• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

Yüzüğü atıcam ama ya da satıcam en azından takmıyor gider parasıyla bi kahve içerim atıcam dedim atmazsam her sözümü goy goy anlar. 5 6 yıl olmuş yeni evli değilmişizzzz abartıyormuşum. Batıyor bu adam bana ya kızmazsan yastığımı getirirmisn diyor bi de dikenlerde yat bananeğğğğ
İnşallah çok yoruyor beni gece uyanmasın diye tuvalete bile gidemiyorum eşim olmayınca yanımda 🥲 yarında mesaisi var eksiklerim vardı avmye gidicektik o da kaldı🥲
Alışveriş merkezine gitmeniz için eşinizi beklemenize gerek yok ki kendiniz de gidebilirsiniz eğer evin gelirini eşiniz karşılıyorsa kredi kartı veya para alıp o şekilde de gidebilirsiniz

Karısını aldatan bir erkeği ve evli adama iş atan bir yollu kadını bu kadar guzellemek de ne bileyim..
Gerçekten inanılmaxz. Kimseden de tepki gelmiyor maaşallah. Bir kk klasiği. Konu sahibi hatalarıyla tanınmış bir kadınsa kocası ş… olabilir, metresi güzel olabilir hiç önemli değil.

Eşime bile dedim x kardeşine ne kadar kibar davranıyorsun sen bana insan içinde bağırırıyorsun diye bırak yan gelip yatıyor akşama kadar neyi örnek veriyorsun dedi. Depresyona girdim herhalde. Az önce aramış çocuğumu görcem ondan aradım diye. Çocuk doğduğundan beri saldı beni komple. Sadece çocukla resim çekiliyor ailecek çekilmek varken sende iyice saçmaladın diyorum abartma varya resmimiz diyor. Birikti bunların hepsi bende yeni değil ki. Ailecek resmimiz 3 5 i geçmez yani teli veriyor bizi çek diyor. Ulan adam derki beraber çekelim gel. Çocuk 4 aylıkkende böyleydi. Çok özeniyorum görümcemle eşi birlikte çekilince şunlara bak sende anca kızınla çekil diyorum. Yeni değil bu kendimi çok değersiz hissettiriyor çocuk doğduğundan beri.
Çocuğunuzu kıskanıyor cocukla kıyas ediyorsanız kendinizi. Aman cocugumu sevsin masallah masallah🩷 diyemiyorsaniz
Kocanızi evliliğinizi değil Annelıgınızi sorgulayın bence

Romantiklik istiyorum. Askerlik arkadaşıymışım diye seviyor. Oramı buramı sıkıyor. Karınım ben senin düzgün sevsene diye onada söyleniyorum. Gelir gelmez kızımızı seviyor insan önce beni öper🥲
E yuh
Sizinkisi romantiklik beklemek, cocuktan sonra sarsilan duzen falan degil
Basbaya takintilisiniz, adami köle etmek istiyorsunuz
Allah sabir versin esinize
Cocugunuzu bile sizden once opmesini sorun ediyorsunuz
Hayretsiniz
Uzman yardimi alin

Romantiklik istiyorum. Askerlik arkadaşıymışım diye seviyor. Oramı buramı sıkıyor. Karınım ben senin düzgün sevsene diye onada söyleniyorum. Gelir gelmez kızımızı seviyor insan önce beni öper🥲
Eşimi yıllardır kapıda karşılarım eve adımını atar atmaz sarılırız birbirimizi öperiz ve sonra kızımıza yönelir bu zamana kadar hiç tersi olmadı ama örneğin bu akşam geldiğinde önce kızımızı öpse sonra bana yönelse bunun altında bir şey aramam buna bir anlam yüklemem. Kızımızla çok vakit geçirse izlediğim o görüntü veya başka odadaysam duyduğum o sesleri beni gülümsetir. ( dengeyi kuramayan bir eşse kızına çok iyi bir baba ama eşine karşı soğuk ve duygusuzsa o başka tabi o zaman içerler insan ) Ayrı yatma konusu bizde hassas asla yataklar ayrılmaz küsken bile sarılır muhattap olmadan uyuruz bu yüzden her hangi bir bahaneyle ayrı yatmaya niyetlense çok üzülürüm muhtemelen. Ama mesele kilodan kaynaklı diyorsunuz , sarılıp uyumak için ama en önemlisi sağlık için kilo vermeye değer. Herkesin normali başkadır sizi asla yargılamıyorum bence hissettiğiniz ilgisizlik sizi boğmuş ve içinizi buraya tam dökememişsiniz bu yüzden yanlış anlaşılmışsınız gibi geldi bana. Soruna odaklanmak yerine çözümlerine odaklanmanızı tavsiye ederim. Şikayet ederek yada söylenerek değil konuşarak çözmek çok daha sağlıklı.

Askerlik arkadaşıymışım diye seviyor. Oramı buramı sıkıyor.
Yanımda erkek yaşıtım var. Sen hiç asker arkadaşının orasını burasını sıkar mıydın diyorum hayır diyor. Cilve, oynaşma, şakalaşma tek tip olmaz demekki eşin oranı buranı sıkmayı seviyor bu onun sevgi dili hoşlandığın şeyleri sen ona yapmaya başla oda sende uygulasın. Böyle yaptıkça itersin. uyumlu, onu takdir eden birini bulur boşar seni.

Kızlar buhrana düştüm. Ara ara neden böyle oluyor bilmiyorum. 13 aylık kızım var. 6 yıllık evliyim. Sağlıkçıyım ve kızımdan önce aktif çalıştım. Eşimle tatiller takılmalar bakımlar sosyal hayatım gayet iyiydi. Eşimle de yeni evlilik hariç kişisel olarak iyiydim. Evin için hayatımın anlamı diye dolanıyordu. Ay ağlicam şimdi🥹 tüm gün kızımlayım. Canım kızım beşiğinden bana cicii cicii gel gel yapıyor her sabah hiç şikayetim yok yorgunluktan gebersemde. Ne hissediyorum bilmiyorum ama eşimle eski halimizi özlüyorum. Benimde hatalarım var gergin tahammülsüz biri oldum ama eşim sanki düşmanımmış gibi. Söylediği herşey batıyor. Sinirleniyorum herşeye. Sürekli ona laf söylüyorum ne halin varsa gör of sus bii kalk sen yap o zaman vs vs. Ekonomik sıkıntımız vardı iş değiştirdi daha iyi maaşla şimdide mesai oluyor ve sürekli aktif ayakta. Eve daha yorgun geliyor.
Horluyormuşum gitti yine diğer odaya işten gelmişmiş uyuyamıyormuş dayamıyormuş neden sinirleniyormuşum. Yüzüğünü de koli indirip kaldırdığı için takmıyormuşş arabada duruyor bi ara taktı rahat edemiyormuş. Atıcam dedim o yüzüğü yemin ettim ama atıcam elime geçer geçmez saklıyor atmıyım diye. Sadakat yüzükle olmazmış ekranında kızı varmış evliyim diye ferman okutuyormuş abartıyormuşum. Yüzüğüm neden takılmıyor benim ? Valla afakanlar basıyor beni. Kimi kınadımda böyle oldun diyorum. Birşey yokmuş öpüyormuş beni yardım da ediyormuş çocuk büyütüyormuşuz normalmiş geçicekmiş ne istiyormuşum daha ondan kimse onun yaptığını yapmazmış.
Kendimi çok kötü hissediyorum bazen kıyafet almıyorum çünkü giyemiyorum. Sürekli evdeyim. Çocuktan önceki gibi çiçekler güzel sözler istiyorum yapıyorum yaptıklarım aklına gelmiyor diyor. Çocuğu alıyor bazen uyuyayım diye şimdi sen bakmıyorsun dersin öylesin diyor. Şu yatakta yalnız yatınca ağlayasım geliyor. Hayırdır boşandıkta haberim mi yok benim diyorum canımı sıkıcaksın yine of uyuyamıyorum acıman yokmu yanındaydım horluyorsun diyor. Horlayayım abi evliliğimizden daha mı önemli ? Çok özenmeye başladım valla böyle karısı olmadan uyuyamayanları görünce yüzüğünü çıkarmayanları görünce. Bir yandan da öylelerine de belli olmuyor diyorum. Evin temizliğini yapar eşim haftasonu toz alma paspas süpürme çamaşır yatak toplama gocunmaz. İşten gelince de oturmaz kızımın kıyafetini değiştirir altını alır. Uyumuyor diye söylenince gelir alır ama o babadan ziyade aynı zamanda koca. Ev arkadaşımıyız ulan biz diye kızıyorum hep. Durup durup laf sokuyorum böyle oluyormuş demekki 5 yıl geçince yazık be diyorum naptım yine film izliyoruz diyor. Geçicek mi bu ben napıyım valla şimdi adama gidip seni koca olarak görmüyorum dicem uyandırıp afakanlar bastı beni🥲
Bu arada 2026 kpss hazırlanıyorum inanıyorum başarıcam ve eski hayatıma dönüp kızımla kariyer yapıp çıkıcam bu ev hayatından :(
Kpss hazırlanıyorsanız o stres yapıyordur sizde ama çok odaklanmadınız sanırım çünkü odak noktanız eşiniz gibi görünüyor

O, evin de yatacak yer bulamayan amcam 45 yaşındayken karısına darbeyi iyi vurdu.

İş yerinde tam kendi huyunda bir kadın bulmuş ve ona aşık olmuştu. Sonra babam ona tepki verdiğinde karısının herşeyini bir bir anlatmıştı..
Darbe vurmak başı dik hatasız bir şekilde ayrılmakla olurdu. Amcanızı ak'lamayın. Evli adamların hayatına girenler "metres, or.....pu" oluyorda adamlar(!) pürü pak mı kalıyor?

Benim Amcam da konu sahibinin kocası gibiydi. Kadın tavşan gibi doğurdu durdu 5 çocuğu resmen amcam büyüttü evine misafir gitse amcam mutfaktan çıkmazdı.

Karısı yedi içti, kendisini devirdi.. Amcam dışarıda öyle çalışırdı ki zapzayıf kalmıştı. Evinde de huzuru yoktu. Ama karısını herkesin içinde el üstünde tutmaya çalışırdı, rezil olmamak için..

En son ne oldu biliyor musunuz?

O, evin de yatacak yer bulamayan amcam 45 yaşındayken karısına darbeyi iyi vurdu.

İş yerinde tam kendi huyunda bir kadın bulmuş ve ona aşık olmuştu. Sonra babam ona tepki verdiğinde karısının herşeyini bir bir anlatmıştı..

Kilosundan tutun, ağız kokusuna kadar, dişlerinden, ev temizliğine kadar, sonra aileye karşı hep kışkırtmış daha neler neler..

Ama bizde böyle aldatma, boşanma olamayacağı için bir şekilde tehditle ikna ettiler kadından ayırdılar..

Amcam o kadından ayrıldı ama inanıyorum ki hala devam ediyor. Çünkü karısına karşı hala soğuk
Yengenize niye bu kadar kin beslediniz ki
İkinci kadına güzelleme yapmanız da tuhaf olmuş kadın adamın evli olduğunu bile bile bu ilişkiyi niye yaşıyor ne gibi bir getirisi var kadına
İlk eş nedense hep bakımsız kilolu pis kokan olur ?!
Benim dayimda 30 yıl sonra boşandı 30 yıl sabretti yengem bakımlı güzel bir kadındı ama asla huzur vermedi dayım çocuklar küçükken dava açtı yengem evi terk edince anneannem araya girdi hakkımı helal etmem dedi dayıma boşanmaktan vazgeçti ama o zaman demişti çocuklar büyüsün işlerini ellerine alsınlar boşanacagim diye
Oğlu öğretmen oldu diğer kizi da mühendis çıktı
Dayimda dediğini yaptı boşandılar

Yooo tam örnek daha yazamayacağım çok şey var.

Karısı, konu sahibine çok benziyor. Amcam katlandıkça karısı abartıyordu.

Annesi bile, kızına yapma etme yuvan yıkılacak dermiş sürekli.

Bizim eski kafalarda boşanmak diye bir şey yok.

Boşanmasın diye neler yaptılar adama

Ama amcam o kadından ayrılmamıştır. Herkes öyle düşünüyor.
Kadın buna rağmen nasıl bu ilişkiye evet diyor o kadının bir ailesi yakını yok mu onlar demiyor mu sen niye bu adamın kapatması oldun diye

Darbe vurmak başı dik hatasız bir şekilde ayrılmakla olurdu. Amcanızı ak'lamayın. Evli adamların hayatına girenler "metres, or.....pu" oluyorda adamlar(!) pürü pak mı kalıyor?
Hayır yenge kendi başına 5 çocuk doğurdu gibi yazmış birde. Madem bu kadar kötü bir kadındı, en azından korunsaydı bu kıymetli amca. Onu akıl edememiş de 5 çocuktan sonra eşine darbe vurmak için onu aldatmış. Bak bak. Aldatmayı böyle marifet gibi anlatması mide bulandırıcı. Madem sıra sıra çocuklar doğarken zevkinden ödün vermemiş, adam olup başlarında duracak başka kadın derdine düşmeyecek. O zor gelmişse demek.

Son düzenleme:
Hayır yenge kendi başına 5 çocuk doğurdu gibi yazmış birde. Madem bu kadar kötü bir kadındı, en azından korunsaydı bu kıymetli amca. Onu akıl edememiş de 5 çocuktan sonra eşine darbe vurmak için onu aldatmış. Bak bak. Aldatmayı böyle marifet gibi anlatması mide bulandırıcı. Madem sıra sıra çocuklar doğarken zevkinden ödün. vermemiş, adam olup başlarında duracak başka kadın derdine düşmeyecek. O zor gelmişse demek.
Niye bu kadar kin beslemiş yengeye oraya anlam veremedim
Bende abimin eşini hiç sevmiyorum yeğenime yaptıkları yüzünden ama abim aldatsa oh iyi olmuş demem diyemem çünkü aldatılmak ne kadar berbat bir duygu biliyorum

Son düzenleme:
Benim Amcam da konu sahibinin kocası gibiydi. Kadın tavşan gibi doğurdu durdu 5 çocuğu resmen amcam büyüttü evine misafir gitse amcam mutfaktan çıkmazdı.

Karısı yedi içti, kendisini devirdi.. Amcam dışarıda öyle çalışırdı ki zapzayıf kalmıştı. Evinde de huzuru yoktu. Ama karısını herkesin içinde el üstünde tutmaya çalışırdı, rezil olmamak için..

En son ne oldu biliyor musunuz?

Kilosundan tutun, ağız kokusuna kadar, dişlerinden, ev temizliğine kadar, sonra aileye karşı hep kışkırtmış daha neler neler..

Ama bizde böyle aldatma, boşanma olamayacağı için bir şekilde tehditle ikna ettiler kadından ayırdılar..

Amcam o kadından ayrıldı ama inanıyorum ki hala devam ediyor. Çünkü karısına karşı hala soğuk
Ay kadına bak 5 çocuk doğurup adamın başına bela etmiş. Baksen çocukları leylekler bedava getirmiş yengenizde nasılda hemn konmuş. Tek taraflı yorum yapmak ne kadar güzel o kadının yerinde oldunuz mu. Hiç dinlediniz mi. El üstünde tuttuğunu nerden biliyorsunuz. Ay bide bayansınjz gerçekten ayıp ya. Adamı sevgilisini yemeğe de çağırsaydınjz . Hala şansınız var nasılsa ayrılmamışlar. Birde demez mi kokuyor da şöyle böyle. Amcanıza üzüldüm sıfır cinsellik yazık. O çocuklardan dna istesin. 😡 edep yahu edep...

Ay kadına bak 5 çocuk doğurup adamın başına bela etmiş. Baksen çocukları leylekler bedava getirmiş yengenizde nasılda hemn konmuş. Tek taraflı yorum yapmak ne kadar güzel o kadının yerinde oldunuz mu. Hiç dinlediniz mi. El üstünde tuttuğunu nerden biliyorsunuz. Ay bide bayansınjz gerçekten ayıp ya. Adamı sevgilisini yemeğe de çağırsaydınjz . Hala şansınız var nasılsa ayrılmamışlar. Birde demez mi kokuyor da şöyle böyle. Amcanıza üzüldüm sıfır cinsellik yazık. O çocuklardan dna istesin. 😡 edep yahu edep...
Tamam abla edep yahu edep 😡

Niye bu kadar kin beslemiş yengeye oraya anlam veremedim
Bende abimin eşini hiç sevmiyorum yeğenime yaptıkları yüzünden ama abim aldatsa oh iyi olmuş demem diyemem çünkü aldatılmak ne kadar berbat bir duygu biliyorum
Kimse oh olsun demedi. Ayrıca yengemi de severim. O zaman çocuk sayılırdım fakat Amcama ben de tepki vermiştim..

Ha ayrıca yengemde sütten çıkmış akkaşık değildi Burdan size masum gelmiş olabilir..

Amcama yaşattıklarını bütün akraba çevremiz bilir hala da ortamlarda geçmiş konuşulur

Bütün sülale bilir ve hala söylerler o çocuklar baba tarafından büyütüldü derler. Amcam karısını Aldattığın da çocukların en küçüğü 18 yaşındaydı. Evli, nişanlı çocukları vardı.

Kimse oh olsun demedi. Ayrıca yengemi de severim. O zaman çocuk sayılırdım fakat Amcama ben de tepki vermiştim..

Ha ayrıca yengemde sütten çıkmış akkaşık değildi Burdan size masum gelmiş olabilir..

Amcama yaşattıklarını bütün akraba çevremiz bilir hala da ortamlarda geçmiş konuşulur

Bütün sülale bilir ve hala söylerler o çocuklar baba tarafından büyütüldü derler. Amcam karısını Aldattığın da çocukların en küçüğü 18 yaşındaydı. Evli, nişanlı çocukları vardı.
Oh olsun dememiş haliniz bu mu
Tamam kadın çok kötüydü diyelim kabul edelim ama aldatılmak ne kadar yıkıcı bilemezsiniz çocuklar buyukken yapmış olması yaptığı şeyi hafifletmez ki
O kadın bunları bilerek nasıl bu ilişkiye devam etmiş onu da hiç anlamadım
Neden bu kadar şirret bir kadın olduğu halde amcanıza ailesi baskı yapmış boşanmasın diye
Çocuklar büyüyünce boşansa yoluna baksaydı ya kocaman adam vurup öldürecek hali yok ya ailesinin
Bazı adamlar evde kadına hayatı zindan edip psikolojik şiddet uygulayıp etrafa karşı çok iyiymiş çok seviyormuş gibi göstermelik hareketler sergiliyor
Bu kadın bu hale nasıl geldi acaba demedi mi kimse 5 çocuk olana kadar bu kadın hep mi böyleydi baştan böyleydi madem amcaniz korunsa idi
Yada en başında yolunu ayirsa idi
O kadar şirret bir kadın olsa zaten amcaniz aldatamazdi

Neden yıllardır tek gündem bu yenge ve amcaniz olmuş orayı da anlamadım
Başka hiç mi bir mesele mevzu ölüm kalım vs olmadı bu ailede

Back
X