Eşime güvenimi kaybettim

Bana hiçbi şey demez bazen abarttığım halde. Ben böyle kopuk ilişkiler istemiyorum işte..

Zaten son şansımız olduğunun bilincindeyiz ikimiz de. Eşim annesine düşkündür ama çok çabuk azarlar tersler falan.
Herkesin Annesi özeldir sizde kaya kovuğundan çıkmadınız sonuçta Annen baban emek verip büyütmüş , maalesef Aileni hiç yerine koyan saygıda kusur eden adam görünürdeki adama eş diye gelin vermişler ailenede yazık

Annem de böyle düşündüğü için üzülüyo işte..
Üzülmezmi elbette üzülüyordur kimbilir ne hayalleri vardır sizinle ilgili olarak hepside uçup gitmiş gibi umarım düzelir ama tek taraflı zor doldurmuş olabilirmi ailesi eşini ?

Üzülmezmi elbette üzülüyordur kimbilir ne hayalleri vardır sizinle ilgili olarak hepside uçup gitmiş gibi umarım düzelir ama tek taraflı zor doldurmuş olabilirmi ailesi eşini ?
Evet olabilir. Kv ye bu konudaki rahatsızlığımı söylemiştim bi gün saygısızlık yapmıyosa bosver demişti.

En azından terapist e gelmesi size değer verdiğini gösteriyor.

Evet olabilir. Kv ye bu konudaki rahatsızlığımı söylemiştim bi gün saygısızlık yapmıyosa bosver demişti.
Anlamadım saygısızlık daha nasıl olurk eşin senin aileni saymıyor işte saymadığı içinde tenezzül edip bir ziyâret etmiyor aynı şeyleri sen yapsan Kayınvaliden boşverebilecekmiydi acaba ?

Siz eşinizin annesiyle görüşmüyorsunuz, aradaki kırgıınlığın sebebi de belki eşinize göre ufak tefek birşeydir. Eşiniz size istersen görüşme diyor. O sizin annenizle görüşmek istemeyince "vaaaoooovvvv". Çifte standart yok mu? Olayı eşinizden dinlesek belki bambaşka şeyler duyacağız. Babanın yokluğu zordur, anlıyorum ama annenize ekstra hürmet göstermek zorunda değil. O sizin anneniz, eşinizin değil. Kayınvalideniz sizin anneniz olmadığı gibi. Beni severse ailemi de sever mantığı çok çok çok yanlış. Sizi sevmese o da bu ilişkiyi düzeltmek için terapi almaz. Onun çabalarını göz ardı etmeyin. İyi yönleri de var demişsiniz.
Ben sizi ana kuzusu gördüm. Annenize daha yakın olmak istiyorduysanız evlenmeyip onun yanında kalsaydınız. Zorla mı evlendirdiler? Siz artık yeni bir aile kurdunuz ve bu ailede anneniz yok. Bunun bilincinde olmayan biriyle evli olmak eşiniz için zor olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…