Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bir buçuk yıllık evliyim yıl dönümümde değil ama ona doğum gününde sürpriz yapmıştım sende uygulayabilirsin ozaman çalışmıyordum evde bütün gün tabi kendi ellerimle pasta yaptım eşim hazıları sevmiyor çünkü bide üstüne yazılar yazdım güzelce işten geliş saatini bildiğim için hazırlandım giyindim süslendim güzelce ben normalde tesettürlü bi bayanım evimizde olunca istediği gibi giyindim akşamdı zaten odanın her yerine küçük mumlar yerleştirdim ve yaktım karanlıkta olunca çok güzel oldu çook şaşırsı çünkü doğum gününe iki gün vardı ben sürpriz yapmak istedim romantik değildir ama çok etkilendi tam kapıyı açıcakken maytapları yaktım bide ışıl ışıl her yer sonrada ikimizin şarkısında dans ettik çok güzel bi akşamdı eşim deli oldu tavsiye ederim yani hatta evlilik yıl dönümünden 1 gün önce yapki sende sürpriz olsuneşimle 5 yıldır birlikteyiz 1 tane kızımız var eviliğimizin 2. yıldönümü gelio cok az kaldı maneviyatı yüksek bişi yapmak istiyorum çünkü ilk yıldönümümüzde hamileydim ve kötü bi hamilelik geçirdiğim için yapamadım bişi fikirlerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun
eşimle 5 yıldır birlikteyiz 1 tane kızımız var eviliğimizin 2. yıldönümü gelio cok az kaldı maneviyatı yüksek bişi yapmak istiyorum çünkü ilk yıldönümümüzde hamileydim ve kötü bi hamilelik geçirdiğim için yapamadım bişi fikirlerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun
değişik şirin birşey istiyorsan sevgili kitabı diye bir site var ben çok beğendim bir bak istersen biraz pahalıeşimle 5 yıldır birlikteyiz 1 tane kızımız var eviliğimizin 2. yıldönümü gelio cok az kaldı maneviyatı yüksek bişi yapmak istiyorum çünkü ilk yıldönümümüzde hamileydim ve kötü bi hamilelik geçirdiğim için yapamadım bişi fikirlerinizi bekliyorum lütfen yardımcı olun
değişik şirin birşey istiyorsan sevgili kitabı diye bir site var ben çok beğendim bir bak istersen biraz pahalı