2 aylik bebegim hasta olmus.tum gece ve gun onunla ugrastim.birde yemek yaptim.
esim aksam isten geldi.
sofrayi kurdum salata vs..
esimle oturduk yiyoruz bir yandan da bebegi oyaliyoruz bi ben bi o.
a bak kus a bak cingirak hop hop sak suk..
derken esim yemegini bitirdi.bebek hala huzursuz mizirdaniyor ben bitiremedim yemegimi.
esime bebegi kucagina alsanda rahat yemek yesem dedim.
lokmalar tum tum gidiyor bogazimdan sen bitirdin yemegini bende rahat rahat yiyim dedim 2-3 kez tamam diyo baska ise bakiyo bir daha diyorum tamam diyo muslugu tamir ediyor
derken bebek basladi aglamaya bende biraktim yemegimi yarim
ya dedim musluk kaciyor mu 5 dk baksanda yemegimi yesem ne olur?
oda geldi arkamdan tamam git yemegini ye ver bebegi diyor.
cok acaip sinirliyim uzatmakta istemiyorum cunki ofke kontrolum yok offff.
mokunu cikarmasam bari tiriple kalsam
Siz kendinize buraya yazacak dert ariyorsunuz bence.....
Bunlar günlük herkesin yaşadığı sorunlar,buraya yazmaya değecek kadar olay değil,amaç ne anlayamdım ,ne desek ,vah vah yazık size ,bi yemek yiyememişsiniz.
Katiliyorum.nio .!.:Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz
cevap olmuştur sanırım..
keşke herkes her konuya yorum yapmaya zorunlu değildir diye de bir uyarı olsada her önüne gelen ayy ne piçimmm konu bu yaa demese dimi???
amin cnm...olagandır böyle şeyler takma kafana
kavgada çıkarma her erkek böyle tek tek drektif istiyolar geçekten bide bi arkadaş yazmışya eymendi galiba
sana ihtiyacım var gibi falan
konuşma sanatı
bende yavaştan öğrencem
sağlık versin ALLAH cc evladına
yok ya bi makas aldi bende ciddi durmaya calistikca siritan biriyimEn az 802 kere daha bu ve benzer konularda kavga edeceksiniz...
O anlik sinir bassa bile iki soylen sonra devam et, yok ofke kontrolum yok, yok cattim catacagim falan evinizde huzuru bozmaktan baska bir ise yaramaz...
Esiniz adina uzuldum, surekli evde patlamaya hazir bomba gibi gezen bir kadinla yasiyor, bence sakinlesmenin ve mezvulari uzatmamanin bir yolunu bulun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?