- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
Ya gerçekten ben bile sinirlendim, hayır gönlün kayar vs anlarım da hala gelip yanına oturmak nedir, insan aksine belli olmasın diye geri durur, kaçar. Bu kızın umudu var resmen, asıl insanı çileden çıkaran bu, hemde iftar yemeğinde Ramazan'da yapma bari. Resmen eşinizin gözüne girmeye, dikkatini çekmeye çalışıyor, gerçekten çok haince bir hareket .eşim bana ha bire bişeyler yedirmeye çalışırken o rdan sessizce izliyor, ben baktığım an başka yere ceviriyor başını, utanıyor, ama elinde değil gibi izliyor..
Ya gerçekten ben bile sinirlendim, hayır gönlün kayar vs anlarım da hala gelip yanına oturmak nedir, insan aksine belli olmasın diye geri durur, kaçar. Bu kızın umudu var resmen, asıl insanı çileden çıkaran bu, hemde iftar yemeğinde Ramazan'da yapma bari. Resmen eşinizin gözüne girmeye, dikkatini çekmeye çalışıyor, gerçekten çok haince bir hareket .
Ben sizin yerinizde olsam kızı çeker konuşurum, direk değil de , "x , senin böyle düşünmediğine böyle bişeyi aklına getirmeyeceğine Eminim, sen o tarz bi insan değilsin zaten ama sağdan soldan bu tarz şeyler duydum, haberin olsun , dikkatli ol" tarzında aba altından sopa gösterirdim sanırım
Bakın çok iyi niyetlisiniz, illa aldatması gerekmiyor ki, bi arkadaş yazmış sizden uzaklaştığı, kavga ettiğiniz vs ilk esnada sığınacak liman gibi görürse , istenmeyen şeyler yaşanabilir. Sonra tabiki size geri döner , siz de yapmış bir hata çocuklarımın babası vs diye affedersiniz. E ne gerek var ki bunlara, baştan önlemini almak lazım. İnsanız hepimizin zor zamanlarında vs bu tarz bi ilgi hoşuna gidebilir, ben baştan önleminizi alın derim. Çünkü neler oluyor duyuyor, görüyoruz, bu tarz insanlar geri adım atacağına ağzından girip burnundan çıkıp ikna etmek için herşeyi yapabiliyorlar, erkeklerde de zayıf yaratıklar neticedeben muhattabıma uyarımı yaptım, eger ki hala benim bu kadar rahatsız olmama karşı, olası bi durum varsa, olduysa veya olacaksa neler duyacagını çok iyi bilir, mesafeyi kendi gözleri ve tavrılarıyla kurması gerekir, cevresinde hep bayanlar var ve olacak ta, mühim olan onun durusu, şimdi veya sonra, diyelim ben işten bi şekilde ayrıldıgımda, tamamen gözüm kapalı olmalı, ilk defa byle bişey yasadık ve tavrımı gördü, artık lacak seylerden once esımı sorumlu tutarım ben...elalem hep olacak, ama ben karısıyım...haksız mıyım?
Bakın çok iyi niyetlisiniz, illa aldatması gerekmiyor ki, bi arkadaş yazmış sizden uzaklaştığı, kavga ettiğiniz vs ilk esnada sığınacak liman gibi görürse , istenmeyen şeyler yaşanabilir. Sonra tabiki size geri döner , siz de yapmış bir hata çocuklarımın babası vs diye affedersiniz. E ne gerek var ki bunlara, baştan önlemini almak lazım. İnsanız hepimizin zor zamanlarında vs bu tarz bi ilgi hoşuna gidebilir, ben baştan önleminizi alın derim. Çünkü neler oluyor duyuyor, görüyoruz, bu tarz insanlar geri adım atacağına ağzından girip burnundan çıkıp ikna etmek için herşeyi yapabiliyorlar, erkeklerde de zayıf yaratıklar neticede
O zaman Allah kötüye fırsat vermesin.Daha ne diyelimiste ben de böyle bir psikopatım, şöyle ki; ben onu uyardım, eger bize yakışmayacak bir haraket yaparsa beni kaybedeceğini biliyor, acık ve net biliyor, çok inatcı ve gereksiz derecede gururluyum, kendimden krktugum olmustur zaman zaman, eşim bunu bilir, haaaa bunlara rağmen yaparsa çok ciddiyim asla affetmem, ccuk falan beni bağlamaz, cidden böyle de tersim maşesef...
O zaman Allah kötüye fırsat vermesin.Daha ne diyelim
söz konusu adam evli oldugu icın evet kız suçlu. ama adamın suçsuz oldugunu da düşünmüyorum. acaba iş ortamında ki huzuru kaçmasın diye mi mesajları siliyor diyecegim ama genede silmesi rahatsız edici. adam pas vermiş olsada benim gözümde kız dahada suçlu. yani benim fikrim tabi bu. evli olan bayan olsaydi bekar adam peşinde dolansaydi da bu sefer adam suclu olacakti gözümde kız pas vermiş bile olsa. evli bayana ya da adama yanaşan insanlarin duygulari hastalikli duygulardir tabi evli oldugunu bilenlere sozüm.Şimdi sence sadece kız mı suçlu ?
Bende aynı sizin düşüncenizdeyim bu konuda, çünkü benim eşim zaten asosyal, aldatması demek onun için büyük bişey olur, yapmaz , kendi yapamaz yani ben olmasam bile . Büyük konuşmayım ama bende 2. Şansı vermem ama burda okadar konu okuyoruz ki, kadınlar neler neler yaşayıp, genelde 2 . Şansı veriyor, çünkü yaşamadım bilmiyorum belki şartlar öyle gerektiriyor, o yüzden artık bu konuda kesin boşan vs gibi keskin sınırlar çizmiyorum ben.iste ben de böyle bir psikopatım, şöyle ki; ben onu uyardım, eger bize yakışmayacak bir haraket yaparsa beni kaybedeceğini biliyor, acık ve net biliyor, çok inatcı ve gereksiz derecede gururluyum, kendimden krktugum olmustur zaman zaman, eşim bunu bilir, haaaa bunlara rağmen yaparsa çok ciddiyim asla affetmem, ccuk falan beni bağlamaz, cidden böyle de tersim maşesef...
takip etmek guzel bir sey değildir pek onermiyorum aslinda. ama kafan rahatlayacaksa eğer whatsapweb i ayarla bilgisayarina. esinin tlf unu yukle ona canli canli takip et istersen.merhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..
eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....
bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...
kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!
kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
Teknoloji baya bi ilerlemiş valla..takip etmek guzel bir sey değildir pek onermiyorum aslinda. ama kafan rahatlayacaksa eğer whatsapweb i ayarla bilgisayarina. esinin tlf unu yukle ona canli canli takip et istersen.
Teknoloji baya bi ilerlemiş valla..
Bunuda şimdi senden öğrendim
cok sevindim böyle düşünmenize, umarım yakın zamanda da çözersiniz bu meseleyieşimden habersiz böyle bişey yapmayı kendime de ilişkimize de yediremem, zaten yapsam o da çok çok kırılır biliyorum, güven olmazssa bitsin daha iyi...
cok sevindim böyle düşünmenize, umarım yakın zamanda da çözersiniz bu meseleyi
ben muhattabıma uyarımı yaptım, eger ki hala benim bu kadar rahatsız olmama karşı, olası bi durum varsa, olduysa veya olacaksa neler duyacagını çok iyi bilir, mesafeyi kendi gözleri ve tavrılarıyla kurması gerekir, cevresinde hep bayanlar var ve olacak ta, mühim olan onun durusu, şimdi veya sonra, diyelim ben işten bi şekilde ayrıldıgımda, tamamen gözüm kapalı olmalı, ilk defa byle bişey yasadık ve tavrımı gördü, artık lacak seylerden once esımı sorumlu tutarım ben...elalem hep olacak, ama ben karısıyım...haksız mıyım?
Sizi tebrik ediyorum. Olması gereken ve özgüvenli davranış bu. Sizin tek muhattabınız eşiniz. Sizle bağı olan, size söz veren kişi o. Eşinizin en fazla beğenilmek hoşuna gidiyordur ama daha fazlası olduğunu sanmıyorum. Bu da rahatsız edici ancak 35 -40 yaş arası olduğunu tahmin ediyorum (12 yıllık evlilik) bu dönemde böyle bi beğeninin hoşuna gitmesi çok çok çok normal ancak. Kontrollü olabilmesi çok önemli. Bu nedenle bir önlem alması gerekiyor ama siz tepkilerinizle onu kıza doğru itmemeniz gerekiyor. Kızın da bu takıntısından kurtulması gerekiyor. Öyle masa değiştirme falan çok saçma. Yani olgunluğumu koruyamazdım heralde.
aminn, tesekkur ederimçok teşekkür ederimumarım siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Canım yazdıklarından çok iyi birisi olduğun belli esinde seni seviyor oda çok belli umarım bu kız yüzünden 1 gununuz dahi huzursuz geçmez dua et eşine şeytana uymasın en güzeli bu galiba
çok teşekkür ederim :) annelerimiz hep der ya, allah iyilerle karşılaştırsın diye, cidden öyleymiş, herkesi kendimiz gibi bilip kimseye bişey konduramıyoruz, ama insanlara güven olmuyor, allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?