- 27 Mart 2023
- 267
- -48
- 16
- 26
Merhaba beni burda biliyorsunuzdur eşimle saha 6. Ayımıza girmedik ama gerçekten bir gün iyisek 3 gün kötüyüz çünkü o kadar kırıldık ki ben kaldıramıyorum . Unutamıyorum . Hep yenisi ekleniyor . Ben artık bıktım . Ayrılırsam nereye gidicem onu da bilmiyorum . Sorun yaşıyoruz diye ayrılmamız gerekiyor mu onu da bilmiyorum . Terapiste gittik bana eşinin sana davranışları destek değil köstek gibi sevdiğine seni şüpheliyim kendisinde narsist kişilik bozukluğunun özellikleri var dedi . Bir daha da gitmedi eşim doktor seni dolduruyor dedi . Velhasıl sürekli suçlu benim . Sürekli o hatalı hareket ediyorsa nedeni benim. Ben hatalı davrandıysam yine suçlusu benim. Ben bıktım
Ne yapmam lazım bilmiyorum . Bir çok iyi oluyor yanındaymış gibi davranıyor ama sonra geliyor o yaralarımla oynuyor yüzüme vuruyor köstek oluyor canımı çok acıtıyor. Hayatta ne yapmam lazım hiçbir fikrim yok . Kendimi işime ve ev işlerine verdim . Ayrı yatmaya da başladık . Barışsakta unutamıyorum güvenemiyorum diyorum bidaha bi acımı paylaşsam beni ordan buracak . Sürekli bana sen bana güvenmiyorsun diyor. Ben anlamadım gitti bu şartlarda nasıl güveneyim . İçime soğukluk girdi . Hem acı çekiyorum ona ihtiyacım var hem de bir gün beni yine bunlardan vuracağını biliyorum . Ben bu kadar kötü bir insan da değilim neden bunları hakettin hem babamdan hem kocamdan bilmiyorum çok büyük çıkmazdayım . Nasıl uzak dururum sataşmadan etmeden bana yardımcı olun nolursunuz