Zorsunuz

Biraz monotolaşmış olabilirsiniz çocuktan sonra ama ben büyük aşılmicak bişey göremedim , herşeyi psikolojiye bağlamak doğru olmasa da ,ben olsam destek alırdım orda en azından psikolog sağlıklı bir ilişki nasıl olmalı yol gösterir.belki öf püf hallerinden kurtulabilirsin.. bunalmışsın birazcıkta romantıklık eksik olur okadar normal sıkma canını yüzük konusuna gelirsek , ne imza ne yüzük bunlar sadece formalitedir benim gözümde önemli olan sadık kalması. Yüzük takip nice insanlar aldatıyor. Ben eşimle evlendim evleneli yüzük takmıyoruz nişanlıyken takıyorduk sadece 6 yıl oldu. Bitane pırlantam var onu takıyorum arada bir :) sevgi böyle bişey değil.. yüzükle felan ölçmeyin birbirnizin sevgisini.

Biraz daha geniş bakış açısı lazım , herkesin defosu var ama iyi yanları görebilmek lazım..

Bide erkekler düz mantık zaten , hepsi değil ama coğu.. ne sıkıntıya ne stresse gelemiyolar e bide işten gelince senin tavırların biraz bunaltmiş olabilir kendisini.

Eğer bu söylediklerimde 1 tane kötü söz, kırıcak kelime varsa da aff ola hiç birini art niyetle yazmadım hiç bi şekilde de üzmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…