Esime gram güvenemiyorum

just tonight

Stilist
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
349
179
103
27
Arkadaslar 3 aylik evliyim ama esime hic guvenmiyorum. O da bunu biliyor. Basta gozum kapali guvenirdim neyse. Simdi kisaca anlatiyim biz sevgiliyken ben onun telefonunda bir kadin resmi gormustum. Arkadasim demisti sil dedigim halde silmemisti. Hatta bir hafta tartismistik. Neyse 3 aylik evliyiz. O kadinin bir sekilde adini buldum. Megersem kocamin eski sevgilisiymis. Benle sevgiliyken ilk aylarimizda tartismistik o ara o kadini aramis. Mesajlar ses kayitlarini dinledim. Kadina ben ulastim rica ettim kanit istedim. O da kayitlari atti. Maleseeef ki ben bunu ogrendigimde 1 aylik evliydim sevgililik donemimizinde ilk aylarinda olmus bu olay sonra bana asik olmus. Mesela yani o bana sevgiliyken arkadasim diyip resmini silmeye kiyamadigi kadin eski sevgilisi cikti. Bana yalan soylemesi ve ilk tartismamizda ilk ayimizda sevgiliyken o kadini arayp barismak istemesi. Kadinda buna benim sevdigim var demis. Demekki kadindan yuz bulamayinca sevgiliyken yine bana dondu. Bunu ustumden atamiyorum guvenim 0. Evliligim 1.ayinda ortaya cikti bu ve ben suan 3 aylik evliyim bosanamadimda. Esim suan beni seviyor herseyini bitirdi ama sonuc olarak guven gitti mi geri gelmiyor suan ise bile gitse kim bilir nerde kimle diyorum kuruyorum hic bir seyine inanmiyorum ona belli etmemeye calisiyorum ama ona nasil tekrar guvenebilirim? Birde tutturmus onu sevsem onla evlenirdim ben sana asik oldum bilemedim boyle olcagini diyor guvenim 0

Güven olmadan evlilik yürümez.

Arkadasim dedigi kadin eski sevgilisi cikiyor. Biz evlenmeden bikac hafta once gorusmeyi kestim dedigi is arkadasiyla bayan evlendigim hafta telefonda iste cekilmis yeni resmini goruyorum telefonundan 60-70 kusur kiz numarasi sildim. Suan isten eve evden ise bir yere gitcekse bensiz gitmez. Isteyken hep arar ilgilenir. Ama guvenimi cok kirdi suan iyi ama guvenemiyorum

Evlilikte güven sevgi kadar önemli. Bu şekilde evlilik yürümez, siz paranoya olursunuz. Madem evlenmişsiniz, eşiniz şu an için ciddi anlamda değiştiyse ve sizi seviyorsa bence her şeyi bir kenara bırakıp şans verebilirsiniz. Zaman içinde gözlemleyip güvenip güvenmediğinize o şekilde karar verin.

Arkadasim dedigi kadin eski sevgilisi cikiyor. Biz evlenmeden bikac hafta once gorusmeyi kestim dedigi is arkadasiyla bayan evlendigim hafta telefonda iste cekilmis yeni resmini goruyorum telefonundan 60-70 kusur kiz numarasi sildim. Suan isten eve evden ise bir yere gitcekse bensiz gitmez. Isteyken hep arar ilgilenir. Ama guvenimi cok kirdi suan iyi ama guvenemiyorum

Olmaz arkadaşım olmaz. Sen bu adam ağzıyla kuş tutsa guvenemezsin şu saatten sonra. Adam da ilk fırsatta yine yapar yapacağını zaten. Nereye kadar kontrol altında tutacaksın.

Bana göre eşinize ve kendinize zaman verin ölçün tartın kafanız da kabullenemiyorsanız ağır geliyorsa bu durum uzak kalın bir süre yine de düzelmezse bitirin.

Birde seye hastayim ben erkegim onlar oylesineydi onu sevsem onla olurdum boyle sacma savunmami var
sigara aldığın bakkalla aranda var diyen, namussuz basit karı diye cümle kurabilecek potansiyeldeki bir adamın pencereden bakmaması gerek madem size karşı böyle.
siz bunu yapsaydınız ne olurdu?
adam size daha ne yapsın neyi bekliyorsunuz?
Allah korusun ama gerçekten 32 parçaya bölünüp de mi kurtulmayı bekliyorsunuz?

Back
X