Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

bu kızla zaten çok mesafeliydim, ama artık onun daaa daha ilerisine geçtim, işle ilgili benimle de payalşımları olan bir birimdeler, b enden o kadar çekiniyor ki, size kelmilerle anlatamam bunu, dediğiniz gibi eşime özel davranması beni geriyor, fis olarak bişey yapılsa ve bunu o organize etse gene bastacı ama değil, örneğin doğumgununde eşime aldıgı hediye, markasını söylemeyeyim ama en pahalısından masa üstü kartlık, kalem ve defter, ve her birinde eşimin adı yazılmış, yani siparişle özel yaptırılmış, anlıyormusunuz, bende hediyeyi görünce ..hnm ne gerekj var buna bi kupa laıverseydiniz dedim, bu çok pahalıdır size zahmet olmuş dedim, yooo aslaa dedi, begensin yeter falan dedi.....

aman yaaa, evet daha da seert durmam gerekiyor çok haklısınız...

kıza laf çak mesela bazı kızlarda hanım hanımcık namuslu gözüküp milletin kocasına sulanır falan de. eğer birgün sana sitem ederse bu laflarına bozulursa neden üstüne alındın anlamadım de. kıza sinir oldum

Evet, sizin masanızdaki biriyle yer değiştirmeye veya size "doğum gününe az kaldı, ne yapacaksınız" demeye cesaret edemeyeceği kadar güleryüzsüz ve mesafeli olmalısınız bence. Dediğim gibi eşinizden uzak dursun diye değil, insan olarak sizin sempatinizi haketmediği için.

teşekkür ederim, haklısınız, elimden geldğince artık iletişim halinde bile olmayacağım..

merhaba, bi kaç gün önce ofiste beraber çektikleri bir resmi paylaşmış tı kız, ama benim artık tahammülüm olmadıgı için ben biraz ters tepki verip, eşime o karede ne işin var, hoşlanmadıgımı daha kaç defa söyleyeceğim dedim, eşim de ısrar ettiler sen de ol diye birşey diyemedim ki falan dedi, hatta söyleyeyim kaldırsın dedi, hayır artık olmaz dedim, olay da birşey yok ama işte bi defa içim bulandığı için malesef düzelemiyorum, onun dışında herzaman olduğu gibi aşırı sessiz, kendi işinde gücünde bi kız....

Konu sahibi kizin hareketlerinde degisiklik var mi? merak ettim.

olay yine canlandı arkadaşlar....

bu defa kendımı tutamadım ve cok sevdıgım bır arkadasımla uyarı yolladım kıza, kız da izin alıp şirketten gitmek istemiş, ağlamış falan, sonra ben de kendimi kötü hissettim, hem kızgınım ona hem de üzülüyorum, günahı boynuna...

Üzgün hissetmeyin bence , en güzelini yapmışınız kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Hatta başka bir birime geçse kız sanki hepiniz için iyi olacak gibi.

Ben olsam bu kadar rezalete 1 dakika durmazdım. Gitsin bence de. Herkes yerini bilecek ya ben anlamam öyle iş arkadaşı falan herkes seviyeli olacak. Nerde çokluk orda b.kluk misali.

eşin çok olgun davranmış. Mesafeli olduğunu da söylüyorsun.
illa kontrol senin elinde mi olsun. bence eşin gayet olması gerektiği gibi davranıyor. ne yani evet kız bana asıldı diyip de seni iyice mi tellendirsin. Hallediyor işte sessiz sedasız.
biraz güven.

dün aynı birimde çalışmaya daha 2 ay önce başlayan bir aile dostumuzdan kuzenıme bır uyarı geldı, ablana soyle bak bu kız normal değil diye, üstelik dediğim kişi de genç bir erkek bey, ben de bu andan sonra artık cidden çok gerildim, eşime konuyu bile açmadan yakın buldugum o birimde ki bir arkadasa anlatıp, çekip uyarmasını istedim, çok kabak tadı verdi ama....

Ne oldu da uyarma gereği duydunuz ? CoffeCoffe

aynen seviyeli olsun, resmı davransın, tek ıstedıgım bu, işyerlerin de olan bu tur seylerden cıdden sıkıldım artık, insan başına gelince daha bir şok yaşıyormuş cidden..

Ben olsam bu kadar rezalete 1 dakika durmazdım. Gitsin bence de. Herkes yerini bilecek ya ben anlamam öyle iş arkadaşı falan herkes seviyeli olacak. Nerde çokluk orda b.kluk misali.

Kız; hanim efendi ,çekingen ,mağrur ,edepli pozu keserek gösterdiği davranışları kondurmamayi sağlıyor ağlayarak falan size öyle bir niyetim yok ne münasebet diyerek böyle düşünenleri suçluluk duygusu aşılamak istiyor (çok uzun oldu umarım anlatabilmisimdir) tabi yerseniz belkide sizin görmediğiniz bir çok şey oluyor 2 ayda nasıl dikkat cektiyse iyi yaptınız bence
Ne görmüş olabilirler size ufaktan cinlattilar mi ?
Uyariyi ne diyerekten uyardı ne haberi gonderdiniz?

eşime güveniyorum, ama hala devamlı kızla ılgılı seyler gelıyor kulagıma, esım ne kadar da resmı uzak olsa kız her an bır bahaneyle onun yanına gıdebılıyor, ya terslemesı lazım, yada onunda görüp kabullenmesı lazım

bana gelen uyarı su sekılde
'' ablama söyle bu kıza dıkkat etsin, mudurum falan ayagına adamın içine düşecek nerdeyse, bir gun dayanamayıp fena çarpıcam bu kıza'' demıs aile dostumuz kuzenıme....

ben de, o birimde ki eşimin ve benim çok samimi oldugumuz bir arkadasa durumdan bahsedıp uyarmasını ıstedım, arkadas tasağolsun merak etme dedı ve hemen konustu, bak ınsanlar artık boyle dusunuyor, ben seni az cok tanıyorumm ama herkes bılmez tavrıların yanlış anlaşılıyor, bunu ben duyduysam coffe'nin duyması da yakındır, oyle bır duruma dusmenı ıstemem demıs...

ya ben ılk basta cıddıye bıle almadım, zaten bu sebepten tam 4 yıldır var bu mevzuu, çoluk çocuk deyip geçtim, çünkü aramızda baya bır yas farkı var kızla, ama baktım 4 yıldır herkes aynı seyı soyluyor, ben de artık takmaya basladım, hem artık çoluk çocuk yasını da gecmıs bıldıgın 27 yasındaymıs hatun

Off çok zor bir durum, sizin için çok yıpratıcıı..

Bu kızı işten atma yetkiniz varsada durmayın atın derim yuvanız yıkılacağına kız gitsin başka yerde başka dengini bulsun bunu ciddi söylüyorum kimsenin ekmeğiyle oynanmasını asla istemem ama söz konusu bir yuvanın yıkılmasına sebeb bir kızsa lütfen çıkartılsın...

Eh hazırda bekliyor bi işareti eşinizin kariyer sahibi bir adam oh miss Allah korusun 4 senedir hiçbir şey yaşamamışlarsa buda kocanın kuvvetli iradesi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…