Esime gore fuzuli olan masrafimdan kavga

Ahhh canim ahh bunlari bu hale biz getiriyoruz ordan kisiyoruz burdan kisiyoruz yeri geliyor ihtiyaclarimizi almiyoruz sonuc noluyor israfci oluyoruz.acimayacan aslinda gitcen her ay kuaförune ama ucu yine sana dokunacak bu seferde baska yerlerden kisacak.ezdirtme kendini canim evlenmeyi biliosa karisinida muhtac ettirmeyecek .evlenmeseymis o zaman

Canım üzülme hiç,bu rakamda bir harcamayı daha önce senden görmediği için öyle bir tepki vermiştir,şaşkınlığından.180 tl benim gibi yıllık kozmetik alışverişini tek seferde yapan biri için az,ama eşim de başlarda gereksiz buluyordu artık sesi çıkmıyor,yıl içinde kozmetik reyonlarında pek gezinmediğim için.8 martı beklerim hep ve yine mi senin günün geldi muhabbeti döner :) harcamalarından önce bilgi verip ortamı hazırlarsan benimki gibi cimri kocalarda çok işe yarıyor :)

siz haklısınız da adamı böyle alıştırasaydınız keşke

bır aylık ev masrafı 180 tlmı sız nerde yaşıyorsunuz .100 tl bir tatlı yemege cıktınmı gıdıyor

Yillardir calisiyorum. Deli gibi susleniyorum. Her seyin kalitelisini aliyorum. Iyi de kazaniyorum.
Tek seferde 180 tl kozmetige vermedim!
Bu ev hanimlarinin oohh sefam olsun modunu da anlamiyorum..
nasıl oluyor o ıyı kosmetıkın tek bir ürünü zaten 100 asaga degıl

çok iyi yapmışsınız güle güle kullanın bunları bu hale biz getiriyoruz artık yavaş yavaş alışır bu duruma

Herkes dogru soylemis bende evliligimin bssindan beri hep tutumlu ona sormadan hic bi igne bile almadim. Simdide bisey alayim biraz tuzlu olsun hemen söyleniyor hata bende hata bizde harcayip harcayip alistiracaksin herifleri cunku harcamayincada takdir gormiyorsun yani

Hic pahali degil ucuz bile,ben bitkisel kullaniyorum farim 70 tl sirf, o nedirki valla olsada olmasada alırım,banane alirken biliyordu beni

Hic pahali degil ucuz bile,ben bitkisel kullaniyorum farim 70 tl sirf, o nedirki valla olsada olmasada alırım,banane alirken biliyordu beni
Kız benim de bitkisel ama 132 tl...
Özelden at bana site adını :)))

İşte alıştırmamışsın adamı çok geliyor gözüne. Ayda 500 tl kozmetiğe veren biri olsaydın "oo bu ay kardayız" derdi. Bunlara öyleleri lazım.

Yillardir calisiyorum. Deli gibi susleniyorum. Her seyin kalitelisini aliyorum. Iyi de kazaniyorum.
Tek seferde 180 tl kozmetige vermedim!
Bu ev hanimlarinin oohh sefam olsun modunu da anlamiyorum..
Kaliteli olan highend markalarda tekli far bile 70-80 lira. Nasıl kalitelisini alıp tek seferde 180 lira vermiyorsunuz anlayamadım.

Senin kocan senin gibi bir kadini bulmusta öpsün tepesinde taşisin 7 senenede 180 tl lik makyaj malzemesi almışsın çokmu
Ben sadece bir fondoten e veriyorum 50 euro digerlerini hiç söylemeyim bile bu mesajı eşinize okutun ki ne kadar haksız olduğunu anlasın

Günaydın hanımlar tüm yorumları okudum
180 tl ye çok diyen hanımlar 7 sene hiç makyaj malzemesi almamıs biri makyaj malzemelerini tekrar yeniler çunku kullanıcak hiç bir seyi yoktur. Yada çok azdır ve yeniden makyaj çantası olusturmak icin 180 tl çok az ben dugunden once olusturmustum 400 tl vermistim. 1yıllık evliyim
Esin çok kaba davranmıs canım bizde eli rahat orta halliyiz ben bu ay sadece 350 tl kitap aldım kendime roman okumak için bu benim hobim eşim alacaksın tabi dedi
Eşin ya düsünemedi yada sadece makyaj malzemesi oldugu icin bu kadar tepki verdi bence sende ona onun icin luzumlu senin icin luzumsuz bir konu varsa örneklerle anlatabilirsin durumu üzülme biz kadınlar verdigimiz tavizler yüzunden hep cezalandırılıyoruz ben bu işi çözemedim
Çalısan bi bayanım ama hiç bir ev hanımının eline su dökemem ben ne kadar herşeyi hakkediyosam ev hanımları benden çok hakediyo evde oturmak çocuk büyutmek ver her ise yetismek buyuk bir psikolojik savaş bence kendini iyi hissetmek için degil 180 tl degil ben 500 tl bile harcardım
İyı yapmışsın canım sıkma güzel canını

Mevzu makyaj malzemesine verilen 180tl'den çok yıllarca tasarruf yapmış, maddi sıkıntı nedeniyle eşine yük olmaya kıyamamış kadının. Bir kez fazla para harcadı diye laf yemesi. Üstelik ortada maddi sıkıntı da yokken. Karıma feda olsun demesi gerekirken..

Üzülme senin yaptığında yanlış birşey yok... erkeklerin çoğu bu makyaj olayını anlayamıyor ben de düzenli olarak az az kozmetik alışverişi yapıyorum başlarda anlamazdı eşim artık alıştı.... indirim varken gidip stok yapmamı falan mantıklı bile bulur oldu

Sen tabi yıllarca dikkat etmişsin adam zannetmiş ki kadın ömrü boyunca böyle devam edecek.... eliniz rahata çıktıysa kendini iyi hissetmek senin de hakkın.... harcadığında zaten çok birşey de yok.... bence halleri gelmiş eşinin rezervasyonu iptal etmesi saçma olmuş düzelir inşallah Özür dilemesi lazım senden

MakJay es için yapılır. Eşinde yapmanı istemiyorsa gereksiz masraf tabiki.

Böyle insanlar bu zamanda var mı diyordum ben de hala varmış demek ki

Makyaj malzemesi 180 tl.pahalı degil, ucuz ürünlerde var, ama saglık herşeyden önemli, bu ay bir fondeten, bir allık, bir parfüme 100 euro verdim, eşimle seçtik hatta kutularıda minicik, mantıklı düşününce altı ay gider.Eşinizi alıştırmışınız para harcamamaya, bir bayan yazmış çalışmıyorsan, hakkın yok almaya, okadar saçmaki ev hanımıyım çalışan bayandan çok masrafım var, kocam sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…