Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

eşim tartısma anında ben gerektiği gibi davranıyorum merak etme demişti, farkında artık, farkında olması da canımı zaten ayrıca sıkıyor, çok sağolun.
Masaya gelme olayı çok can sıkıcı.
Tek çözüm kızla eşinizin konuşması bence. Kıza iş yerinde alt-üst arasında samimiyet olamayacağından, biraz daha konumuna uygun davranması gerektiğinden, ciddi ve mesafeli davranışlar beklediğinden, gerekmedikçe iş dışı konuşmamasından bahsetsin. Bu kıza şamar gibi bir konuşma şart, daha da anlamazsa atardım kurtların önüne, benim yuvamda gözü olan birinin masumluğu benim için o dakika biter, siz bana fazla iyi niyetli göründünüz.

Son düzenleme:
eşinize çok güveniyorsunuz onu anladım ama etkilenmeye zemin hazırlamayın o şeyleri ortadan kaldırın lütfen mesela yanina oturunca yer değişmeliydiniz hen kız yerini bilirdi hemde etkileşim olmazdı ikiside1 bazı şeyleri biliyor ve yanyana oturmaktan dahi etkilenebilirler insanoğlu bu belli olmaz bu mutlu yuvanız gereksiz1 biri yüzünden zedelenmesin rica ediyorum biraz harekete geçin eşinize çaktırmadan ge rekirse ..çok pasif siniz biraz aktif olun sevdiğiniz adami bir ihtimalde olsa sinsice bekleyen biri var ilk mutsuz gününüzde eşiniz onu düşünür böylece bu yolları tıkayın artık zamani gelmiş

alın işte ben sakin olmaya çalıştıkça görüyorum ki aslında cidden haklıyım tepki ve huzursuzlugumda değil mi ?? ben artık kendime de kızmaya başlamak üzereyim

tüm şriket personelinin önünde yer değiştirsem herkes olayı başka başka yrumlardı, insanlara laf vermek istemedim sadece, ama haklısınız kesinlikle...

alın işte ben sakin olmaya çalıştıkça görüyorum ki aslında cidden haklıyım tepki ve huzursuzlugumda değil mi ?? ben artık kendime de kızmaya başlamak üzereyim
Eşinizle asla tartışmayın .Çok büyük hata yaparsınız aksine her zamankinden daha çok ilgilenin sevginizi belli edin.Sizin bir şekilde kıza varoldugunuzu hissettirmeniz lazim

Gercekten bazen erkekler ya fazla masum oluyor ya da bu tarz aeyle rhosuna gidiyor ve gormezden geliyor. Nasil bir curet bu ya benim kocamin yanina gelicek kadin oturucak herkesin icinde? Vallahi billahi en kisa cozumu var bunun. Skistirin bir kenarda, acik acik konusun kizla. Hic tahammul edemedigim sey. Kocaniz masumsa kocanizi uyarma fasli gecti bitti artik. Madem her sey kizdan kaynakli herkes haddini bilsin. Su mubarek gunde insanin asabini bozuyorlar.

Kizibi köşeye sikistir.çimdikle!
Aklini basina al yoksa seni mahfederim de.sen beni salak mi sandin de.tehtid et kocama asiliyor diye adini cikartirim de.
Defolsun gitsin işten.pislik.
Cok sinirlendim.kocaninda pesini birakma takip ett.

O an yapabileceğin hçbir şey yok. Gözlemlemeye devam edeceksin eşin de dahil buna. Sen yine güven eşine ama her zaman hata payı bırak derim ben. Müdahalen de sakin olmalı, çataçat kavga etmezsin zaten belli karakterinde yok. Ayar verip yerini ve haddini bildireceksin katlanamadığın anda. Eşin hiç yüz vermese bile başka bir kadının ona yapışmaya çalışmasını bilmek insanı rahatsız eder.

tüm şriket personelinin önünde yer değiştirsem herkes olayı başka başka yrumlardı, insanlara laf vermek istemedim sadece, ama haklısınız kesinlikle...
valla gerekirse yanlış anlasin siz değil o kız rezil olurdu gel hayatım sen burda rahat edersin derdin 1 kadın 1 erkek deki kadın figürü hoşuma gider benim erkegini koruması kız yuzsuzluge vurmuş burdan biz sinirleniyoruz siz hala sakinsiniz yahu

Peki eşin sadece seninle ilgilenince kızın tavırları nasıl oldu? Gözlemleyebildin mi? Konuşmaya mı çalıştı yoksa umursamadan çevresiyle mi ilgilendi?

eşim tartısma anında ben gerektiği gibi davranıyorum merak etme demişti, farkında artık, farkında olması da canımı zaten ayrıca sıkıyor, çok sağolun.
Kiz o kadar belli ediyorsa farkinda olmamasi mumkun degil.
Sizi anliyorum cok sinir bozucu bir durum.
Siz yine de konuyu esinize fazla dillendirmeyin.

eşim bana ha bire bişeyler yedirmeye çalışırken o rdan sessizce izliyor, ben baktığım an başka yere ceviriyor başını, utanıyor, ama elinde değil gibi izliyor..

Peki eşin sadece seninle ilgilenince kızın tavırları nasıl oldu? Gözlemleyebildin mi? Konuşmaya mı çalıştı yoksa umursamadan çevresiyle mi ilgilendi?

bu hiç tarzım değil kii.... eger ki ebnim eşim bi yanlış yaparsa ben ona cevabımı veririm ve bu uyarı anlamında bile olmaz, böyle bi durumdan etklienip kıza değişik davranırsa demek ki bizim aramızda hiçbişry kalmamış demektir, beni yıkan sadece bu olur..

Kizibi köşeye sikistir.çimdikle!
Aklini basina al yoksa seni mahfederim de.sen beni salak mi sandin de.tehtid et kocama asiliyor diye adini cikartirim de.
Defolsun gitsin işten.pislik.
Cok sinirlendim.kocaninda pesini birakma takip ett.

eşim bana ha bire bişeyler yedirmeye çalışırken o rdan sessizce izliyor, ben baktığım an başka yere ceviriyor başını, utanıyor, ama elinde değil gibi izliyor..

Kıza dislerinizi göstermeniz gerekiyor bence. Adamin dibine dibine geliyor utanmaz.

Esiniz de sert tepkiler verecek tokat gibi cevaplar verecek kıza. Yumusak yumusak konusmakla olmaz. Ya da 1 tersleyip 1 gülmekle olmaz. Esinizden cesaret alıyor bence bu kadar

ben eşimi izliyorum sadece, gereğinden fazla iyi niyetle davranıp yanlış bir görüntü verirse aramızda ciddi anlamda uçurum olur, bu görüntüyü de üzüntüyü de kaldıramam, güven biterse evlilikte biter..

Kiz o kadar belli ediyorsa farkinda olmamasi mumkun degil.
Sizi anliyorum cok sinir bozucu bir durum.
Siz yine de konuyu esinize fazla dillendirmeyin.

zoruma gider bu, 12 yıllık hayat arkadaşıma, sevdiğime, çocuklarımın güzel babasına yakıştırmadıgım seyler yaparsa benim esas sonum bu olur...

zoruma gider bu, 12 yıllık hayat arkadaşıma, sevdiğime, çocuklarımın güzel babasına yakıştırmadıgım seyler yaparsa benim esas sonum bu olur...

Tamam da bunların önüne gecmek icin de biseyler yapılması gerekiyor. Belki daha da üzüleceğiniz gelismeler olacak bu ille de aldatmak degil, kızın musallat olmasi gibi.. sert bi tepki vermek şart. Öyle masum, utangac bir kız değil bu belli gelip yanına oturmalar falan..

ben muhattabıma uyarımı yaptım, eger ki hala benim bu kadar rahatsız olmama karşı, olası bi durum varsa, olduysa veya olacaksa neler duyacagını çok iyi bilir, mesafeyi kendi gözleri ve tavrılarıyla kurması gerekir, cevresinde hep bayanlar var ve olacak ta, mühim olan onun durusu, şimdi veya sonra, diyelim ben işten bi şekilde ayrıldıgımda, tamamen gözüm kapalı olmalı, ilk defa byle bişey yasadık ve tavrımı gördü, artık lacak seylerden once esımı sorumlu tutarım ben...elalem hep olacak, ama ben karısıyım...haksız mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…