Yillardir calisiyorum. Deli gibi susleniyorum. Her seyin kalitelisini aliyorum. Iyi de kazaniyorum.
Tek seferde 180 tl kozmetige vermedim!
Bu ev hanimlarinin oohh sefam olsun modunu da anlamiyorum..
Evet ama 15 parca var rahat
Ben o kadar süslenmiyorum ama bir fondoten alıyorum 100 TL, 1 rimel alıyorum 60 TL ve orta kalite aldığımı düşünüyorum.Yillardir calisiyorum. Deli gibi susleniyorum. Her seyin kalitelisini aliyorum. Iyi de kazaniyorum.
Herseyin kalitelisini aldığınızı sanıyorsunuz galiba komikmi neYillardir calisiyorum. Deli gibi susleniyorum. Her seyin kalitelisini aliyorum. Iyi de kazaniyorum.
Çalışan bir bayan olarak sonuna kadar katılıyorum.bazi calisan bayanlarin "ev hanimi"assagilamasi tam komplex durumu.
180 tl. durumu orta olana cok degil.ayrica
para lafi eden erkekten nefret ederim.parayla ilgili, esim bana a bile diyemez
Kesinlikle öyleSiz vermediniz, çalıştınız ama kıyamadınız. ya da başka öncelikleriniz vardı.
Ama konusahibi bunu gerekli görmüş vermiş, artık böyle bir bütcesi de var. Sefasını da sürer, bundan bize ne?
Yıllarca çalışmanız size nasıl bir üstünlük saglıyor ki herhangi bir ev hanımının alışverisini bu şekilde eleştirebilme hakkını buluyorsunuz?
Eger temizlik icin ayrı, cocuk bakımı için ayrı, yemek için ayrı çalışan alsalardı o kadının maaşının bir memur kadar olması beklenirdi zaten.
Ev hanımları çalışmıyor degildir, ücretlendirilmeyen emekleri vardır.
Siz emeginizi patronunuza satıyor bunun karşılıgında da maaş alıyorsunuz. Aranızdaki tek fark bu.
Ayrıca deli gibi süslenmekten ve her şeyin kalitelisinden kastınız nedir bilmiyorum ama bir parfüm bile 300 lira iken söyledikleriniz komik duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?