Yok..Çocuk yoktur inşallah
Zaten söylenecek bi şey kalmadı şu an kritik dönemdeyiz. Eşim bana karşı dikkatli ama aileme hala aynı. Benden mi ailesine bekliyo adım bilmiyorum..insanlar hatalarını kabul etmekte çok zorlanırlar. görse bile yenilmiş olmamak için adım atmıyor olabilir. terapilere devam edin ve beklentinizi dile getirmeyin
Evet haklısınız o yüzden kendimi oyalıyorum birileriyle dertleşerek ona yansıtmak istemiyorum. Ama mesela cinsellik devam ediyo eşime göre sıkıntı yok gibi duruyo benim ise tamire ihtiyacım var.Hemen değişim beklemeyin.
Burda okuyoruz, erkek çift terapisini nerdeyse kabul etmiyor bile. Herşey sırayla.
Birde daha sık görüşme isteyin terapistinizden.
Terapist aksine eşi için daha çok ilgilenmesi gerektiğini söylüyor. Zaten mesafeliler.ailenle arasına mesafe koy. eğer senin görüşmeni kısıtlamıyorsa ondan bişey bekleme. bırak görüşmesin.
Sizde biraz yapıcı davranın, kendinizi telkin edin ve bu durumdan terapistinize bahsedin. Madem bi başlangıç için adım attınız bazı şeyleri görmezden gelin ve bekleyin.Evet haklısınız o yüzden kendimi oyalıyorum birileriyle dertleşerek ona yansıtmak istemiyorum. Ama mesela cinsellik devam ediyo eşime göre sıkıntı yok gibi duruyo benim ise tamire ihtiyacım var.
Görüşme durumu bizimle alakalı terapistle değil iş güç anca ayarlayıp gideceğiz..
Gidebilsek bahsedicem ama daha çook var işte. Eşim adım atmayınca gitmedi demesinler diye mi gitti acaba diye düşünüyorum.Sizde biraz yapıcı davranın, kendinizi telkin edin ve bu durumdan terapistinize bahsedin. Madem bi başlangıç için adım attınız bazı şeyleri görmezden gelin ve bekleyin.
Ne kadar var?Gidebilsek bahsedicem ama daha çook var işte. Eşim adım atmayınca gitmedi demesinler diye mi gitti acaba diye düşünüyorum.
Terapist aksine eşi için daha çok ilgilenmesi gerektiğini söylüyor. Zaten mesafeliler.
3 haftaNe kadar var?
Ama ortada bi dengesizlik var onun babası kv nin kocası hayatta. Benim aileminse durum ortada. Daha fazla ilgilenilmesi gereken zaten benimkiler. Bu durum bize yansıyor çünkü ailemi saymaması beni sevmediği anlamına geliyo benim için.inatlaşmaya gidecek gibi görünüyor. Ne bileyim yaptıkları yanlış saygısızlık olmaz tabi ama anlaşmak zorunda da değiller siz de onun ailesiyle anlaşmak zorunda değilsiniz. o sizin aileye yaklaşmazsa siz onun ailesinden uzaklaşın ortak mesafe koyup devam edin. ama bence bu boşanma sebebi değil. ikiniz arasındaki ilişki mühim gündeminiz bu konu olursa anlaşamazsınız
Kim istemez ki kafaya takmamak? Ama zor işte. Bazı şeyler hiç yaşanmasaydı keşke. Kadınların laneti de unutamamak sanırımTerapiye devam edin, acele etmeyin.
Eşinizin bir erkek olarak; terapiyi kabul edip gelmesi bile, çok iyi bir başlangıç..
Demek ki o da yanlış giden olayların farkında..
Bilmiyorum, başkaları ya da siz ne düşünürsünüz ama ailelere çok kafayı takmayın ya.. Yani kimse ne o tarafla ne bu tarafla süt liman değil ki zaten..
Ailelerle iyi olma görüşme konusunda zorlamayın birbirinizi..
Siz daha bilinçlisiniz; gerekiyorsa siz bir adım atın ailesine, evliliğinize bir faydası olacaksa..
Ama ortada bi dengesizlik var onun babası kv nin kocası hayatta. Benim aileminse durum ortada. Daha fazla ilgilenilmesi gereken zaten benimkiler. Bu durum bize yansıyor çünkü ailemi saymaması beni sevmediği anlamına geliyo benim için.
Aileme uzak olacaksa benimle de duygusal bi yakınlık kuramaz ki. Bizim aramızdaki bambaşka bi şeye dönüştü artık. O ne söylese ben, ben ne söylesem o yanlış anlıyor, ardında bi şeyler arıyorÖyle tabi. Onu anlamak için ince ruhlu olmak lazım ama nerde. Bilmiyorum ama sonuç alamayacaksınız gibi görünüyor. O yüzden bu konuyu deştikçe üzüleceksiniz. Kendiniz yeteceksiniz ailenize o yokken onlar vardı. Onun iyi davranışı bile incitebilir ailenizi bu kadar zor biriyse. Boşverin bence en hayırlısı uzak olması
Pişman olur muyum bilmiyorum ama olmama olasılığına daha yakınım sanki. Çünkü benim vicdanım rahat en büyük haksızlığı eşim yaptı bana. Arada geliyolar zor sabrediyorum umarım bi arıza çıkmaz ..öncelikle çok geçmiş olsun. ilişkiler zor, insanların kemikleşmiş huylarını değiştirmesi zor. o yüzden kısa bir süre terapi alıp düzelmediniz diye bence ümitsizliğe kapılmayın. biraz daha emek, biraz daha çaba… çünkü şu an eşinizle bir ayrılık kararı alırsanız sonrasında daha çok üzülecektiniz, “ayrılmamıza değer miydi, ben onu çok seviyordum, başkasına böyle sevemem ki, çok özledim, hiç yere ayrıldık, çözebilirdik” diye düşüneceksiniz bence. tabi ki detay bilmiyorum ama anlattıklarınızdan bu hisse kapıldım. o yüzden birbirinizden vazgeçmeyin… en azından bir süre daha :)
Aileme uzak olacaksa benimle de duygusal bi yakınlık kuramaz ki. Bizim aramızdaki bambaşka bi şeye dönüştü artık. O ne söylese ben, ben ne söylesem o yanlış anlıyor, ardında bi şeyler arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?