Eşime çok sinirliyim

Eşiniz ailesini silecek değildi iki laf söylendi diye.. senden çok onların hakkı vardır Eşiniz üzerinde..doğru olanı yapmış eşin hatta çok bile küs kalmış tamam sen de haklısın ama eşin ailesini silecek değildi sen sonsuza kadar küs kalabilirsin kimsenin umurunda da olmaz ama abi kardeşi küsturemezsin.

Ettiği laf yenilir yutulur değil. İyi kardeş kardeş de,kardeşinin karısına küfür ederken nerede o kardeşlik? Ne hakla hangi sıfatla o lafları ediyor. Sizden özür dilemesi gerekirdi. Ben olsam bende gıcık olurum benden özür dilemeden barışmasına. Sizin kardeşiniz eşinize öyle laflar etse sizin konuşmanıza ne derdi acaba.
Terbiyesiz adam p.ç nedir ya.

Bence hiç bişi deme esınız gelene kadar ses etmeyin gelince konuşursunuz güzel bir dille

Sonuçta kardeş. Et tırnaktan ayrılmaz. Eşin sana bu konuyla ilgili baskı yapmadığı sürece bence görüşsünler. Hayat bu ölüm var kalım var. Kardeşlerin küs olması bence doğru değil
Et tırnaktan nasıl ayrılmıyor onu anlamıyorum
Nice kardeşler görüyorum ayrilar gorusmuyorlsr görüşmeden de ölen giden var
Et. Tırnaktan ayrılıyor ya da et tırnak kardeslikler değil de anne evlat baba evlat durumu için gecerlidir belki sadece

Şöyle düşün yeni doğum yapmışsın galiba. Kardeşi olsa ve küs kalsalar ister misin?
Bilmiyorum küs kalanlar, küs ölenler var diye düşünmek bana yanlış geliyor

Şöyle düşün yeni doğum yapmışsın galiba. Kardeşi olsa ve küs kalsalar ister misin?
Bilmiyorum küs kalanlar, küs ölenler var diye düşünmek bana yanlış geliyor
elbette istemem
Anne babaları bunun ne denli yaraladigini biliyorum
Sadece kardeşler arası et tırnak olayı pek geçerli değil diyorum
Ezelden beri böyle habil kabille başlayan bir mevzu bu
Et tırnak meselesi anne evlat baba evlat arası bir mevzu gercekten.

Üç ablam var ikisiyle muazzam anlaşıyoruz birisiyle gorusmek dahi istemiyorum misal, eksikliğini duyuyormuyum hayır, hiç bı mesele olmasaydı bile öyle çok konusuyor ki diye gorusmuyordum, ayak üstü seksen yalan atan bı insani napiyim zaten
Benim için kayıp değil, zafer gibi bu küslük
Babam, annem üzülüyor mu
Elbette çok

Sende haklısın canım. Ama dediğim gibi eşin görüşmenin için seni zorlamadığı sürece, kendinden ödün vermeni istemediği sürece canını sıkma bence.
Bu kötü konuşaeı boşver. Bebeğinle bol bol zaman geçir o kadar hızlı büyüyorlar ki inanamazsın

Kimse kimseye yılan diyemez çünkü bende beğenmedim
Ben yılan demesine onay vermedim ki , sadece eşi yanında olduğu süreçte babasınin durumundan dolayı kardeşiyle konuşmuş bu durumda konu sahibinin yapması gereken kendinden özür dilenene kadar tavrını devam ettirmek onun dışında eşine hayır kesinlikle kardeşinle konusamazsin diyebilir mi sizce empati kurdum ve ben böyle düşündüm , o yorumumda da en ufak bir saçmalık görmedim, (zaten konu sahibindende özür dilenmesi gerektiğini yazdım)

Evlendiğimiz zaman eşimizle gelen herkes hayatımızda olmak zorunda gibi hissederiz. Erkekler eşleriyle ailesi arasında bir sorun olunca genelde görmezden duymazdan gelir, ne yapacağını şaşırır kalır. Ben yıllar geçtikçe fark ettim ki hiçbir nedenle hiçkimseye maruz kalmak zorunda değilim. Eşim istediğiyle görüşsün ama beni karıştırmasın. Eşiniz abisiyle görüşmek istiyor olabilir, canıdır kanıdır. Siz de eşi olarak ailesisiniz onun ama abisi ya da eltisi sizin görüşmek zorunda olduğunuz kişiler değil. Bırakın zor zamanlarda yanlarında olsun, siz kendinizi kötü hissetmeyin.

Kesinlikle katılıyorum

Tamam,sen o şekilde yap başına gelirse.

Yıllar geçmiş üzerinden. Kardeş onlar illaki barışacaklardı. Aralarına girmeyin

Etmediğimi nerden biliyorsun üç sene önce eşim onunla iletişimi keserek telden engellerejk tepkisini verdi şuan da konuşabilir babası hasta tamam ama evine gidip kahve içmek ne demek
laflara bak ya size mi soracak kardeşiyle barışıp barışmayacağım. Zaten bir süre konuşmamış üzerine düşeni yapmış. Ya gerçekten bu kardeşlerin arasına girmeye çalışanları anlamıyorum. Evet abisi yanlış davranmış siz sonsuza kadar görüşmeme hakkına sahipsiniz. Ama eşiniz demesi yapması gerekeni yaptıktan sonra kardeşiyle barışabilir samimi olabilir. Onlar kardeş şunu aklınıza koyun. Aile ilişkilerinde bozucu olmak yerine yapıcı olun. Kaybeden siz olursunuz her zaman aksi halde

Sana çok net bir şey diyeyim... Erkekler ailelerini asla bırakmıyorlar. Size ya da çevreye karşı " Benim ailem çok kötü annem.. babam..." Böyle böyle diye atarlar ama yarın tekrar bunların yanına giderler hatta öyle ki çıkarları doğrultusunda siz bile kötü olabilirsiniz. Bu sizin eşinizin bana kalırsa aciziyetini gösteriyor ama tekrar diyorum erkeklerin çoğu bu şekilde inanın... Siz hiç karışmayın bu arada sonuna kadar haklısınız sizi ve siteminizi anlıyorum ama şimdi karışır ve tepki verirseniz yeri gelecek eşiniz onlarla bir olur size laf eder. Ne yapıcaz bu potaya girmicez. Siz yorum yapmayın, eğerki size sorarsa fikrinizi "bu senin tercihin saygı duyarım ama bana yapılan bir durum söz konusu ben nasıl sana saygı duyuyorsam sende benim düşüncelerime saygı duy kocacımmm " deyin. Ve asla uzatmayın dediğim gibi ne eşinize ne de onların ailesinin size karşı kullanabileceği bir duruma müsaade etmeyin

Ya atismissiniz başkasıyla ama şunu merak ettim gerçekten kardesinizle görüşmeniz için eşinizle orta yol bulur musunuz ? Benim DNA ozelliklerim bile aynı kanimdan canımdan kardeşimle pat diye barışırim ya . Ama eşimden asla alttan almasını istemezdim

Tamam,sen o şekilde yap başına gelirse.
Dik durmak herkese nasip olmaz hanımefendi şükür benim kendime Öz saygım var. Çevrem ve ailemde ona göre davranır,çünkü benim bir duruşum var,eğer başıma gelirse ben hal ederim de, inşallah sizin başınıza gelmez esas o zaman problem.

Eş diyoruz sonuçta olayın özü şu aslında benim ailem tarafından eşime yapılan saygısızlık aslında bana yapılmıştır. Sonuçta bana saygı duymuyor ki eşime duysun diye bakarım olaya ve benim için saygısızlığın boyutuda çok önemli.
Bu konuda inanılmaz derece bir hakaret ve benzetme var benim için o an biter. Gerçekten kardeşimle görüşmek için önce eşimin kapısını çalar, orta yol bulurum. Çünkü ailem beni düşünse eşime hareket edildiğinde benim huzurumun olmayacağını bilmesi gerekir, bunu bile bile yapıyorlarsa, kimse kusura bakmayacak.
O yüzden hem kendime saygım için, hem kendi aileme(çocuk, eş) saygım için mesafeli durur orta yol arardım.

Ne çok konuştunuz,ne çok uzattıniz,nasıl sakız kıvamına getirdiniz.
Artık bana yazmanizi istemiyorum.
Sürekli yazılanları carpitip tartışmak için yer arıyorsunuz,ben rahatsız oldum sizden.

Ama adam zaten üç yıl konuşmamış . Evet bana böyle bir hakaret edilse ömür boyu konuşmam . Ama eşim artık hiç görüşmeyecek kardeşiyle demek çok realist gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…