Eşime güveniyorum ama...

Telefonla ilgilenecekse bir yerde oturup neden evin o kadar yakınına otursun ki daha uzak bir yere giderdi komşu falan da görebilir onu orada ve garip gelir herkese yani oturmuş ne yapıyor burada diye. Enteresan geldi. O zaman açık açık deseydim komşunun balkonunda otururken seni gördüm diye niye söylemedin?

Bana da bişey var gibi geldi. Ya biriyle mesajlaşıyo görüşüyo olabilir. Rahat rahat görüşmek mesajlaşmak için dışarı çıkıyo olabilir. Biraz daha gözlemlemelisiniz.

Allah allah ne kadar ilginç geldi bana. Hep evine bağlı biri nasıl 1 haftada değişir ki. Acaba akşamları ilgilenmiyorsun diye biraz kaçan kovalanır gibi mi yapıyor? Biraz uzaklaşırsam kıskanır tekrar aramız ilk zamanlardaki gibi olur mu diyor?
Kötü bir şey yapacak olsa apartmanın karşısında yapmaz ki. Sen görmesen konu komşu görüp sana söyler diye düşünürdü gider bir kafeye oturup mesaj yazardı bence en azından.

offf napacagim ben

sanki dışarıya msjlaşmak için çıkmış gibi görünüyor. sizi üzmek istemiyorum ama 2 saat boyunca sokakta tek başıan ne yapacak ki? hadi evde sıkılan bir adam desem, değil diyorsunuz, evcimen bir adammış, aldatma yok belki ama iş yerinden falan konuşmayı sevdiği bir kadın falan olabilir mi acaba?

aklıma takip etmek geldi, takip edip "burada ne yapıyorsun" demek falan, ama inkar edecek. arkadaşı bekliyordum falan diye bir şeyler uydurur. bence bir süre daha gözlemleyin belki önemsiz sebepsiz bir şeydir.

Aramalar kısmında , arkadaşlarının araması var miydi ?

bak canım durum biraz sıkıntılı sanki ama fazla ürkütmeden yaklaş. yargılama bağıra çağıra konuşmadan iletişim kur... onu ne kadar çok sevdiğini, onunla vakit geçirmenin ne kadar özel olduğunu, onu hala ne kadar çok sevdiğini filan söyle. eğer bugüne kadar bi yanlışım olmuşsa filan beni affet ben seni hala deli gibi seviyorum filan de. eve bağlamaya çalış yani... vicdan yapsın... erkeklerde böyle bişey var, vicdan yaparlarsa kafalarında böyle baskı stres oluşursa, herhangi bir şey YA PA MAZ LAR...

sakin ol sen de, sakın üzülüp yıkılıp........ sakın sakın ha... dik dur topla kendini. herkesin başına gelebildiği gibi her evliliğin yüzde 99unda bu tip problemler çıkabiliyo...

itici olma, çekici ol. koparıcı değil bağlayıcı ol. yıkıcı değil yapıcı ol. mutlaka eve bağlanacaktır....

Takipte kalın şu an konuşmayın bence evet şüpheli bir durum umarım bir şey çıkmaz.

Telefonu görebiliyor muydunuz? Yakın mıydı o kadar? Kendi telefonu mu acaba yoksa ikinci bir telefon ikinci bir hat mı? Keşke bir arasaydınız naptın diye. Bana ikinci bir hat kullanıyor gibi geldi. Herşeyi ortadaymış çünkü

arama kaydında arkadaşlarının araması varmıydı ? bence yaşan söyleyip söylemediğini anlamanın tek yolu buydu. bana biraz tuhaf geldi açıkçası. arama motorlarından vb bişeye baksaydı bunu evdede yapabilirdi. Başka biriyle telefonla görüşüp arama kaydını ya da attıysa smsleri siliyor olabilir o esnada. bana gerçekten çok tuhaf geldi bu durum.

keşke o an arayıp nerde olduğunu sorsaydın.. eğer bu durum devam ederse casus yazılım programları var ıphone a yükleyebilirsin. o ne yapıyosa aynı anda sen de görürsün. tabi ben insanların eşi bile olsa özel hayata girilmesine karşıyım ama ancak büyük bir şüphe duyulursa yapılmalı.

Bir daha evden çıktığında bi 10 dakika sonra siz de gidip o parka bakın bakalım orda mı?
Bana da tuhaf geldi bir şeyler var ama nedir bilemem.

Açık konuşmak gerekirse belki aldatıyo belki aldatmıyo fakat size geziyoruz deyipte orda oturup mesajlaşması bana sanki evde hep beraber olduğunuz için rahat yazamıyodur ve bu yüzden dışarda yazıyomuş gibime geldi ama sadece fikrim

Aynı şey benim aklımdanda geçti.

Siz komşunuzla balkonda oturduğunuz süre boyunca eşinizde aşağıdamı oturdu. yada eşiniz yaklaşık ne kadar zaman dışarda elinde tlfnuyla ilgilendi

Belki çıkacaktı iptal oldu geri döndü eve ama neden ozman dolaştık dedi ki acaba tuhaf

Esinin yapmış olduğu şey garip gerçekten ama bence iki ihtimal var yani gizli ve senin ogrenmeni istemediği birşey yaptığı kesin ancak bu illaki ihanet olmaya bilir.
2. Ihtimal tabiki ihanet. Bence bunu anlamak için onu kesinlikle huylandirma yani birşey yokmuş gibi normal takil. Ilk önce facebook instagram ve internet youtube geçmişlerini ve arama yaptırdığı şeyleri kontrol ettir. Birşey bulamazsan telefonun içi dahil eğer açılabiliyor ise kocanın cüzdanı cepleri her yeri kontrol et başka bir sim cart varmı diye onuda bulamazsan o zaman kullanmış olduğu operatör neyse eşinintelefonunu ele gecirdigin geniş bir zamanda online hat işlemlerini görüntüle ve yaptığı aramaları attığı mesajları vs kontrol et.

nasıl öğrendiniz bunu

onun çıkması ile senin balkona geçmen arasındaki süre ne kadar? arkadaşları araba ile alacaktı belki onu bekliyodu? öyle bişey olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…