Eşime çok mu yükleniyorum ?

4 çok geç daha erken kaldır ki daha iyi uyusun, yazmıştım sana hatırlarsın belki.

Ya kusura bakma da ne bekliyorsun çocuk olunca tabii ki her şey koşa koşa yapılacak. Sakinlik arayan çocuk yapmasın yani, sormuşsun hep böyle mi olacak diye benim çocuk da ufak ama yıllarca böyle olacağını biliyorum. Dün bir sıcak çay icemedim mesela ama isin doğası bu napalim. Mizmizlanmayi birakmalisin artık.

Kanaryacım günaydın.

Minicik bebeğiniz var,KPSS’ye hazırlanıyorsun,eşin çok yoğun çalışıyor.

Elbette koşacaksın,başka çare yok ki.

Bebeği es geçemeyeceğin için sınav işini rafa kaldıracaksın sadece çocukla ve evle ilgileneceksin.

Kocan uyumadığı ve evde olduğu zaman her işi yapıyor ama sana ilgi göstermiyor anladığım kadarıyla. Onun için de yapacak bir şey yok maalesef. En azından evin işini yapıyor.

Çocuk uyusun göstercem diyor sonra film izlerken uyuyakalıyor günaydın elimden geleni yapıyorum az önce de 6 da uyanan kızçe 10 da gündüz uykusuna yattı yarım saat sonra kalktı tam etrafı toplayıp oturmuştum. Yanına gittim kulaklığı taktım madem dinliyim ders dedim bu seferde kulaklığı farketti uyandı. Şimdi kara kara saatlerdir nasıl oyalicam diye strese girdim. Çocuk bakmak bu kadar stresli mi ? Ben mi sürekli patlamaya hazır bomba gibiyim ? Darlanıyorum

Eşim evdeyken onuda denicem 3 gibi kaldırıcam. Evde tekken cesaret edemiyorum. Mızmızlanmak sanırım evet. Çay içerken kıza koşup durup çay içemeyince oflayıp pufluyorum bi çayımı bile içemiyorum diye. Eski hayatımı çok özledim. Ailem burda ama yinede gurbette gibiyim ne kardeşim ne de 1 saat gelip bakacak yakın yaşıt kuzenim var.

Neye cesaret edemiyorsun anlamadım? Çayını termosa koy sıcak kalır. Çocuğa da oyun alanı alın ucuz zaten onun içine koy kendi kendine oyalanir biraz

Eski hayat yok uzun bi sure unut artık onu :)

10da gündüz uykusu dediğin öğlen uykusu mu?

Ben sizin düzeni hiç anlamadım.

Çocuğu parkta oyalarsın,pazarda dolaştırırsın,evde kitap gösterirsin,arada duş aldırırsın,yürüyüş yaparsın. Bir şekilde oyalarsın. Oyalamak zorundasın. Minicik bebek kendi kendine ne yapabilir ki?

Eşinle bence karşılıklı olarak soğumuş olabilirsiniz,toparlarsınız inşallah.

Maddi zorluk ve yeni doğan bebek evi sarsıyor maalesef.

Şaka yapıyor gibisin.
Çay mı bebek mi?

O kadar küçük bebek kaç dakika çay içmene müsade eder ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…