Esime gore fuzuli olan masrafimdan kavga

Sirf eşimin bu konuda pintiligi yüzünden aklına girip dukkanini kapattirip işe soktum.şimdi daha az gelirimiz var ve mutluyum.en azindan olmayan parayi harcayamiyorum varken harcayamamak cok can sıkıcı...insan aliniyor ya kalbi kırılıyor kendini değersiz hissediyor.Baştan anlayisli olmakta hata yapmışım diyorum

Ben yaptığınız harcamaya ya da esinizin kızmasına takılmadim. Olabilir. Normal.
Ama eşiniz bir de "sana ceza veriyor gibi" rezervasyon u iptal edeyim diye tehdit etmiş ya.. en sinir bozucu kısım bu. Ben gitmezdim bu lafın üzerine...

Yillardir calisiyorum. Deli gibi susleniyorum. Her seyin kalitelisini aliyorum. Iyi de kazaniyorum.
Tek seferde 180 tl kozmetige vermedim!
Bu ev hanimlarinin oohh sefam olsun modunu da anlamiyorum..

Siz vermediniz, çalıştınız ama kıyamadınız. ya da başka öncelikleriniz vardı.
Ama konusahibi bunu gerekli görmüş vermiş, artık böyle bir bütcesi de var. Sefasını da sürer, bundan bize ne?

Yıllarca çalışmanız size nasıl bir üstünlük saglıyor ki herhangi bir ev hanımının alışverisini bu şekilde eleştirebilme hakkını buluyorsunuz?

Eger temizlik icin ayrı, cocuk bakımı için ayrı, yemek için ayrı çalışan alsalardı o kadının maaşının bir memur kadar olması beklenirdi zaten.

Ev hanımları çalışmıyor degildir, ücretlendirilmeyen emekleri vardır.

Siz emeginizi patronunuza satıyor bunun karşılıgında da maaş alıyorsunuz. Aranızdaki tek fark bu.

Ayrıca deli gibi süslenmekten ve her şeyin kalitelisinden kastınız nedir bilmiyorum ama bir parfüm bile 300 lira iken söyledikleriniz komik duruyor.

Evet ama 15 parca var rahat

Iyi etmissin kim bilir bunlar sana kac ay dayanacak. Bana cok uzun dayaniyor gecen gün rimel aldim anca seneye ilk baharda en erken yenisini alirim cünkü uzun dayaniyorlar gercekten sende 15 parca aldim diyorsun uzun zaman gider

Yillardir calisiyorum. Deli gibi susleniyorum. Her seyin kalitelisini aliyorum. Iyi de kazaniyorum.
Ben o kadar süslenmiyorum ama bir fondoten alıyorum 100 TL, 1 rimel alıyorum 60 TL ve orta kalite aldığımı düşünüyorum.
Kalite standartlarınız düşükse demek ki

Bende calismiyorum su an esim calisiyor. Bende para harciyorum elbet kendime üst basda aliyorum her ay .bir kac parca makyaj da alirim ara sira . Ev hanimiyim bir kac sene sonra bende calisacagim yani. Ben daha öncede calistim degisik isler yaptim. Ve en zoru gercekten kendi evinlen kendi cocugunlan ilgilenmek. Bunun karsiligi parayla ödenemez zaten. Disarda calismak cocuk bakmak ev hanimi olmaktan cok cok daha kolay

Tipik erkek dırdırı takma. Arada alırsan göze batar düzenli al kı ihtiyacın olduğunü anlasın .

Herseyin kalitelisini aldığınızı sanıyorsunuz galiba komikmi ne
Ev hanımları da hep oturuyo hiç calismiyo he canım he çalışan olmak zor sen daha zorunu ve kalitelisini yapiyorsun

bir defa da 700tl kitaba ver acımam 100tl kozmetiğe acırım sanırım bende eşinizin kafasındanım
tepkisi sert olmuş bunun için üzmesin sizi

Ohhhhhhh sefaannn olsun valla bnm bile icimin yaglari eridi inan cok iyi anliyorum seni sur surustur otur karsisina sen sinir olacagina o olsun (makyaj malzemesi icin degil ama hamileyken 100 liralik kiyafet alinca koltuklari tekmeleyen adam simdi bir ihtiyacin varmi diye sorup duruyo ama bir kere kalp kirilinca hic bir seyin bir cazibesi kalmiyo

Bence iyi yapmışsın Ohh Güle güle kullan zaten maddi sorun yok ne olucak sanki yani ben bir seferde 400 tl bile verdigim oldu bekarken de böyleydi evlendim yine kullandığım rimel 70 80 lira nasıl alistirirsan öyle gider

bizim de evde kavgalarımızın nedeni budur. ben de pes için verdiği oyun paralarına kıyamet kopartırım. En sonunda anlaştık, o ne kadar oyun için para harcıyorsa ben de o kadar makyaj malzemesi için harcıyorum. Yine de banyoda malzemelerime bakıp bakıp, 'ev alırdıkkk evvvv' diyor. Nerden alacaksa?

Kesinlikle öyle

Erkek milleti bilmiyor makyaj malzemelerinin fiyatlarını. Biz bir kuaföre gidiyoruz bir föne 20 30 tl gidiyor saç kesimi boyama fiyatları uçuk zaten. Ama onlar gidiyor saç sakal masaj 15 tl verip çıkıyor. 180 tl aslında uzun süredir ihtiyaçlarını biriktirip alan için oldukça az bir miktar. Ben bir gece kremi aldım o da orta kalitenin bir dusugu indirimli hali 40 tl. E rimel göz kalemi fondoten uçar gider harcama.

En son kuaföre ne zaman gitmiştim du bakiym çok da düşünmeme gerek yok sanırım düğün günümde 1 yıl oldu

Erkekler erkeklerimiz... ne değişikler ya söylenip söylenip "ben bişeymi dedim?, ben yapmamı dedim?ben gitmemi dedim?" diyolar. Vallahi garip yaratıklar. Şimdi yazarken farkettim benimki de böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…