- 25 Şubat 2015
- 1.812
- 2.351
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
eşin her şeyin farkında, belli ki hoşuna da gitmiş. zor bir durum işin içinden çıkamadım açıkçası, sen ne yapmayı düşünüyorsun?
☺☺Okuyorum okuyorum ben kızda hiçbir anormallik sezemiyorum.
Arkadaşlarınız neden platonik çıkarımı yapmışlar ki.
Aksine eşiniz biraz tuhaf geldi bana.Kıza sitem etmek,mesaj silmek,dikkat ediyorum gibi yuvarlak cümleler falan.
Şu konumda ben kıza eşinizden daha çok güvenirdim orası kesin.Yok eli ayağına dolandı yok kızardı utandı diye kız adama aşık çıkarımı yapacaksak bizim işyerindeki yeni yetmelerin hepsinin bana aşık olması lazımdı.Müdürleri oluyorum da
Kadinin duygulari var bu kesin...çok şükür yapmadı evet, egosunu tatmin etme konusunda bilmiyorum, eger bu kızın ondan hoşlanması onun hoşuna gıdıyorsa ve ben buna dair minik birşey bile hissedersem olay bıızm alıe çalkantımız halıne gelır...
en iyi ihtimal derken, başka şeyler olmuştur mu demek istediniz??
Kadinin duygulari var bu kesin...
Esiniz farkinda...
Yani umarim esiniz o nadir erkeklerden...
bak arkadaşım eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokma diye bir tabir vardır.bence böyle şeyler dememelisin olmayan birşeyi bile su yüzüne cıkartabilirsin dikkat et bence .kız utanıp bozarıyor diyorsun bence böyle bişey olmasada kendi ellerinle bu işi yapabilirsin dikkat et bencemerhaba arkadaşlar..dışardan dinlemekle bana yardımcı olabilirmisiniz bilemiyorum ama anlatmaya çalışacağım, şimdiden teşekkür ederim..
eşimle 7 yıldır aynı şirkette çalışıyoruz, yalnız birimlerimiz farklı, arada iş dolayısı ile gün içinde bir iki defa karşılaşırız, onun olduğu birimde bizden yaşça küçük (7-8 yaş gibi) bir bayana kafam takılıyor, sebebine gelince......
benim burda çok güvendiğim bayan arkadaslarım var, ve bu arkadaşlarımdan 3-4 tanesi beni ayrı ayrı uyardı,
şöyle ki: eşin onların müdürü, seviyesini koruyan biri ( cidden bazen fazla bile mesafelidir ) fakat bu kız ona karşı platonik birşeyler hissediyor dediler..
bir süre izlemeye aldım, baktım evet bende aynı hislere kapıldım, kız bekar, yaşı bayağı küçük bizden, üstelik çokta hanımefendi bir kız, neyse...
not:eşim bu kızı iş konusunda yetiştirdi, çok emeği var üstünde cidden, severde, korur, kollar falan.....
bir gün kız servisi kaçırmış, biz arabalıyız beni de bırakırmısınız demiş eşime, eşimle hep sizli bizli knuşur zaten, oda tabi demiş, arabadayız bir laf geçti, eşim ona sitemkar bi şekilde tabii hiç evimize gelmediği içinnn dedi...tabi bende zaten bir süredir kıza sarmış olduğumdan bu lafa taktım, ama kız nasıl kızarıp utanıyor anlatamam size...
kız inince ben nooluyor dedim, nasıl yani dedi... bende neden bize gelmediği için sitem ettin gereksiz bir tavırdı dedim, oda yıllardır beraber çalışıyoruz diğer elemanlar geldi o gelmedi dedi, bende tamam üsteleme söyleme deyip kapattım konuyu, kıza sardığımı anladı ve gerildi, onun bu gerilimi beni daha da strese soktu, birgün patladım ve dedim ki kızın sana karşı nasıl heyecanlandığını görmüyrmusun dedim, bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş, bende neden siliyorsun diye daha da gerildim, ve bana sen merak etme, sakın canını sıkma, ben dikkat ediyorum dedi, bu ne demek, yani evet bende farkındayım kabbullendim hissettim ve dikkat edeceğim demek mi!!!!
kız ona açılmış ve de ben tam deliririm diye eşim benden saklıyor olabilir mi ......
son birkaç sayfayı okursanız detaylar orda, kızı uyardık birşekilde...
bak arkadaşım eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sokma diye bir tabir vardır.bence böyle şeyler dememelisin olmayan birşeyi bile su yüzüne cıkartabilirsin dikkat et bence .kız utanıp bozarıyor diyorsun bence böyle bişey olmasada kendi ellerinle bu işi yapabilirsin dikkat et bence
bu aradaa whatsap yazışmalarını merak edip baktım, diğer kızlarla olan ( iş veya shbet hepsi ) duruyor ama onu silmiş
Sorunun cevabı burada
Kimse masum bir mesajı silmez.
Siliyorsa ya masum değildir o konuşma ya da sizin kızacağınızı biliyorsur ki yine aynı kapıya çıkar.
Masum değil gibi geliyor eşiniz bana.
Katılıyorum.4 yildir esin nasil birsey yapmaz madem
Tabi ki siz daha iyi tanirsiniz esinizi ama ben masum bulmadim
En iyi ihtimalle esiniz egosunu tatmin ediyor 4 yildir...o da en iyi ihtimal tabi
Keske siz uyarmis olmasaydiniz.mutlaka abla gibi davranan biri vardir etrafinda. X sen y beye fazla ilgili gibi duruyorsun yanlis anlasilabilir belki isini dahi etkileyebilir denilseydi. Esiniz ne tepki verecek merak ediyorum duyunca. Cunku kizin davranislarini farkeden arkadaslariniz aslinda en basta.
Kizinki hoslanti değilde geçici hayranlık olabilir... Mesleki pozisyonundan birazda konuşma Diksiyon duzgunlugunden filan... Zamanında öğretmenimize olan zararsız hayranlık gibi konusamazdik kızarır bozarirdik bile... Bu durumlarda is Büyükde bitiyor bu durumları kullananlarda var öğretmen dahi olsa... Aksi gibi ahlaka mesleğine uygunsuzlugu nedeniyle doğru olmayacağını düşünüp ona göre sadece is ilişkisi dışında gorusmeyenlerde var... yani hersey kocasinin elinde... onun nasıl davranacagi ile alakaliYapıyorlar işte.
En azından ben çok gördüm karşımda kızarıp heyecan yapanları ki kız-erkek karışık.Çekiniyorlar aslında.
Gerçi ben işte kimseyle iş harici konuşmam konudaki gibi gayriresmi muhabbetlerimiz yok ama yinede kızda anormal bir durum yok.
Ne demis tam olarak peki ? Yani insanin aklina ilk gelen neden izin almak kacmak ?ben uyarmadım, baska bı arkadas laf olur gıbı uyardı, hatta bbenım haberım yok sanıyorm kız hala....
Ne demis tam olarak peki ? Yani insanin aklina ilk gelen neden izin almak kacmak ?
Guzel gercekten hayalleri yikilmis o halde. Avina cok yaklastiginu dusunuyordu . Bir de 4 yillik mevzu olmayabilir. Onceden hayrandir sonra asik olmustur.yalniz bir laf var cocugun poposuyla erkegin lafins guven olmaz diye. Esinize sayginizi takdir ediyorum ancak mutlaka bir pay birakin. Insaniz seytana uyabiliriz.nasıl boyle dusunulur, kim dedi falan demiş, ağlamış, gitmeye çalışmış, zaten buraya da gelıp gıdıyor resmen ruh gibi
Neden yeterli adamı taciz mi etmiş rahatsız etmedigi sürece elinde olmayacak şekilde duygular hayranlık beslemis olabilir... Bu dediğiniz eğer artık taciz rahatsız etme boyutuna ulasirsa mümkün ancak... Ne kolay insanlarin ekmegiyle oynamak...ya o kızı işten attırırsın ya da evliliğiniz biter.
ne demek evli patrona hisler beslemek işten atılmak için yeterli bir sebep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?