Eşime Hiçbir Şekilde Sözümü Dinletemiyorum !!!

Annesi ondan beter canım kendi kızının doğumunda tekne turuna gidicem diye tutturan bi insan ona duyurmam bile.Eşim de sonradan onun gibi sapıtıcak mı nedir..

offf..vala allah sana sabır eşine de akıl fikir versin canım ne desek boş:44:

size sanki inat gibi geldi bana, iyice düşünün bakalım temelinde bazı günler olmalı.... ilişki ve saygı yıpranmış eşinizde... bu tepkiler veriliyor öyle olunca çünkü...

Valla temeli memeli bilemiyorum ama sonuç bu..Tabi ki tartışıp birbirimizi kkırdığımız günler oldu ama ben bu şekilde çocuklaşmıyorum.Niçin o bunu yapıyor da ben cereme çekiyorum ?Asla maca gitmyen adam her hafta maça gitmek istiyor arkadaşlarıyla ne desem ne teklif etsem vazgeçmiyor.Şimdi ben de geçmişte yaşananlardan dolayı her akşam arkadaşlarımla çıksam bu olgun bir davranış olmaz değil mi?Buna göre hareket etmeliyiz.Hayatta her zaman hedeflediğimz gibi davranamıyoruz ama en azından akıl-mantık cercevesinde davranmak en anlamlısı..Ama bunu anlatamıyorum.

Onu sorma canım onlar sıradan olaylar Her tarafta kuş b.ku gibi çoraplar olmazsa bi eksiklik hissediyorum artık.
Ağzımdan eskitecek beni kalın kafalı!

evt dertlerimiz ortak aslında çok snirlendirir bazen beni pislik kanına işlemiş senin derim aşkııımm diyo ne dicen böle diyene bende gevşiyorum hemen tabi onun yapacağı işide ben yapıyorum geçinip gidiyoruz işte napalım..:123:

ben doğru yapıyor demedim ki, bildiğim şeyi belirtmek istedim , erkekte saygı ve ilişki yıpranınca, böyle yapıyorlar.
evet kadınlar dediğiniz gibi hangi koşulda olursa olsun kavga bile ederken onlardan olgunuz..

Konu sadece pislik değil inanın bir bayan gibi tertipli olmasını beklemiyorum.Mesajım yerine ulaşmıyor ve sebebini anlamıyorum neden ya neden Türkçe konuşmuyor muyum ?

Benim eşim de böyleydi önceden ama ben durumu keşfettim ve ona göre davranıyorum..
Örnek vereyim;
Hava soğuk..
Ben: canım üstüne birşey al..
Eşim kadar soğuk değil aşkım ya..
Ben: haklısın sanırım alma o zaman..
Eşim:dur alayım ben yaa..
------------------------------------------------
Çok dağınık bir eşe sahibim ama.....
Kazak arıyor..
Eşim:aşkı. Siyah kazağımı bulamıyorum..
Ben:nereye koyduysan oraya bak canım..
Eşim:çok dağılmış burası..
Ben:yooo gayet düzenli,bence sen nereye koyduğunu hatırlamıyorsun canım.
Eşim:ben şuraları toparlıyayım..

Farkettim ki ben nedersem tersini yapıyor,bende artık bir konu olduğunda tersini söylüyorum ve istediğim oluyor o farketmeden.
Bu gibi çokkkk örnek var..
Alması gereken bir şeye alma diyorum..
Yapmaması gerken birşeye yap diyorum..

Tepkim sana değil canım senin nezdinde eşime :)
Lütfen bildiğiniz başka çözüm yöntemleri varsa paylaşın ..

Hani çocukların 2 yaş sendromu olur ya her şeye hayır der..İşte bizim evde 32 yaş sendromu yaşanıyor..

Bravo :) iste boyle carelere bulup idare etmek zorundayiz. 😕

Böyle olsa canım kurban en azından mantıklı davranmış olur.
O hırkayı giymez soğukta donar eve dönüp bütün keyfi bozulan ben olurum.Bir değil iki değil artık bıkkınlık verdi.
Eşim çekmeceleri toplayacak ha? Bisikletle merküre gideceğim dese daha inandırıcı gelir
Bulamazsa o kazağını giymez olur biter onun için.

Konusmak yeterli degil. Kandirman lazim. Parmaginda oynatman lazim. Sana cok is dusuyor.

Canım artık strateji uygulamaya bile enerjim kalmadı biliyor musun? O kadar çok yoruyor ki beni,nerede ne tepki göreceğimi çözemediğimden hiç bulaşmıyorum.
Sanırım kasıtlı olarak böyle davramıyor.Bir süre hiçbir şey söylemeden kendi haline mi bıraksam ?

Bravo :) iste boyle carelere bulup idare etmek zorundayiz. 😕
Önceleri farkedememiştim ve üzülüyordum ama durumu keşfedince "dur birde böyle davranayım" dedim..
Bazen çıldıracak noktaya gelsem de işi öyle böyle çözdüm..
Erkekler cidden çocuk gibi..

aynen katılıyorum bende öyle yapıyorum biraz kurnaz olmak gerekiyor.erkek milleti geneli böyle zaten

O zaman bırakın o kazağı giymesin..
Bırakın soğukta donsun..
Aslın da çok şanslısınız,ne eşler var kadınların burunlarından getiriyorlar titizlikleriyle.
Siz kendi kendinizi üzüp yıpratıyorsunuz..
Israrcı olmayın "hırkanı al istersen" diye başlayın,ha almıyor mu? Almasın bırakın..(örnek)

eşimile ben 11 yıldır beraberiz uzun zamandır da evliyiz. inanın artık söylemekten dilimde tüy bitti desem yeridir. ama değişiyorlar mı asla değişmiyorlar çünkü bizler onların yaptıklarını toparlıyoruz bu yüzdende herşeyi yarım yamalak yapmaya devam ediyorlar. ama denize düşme olayı gerçekten çok ciddibir konu dilerim düzelir eşiniz...

Canım sıkıntı zaten orada başlıyor.Biz o tatil için aylarca hayal kurup para birilktirdik.Yurtışı bir tatildi.Günleri bırak dakika bile çok önemli.Hadi başka zaman önemsemedim gerçekten sıkışık zamanlarda da yapıyor bunu.Tüm akşamımız bu yüzden heba oldu.Eşimin sürekli kullandığı bir göz damlası vardır.Yurtdışına çıkarken 3-4 tane aldık ki bulamazsak gözü davul gibi sismesin diye.Tam kanal gezisi yapcaz tekne parasını ödedik göz damlasını otelde unuttum dedi.Ben otelden çıkmadan defalarca söyledim güzellikle aman aşkım sakın unutma diye.Zaten bir sürü telefon fotoğraf mekinesi şarj pasaprt hepsini taşıyorum.Göz damlasını da unutmasın artık ya..Tekneye binemedik,parası yandı.Keyfim de kaçtı.otele git gel yarım günümüz de böyle heba oldu.Onun özgür iradesine kalsam yanarım

Canım yorumları okuyamadım belki yapan vardır.

Benim eşim de çok dağınık çıkardığını sandalyeye, koltuğa bırakır. Benim çözümü dene belki sende de işe yarar. " bak bu tişörtü,pantalonu buraya koyarsan yemn ederim camdan atacam,gidip bahçeden alırsın" dedim.Aldım atıyodum da cidden,rezil olacak diye hemen toplayıp yeri nereyse oraya koyar o günden beri. Hee kirli sepetine koymaya hala üşeniyor ama makinenin içine atıyor en azından ya da asıyor dolaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…