- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Merhaba. Ben de derdimi açmak istedim. . Daha önce bi mesleğim olmadığı için bu yaşta bi okula girdim meslek edinmek için. . Yasim 27..
Okulum 2 yıl sürecek. Yani 29 da mezun olucam ama sağlık sektörü olduğu icin is bulma sorunum olmayacak.
Eşim 32 yaşında ve başta annesi tüm ailesi çocuk diye onun beynini yiyor.
3 yıllık evliyiz. Daha önce ben istemedim bikac is basvurum oldu ama simdi de okul çıktı. Okulla bebek mümkün degul imkansız.
Eşimle dün tartisirken bana çocuk olsaydı belki böyle kavgalar etmezdik dedi..
abisi evleneli 2 sene oldu şu an 2. Çocuğu doğdu. . Sürekli eşime cocuk resimleri atıp duruyor. .
Eşim de benim yüzümden mahrum kalıyor bu duygudan. Kimileri De uzun süre çocuk yapmayan insanlar bosaniyor diyor korkuyorum. .
Okulum 2 yıl sürecek. Yani 29 da mezun olucam ama sağlık sektörü olduğu icin is bulma sorunum olmayacak.
Eşim 32 yaşında ve başta annesi tüm ailesi çocuk diye onun beynini yiyor.
3 yıllık evliyiz. Daha önce ben istemedim bikac is basvurum oldu ama simdi de okul çıktı. Okulla bebek mümkün degul imkansız.
Eşimle dün tartisirken bana çocuk olsaydı belki böyle kavgalar etmezdik dedi..
abisi evleneli 2 sene oldu şu an 2. Çocuğu doğdu. . Sürekli eşime cocuk resimleri atıp duruyor. .
Eşim de benim yüzümden mahrum kalıyor bu duygudan. Kimileri De uzun süre çocuk yapmayan insanlar bosaniyor diyor korkuyorum. .