Eşime güveniyorum ama...

Çok üzüldüm. Allaha havale edin asla mutlu bi yuvaları olmayacak o pisliklerin
Bazen hayatta bittim öldüm tükendim dediğimiz yerde tekrar dogariz aslında sizin için yeni guzel temiz bi hayatin baslangicidir belki bilemeyiz,kendinizi yıpratmayın o pislik için değmez. Dizi gibi anlatmış adi adam

Şok oldum okuyunca konunun gidişatı hiç öyle bir sonuca varmıycak gibiydi Allah yardımcınız olsun hiçbir şekilde mutlu olamıycak böyleleri..

Konunuzu cok uzulerek okudum, Allah kolaylik versin size bu donemi rahat gecirin , karsiniza degerinizi bilecek insanlar ciksin insallah.

Esinizin anlattigina inanmadim, zaten inansanizda videosu cekildi/ resmi goruldu diye zorla mi birlikte olmus kadinla sanki. hemde 3 ay boyunca .. insan evlendigi insanin bu cikmis olmasina uzulur en cok bu saatten sonra sevgi kalmamistir saniyorum icinizde.
Allahtan cocugunuz yokmus.. Umarim affetmezsiniz cunku bu adam sizi hic haketmiyor.. Tekrar kolayliklar diliyorum size..

Tüm sayfaları okudum
Eşinin dediği hiç birşeye de inanmadım
Şükredinki böyle bir pislikten çocuk olmadan kurtulacaksın
Sakın affetme sakın
Unutma affedersen bir daha yap demektir

Çok üzücü gerçekten, umarım en az hasarla atlstır, kurtulursunuz.

Eşinizin senaryolarına hiç inanmadım, sıvamış resmen.

Sizi suçlamak istemem ama sizin öğrenme şeklinize de akıl erdiremedim.
Arkasından - mesajını okuyacak kadar- yaklaşmanız ilginç geldi. Nasıl farketmez sizi.
Üstelik tam da "aldıralım" gibi bir mesaj yakalamanız.. Büyük tesadüf.
Adam rahat görüşmek için evden çıkıyordu madem niye böyle önemli birşeyi mesajda konuşuyor, bu da tuhaf geldi.

Olacakmış demekki....
Bundan sonrası için mutluluklar.

Eşine hiç inanmadım oldu olacak gazozuma ilaç attı bana tecavüz etti kendinide hamile bıraktırdı deseydi pislik herif Allahın dan bulsun şerefsiz insan bu kadar olamaz ya uçkurları yerin dibine girsin inşaAllah

Çok üzüldüm okuyunca. Canım metanetli ol ve hemen karar verme derim. Hamilelik bile yalan olabilir. Yuva yıkmak çok kolay. Erkekler böyle hata yapıyor sürekli. Muhtemelen ayrılık olacak sonu ama sakin ol ve bitirirken bile karakterinle kes biletini. Ayrıca bence kadın kadar eşin de razıydı bu işe. karşılıklı istemeden olmaz böyle bişey.

Su kk ya eşinden suphelendigini yazanlarin cogunun sonucu aldatma çıkıyor gerçekten kadınlar hissediyor.. çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun inşallah çabuk toparlanirsin.

Eğer tüm bunlar gerçekse çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun. Olsun da, hafiyelik yapmak istemezdim ama şu yukarıda anlattığınız sahne benim pek aklıma yatmadı. Oğlu anneye sakin sakin gidecek, anne ne olduğunu oğlundan öğrenmeyecek de sizi arayacak, o sırada oğlu eğilmiş kuzu kuzu tlf dinliyor olacak sonra annesinin elinden alacak beni affet diyecek fln fln. Yani ne bileyim herşey fazla sakin durağan geldi bana. Bir de gece vakti arkasından yaklaşıp mesajı nası okudunuz? Ben o mesafeden değil ayak sesini arkamdakinin nefesini bile duyarım.

Bir de bir de, hiç başıma gelmedi rabbim de yaşatmasın inşallah da, bu aldatılma mevzularında herşey mükemmeldi ruhum duymadı hiç beklemezdim olayları pek kafama yatmıyor. 3 ay bişey hissetmedim cinsel hayatımız herbişeyimiz çok iyidi tlf hep ortadaydı hem gündüz mesajlaşmışlar vs vs, ben eşimi gündüz mesajlaşmalı aldatsam yine de akşam tlf ortada bırakma riskini almam açıkçası karşıdan bi msj gelir mi gelir abi. Yani sanki bana için için bi terslik olduğu fark edilir gibi geliyor, ha inkar ederiz o ayrı. Ne bileyim belki de yanılıyorumdur. Mesela eski eşim beni aldatsaydı böyle mükemmel bir tablo çizemezdim, sorunlarımız vardı çünkü.

Arkadaş amma çözümleme yapmışım ben de. Ha ne diyodum cool story sis.

Son düzenleme:
Tüm sayfaları okudum
Eşinin dediği hiç birşeye de inanmadım
Şükredinki böyle bir pislikten çocuk olmadan kurtulacaksın
Sakın affetme sakın
Unutma affedersen bir daha yap demektir
Doğru mi yalan mi umrumda degil.
Aldatildim ve ayriliyorum

Merak eden arkadaşlar olmuş. Sagolsunlar.
Bugun esimin ailesiyle görüştüm. Dun aglayamadm ama bugün helak olana kadar ağladım. Kaynanam tam da tahmin ettigim gibi affet falan filan dedi. Bir hata yapmis ama yuvani dağıtma git bi abinin yanina 1 hafta kafa dinle geri gel dedi. Bu sozleri duyunca daha bi sinirlendim kaynanamla tartistim. Tansiyonum düştü. Hastanelik oldum. Eve yeni geldim sayilir.

Esin olacak napti ve o kadin hakkinda ne dediler cocuk ne olacakmis

@Tatlicadi Meg Meg

Ya offff bir de ben diyordum ki adamin sana söyleyemediği bir derdi var gibi. Sen de sordun hatta tatli dille canım moralin bozuk gibi bir derdin mi var diye, o da bağırdı tersledi.
Gırtlaklayasım geldi o adamı. Kadın da ne rezilmiş.. Kendi b.klarında bogulsunlar.

Allah sana da sabir guc kuvvet versin arkadasim. Allah korumuş da çok geçmeden haltlarını göstermiş sana.
Kalbime sancı girdi valla okuyunca. Ne kadar da anlayışlı sakin fedakar bir kadın diyordum senin için. Kıymet bilememiş.
Allah bundan sonra kalbine göre versin inşallah.

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim inşallah onlarıda bildiği gibi yapsın
Bu erkekler e ne oluyor böle hayatta tek yapmaları gereken şey var onuda beceremiyorlar bu kadar mı zor Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…