Eşime fazla değer veriyorum

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar 14 yıllık evliyiz. 10 yaşında oğlumuz var. Benim derdim kendim. Eşime o kadar düşkünüm ki. O olmasa naparim endişesi ile hiç hata yapmamaya çalışıyorum. Hep cazip hep ideal olmaya çalışıyorum. Eşimde farkındadır. Ve asıl bu beni itici yapıyor. Çok yorulduğumu hissettim. En ufak bir tartismamizda dünya başıma yıkılıyor. Acaba gözünden mi düştüm diyorum :(
Vallahi yoruldum bittim. Önerilerinize ihtiyacım var.

Kızlar 14 yıllık evliyiz. 10 yaşında oğlumuz var. Benim derdim kendim. Eşime o kadar düşkünüm ki. O olmasa naparim endişesi ile hiç hata yapmamaya çalışıyorum. Hep cazip hep ideal olmaya çalışıyorum. Eşimde farkındadır. Ve asıl bu beni itici yapıyor. Çok yorulduğumu hissettim. En ufak bir tartismamizda dünya başıma yıkılıyor. Acaba gözünden mi düştüm diyorum :KK43:
Vallahi yoruldum bittim. Önerilerinize ihtiyacım var.
Eşiniz sizi sizin onu sevdiğiniz kadar seviyor mu?Seviyorsa sorun yok bence.

Eşim ağır abi modeli. Seviyor ama benim gibi düşkün değil. Fazla üstüne düştüğünden yakinir.
arkadaşım eşine elbette fazla düşkün olacaksın ama üstüne fazla düşmeyeceksin. sen bu ikisi arasındaki ayrımı yapamamışsın sorun burda.
kendine ait bir hayatın olmalı. hayatının en önemli noktası eşin olmalı ama merkez noktası o olmamalı. bilmem anlatabildim mi?
önce kendini/hayatını/hayata bakış açını değiştir. sen kendine önem verdikçe eşin de değişecektir. çünkü insan önce kendine saygı göstermezse kimse göstermez.

Mesela bugün ben uykuya daldım birlikte kahvaltı etme fırsatını kaçırdım. Nasıl içim içimi yiyor anlatamam. Yok yaa ben normal değilim. :(

Bu kadar yapmayın. Herşeyin fazlası zarar. Hatalı davranışlarınızı fark edip değişmeye çalışın. Bu derece düşkünlüğün altında büyük bir sevgi ve onay ihtiyacı yatıyor olmalı. Psikologla görüşmeye başlamanız iyi olacaktır. Bir de Allah sevmez bir insana çok düşkün olmasını kulunun. Ben de çok düşkündüm ve aldatılarak boşandım. Allah kimsenin başına vermesin , Rabbim sizin mutluluğunuzu daim etsin inşallah . Ama biraz kendinizi frenleyin

aslında uzun süredir berabersiniz ama. hep mi böyleydiniz acaba?

Bir dernekte aktif olun. Yeni arkadaşlar yeni amaçlar edinin. Birçok şey olabilir bu dernek/vakıf. Neyi seviyorsanız, neyi önemsiyorsanız onunla ilgili olsun.

aslında uzun süredir berabersiniz ama. hep mi böyleydiniz acaba?
Evet ben hep ona aşık. Ama işden ayrıldıktan sonra bütün meselem o oldu. ; (
İşden ayrilmam gerekti o yüzden ayrıldım bu arada.

Bu kadar yapmayın. Herşeyin fazlası zarar. Hatalı davranışlarınızı fark edip değişmeye çalışın. Bu derece düşkünlüğün altında büyük bir sevgi ve onay ihtiyacı yatıyor olmalı. Psikologla görüşmeye başlamanız iyi olacaktır. Bir de Allah sevmez bir insana çok düşkün olmasını kulunun. Ben de çok düşkündüm ve aldatılarak boşandım. Allah kimsenin başına vermesin , Rabbim sizin mutluluğunuzu daim etsin inşallah . Ama biraz kendinizi frenleyin
En azından farkındayım ve kurtulmanın yolunu arıyorum. Size de üzüldüm :( onsuz yaşanıyor mu ben düşününce çaldırarak gibi oluyorum.

Back
X