Eşime güvenip, o kız yokmuş gibi mi davranmalıyım sizce.....

☺☺

Kadinin duygulari var bu kesin...
Esiniz farkinda...
Yani umarim esiniz o nadir erkeklerden...

eger ıstese sımdıye çoktan yapardı evet haklısınız, ben içgüdülerime çok güvenirim, özellikle de eşim konusunda, onun ruh hallerini çok iyi bilirim, şımarık bir şekilde eşim yapmaz demek istemiyorum, ama şunu biliyorum çok zor kavuştuk, kıymet bilir, sever, halaa hergece üstümü örter öperek, allah utandırmasın ne diyeyim......

Kadinin duygulari var bu kesin...
Esiniz farkinda...
Yani umarim esiniz o nadir erkeklerden...

bak arkadaşım eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokma diye bir tabir vardır.bence böyle şeyler dememelisin olmayan birşeyi bile su yüzüne cıkartabilirsin dikkat et bence .kız utanıp bozarıyor diyorsun bence böyle bişey olmasada kendi ellerinle bu işi yapabilirsin dikkat et bence

arkadasım olay baya ilerledi malesef son sayfaları okuyabılırısn

bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş

Sorunun cevabı burada
Kimse masum bir mesajı silmez.
Siliyorsa ya masum değildir o konuşma ya da sizin kızacağınızı biliyorsur ki yine aynı kapıya çıkar.
Masum değil gibi geliyor eşiniz bana.

Keske siz uyarmis olmasaydiniz.mutlaka abla gibi davranan biri vardir etrafinda. X sen y beye fazla ilgili gibi duruyorsun yanlis anlasilabilir belki isini dahi etkileyebilir denilseydi. Esiniz ne tepki verecek merak ediyorum duyunca. Cunku kizin davranislarini farkeden arkadaslariniz aslinda en basta.

yazışma da gerekli birşey olmadıgı için silmiş, mesela şuan var yazışmaları o kızla, ve evet o yazışmalarda bılgıler var, birbirine attıkları, ben ınanmayı sectım, o yuzden o konuda çok fazla takjılmadım belkı de..

Sorunun cevabı burada
Kimse masum bir mesajı silmez.
Siliyorsa ya masum değildir o konuşma ya da sizin kızacağınızı biliyorsur ki yine aynı kapıya çıkar.
Masum değil gibi geliyor eşiniz bana.

Kizla samimi ol. Düşmanını kendine yakin tut ki olan biteni öğrenesin.yoksa mercimek fırına girer ruhun duymaz.
Kizi kahveye cagir lavaboya girerse telefonunu kurcala.
Bazi sorular sor tek kaşın havada olsun

ben uyarmadım, baska bı arkadas laf olur gıbı uyardı, hatta bbenım haberım yok sanıyorm kız hala....

Mesajlar ask dolu olmayabilir ama ilgi dolu muhtemelen. O yuzden sildi yani aldatmiyorsa konu sahibi guveniyor o yuzden boyle dusundum.mesela gunduz hasta diyelim aksam onu soruyor belki kiz nasil oldunuz diyor .. gibi gibi

Kizinki hoslanti değilde geçici hayranlık olabilir... Mesleki pozisyonundan birazda konuşma Diksiyon duzgunlugunden filan... Zamanında öğretmenimize olan zararsız hayranlık gibi konusamazdik kızarır bozarirdik bile... Bu durumlarda is Büyükde bitiyor bu durumları kullananlarda var öğretmen dahi olsa... Aksi gibi ahlaka mesleğine uygunsuzlugu nedeniyle doğru olmayacağını düşünüp ona göre sadece is ilişkisi dışında gorusmeyenlerde var... yani hersey kocasinin elinde... onun nasıl davranacagi ile alakali

Konu sahibi Allah yardimciniz olsun iyi sabretmişsiniz. Bundan sonra eğer hal ve hareketlerine çeki düzen vermezse işten çıkarılması gerekecek sanırım. Aklı başında biri kendini bu durumlara sokmazdı hele de yıllardır süren bir olaya. Ben kızı tehlikeli buluyorum ne olursa olsun yani devam ederse çıkarin isten

nasıl boyle dusunulur, kim dedi falan demiş, ağlamış, gitmeye çalışmış, zaten buraya da gelıp gıdıyor resmen ruh gibi
Guzel gercekten hayalleri yikilmis o halde. Avina cok yaklastiginu dusunuyordu . Bir de 4 yillik mevzu olmayabilir. Onceden hayrandir sonra asik olmustur.yalniz bir laf var cocugun poposuyla erkegin lafins guven olmaz diye. Esinize sayginizi takdir ediyorum ancak mutlaka bir pay birakin. Insaniz seytana uyabiliriz.

ya o kızı işten attırırsın ya da evliliğiniz biter.

ne demek evli patrona hisler beslemek işten atılmak için yeterli bir sebep.
Neden yeterli adamı taciz mi etmiş rahatsız etmedigi sürece elinde olmayacak şekilde duygular hayranlık beslemis olabilir... Bu dediğiniz eğer artık taciz rahatsız etme boyutuna ulasirsa mümkün ancak... Ne kolay insanlarin ekmegiyle oynamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…