Bir mesaj,buluşma,fotoğraf görmeden ihanete uğradığınızı düşündüğünüz kadını buldunuz sorması ayıp?Merhaba arkadaşlar ben daha öncede burdan sorunlarimi paylaşmiştim.. Çok şükür Allahima bin şükür ki kaynanamin alt katindan taşindim bana imkansiz olarak gelen birşeyi başardim... Demekki hiç bir zaman umutsuz bakmamak gerekiyormuş hiç birşeye Şuan çok mutluyum evime karışan yok, yemeğime karişan yok, işime karişan yok yeniden doğmuş gibiyim resmem..
Benim şuan tek problemim var eşimi çok seviyorum tabiki şuan evine cocuklarna düşkün bir adam ama bi problem varki güvenemiyorum gecen sene beni hernekadar aldatmadigini söylesede ben inanamiyorum sürekli aklimda bir şuphee... Kaynanamin alt katindan taşındim dedim ya bütün sıkıntıları o evde biraktim eşim bambaşka bi adam oldu yanii eskiden olduğu gibi.. Kisaca şöyle söyliyim eşim çok iyi bir adamdi hemde dört dörtlük kaynanamdan ayri yaşarken evlendikten 1 sene sonra alt katina taşindik ve eşim bambaska bir adam oldu icindr merhamet dolu olan adam birdeb sinirli öfkeli evin yolunu bulamayan bir adam oldu... Şuan o lanet evden taşindim eşim yine önceki gibi mükemmel bir eş oldu ben o evde yaşarken eşimin beni aldattığını hissettim ask mesaji göremdim , biriyle yakalamadim ama hissetim o herne kadar öyle bisey yok desede ben hissetim kadini buldum konustum tabi hic bisey ispat edemedim hep inkar edildi... Tabi bu yasananlar geçen sene oldu.. Şuan aramizda bi problem yok beni sevdigini hissediyorum kadin kocasini bilmez mi? Ama şuan en büyük problemim güvenemiyorum ya beni aldatrsa diye suan ablam beni istanbula cagiriyor ama gitmek istiyorum gidemiyorum ya ben yokken bana yanlis yaparsa icim icimi yiyyor.. Yazdiklarim biraz karisik gelebilir bu sekilde toparlaya bildim.. Kafamdakileri atip Güvene bilmek icin ne yapmam lazim..
Esimin telefonundan arama kaydindan süphelendiğim bir numara...gece 3 te aranmasi yeterince şüphe uyandirici bir şey degil mi ?Bir mesaj,buluşma,fotoğraf görmeden ihanete uğradığınızı düşündüğünüz kadını buldunuz sorması ayıp?
Kusura bakmayın bu yazdığınız gözümden kaçmış demek ki...Esimin telefonundan arama kaydindan süphelendiğim bir numara...gece 3 te aranmasi yeterince şüphe uyandirici bir şey degil mi ?
Ben bu olayi gecen sene yasadim suan öyle bi durum yok ortada yani o kadin kapandi gitti ama benim icimde yara olarak kaldi benim demek istedigim ya tekrar baska bisey yasarsam güvenim sarsildi.. tabiki kontrol ediyorum suan hic bisey yok ki sunuda belirteyim fatura dökümanlarna kadar bakiyorum onun haberi yok tabii...Canım bir kadını evli bir adam gece 3 de niye arasın.?
Bende o kadar da emin olma kocandan. Bu normal bi şey değil. Bence sürekli elin üstünde olsun. Kolla sürekli her şeyini. Bırakıp da gitme.
O zaman kontrollere devam :)Ben bu olayi gecen sene yasadim suan öyle bi durum yok ortada yani o kadin kapandi gitti ama benim icimde yara olarak kaldi benim demek istedigim ya tekrar baska bisey yasarsam güvenim sarsildi.. tabiki kontrol ediyorum suan hic bisey yok ki sunuda belirteyim fatura dökümanlarna kadar bakiyorum onun haberi yok tabii...
Eşinmi aramış numarayı numara mı eşini aramış orayı anlıyamadım.Kaynanan nasıl bir kadındı dicem taşındına höre memnun değildin galiba kaynanan dolduruyo olamazmıydı eşini..Merhaba arkadaşlar ben daha öncede burdan sorunlarimi paylaşmiştim.. Çok şükür Allahima bin şükür ki kaynanamin alt katindan taşindim bana imkansiz olarak gelen birşeyi başardim... Demekki hiç bir zaman umutsuz bakmamak gerekiyormuş hiç birşeye Şuan çok mutluyum evime karışan yok, yemeğime karişan yok, işime karişan yok yeniden doğmuş gibiyim resmem..
Benim şuan tek problemim var eşimi çok seviyorum tabiki şuan evine cocuklarna düşkün bir adam ama bi problem varki güvenemiyorum gecen sene beni hernekadar aldatmadigini söylesede ben inanamiyorum sürekli aklimda bir şuphee... Kaynanamin alt katindan taşındim dedim ya bütün sıkıntıları o evde biraktim eşim bambaşka bi adam oldu yanii eskiden olduğu gibi.. Kisaca şöyle söyliyim eşim çok iyi bir adamdi hemde dört dörtlük kaynanamdan ayri yaşarken evlendikten 1 sene sonra alt katina taşindik ve eşim bambaska bir adam oldu icindr merhamet dolu olan adam birdeb sinirli öfkeli evin yolunu bulamayan bir adam oldu... Şuan o lanet evden taşindim eşim yine önceki gibi mükemmel bir eş oldu ben o evde yaşarken eşimin beni aldattığını hissettim ask mesaji göremdim , biriyle yakalamadim ama hissetim o herne kadar öyle bisey yok desede ben hissetim kadini buldum konustum tabi hic bisey ispat edemedim hep inkar edildi... Tabi bu yasananlar geçen sene oldu.. Şuan aramizda bi problem yok beni sevdigini hissediyorum kadin kocasini bilmez mi? Ama şuan en büyük problemim güvenemiyorum ya beni aldatrsa diye suan ablam beni istanbula cagiriyor ama gitmek istiyorum gidemiyorum ya ben yokken bana yanlis yaparsa icim icimi yiyyor.. Yazdiklarim biraz karisik gelebilir bu sekilde toparlaya bildim.. Kafamdakileri atip Güvene bilmek icin ne yapmam lazim..
Evet bu yasananlari gecen senede biraktik mutluyum ama insanin icinde bir acaba diye geçiyor.. Bunu eşime belirttim zaten 2.bir şans asla aramızda olamaz 2 cocuk hic babasiz kalir demeden boşarim seni dedim oda bana eğer görür duyarsan direk gidip beni boşarsın öyle bisey yok dedi... Bende bu olayi yaşamadan önce kocam beni aldatirsa direk bosarim hic tahammul edemem diyenlerdendim ama insann basina gelmeden ne olacagni bilmiyormus ki rabbim kimseye yasatmasin bi tur düsünceleri.her zaman diyorum su bosamayip evli kalmaya devam edeceginiz adamlarin acigini arayip durmaktan vazgecin guvenmiyorsun icin icini yiyor niye evlisin cok mutlusun hic bir sorunun yok o zaman niye bu guvensizlik bendemi bir sorun var aceba bu ikilemi hic ayirt edemiyorum lutfen kocaniza degil kendinize guvenin ha gitti aldatti o zaman onun sorunu bosanmayi goze alacaksan almayacaksan bosuna huzursuz olmanin bir anlami yokki bence hersey yolundaysa tadini cikarin bosuna su kisa hayati acebalarla yasayarak tuketmeyin sadece benim fikrim
Valla kendime o kadar cok guveniyordum ki her konuda.. Kadinlik , güzellik , temizlik ,yemek , cocuk ve üstüne kaynananin bütün haksizliklarni sineye çeke çeke... Ama gel görki ben 26 yasinda arkadaslarm bile 2 tane küçük cocuğum oldugu halde nasil böyle bakimli ve güzel olduğumu soylerken aldarildigimi düsündüğum kadini karşimda 40 yaşinda paçoz bir kadin olduğunu görünce ben nasil kahrolmiyim üzerinden 1 sene gecti ama icimden hiç gecmedi...Eşine güvenmekten önce kendine güven. Eşini işe de gönderme o zaman. 24 saat birlikte geçiremezsin. Hayatı kendine zindan etme. Yapacak olan her şekilde yapar merak etme.
Merhaba arkadaşlar ben daha öncede burdan sorunlarimi paylaşmiştim.. Çok şükür Allahima bin şükür ki kaynanamin alt katindan taşindim bana imkansiz olarak gelen birşeyi başardim... Demekki hiç bir zaman umutsuz bakmamak gerekiyormuş hiç birşeye Şuan çok mutluyum evime karışan yok, yemeğime karişan yok, işime karişan yok yeniden doğmuş gibiyim resmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?