Tekrar merhabalar
Herşeyi öğrendim içimi dökebilmek ivin direk buraya girdim. Hatalarım olursa affedin.
Eşim bugun yine çıktı dışarı yemekten sonra. Hemen arkasindan ben de çıktım. Takip ettim yine ayni yere gecip oturdu. Gizlice arkasindan dolaştım biraz bekledim ve yaklaştım aynen şöyle bir mesaj yazıyordu eşim " Bana bunu yapma lütfen yuvami yikma. Eşim duyarsa hayatta affetmez ne olur aldirip kurtulalim "
Ne diyeceğimi şaşırdım elim ayağım birbirine dolandı. Daha fazla duramadim ayakta geçip oturdum yanina. Beni görünce teli cebinr koymaya çalıştı. Okudum hepsini anlat dedim. Aşkım bana biraz zaman ver herseyi düzelticem söz dedi. Bak beni daha fazla kizdiriyorsun anlat laf kalabaligi yapma dedim falan iste anlatmamakta israr etti baya ama ben zorla anlattirdim.
Kisaca acikliyorum size.
Eşimin eski sevgilisi musteriymis gibi mesaj atiyor. Konuşuyorlar görüşme ayarlıyorlar iş dolayısıyla. Bi yemekte görüşüyorlar tabii eşim kiz gelene kadar eski sevgilisi oldugunu bilmiyor. Geldikten sonra öğreniyor ve kalkip gitmeye calisiyor esim. Kiz müsaade etmiyor ne olur konusalim ben artik dayanamiyorum seni cok ozledim vs. Esimde tamam konusalim sadece 10 dk diyor kiz iste esimin elini felan tutmuş. Tabii o sirada baska birisi esimin ve kziin fotolarini cekiyor. Esim kalkip gittikten sonra kiz yine mesaj atmis eşimde git başımdan bir daha senle görüşmem deyince kiz fotolari gönderiyor bunlari esine gönderirim diye. Eşimde salak inaniyor. Halbuki bana söylese ben anlayışla karşılayacak bi insanim. Asla fevri davranmam. Neyse bir iki dışarda görüşüyorlar daha sonra kiz evine davet ediyor. Eşim gitmemek icin baya direnmiş. Sonra gitmiş birlikte olmuşlar. Bunu yaparken de kiz gizlice videoya çekmiş. Daha sonra esimi hep bu sekilde tehdit etmiş. Bu boyle 3 ay boyunca devam etmiş. Şu an bu kiz hamileymiş eşimden ilac kullaniyorum diye yalan söylemiş. Eşim aldiralim dedikce kiz hayatta aldirmam esini birak beni alıyormuş. Son 10 gündür disarda olmasinin sebebi buymuş kizlar.
Eve gitmeyeceksin yemeğini ye cik karinla yatma yoksa herseyi anlatirim diye tehdit etmiş kiz bunu.
Ben hic bi tepki veremedim sadece ağladım. Bu nasil bir aci? Hangi günahımın bedelini ödüyorum bilmiyorum. Tam da cocuk icin tedaviye baslayacagimiz zamanda oldu mu şimdi bu? Ölüyor gibi hissediyorum. Ben bu kadar severken reva mı bu bana?
Eve geldim sakın arkamdan gelme yalniz kalmak istiyorum dedim. Konuşmaya çalıştı. Direk kestirip attim. Bu saatten sonra agzinla kuş tutsan da dünyaları önüme sersen de bitti dedim. Daha bir yillik evliyiz biz ya. Bunlari yasamak icin cok erken degil mi?
Evet aldatmis maalesef canim bak alintiladim o mesajiAy okuyamadım aldatmamiymis ne olmuş arkadaşlar merak ettim müsait vakit okucm
Çok teşekkür ederim abreka..Zahmet ettin alıntıladin.hikaye ne kadar acı.film gibi.Allah yardımcısı olsun inanılmaz bı olayEvet aldatmis maalesef canim bak alintiladim o mesaji
Rica ederim ne demek.Çok teşekkür ederim abreka..Zahmet ettin alıntıladin.hikaye ne kadar acı.film gibi.Allah yardımcısı olsun inanılmaz bı olay
Whatsapptan konusmuyorlar. Nedrn mesajlastiklarini bilmiyorum onu kendilerine sormak gerek. Belki de o an kiz konusacak kadar musait degildi isi vardi vs. BilmiyorumBenim anlamadığım whatsupweb kurdunuz ama yazışmaları görmediniz mi? bukadar mı tedbirli yapmış aylardır. bir de yukardaki arkadaş da sormuş neden mesajlaşiyorlar aramak varken?
sadece meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın.
Yalan söylüyor. Ilk foto olayini gelip bana soylese ben hic kizmazdik kesinlikle. Kendisi de istemiş belli ki. Hamilelik olunca pisman olmus ama is isten gecmisben olsam eşimden boşanmazdım aynı evde yaşayıp burnundan getiririm AFFET DEMİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN
karşıdaki kadına ders olurdu onunda istediği buydu zaten çapkın bir adam olsa evden çıkar o kadının yanına giderdi parka değil ben eşinizin baştakileri doğru söylediğini inanıyorum hadi fotoyuda yutalım ama video olayı komik geldi eşiniz iyi niyetli kalbi temiz denileneni inanırmı
Cok teşekkürler. Eşimin anlattığı hikayeye inanmadim zaten. Ama umrumda degil. Sonuc olarak aldatıldim. Gercekten cok zormuş. Rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın. Cok güvenirdim ya iste en cok da koyan bu. Ne kadar saf salakmışım.canım okuyunca hani derler ya yüreğimin ortasına bi öküz oturdu diye.
Aynen öyle hissettim. Senin için öyle üzüldüm.
Malesef eşin zevk ala ala gitmiş. Hamilelik işi de olmasa aynen devam edecekmiş. Ve bu ergeç bu şekilde sonuçlanacaktı. Ayrıca eski sevgilisi olduğunu bilmiyormuş vb hikaye. elini tutarken çekmiş vb vb hepsi hikaye.
Yemiş bile bile bi halt. Şimdi çeksin cezasını.
Lütfen lütfen bizi haberdar et.
Konu aldatmaca diyenlere de kızıyorum. Ya ben de çok arkadan yaklaşmışımdır sessizce. Ayrıca karşıdaki bu kadar sıkıntılıyken ve gafilken tabi ki etrafında top patlasa duymaz. Çünkü O, o anda içindeki korkunç durumdan nasıl sıyrılacağını düşünüyordu.
Allah senin yolunu açık etsin. Daha iyileri ile karşılaştırsın ne diyeyim.
Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmıyor.
O da maden o şantajcı kadınla evlenir mi ne yapar, herkes layığını bulur.
Şok oldum resmen kusura bakma eşin çok güzel sahne yazmış iki dakikada bravo zorla kim kiminle beraber olur ha oldu diyelim korunma denen birşey var böyle çocuk dediğin şeyde hemen tutmaz belli ki eşin seni bayadır aldatmis ne diyeyim rabbim sabır versin bir an önce kurtul bu adamdan yazıklar olsun et parçası değil mı neden aldatmak niye rabbim ıslah etsin boylelerini dusmanima bile yaşatmasin bunlariTekrar merhabalar
Herşeyi öğrendim içimi dökebilmek ivin direk buraya girdim. Hatalarım olursa affedin.
Eşim bugun yine çıktı dışarı yemekten sonra. Hemen arkasindan ben de çıktım. Takip ettim yine ayni yere gecip oturdu. Gizlice arkasindan dolaştım biraz bekledim ve yaklaştım aynen şöyle bir mesaj yazıyordu eşim " Bana bunu yapma lütfen yuvami yikma. Eşim duyarsa hayatta affetmez ne olur aldirip kurtulalim "
Ne diyeceğimi şaşırdım elim ayağım birbirine dolandı. Daha fazla duramadim ayakta geçip oturdum yanina. Beni görünce teli cebinr koymaya çalıştı. Okudum hepsini anlat dedim. Aşkım bana biraz zaman ver herseyi düzelticem söz dedi. Bak beni daha fazla kizdiriyorsun anlat laf kalabaligi yapma dedim falan iste anlatmamakta israr etti baya ama ben zorla anlattirdim.
Kisaca acikliyorum size.
Eşimin eski sevgilisi musteriymis gibi mesaj atiyor. Konuşuyorlar görüşme ayarlıyorlar iş dolayısıyla. Bi yemekte görüşüyorlar tabii eşim kiz gelene kadar eski sevgilisi oldugunu bilmiyor. Geldikten sonra öğreniyor ve kalkip gitmeye calisiyor esim. Kiz müsaade etmiyor ne olur konusalim ben artik dayanamiyorum seni cok ozledim vs. Esimde tamam konusalim sadece 10 dk diyor kiz iste esimin elini felan tutmuş. Tabii o sirada baska birisi esimin ve kziin fotolarini cekiyor. Esim kalkip gittikten sonra kiz yine mesaj atmis eşimde git başımdan bir daha senle görüşmem deyince kiz fotolari gönderiyor bunlari esine gönderirim diye. Eşimde salak inaniyor. Halbuki bana söylese ben anlayışla karşılayacak bi insanim. Asla fevri davranmam. Neyse bir iki dışarda görüşüyorlar daha sonra kiz evine davet ediyor. Eşim gitmemek icin baya direnmiş. Sonra gitmiş birlikte olmuşlar. Bunu yaparken de kiz gizlice videoya çekmiş. Daha sonra esimi hep bu sekilde tehdit etmiş. Bu boyle 3 ay boyunca devam etmiş. Şu an bu kiz hamileymiş eşimden ilac kullaniyorum diye yalan söylemiş. Eşim aldiralim dedikce kiz hayatta aldirmam esini birak beni alıyormuş. Son 10 gündür disarda olmasinin sebebi buymuş kizlar.
Eve gitmeyeceksin yemeğini ye cik karinla yatma yoksa herseyi anlatirim diye tehdit etmiş kiz bunu.
Ben hic bi tepki veremedim sadece ağladım. Bu nasil bir aci? Hangi günahımın bedelini ödüyorum bilmiyorum. Tam da cocuk icin tedaviye baslayacagimiz zamanda oldu mu şimdi bu? Ölüyor gibi hissediyorum. Ben bu kadar severken reva mı bu bana?
Eve geldim sakın arkamdan gelme yalniz kalmak istiyorum dedim. Konuşmaya çalıştı. Direk kestirip attim. Bu saatten sonra agzinla kuş tutsan da dünyaları önüme sersen de bitti dedim. Daha bir yillik evliyiz biz ya. Bunlari yasamak icin cok erken degil mi?
kızın hamile olduğundan okadar emin olma derim. sizi ayırmak için pis yalanı olabilir.Whatsapptan konusmuyorlar. Nedrn mesajlastiklarini bilmiyorum onu kendilerine sormak gerek. Belki de o an kiz konusacak kadar musait degildi isi vardi vs. Bilmiyorum
Al benden de o kadar. Müge de tam ekşici ağzı vardı.. Topladı arkadaşlarını sabote ediyor herhalde..Bu olaylar tek bana değil birkaç kişiye de mügeyi hatırlatmış. Bilmiyorum müge sen misin gene geldin yazıyorsun aynı senaryoyu biraz farklılaştırarak ama bu eski sevgililerin yüz verilmeyen kadınların hamile kalmasından gına geldi artık
Ekşici olup olmadığını bilmiyorum ama şüpheler başlayınca hemen üyelik iptali yaptırması kafa karıştırıcı. Ve aynı olayın bu kadar benzer şekilde başa gelmesi hadi aldatmayı geçtim eski sevgiliyle onun hamile kalışı şimdi bu üyenin hamile kalamayışı kvnin tepkileri mügeyle aynı arkadaşlar biraz hatırlayın mügenin konularını okuyanlar. Eski sevgili hamile kalır eş kişisi yana yakıla özürler diler pişman olur sonra da kvnin dedikleri affet maffet üyenin gururlu davranıp hemen boşanmak istemesi sonra üyenin hamile kalamayışı filan hepsi hepsi aynı.Al benden de o kadar. Müge de tam ekşici ağzı vardı.. Topladı arkadaşlarını sabote ediyor herhalde..
Ekşici olup olmadığını bilmiyorum ama şüpheler başlayınca hemen üyelik iptali yaptırması kafa karıştırıcı. Ve aynı olayın bu kadar benzer şekilde başa gelmesi hadi aldatmayı geçtim eski sevgiliyle onun hamile kalışı şimdi bu üyenin hamile kalamayışı kvnin tepkileri mügeyle aynı arkadaşlar biraz hatırlayın mügenin konularını okuyanlar. Eski sevgili hamile kalır eş kişisi yana yakıla özürler diler pişman olur sonra da kvnin dedikleri affet maffet üyenin gururlu davranıp hemen boşanmak istemesi sonra üyenin hamile kalamayışı filan hepsi hepsi aynı.
Muge kim bilmiyorum ama ben bu siteye bi süredir uyeyim zatenBu olaylar tek bana değil birkaç kişiye de mügeyi hatırlatmış. Bilmiyorum müge sen misin gene geldin yazıyorsun aynı senaryoyu biraz farklılaştırarak ama bu eski sevgililerin yüz verilmeyen kadınların hamile kalmasından gına geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?