eşime hiç bir seyi söyleyemiyorum

Allah bağışlasın evlatlarınızı:nazar:

Anne olmuşsunuz iki çocuk yetiştiriyorsunuz
bunları söylemesi hatta düşünmesi bile çok yanlış!!!!

Arkadaşım bir mesajını okudum "çocuklarım bir an önce büyüse,evlense de bende ölsem " demişsin.
Bir kadını bu lafı söyletebilecek hale getiren adama emek bile verilmez bence,diğer konularını da okudum çoook sabırlısın.
Ama mükafatını alamıyorsun.
Kaldı ki senin de hataların var ebedi sorunlarınız olan adama 2 çocuk yapmışsın.
Ne diyeceğimi bilemedim eşine çok kızgınım hele de çocuğunu fırlatma hadisesine!!

Son düzenleme:
örneğin koluma canta takma mı istemez kılık kıyafeti hiç konuşmuyorum zaten ...... Tarzım tamamen klasik giyimken etek ceket tarzı iken sorun yaşamayalım die spora döndü cogu zaman eşortmanla falan evden cıkıyorum ... Mutlumuyum asla .... Kıstan yaza yazdan kışa gecerken bile inanılmaz sorun yaşıyorum kısın uzun kollulara kapalı kıyafetlere gözü alışıyor yazlık kıyafetleri giyince demediği kalmıyor... Ki kaldı ki eskisi gibi asla özenli giyinmiyorum ona ragmen böyleyiz... Haftada bir dışarı çıkar makyaj yaparsam demedikleri bırakmaz .. Bende ona cözüm buldum hergün evde bile makyaj yapıyorum gözü alışınca pek anlamıyor ...

aynen bende çalışıyorum işim gereği sürekli bakımlı olmam lazım beni her gördüğünde ne o düğüne mi gidiyoruz diyor ama eski halimi bilenler ne oldu sana çok bakımlıydın sen evlenince bıraktın mı kendini diyorlar Hayır bırakmadım eşim bıraktırdı diyemiyorummmmmmmmmmmm kılık kıyafeti hiç söylemiyorum bile farkındaysanız ama benim eşim çok iyidir allahtan çok seviyorum batmıyor bunlar

Son düzenleme:
örneğin koluma canta takma mı istemez kılık kıyafeti hiç konuşmuyorum zaten ...... Tarzım tamamen klasik giyimken etek ceket tarzı iken sorun yaşamayalım die spora döndü cogu zaman eşortmanla falan evden cıkıyorum ... Mutlumuyum asla .... Kıstan yaza yazdan kışa gecerken bile inanılmaz sorun yaşıyorum kısın uzun kollulara kapalı kıyafetlere gözü alışıyor yazlık kıyafetleri giyince demediği kalmıyor... Ki kaldı ki eskisi gibi asla özenli giyinmiyorum ona ragmen böyleyiz... Haftada bir dışarı çıkar makyaj yaparsam demedikleri bırakmaz .. Bende ona cözüm buldum hergün evde bile makyaj yapıyorum gözü alışınca pek anlamıyor ...

:))) Güldürdün beni canım şu makyaj olayında ben de aynı taktiği uyguluyorum...

Böyle hayat mı geçer yahu,köle gibi.
İnsan niye evlenir ki? Daha mutlu olmak için..
İnsan kocasına açık şeffaf olamayacaksa daha kime açacak tüm yüzlerini.
Dini olarak kendi ailesini çook üstün mevkide görüp sizi ve ailenizi ahlaksız olmakla aşağıladığını da yazmıştınız.
caldion78 adamı neresinden tutsak elimizde kalıyor...

Son düzenleme:
Eşinizde güven problemi var sanırım. Bence güven problemini aşmalısınız. Eşinizin size davrandığı gibi siz de eşinize davranın. Onun gibi despot olmaya çalışın.

Arkadaşım bir mesajını okudum "çocuklarım bir an önce büyüse,evlense de bende ölsem " demişsin.
Bir kadını bu lafı söyletebilecek hale getiren adama emek bile verilmez bence,diğer konularını da okudum çoook sabırlısın.
Ama mükafatını alamıyorsun.
Kaldı ki senin de hataların var ebedi sorunlarınız olan adama 2 çocuk yapmışsın.
Ne diyeceğimi bilemedim eşine çok kızgınım hele de çocuğunu fırlatma hadisesine!!

yani ara sıra o kadar psikolojımı alt üst ediyor ki ne yazık ki o tür düşünebiliyorum suan o söylediğim sözü asla yapmazdım ..cünkü insanlar kimi zaman sevdiklerini gözden cıkarabilmeyi düşünmeli.. ben o zamanlar eşimi gözden çıkartmayı düşünmüyordum yani ayrılık psikolojisini kabullenemiyordum çok deil 3 ay önce kadar ben eşimi gözden çıkardım zaten ... yani onsuzda bi hayata hazırım yapabilir yaşayabilirim .... çocuklara gelinde eşimde çok düşkündür çocuklarına ama sinirlendiği zama o küçüçük seylerin karsısında avazı çıktığı kadar bağırabiliyor ... snırım sinirlerine hakim olamıyor konuştum ama yine çözemedik tabi...

Eşinizde güven problemi var sanırım. Bence güven problemini aşmalısınız. Eşinizin size davrandığı gibi siz de eşinize davranın. Onun gibi despot olmaya çalışın.

denedim ..... ama o halinden gayet memnun iki kızar küser ama dediğimi yapar ... 1 yıldır bulunduğumuz ildeyiz ve inanın doğru düzgün ne komsu tanırım ne insan ... 2 tane kücük bebekle tek basıma bi yere gidemem eşime derim kalk gidelim tanışalım ben sevmiyorum öle kadınlı erkekli oturmayı der... vssss.. vs...

okurkan eşinin dünya ya bakış açısının böyle olduğunu düşündüm, yani herkes bizim istediğimiz gibi olmuyo ama demişsin ki ünv. iş yerinden kız arkadaşlarıyla çok güzel konuşur diye okuyunca eşinin başka kadınlara KENDİ bakış açısıyla sana bakılmasını istemediğini gördüm.

kendisi sapık başkalarınıda sapık sanıyo başka dicek bişey bulamadım, insan psikolojisinden anlarım ama his yoluyla tabi bilimsel bi birikimim yok, bu konuda uzman kızlar varsa lütfen izah etsinler

okurkan eşinin dünya ya bakış açısının böyle olduğunu düşündüm, yani herkes bizim istediğimiz gibi olmuyo ama demişsin ki ünv. iş yerinden kız arkadaşlarıyla çok güzel konuşur diye okuyunca eşinin başka kadınlara KENDİ bakış açısıyla sana bakılmasını istemediğini gördüm.

bilemiyorum ki o tür seyide hiç yakıştıramıyorum .. çünkü evden işe işten eve gelen bi adımdır

bu çok ağır bi yaklasım oldu ... asla sapık diyemem

özür dilerim eşin neticede ama çok kızdım gerçekten, herkesi o gözle gördüğü kesin ama, insanların kafasında hep bel altı şeyler varmış gibi seni sakınıyo kadınlı erkekli oturmam demeler falan normal değil, muhafazakarlıktanda öte bu

Bir insan eşine hatta çocuklarının annesine böyle bir basit yakıştırmayı, ağır ithamı nasıl sarfedebilmiş aklım almıyor.Bence bu kıskançlık veya güven problemini de aşmış, eşinizi psikoloğa gitmeye ikna edemez misin?

özür dilerim eşin neticede ama çok kızdım gerçekten, herkesi o gözle gördüğü kesin ama, insanların kafasında hep bel altı şeyler varmış gibi seni sakınıyo kadınlı erkekli oturmam demeler falan normal değil, muhafazakarlıktanda öte bu

kızmış olabilirsiniz anlarım ama ben size erkek arkadasımdan falan bahsetmiyorum iki çocuğumun babası benmde eşim yorum yaparken biraz daha dikkat li olmanızı tavsiye ediyorum ...

Bir insan eşine hatta çocuklarının annesine böyle bir basit yakıştırmayı, ağır ithamı nasıl sarfedebilmiş aklım almıyor.Bence bu kıskançlık veya güven problemini de aşmış, eşinizi psikoloğa gitmeye ikna edemez misin?

canım sırf bu konuya yönelik deilde zaten bütünproblemlerimize yönelik gittik ama çok bişi farketmedi .... acıkcası suan için yaşadıklarımı çokta problem etmiyorum çünkü zaten evden dışarı çıkmıyorum bebeklerm küçük haliyle çıkamıyorum ... beni korkutan ilerisi ve bu zihniyetteki bi insanla yaşayabileceklerim tutupta 10 yıl sonra boşanmak 10 yılımı heba etmek istemiyorum .. nası bi ortak yol bulabiliriz nasıl bi çıkış .. ileride ne olabilr .. çünkü böyle bi ömür gecmez ..... kaldı ki artık bir birimize karsı saygı sınırlarını da zorlar oldu ... gerci o başlatıyo hakaretleri hep ama artık bende susamıyorum karsılığını veriyorum ... işte bu yüzden çok üzgünüm

Back
X