Eşime değerimi nasıl farkettiririm

Çünkü sen korkuyorsun. Yok 2.evlilik, yok daha çok yeni, yok bu yüzden boşanılır mı, yok elalem ne der... Önce kendi içinde bir şeyleri bitirmen lazım.
Ayrıldım diyelim ailemin evine gittim babamda sıkıntı nasıl yaşıcam onlarla ayrı yaşamak istiyorum ben :( herşeyden çok korkuyorum

Kaç senelik evli olmak gerekiyor ayrılmak için ?
2.evlilikmiş, bundan da ayrılırsa herkes kötü bi sen mi iyisin diyecekler, babası da kocası ile aynı modelmiş, karşı duracak gücü yok.

2.evlilikmiş, bundan da ayrılırsa herkes kötü bi sen mi iyisin diyecekler, babası da kocası ile aynı modelmiş, karşı duracak gücü yok.
Elalemi memnun etmek için evliliğini sürdürüyor yani.. Kendi mutluluğu istekleri elalemin mutluluğunun altında yok oluyor..
Çocuk yokken başka bir şehire gidip iş kurup kendi ayakları üzerinde durabilir. Biraz cesarete ihtiyacı var.

Ama ayrılmak kolay mı daha yeni evliyken
Böyle yaşamak senin için kolaysa ayrılma insanlar seni düşündüğü için söylüyor senin kocan değişmez ayaklarına altında sersen senin kocadan bir 💩olmaz sadece kendine olan saygını yitiriyorsun başkada birşey degil

Bu değersizliği eşiniz sebebiyle değil, kendinize zerre kadar değer vermediğiniz için görüyorsunuz.
Yedi cihan birleşse, insana kendi ettiği kadar kötülük edemez.
Elalemin ne diyeceğini bile umursayıp, kendi hayatımın içine ediyorum diye bir kere bile düşünmüyorsunuz.
Ağzınızda sakız olmuş daha altı aylık evliyim diye. Boşanmak ve insan gibi yaşamak için kaç yıl geçmesi gerekiyor sizi ikna etmeye?
Uzman bile durumu size izah etmiş.

Öneri göremedim ben kolaymış gibi ayrıl diyip duruyorsunuz sadece
Seni yaralarından vuran, her gün kavga ettiğin bir adamla yaşamaktan daha kolay.
Muhtemelen ailen de böyle gergin, birbirini sevmeyen, bir gün iyiyse üç gün kötü bir aileydi. Buna alıştığın için konfor alanın bu olmuş. Daha sağlıklı psikolojide , daha sağlıklı ailede büyümüş biri asla bu hayatı cekmezdi

Çok teşekkürler ama ben sinirlenip ona sataşıyorum neden böylesin niye böyle sürekli sorgu halindeyim o nedenle kavga da ediyoruz kendi haline salamıyorum sataşıyorum bi cevap istiyorum ama yine suçlu ben oluyorum . Diğer türlü nasıl davranılır bilmiyorum
Çünkü hala ondan umudunuz var. Hala değişeceğini düşünüyorsunuz. Ama narsist insanlar değişmez. Bence onu sevmeyi bırakın size yaptığı kötü şeylere odaklanın sadece. Bu şekilde soğumaya çalışın. Eve girmeden önce kendi kendinize söyleyin evde sadece ben varım diye öyle hayal edin. Bugün canım ne istiyor? Resim yapmak resim yap. Arkadaşlarla gezmek? gez. Beklentiler hep üzer. Bir yandan da çalışmak için ne yapmak gerekiyorsa yapın. Gerekirse sınava hazırlanın. Kendi evinize çıkarsınız. Babanıza da kocanıza da katlanmazsınız.

Başlıklara bak kendi yazıklarınızı kendiniz okuyun şaka gibi.
Yeni evliyim ayrılamam diyorsunuz sonra adamın tutulacak yeri yok ki .

Kendinize eziyet etmeye devam mı?

Eklentiler

• 108EE6C8-8CB7-45AA-B1D8-2E4651AB2070.webp
    108EE6C8-8CB7-45AA-B1D8-2E4651AB2070.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 42C3F51D-F6FD-4799-9561-235191B56211.webp
    42C3F51D-F6FD-4799-9561-235191B56211.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 82
Çünkü hala ondan umudunuz var. Hala değişeceğini düşünüyorsunuz. Ama narsist insanlar değişmez. Bence onu sevmeyi bırakın size yaptığı kötü şeylere odaklanın sadece. Bu şekilde soğumaya çalışın. Eve girmeden önce kendi kendinize söyleyin evde sadece ben varım diye öyle hayal edin. Bugün canım ne istiyor? Resim yapmak resim yap. Arkadaşlarla gezmek? gez. Beklentiler hep üzer. Bir yandan da çalışmak için ne yapmak gerekiyorsa yapın. Gerekirse sınava hazırlanın. Kendi evinize çıkarsınız. Babanıza da kocanıza da katlanmazsınız.
Çalışıyorum zaten işim var çok şükür

Çalışıyorum zaten işim var çok şükür
Para biriktirip bosanip ailenizden de ayri bir ev kurun o zaman. Bosanana kadar da o yokmus tek yasiyormus gibi davranin. Karsinizdaki kisi degistirebileceginiz biri degil ya kendiniz degisip ezilceksiniz ya da bosancaksiniz malesef.

Sizin açtığınız konulardaki eşinizin yaptığı hareketlerin 1 tanesini eşim bana yapsa 10 günlük evli bile olsam çeker giderdim sizin konular dağ olmuş resmen ama hala bizden öğüt bekliyorsunuz ne diyebilirim ki
Ben neden böyle güçsüzüm bilmiyorum :(

Para biriktirip bosanip ailenizden de ayri bir ev kurun o zaman. Bosanana kadar da o yokmus tek yasiyormus gibi davranin. Karsinizdaki kisi degistirebileceginiz biri degil ya kendiniz degisip ezilceksiniz ya da bosancaksiniz malesef.
En iyisi bu sanırım evet bi de çok fena biri hemennparayı borcu laf eder çıkarcı . O nedenle borçları bitirip benım üzerime bırakmadan ayrılmak istiyorum

Gerçekten nasıl bir öneri bekliyorsunuz buradan "somut" olarak. Adama boşanalım demişsiniz, "olur" demiş. Keşke evlenmeseydik demişsiniz, "keşke" demiş. Siz boşanırsam çevre ne der diye düşünüyorsunuz. Bu adam boşandıktan 1 ay sonra kız istemeye gider.

Gerçekten nasıl bir öneri bekliyorsunuz buradan "somut" olarak. Adama boşanalım demişsiniz, "olur" demiş. Keşke evlenmeseydik demişsiniz, "keşke" demiş. Siz boşanırsam çevre ne der diye düşünüyorsunuz. Bu adam boşandıktan 1 ay sonra kız istemeye gider.
Sinirden söylüyorum diyip duruyor ben niye duruyorum bilmiyorum hayatta çok yalnızım

Madem ayrılmıyorsunuz o zaman bırakın onu kendi haline görmezden gelin evde tek yaşıyormuş gibi hobilerinizi yapın. Arkadaşlarınızla gezin eve geç gelin. Kendinizi ne mutlu ediyorsa onu yapın. Eşinizden hiçbir beklentiniz olmasın. Mutlu olmanızın tek yolu sizsiniz. Eşiniz düzelmez

Karşsında normal bir insan olsa bunlar işe yarayabilir. Ama karşısında babet giyince ayak bileği göründüğü için sokak ortasında karısını hırpalayan bir adam var. Arkadaşlarıyla gezip eve geç gelse duvardan duvara çarpar kadını.

Sinirden söylüyorum diyip duruyor ben niye duruyorum bilmiyorum hayatta çok yalnızım

Düzenli işiniz var, gençsiniz, düşünmeniz gereken bir çocuğunuz yok...Sizde eksik olan tek şey öz saygı. Kendinize biraz saygı duysanız zaten o evde fazladan bir gün daha durmazsınız. Koca evi ve baba evi birbirinin alternatifi değil ki. Birinden çıkıp öbürüne girmeniz gerekmiyor. Kendine 1+1 ev tutarsın, hayatına kaldığın yerden devam edersin.

Back
X