Eşimle görüşmedim. Onun gelmesini istemedim. Biraz once msj atti yarin goruselim diye cvp vermedim.Esin olacak napti ve o kadin hakkinda ne dediler cocuk ne olacakmis
Ahh keşke şaka olsa. Emin olun herkesten çok ben isterdim bunuSevgili konu sahibi keşke yazdıklarının şaka olduğunu filan söylesen ben hiç kızmazdım kandırdığına
Kvn kadinin hamileligi ile ilgili ne dedi ne olacakmisEşimle görüşmedim. Onun gelmesini istemedim. Biraz once msj atti yarin goruselim diye cvp vermedim.
Çok sagolun. Bugun cok kötüyüm dune göre. Hic birsey yiyemedim serum yedim hastanede.Kvn kadinin hamileligi ile ilgili ne dedi ne olacakmis
Ay ikisini de Allah kahretsin ya
Sen biraz daha iyisin dimi aklim sendeydi bugun hep haber bekledim
İyi yapmissin gerisini Allaha havale et rezil rusva olsun igrenclerÇok sagolun. Bugun cok kötüyüm dune göre. Hic birsey yiyemedim serum yedim hastanede.
Aylik bi miktar para gonderelim oyle baksin o cocuga rezil olsun dediler. Bende olmaz dedim o yavrunun bi günahı yok ve o cocuk icin mecbur görüşecekler. Ben bunu kaldiramam kendime yediremem dedim. Ayrilma yuvani dagitma ama son karar senin dediler. Kararim kesin ayrilacagim dedim.
Bencede bi an önce ayrılÇok sagolun. Bugun cok kötüyüm dune göre. Hic birsey yiyemedim serum yedim hastanede.
Aylik bi miktar para gonderelim oyle baksin o cocuga rezil olsun dediler. Bende olmaz dedim o yavrunun bi günahı yok ve o cocuk icin mecbur görüşecekler. Ben bunu kaldiramam kendime yediremem dedim. Ayrilma yuvani dagitma ama son karar senin dediler. Kararim kesin ayrilacagim dedim.
Eve gelmedi hiç. Gelmesin de. Ailemle görüşmüyorum. Bi abimle görüşüyorum sadece. O da her zman arkamdadir sağolsun. Onunla da konuşacaktim bugun ama biraz yoğundu o kadar isinin arasinda meşgul etmek istemedim. Yarin anlatacağım.İyi yapmissin gerisini Allaha havale et rezil rusva olsun igrencler
Of insallah daha iyi olursunuz atlatacaksiniz ailenize anlattiniz mi
Evden kovdunuz dimi 1metre yaklasmasin o pislik
Bi solukta atlatirsiniz insallahEve gelmedi hiç. Gelmesin de. Ailemle görüşmüyorum. Bi abimle görüşüyorum sadece. O da her zman arkamdadir sağolsun. Onunla da konuşacaktim bugun ama biraz yoğundu o kadar isinin arasinda meşgul etmek istemedim. Yarin anlatacağım.
Iyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim. Bir dost gibi merak edip derdimi paylaştığınız icin cok sagolun.Bi solukta atlatirsiniz insallah
2-3 ay sonunda burada guncellemenizi ve guncellemede mutluyum hayat guzel kurtuldum yazmanizi cok isteriminsallah hemen atlatip mutlu olursunuz o gunu bende bekleyecegim
Tabiki üzüleceksin ama ilerde çokça üzüleceğine şimdi üzül zamanla geçecek , insanı çocuk bağlıyor çoçuğunuz da yokmuş sakın affetmeyinIyi dilekleriniz icin cok teşekkür ederim. Bir dost gibi merak edip derdimi paylaştığınız icin cok sagolun.
Inşallah bu sancılı süreci bir an önce atlatmayi cok istiyorum.
Adam uckuruna sahip olamıyor, sen ayrılma yuvanı dağıtma , oh ne güzel dünya! Sen haklısın yerden göğe kadarÇok sagolun. Bugun cok kötüyüm dune göre. Hic birsey yiyemedim serum yedim hastanede.
Messengerdan konuşuyorlar konustuktan sonra silince bende görmemiş oluyorum tabii. Esim isi dolayisiyla bir cok insanla konusuyor o kadar cok numara vardi ki hepsine tek tek bakamadim kim diye ama oyle surekli konuştuğu bi numara yoktu. Buna dikkat ettim sadece. Üst üste bir kac defa konustugu numaralar vardi onlara da rehberinden baktim erkek ismiyle kayitliydi belki de o numaralardan biri o kadina aitti bilmiyorum.Konuya ilk başlarda inanmış, umarım aldatmamıştır diye dualar etmiştim ama kusura bakmayın.
Siz gideceksiniz parkta bankta oturmuş bir adama ensesine kadar yaklaşacaksınız da fark etmeyecek. Yani hadi ense olmasın da 1 adım gerisi olsun. Üstüne üstlük attığı mesaj da tuhaf. O an denk geldi yani hemen de gördünüz? Evden uzakta ve Parkta oturan bir adam neden mesaj atsın? Aramak varken? Hattın kayıtlarında hiçbir şey yok dediniz ve e devletten 2. Bir hattı olmadığını söylediniz ama adam parkta mesajlaşıyor öyle mi? Bir sürü daha saçmalık sayabilirim. Eşinizin yazdığı senaryo full yalan ama sizin anlattıklarınız da düpedüz senaryovari.
Sorularımı mantıkla izah ederseniz gelir özür dilerim. Onun dışında diyeceklerim bu kadar.
Üzülme diyeceğim ama üzüleceksin dök içini ağla yık. Ama ayağa kalk ve sakın o adamı affetme sakın. Sen güçlüsün unutma. Sana bahaneler sunup anlatması saçma eve gitmesi saçma inanma. Kimse kimseyle zorla birlikte olmaz..
lütfen dirayetli ol ve o adamı defet..
Ben de dün akşam aklıma yatmıyor demiştim ama sizi de üzmek istemem üzdüysem kusura bakmayın, allah yardımcınız olsun bir karar vermeniz gerekecek zor bişey hayatın aniden farklı bir yön alması. Bundan sonra herşey güzel olsun inşallah sizin için.Messengerdan konuşuyorlar konustuktan sonra silince bende görmemiş oluyorum tabii. Esim isi dolayisiyla bir cok insanla konusuyor o kadar cok numara vardi ki hepsine tek tek bakamadim kim diye ama oyle surekli konuştuğu bi numara yoktu. Buna dikkat ettim sadece. Üst üste bir kac defa konustugu numaralar vardi onlara da rehberinden baktim erkek ismiyle kayitliydi belki de o numaralardan biri o kadina aitti bilmiyorum.
Parkta otururken yanina gittim. Önceden düşündüm zaten kesin fark eder diye fark ederse şaka yapmış gibi davranmayi düşündüm. Ya sigaram bitmis markete çıktım seni gördüm bi korkutayim dedim falan diye. Çünkü suç üstü yakalamak istiyordum orda öylece oturmasi benim icin birsey ifade etmezdi neden oturuyorsun diye sorarsam bir sürü bahane sayıp beni inandirabilirdi belki. Yavaşça yaklaştım yanına sessizce ki zaten gece yarisi degildi etraf cok sessiz degildi. Arabalar geçiyordu sürekli ve demek ki çok dalganmış ki fark etmemis benim yaklastigimi.
Şöyle bisey de soyleyeyim daha once konu açmıştım esimin oyun bağımlılığı diye. Orda söyledim mi hatirlamiyorum ama esim telefona dalarsa duymuyor. Defalarca sesleniyorum kafasini kaldirip bakmiyor. Ayrica ben kendimden düşüneyim çok dalgin olursam yolda yürürken koca kamyonu bile fark etmediğim oluyor.
Gercekten inanmasaniz da olur benim icin. Ama yalanci durumuna düşmek istemem. Hele de insanlarin duygulariyla oynamış biri olmayi hic istemem. Insanlarin aklinda şüphe kalmasin diye yazdim.
Verilmiş sadakanız varmış gerçekten eşiniz baya baya uydurmuş. BENim eşimde sizin anlattıgınız gibidir ama kavga edince şiddet asagılama vs bi sürü kötü huyuda vardır. HAtta bazen keske birine aşık olsada kurtulsam su adamdan dedigim cok oluyodur ama telefonu vs hep ortalıktadır sürekli kontrol ederim internet üzerinden instadan bilmez sifresini vildigimi şimdiye kadar hiçbişeyine rastlamadım. 5 yıllık evliyim bendd inanın keske en basa dönebilsem coktan bosanırdım suan sizin için durdugunuz her dk ömrünüzden gidiyor benim cocugumda oldu olunca düzelir sandım asla düzelmiyor. Aldatmayla bunlar belki kıyaslanamaz ama her konuda 1i yapan 10u da yapar ki sadece görüşmek de degil cocukları olmuş! Hakkınızda hayırlısı sizi kandırıp sömürmesine asla izin vermeyin sonunda mutsuz bir yuva olursa bundan etkilenecek bir bebek! Zaman ilerledikçe herşey karısık bir hal alıyor içinden cıkılmıyor. Herzaman demişimdir aldatırsa asla affetmem. Vursa hayatta adfetmem ama gördüm ki vurdu affettim 2.yi yapsın ffetmem (affettim) 3 son şansın ( affettim) bla bla bla 5 yılda kaçıncı olmustur. Cocuk olmadan bırakın gitsinMessengerdan konuşuyorlar konustuktan sonra silince bende görmemiş oluyorum tabii. Esim isi dolayisiyla bir cok insanla konusuyor o kadar cok numara vardi ki hepsine tek tek bakamadim kim diye ama oyle surekli konuştuğu bi numara yoktu. Buna dikkat ettim sadece. Üst üste bir kac defa konustugu numaralar vardi onlara da rehberinden baktim erkek ismiyle kayitliydi belki de o numaralardan biri o kadina aitti bilmiyorum.
Parkta otururken yanina gittim. Önceden düşündüm zaten kesin fark eder diye fark ederse şaka yapmış gibi davranmayi düşündüm. Ya sigaram bitmis markete çıktım seni gördüm bi korkutayim dedim falan diye. Çünkü suç üstü yakalamak istiyordum orda öylece oturmasi benim icin birsey ifade etmezdi neden oturuyorsun diye sorarsam bir sürü bahane sayıp beni inandirabilirdi belki. Yavaşça yaklaştım yanına sessizce ki zaten gece yarisi degildi etraf cok sessiz degildi. Arabalar geçiyordu sürekli ve demek ki çok dalganmış ki fark etmemis benim yaklastigimi.
Şöyle bisey de soyleyeyim daha once konu açmıştım esimin oyun bağımlılığı diye. Orda söyledim mi hatirlamiyorum ama esim telefona dalarsa duymuyor. Defalarca sesleniyorum kafasini kaldirip bakmiyor. Ayrica ben kendimden düşüneyim çok dalgin olursam yolda yürürken koca kamyonu bile fark etmediğim oluyor.
Gercekten inanmasaniz da olur benim icin. Ama yalanci durumuna düşmek istemem. Hele de insanlarin duygulariyla oynamış biri olmayi hic istemem. Insanlarin aklinda şüphe kalmasin diye yazdim.
Benim anlamadığım whatsupweb kurdunuz ama yazışmaları görmediniz mi? bukadar mı tedbirli yapmış aylardır. bir de yukardaki arkadaş da sormuş neden mesajlaşiyorlar aramak varken?
sadece meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?